Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 8 of 11728

Potensi Untung Tinggi Tapi Kenapa Buat Bisnes Di Ebay Dianggap Ketinggalan Zaman?

Ramai yang memandang rendah potensi bisnes di Ebay. Mereka anggap, bisnes di Ebay ini bisnes kelas rendah! Bisnes yang sudah ketinggalan zaman. Sudah tidak releven dengan masa kini. Betulkah? Memang benar kewujudan Ebay sudah lama. Sebelum tahun 2000 (pertengahan 90an) lagi Ebay telah ada. Di pandang dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ahmadyani ahmadyani via AHMADYANI DOTCOM
1 week and 4 days ago.

 

Episod 2 Hingga 6 Drama Jangan Benci Cintaku

Sinopsis Episod 2 Hingga 6 Drama Jangan Benci CintakuHari ini seperti biasa aku nak share sinopsis drama Jangan Benci Cintaku untuk Episod 2 Hingga Episod 6 di bawah ini. Drama Jangan Benci Cintaku ini adalah adaptasi daripada Novel yang tajuknya juga sama karya novelis Emy Roberto dan tengah hangat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
1 week and 4 days ago.

 

Greyhound Cafe, Midvalley, KL: Modern Thai Cuisine

Did you know that the brand Greyhound first started off in 1980 as fashion retail? Originating from Bangkok, Thailand, Greyhound ventured into the food business in 1997 with Greyhound Cafe, the first fashion cafe in Bangkok to offer a modern Thai fusion cuisines in a trendy, casual environment.In Malaysia,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
1 week and 4 days ago.

 

Review Drama Korea - My Golden Life

My Golden Life - Korean Drama ReviewDah lama tak buat review drama Korea ni, dah banyak yang tertinggal dan terlambat nak buat review hehehe. Jadi kali ini aku akan buat review drama Korea My Golden Life yang mula disiarkan pada 2 September 2017 dan tamat episodnya pada 11 Mac 2018, drama ini mempunyai 52...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 week and 4 days ago.

 

BETADINE Natural Defense | Perlindungan Berasaskan Dari Bahan Semulajadi Selamat Seisi...

BETADINE Natural Defense | Perlindungan Berasaskan Dari Bahan Semulajadi Selamat Seisi Keluarga - Sebagai seorang ibu benda pertama yang dititik beratkan adalah soal kebersihan. Jadi mama sendiri akan sentiasa mencari produk penjagaan diri yang mengandungi antiseptik di mana ia mampu melindungi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week and 4 days ago.

 

Isteri Terima Hadiah Harijadi Unik - The Sweetest Birthday Present

Selamat Hari Lahir buat isteri saya yang tercinta. Tarikh 8 Julai adalah merupakan tarikh hari ulangtahun kelahiran isteri saya yang ke __. Saya tak buat apa-apa sambutan istimewa, tapi adik ipar saya ada belikan kek harijadi yang sedap dari Secret Recipe. Isteri Terima Hadiah Harijadi Unik Yang Paling...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 4 days ago.

 

My electronic UV light mosquito trap

There has been increased dengue fever cases in my residential area. As a preventive measure, I have bought some electronic ultraviolet light mosquito traps to capture the mosquitoes found in my house.The body of thismosquito trapis mostly made byplastic, which might be the reason for its...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
1 week and 4 days ago.

 

JOM CUCI MATA DI LAZADA

JOM CUCI MATA LAGI......Kakak-kakak yang suka ke dapur tu, mai tengok ni. memudahkan kerja kita dekta dapur....Harga pun berbaloi2 cik kak

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cokodok cokodok via SHOPPING ONLINE
1 week and 4 days ago.

 

Balik Kampung Makan Buah Durian dan Rambutan

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Balik Kampung Makan Buah Durian dan RambutanFriday petang mak Mrs. A dah calling-calling tanya balik kampung ke tidak? Mulanya Mrs. A macam malas nak balik cos Saturday morning tu Adik ada taklimat di sekolah dan sebelah petang pula ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 4 days ago.

 

Photobook Memancing Chalet Amir Masa Puasa Dah Siap!!

Yeay, Photobook waktu memancing di Chalet Amir, masa bulan Ramadan hari tu dah siap. Alhamdulillah, dapat juga abadikan kenangan memancing bulan Ramadan tahun ini dalam Photobook. Ini merupakan antara beberapa koleksi Photobook yang dah siap dibuat oleh isteri saya. Photobook Memancing Chalet Amir Bulan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 4 days ago.

 

Honor 10 The Budget Flagship With 15 Layers of Aurora Colours

Honor 10-the epitome of beauty and elegance!Honor (Huawei) has released their top of the line flagship in Malaysia officially known as Honor 10. One can argue that the design of Honor 10 can actually rival the beauty of Oppo Find X which is of course a more expensive smartphone to be compared to. Hence we...

0Disike this ping 3Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
1 week and 4 days ago.

 

Harga Rumah Dah Murah?

Tentu seronok bila dapat tahu harga rumah sudah menjadi murah. Tetapi betulkah apa yang dinyatakan ini? Benarkah harga rumah sudah murah? Ada macam-macam tawaran kita lihat, dan kita cuba bandingkan dengan tawaran harga rumah terdahulu, nampak macam murah .. sekali lagi, adakah benar harga rumah sudah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 4 days ago.

 

RESEPI GULAI TEMPOYAK IKAN KEMBUNG VERSI LEKATLEKIT

RESEPI GULAI TEMPOYAK IKAN KEMBUNG VERSI LEKATLEKIT. Tu dia berasap dah dapur sekangkang kera lekatlekit ni. Bila tetiba laki kau balik bawa barang2 basah suruh masak gulai tempoyak ikan kembung. Satu tipuware tempoyak dia bawa balik.. Den syak mak mertua den bagi. Maybe ada sedara mara dia dari kampung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and 4 days ago.

 

Santai-santai minum petang di Koppi Station, Bertam Kepala Batas

Koppi Station yang terletak di Bertam, Kepala Batas Pulau Pinang merupakan salah satu tempat altrnatif untuk santai-santai minum petang. Bertentangan dengan Koppi Station ni adalah station minyak petronas Bertam. Makanan yang kat sini aku tengok nak macam ala-ala barat sikit. Minuman dah tentulah kopi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
1 week and 4 days ago.

 

Blog Catat 143,536 PV Pada Jun 2018

Sekali lagi, saya bawakan kepada anda statistik trafik blog ini. Post kali ini saya akan kongsikan jumlah trafik atau pagevivews (PV) diterima untuk bulan Jun 2018. Secara amnya, blog ini telah berjaya mencatat sebanyak 143,536 PV untuk keseluruhan bulan Jun 2018. Blog Catat Penurunan Trafik Blog Kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 4 days ago.

 

Makan nasi lemak jalanan malam-malam di Sungai Petani

Jika korangberada di Sungai Petani, Kedah, nak makan malam nasi lemak sedap, aku rekomen kat korang gerai makan tepi jalan ni. Boleh makan di situ. Ada disediakan kerusi meja. Nasi lemak ni bukan nasi lemak bungkus siap-siap. Nasi lemak ni nasi lemak lauk pilih. Ada banyak pilihan lauk dan sambal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
1 week and 4 days ago.

 

Rest Relax Di HOTEL DASH BOX Cyberjaya

Rest Relax Di HOTEL DASH BOXCyberjaya | Dah lama duk tengok Hotel Dash Box ni setiap kali duk ushar harga ada je halangan. Setiap kali nak booking jer dah penuh. setiap kali nak beli duit pulak takder ehhh hahaha.. So ada duit lebih skit boleh la mama nak rest relax dekat hotel ni. Itu pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week and 4 days ago.

 

Adwords Tiada Lagi, Dikenali Google Ads Mulai 24 Julai

Platform pengiklanan untuk usahawan dan pemilik bisnes di internet, iaitu Google Adwords akan alami perubahan jenama tidak lama lagi. Adwords bakal dikenali sebagai Google Ads bermula dari 24 Julai 2018, begitu menurut pengumuman yang dibuat oleh pihak Google. Adwords Tiada Lagi, Akan Dikenali Sebagai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 4 days ago.

 

One World Hotel Petaling Jaya - An Afternoon with Children From Rumah Kasih Harmoni

One World Hotel Petaling Jaya - An Afternoon with Children From Rumah Kasih HarmoniIt’s always nice to see news like these pop up in my Inbox. A heartwarming event, where we see One World Hotel Petaling Jaya spending a fun-filled afternoon with children from Rumah Kasih Harmoni Paya Jaras as part of the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
1 week and 4 days ago.

 

Resepi Ayam Panggang Kenny Rogers

resepi ayam panggang ala-ala kenny rogersok hari nie admin nak share resepi ayam bakar lar plak..resepi nie seakan-akan ayam panggang kat kenny rogers tu...sedapa lar kan...nak beli kat kenny rogers mahal kan...so baik uols buat sendiri..lagi jimat..senang je nak buat ayam panggang kenny togers nie,,sambil...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 week and 4 days ago.