Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 13 of 11691

8 Sebab Telinga Berdesing

Pernah tak anda rasa telinga anda tetiba rasa berdesing? Tahukah anda bahawa ia ada kaitan dengan beberapa faktor berkaitan kesihatan apabila telinga anda rasa berdesing? Aha .. kali ini saya nak kongsikan 8 faktor penyebab kenapa telinga anda berdesing. Oh ya, ada satu petua lama yang popular berkaitan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
1 week and a day ago.

 

Kapal Terbang Kertas Izyan

The post Kapal Terbang Kertas Izyan by ctfand appeared first on ctfand.com - ctfand.com Ini kapal terbang kertas yang aku buatkan untuk Izyan Hani malam semalam. Tengah aku sibuk masak didapur, anak tu panggil, “Mama, tolong Izyan buat kapal terbang..? Macam kat sekolah Izyan” (anak ini memang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ctfand ctfand via ctfand.com
1 week and a day ago.

 

Race Review: Tayaria Run 2017

Tayaria Run 2017 wasn't quite a race for me as I intended it to be a fun run in a saree. Basically putting my Kerala shopping to good use plus I had a night race the night before. And no doubt after SCKLM2017's friendship run, I discovered that I actually did enjoy running in a saree!A boutique race of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missyblurkit missyblurkit via missyblurkit
1 week and a day ago.

 

Kes Denggi Di Malaysia Meningkat

Aku ingin beritahu alkisah dunia ini, sebenarnya nyamuk ini adalah sebahagian mahkluk Allah yang sentiasa akan mencari tempat untuk membiak. Tetapi yang menyebabkan kematian adalah The post Kes Denggi Di Malaysia Meningkat appeared first on DTBN.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via DTBN
1 week and a day ago.

 

Tahniah Yeop Mazri dan Mia Namia - Dua Blogger Disatukan

Tahniah buat kedua rakan blogger Khairil Mazri aka Yeop Mazri dan Faizatul Nurhanis aka Mia Namia di atas pernikahan dan majlis perkahwinan mereka pada 7 Oktober 2017 di Dewan MBSA Kamunting, Shah Alam, Selangor. Saya dan keluarga adalah antara diundang ke majlis tersebut, namun alangkah malangnya saya ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
1 week and a day ago.

 

Absorber Proride Heavy Duty Mengembalikan Keyakinan Pemanduan

Setelah lebih setahun menggunakan kenderaan keluaran perodua axia, sudah tiba waktunya bahagian absorber terasa tidak sesedap seperti baru keluar kilang. Masalah ini bukan sahaja terjadi pada model keluaran perodua axia sahaja, tapi ia boleh dikatakan hampir seluruh model kenderaan di muka bumi ini. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via Sekejung
1 week and a day ago.

 

EAT CAKE TODAY Best Cakes Pastries Online

EAT CAKE TODAY Best Cakes Pastries OnlineHey here is your rescue when you have last minute office functions, parties, celebrations or gatherings to organize, be it at home or in the office. Where do you normally source for food for event like this? As I know, EAT CAKE TODAY, a trustable platform to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
1 week and a day ago.

 

Diserbu Kaki Like Instagram 7 Tips Mendapat Like Tinggi

Diserbu kaki like di media sosial Instagram. Untung ada rakan-rakan atau follower Instagram yang rajin like gambar yang kita kongsikan di situ. Alhamdulillah, bila ada rakan follower yang rajin like ni, tentu lebih semangat dan seronok nak upload gambar lagi di Instagram, betul tak? Tapi, apa yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
1 week and a day ago.

 

Stay strong from inside

Our modern urban lifestyle is rather different from the traditional lifestyle that people led decades ago. Constantly being on the move with busy work schedules and various family or social demands, we may sometimes find it difficult to keep going throughout the day because of the lack of energy. Lifestyle...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
1 week and a day ago.

 

FAQ on ‘Fake Braces’

Last week, theres a huge news about Fake Braces as one of fake dentist being help to pay her fine. I wont write about the case as it is known the internet and you can Google it. In this article Ill share one Frequently Asked Questions on Fake Braces for your...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
1 week and a day ago.

 

Senarai Peserta Gegar Vaganza Musim Ke 4 Selamat Kembali Otai Masih Berbisa

Masuk musim ke 4 Gegar Vaganza tahun ini dan menyaksikan ramai lagi senarai otai bakal beraksi. Pasti tahun ini akan memeriahkan lagi program tersebut dengan ramai artis lama yang menjadi kegilaan ramai.Senarai majlis terlah berlangusng untuk memperkenalkan peserta GV 2017. Nama-nama tersebut adalah Aqasha,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
1 week and a day ago.

 

Review Drama Korea - Lookout

Lookout - Korean Drama ReviewAssalammualaikum,Seperti biasa aku nak buat Review Drama Korea yang bertajuk Lookout / The Guardians, drama ini sepatutnya 16 episod saja, kalau digabungkan kesemuanya. Tapi bila dah dipendekkan setiap episod menjadi setengah jam saja, maka drama ini mempunyai 32 episod...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 week and a day ago.

 

Tonton online titian cinta episod 17

Titian cinta episod 17. Keadaan dah jadi tegang sekarang nih. Ryan sepatutnya move on. Tapi masih tetap macam tuh. Kepercayaan harris terhadap aisy makin dicurigainya. Apa yang akan terjadi pada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

SENARAI PENGEDAR SHAKLEE

SHAKLEE MELAKANoor Halimah Binti maamorCOD:Area Melaka Townwww.wasap.my/60173910809Zaiton Binti AbdullahCOD:Merlimau, Ayer Tawarwww.wasap.my/601110863640Encik SabriCOD:Bachang dan Melaka Townwww.wasap.my/60182674293Halimalton Binti lalkhanCOD:Alor Gajahwww.wasap.my/60173089601Nurrin Binti RaslanCOD:Tampin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aida84 aida84 via kesihatan
1 week and a day ago.

 

KISAH SERAM MISTERI KLCC.. SATU LEVEL DI KOSONGKAN UNTUK 'DIA'

KISAH SERAM MISTERI KLCC.. SATU LEVEL DI KOSONGKAN UNTUK 'DIA'.Hangpa rindu segmen seram serik lekatlekit ka..?? Kesian hangpa noh.. meleleh ayaq mata tunggu update terbaru kisah seram kat blog kami ni. Sorry la.. kami sibuk sikit tak sempat nak perasap kemenyan kat blog ni tu sebab tak ada cerita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and a day ago.

 

Kenali Gejala Stroke Dan Pencegahannya

ernahkah Anda mengalami badan Anda terasa sangat panas dan Anda merasa akan pingsan, saat sedang beraktivitas atau berolahraga di bawah

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
1 week and a day ago.

 

Pelaburan Emas Bank Rakyat

Kini, pelaburan emas merupakan salah satu pelaburan yang popular di kalangan rakyat Malaysia. Pelaburan emas menjanjikan keuntungan yang lumayan jika tahu ilmu dan cara yang betul. Modal yang diperlukan juga tidak begitu besar. Walau bagaimanapun, haruslah ingat bahawa mana – mana pelaburan mempunyai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog loanmalaysia loanmalaysia via Pinjaman Peribadi | Personal Loan
1 week and a day ago.

 

Anda Teringin nak bina Web Ecommerce sendiri seperti LAZADA?? Ini jawapannya..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Siapa yang tak kenal laman webLazada.com.mySebut sahaja Lazada saya rasa semua orang kenal... Tak kira lah golongan tua, muda, remaja, golongan atasan, golongan bawahan, golongan berhaluan kanan, golongan berhaluan kiri... Saya rasa semua orang kenal Lazada..Kalau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
1 week and a day ago.

 

OMB Noodle Bar, Cheras

RM12.90 can buy you a meal at many fast food restaurants and most hawker spots, but at OMB Noodle Bar in Cheras, RM12.90 can buy you two bowls of noodles in your choice of flavour. OMB stands for One More Bowl, and offers the concept of two bowls of noodles for the price of one. [] The post OMB...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
1 week and a day ago.

 

Kain Jemuran dan Telefon

Apakah persamaan antara kain jemuran dan telefon? Lihat jawapan disini. The post Kain Jemuran dan Telefon appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
1 week and a day ago.