Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 8 of 11646

DENGAN BASIKAL AKU MENJELAJAH (MUSIM 4): MENDAKI KE BUMBUNG DUNIA TV ALHIJRAH

DENGAN BASIKAL AKU MENJELAJAH (MUSIM 4): MENDAKI KE BUMBUNG DUNIA merupakan sebuah kembara berani Zahariz berbasikal menyeberangi pergunungan Himalaya merakamkan setiap momen indah serta kejadian alam khas untuk tontonan penonton setia TV AlHijrah.Pergunungan Himalaya sangat istimewa buat Zahariz. Ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
5 days and 13 hours ago.

 

Buat Duit Dengan Email

Sebelum saya cerita apa benda buat duit dengan email, saya nak tanya anda dulu. Anda buat bisnes online part time ke? Mesti ada masalah nak jual barang kan? Sebabnya ada beribu orang lain yang jual produk yang sama atau hampir sama dengan anda. Frust kan? Jadi, guna iklan berbayar. Bila guna iklan, kos...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizws hafizws via Hafiz
5 days and 13 hours ago.

 

Bijin Nabe by Tsukada Nojo

I was introduced to this beauty collagen hot pot called “ BIJIN NABE ” by Tsukada Nojo when I was in Singapore earlier this year where the signature Golden Collagen chicken stock is highly raved about. Tsukada Nojo in Kyushu is known for producing organic chicken of best quality in a safe and natural...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
5 days and 14 hours ago.

 

Ayam Percik Made Easy With The Philips All-in-One Pressure Cooker

Ayam Percik Made Easy With The Philips All-in-One Pressure CookerNow here's a blog post which I've delayed for some time. Probably because I'm never a good cook, but hey! CookingAyam Percik had never been easier with the all-new Philips All-in-One Pressure Cooker. It's healthier, and so much easier to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
5 days and 14 hours ago.

 

Thrashit - Thrashing And Slaughter

Ikuti mereka di Facebook.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
5 days and 14 hours ago.

 

Air kosong boleh membantu poket anda untuk tidak kosong.

Aku antara berjuta rakyat malaysia yang zaman sekolah rendahnya membawa bekal. Kita letak tepi cerita ada duit belanja atau tidak. KIta fokus kepada membawa bekal ke sekolah, khususnya botol air. Kepada sesiapa yang sezaman dengan aku botol air paling popularBaca Lebih Lanjut Air kosong boleh membantu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azwansdotcom azwansdotcom via Azwan's
5 days and 14 hours ago.

 

Tidak Rugi Sabarmu…

Bismillahhirrahmanirrahim Hanya dengan lafaz itu yang mampu ku lafazkan..tidak rugi sabarmu wahai suami..sungguh mendidik jiwa itu sukar..tambah lagi mendidik jiwa sang isteri yang tidak pernah mengenal lelahmu… sabarlah wahai suami.. hanya itu yang mampu lagi ku ulangi.. sengaja Allah ciptakan...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizws hafizws via Hafiz
5 days and 14 hours ago.

 

MBO Cinemas’ Blood Donation Drive Exceeds Target!

MBO Cinemas’ Blood Donation Drive Exceeds Target!Here's some wonderful news that popped up in my email inbox recently. Now I've been supporting MBO Cinemas' and their frequent blood donation campaigns every year. It's good news then that I got to know MBO Cinemas’ Blood Donation Driveexceed...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
5 days and 16 hours ago.

 

Signature Peking Duck @ Dynasty Restaurant, Renaissance Kuala Lumpur Hotel

Signature Peking Duck @ Dynasty Restaurant, Renaissance Kuala Lumpur HotelIt wasn't too long ago when I was atDynasty Restaurant, Renaissance Kuala Lumpur Hotel to savour their mooncakes. At the same time, we were treated to Executive Sous Chef Kok Chee Kin’s Signature Peking Duck at Dynasty...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
5 days and 17 hours ago.

 

Resepi Ayam Goreng Berempah

ayam goreng berempah,ranggup dan sedapok..tengah buat ape tu uols...klau bosan mari kita belajar resepi ayam goreng berempah..resepi ayam goreng berempah nie senang je..bahan-bahan pun simple je..resepi nie di ambil daripada pengusaha catering tau..so..konfirm-konfirm lar ayam goreng berempah nie sedap lar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 days and 17 hours ago.

 

Ringkasan Kisah 25 Rasul

Cerita Pendek Tentang 25 Orang Rasulyuk nak tnya ckit..kat cni berapa orang ingat semua kisah 25 orang rasul??klau ada yang ingat..anda memang hebat..sbb yuk pun x igt..hihi..klau rasul2 yang selalu disebit spt nabi muhammad.nabi musa.nabi ibrahim tu ingat lar..klau sruh cerita pasal nabi illyas,nabi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 days and 17 hours ago.

 

2 Tersingkir Minggu Pertama Akademi Fantasi Megastar

Akademi Fantasia Megastar telah masuk minggu pertama persaingan untuk 12 peserta yang terpilih. Menyaksikan ramai bintang yang berani mencuba sesuatu yang baru dan ada juga yang play safe. Tapi kuasa diberikan 60% daripada juri profesional dan 40% daripada undian penonton menentukan nasib mereka.Tema minggu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
5 days and 17 hours ago.

 

Mid-Autumn Festival Mooncakes @ Renaissance Kuala Lumpur Hotel

Mid-Autumn Festival Mooncakes @ Renaissance Kuala Lumpur HotelHave you savoured some mooncakes yet? Mid-Autumn Festival is coming, so be sure to capture the spirit of Mid-Autumn Festival by indulging in the taste of tradition with Dynasty’s handcrafted mooncakes. I was over there a couple of weeks back to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
5 days and 17 hours ago.

 

TOLONG JANGAN MINUM KOPI TENAGA PLUS DR AZIMUTH WAKTU MALAM

TOLONG JANGAN MINUM KOPI TENAGA PLUS DR AZIMUTH WAKTU MALAM. Sekarang ni memang menuntut saya buat kerja extra dari sebelum ni kan.. Yelah, nak kumpul duit untuk bayar kos guaman yang tinggi tu. Memang la ada saya minta sumbangan juga tapi saya sendiri pun tetap berusaha mencari sebanyak mungkin dana dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
5 days and 18 hours ago.

 

Dialogue Sessions with Blood Donation Organizers

SIBU Dialogue Sessions with Blood Donation Organizers| Semalam, 17 September 2017 bertempat di Hotel Tanahmas, Sibu Sarawak telah berlangsung sesi dialog bersama penganjur-penganjur program derma darah sekitar kawasan Sibu, Sarawak sempena Sambutan Hari Malaysia Tahun 2017. Sesi dialog anjuran Malaysia Red...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlan7783 azlan7783 via BILA LELAKI BERBICARA
5 days and 18 hours ago.

 

AFMegastar - Adira Azhar Tersingkir

Adira Dan Azhar Tersingkir di Minggu Ketiga AFMegastarAssalammualaikum..Konsert Minggu Ketiga Akademi Fantasia Megastar (AFMegastar) pada ahad yang lalu menyaksikan Azhar dan Adira tersingkir. Awalnya aku ingat ada satu penyingkiran saja, tapi tak sangka pula sampai dua penyingkiran. Amir Jahari juga turut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
5 days and 19 hours ago.

 

Windows 7 Upgrade Advisor: Penasihat kepada PC Lama Anda

Masih menggunakan Windows Vista atau Windows XP? Tahukah anda bahawa Windows 7 mempunyai lebih banyak ciri menarik dan ianya lebih Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan artikel. Terima kasih..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
5 days and 20 hours ago.