Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 15 of 11698

Dato AC Mizal Kini Bersama Pollo Mendi

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua para pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera The post Dato AC Mizal Kini Bersama Pollo Mendi appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
2 weeks and 3 days ago.

 

Rasai Percutian Best Dengan SEEngapore Traveloka Promotion

Cari tempat percutian menarik pada musim cuti sekolah akan datang? Apakata anda pilih Singapore sebagai destinasi pilihan menarik untuk percutian anda? Dan pastikan anda ambil peluang menerusi SEEngapore Traveloka promotion. Singapore memang banyak pilihan tempat menarik untuk anda lawati. Jadi, menerusi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 3 days ago.

 

Ketahui cara borong 1688

Jom baca sini. Adalah satu kerugian bagi mereka yang tak tahu nak borong china 1688. Apa citer 1688 ni? Tentu masih ramai yang tak tahu dan pada masa yang sama tak sabar nak tahu. 1688 tu adalah nama website lubuk

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 weeks and 3 days ago.

 

Jadual cuti panjang hujung minggu 2019

Jadual cuti panjang hujung minggu 2019 | Bermula 12.01 tengah malam tadi jualan tiket Air Asia FREE SEATS untuk non-members dimulakan. Members Air Asia BIG dah tapau tiket sehari awal.Walaupun harga tiket semakin naik tetapi masih ada lagi yang murah contohnya Bangkok RM79 sahaja sehala. Oleh kerana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
2 weeks and 3 days ago.

 

RightsLedger Unlock The New Creative Economy Expands Reach into Asia

While the entertainment and social media industries such as Facebook, YouTube, Instagram, Twitter and more are booming around the world, the independent content creators like us fueling them are left powerless. RightsLedger, unlock the new creative economy and expands its reach into Asia. A digital rights...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 3 days ago.

 

Set Bajet Ibu Menyusu Shaklee

Berilah bayi kita susu ibu! Imam Syafie berkata, “Sihat atau tidak anak itu bergantung sama ada anak disusui ibu atau tidak walaupun sekali susuan. Set Bajet Ibu Menyusu Shaklee diperkenalkan bagi [] The post Set Bajet Ibu Menyusu Shaklee appeared first on Info Kesihatan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadia5716 nadia5716 via Info Kesihatan
2 weeks and 3 days ago.

 

Photobook MYCYBERSALE - Potongan Hingga 90%

Promosi Photobook menarik, diskaun sehingga 90% dalam kempen MyCybersale. Wahh ini sudah bagus ni .. Pasti isteri saya akan borong sakan untuk buat album gambar Photobook. Memang banyak gambar kami sekeluarga yang belum di-photobook-kan. Kalau anda ada banyak gambar yang masih tersimpan dalam smartphone,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 3 days ago.

 

Cara Sihat Dan Selamat Kurang Berat Badan Dengan ShakeITZ Selfie Drink

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Kalau yang biasa dan kenal dengan Maha ni meraka tahu yang memang dari kecil sampai besar Maha mempunyai susuk tubuh yang besar atau senang kata mengakulah gemuk. Bukan tak nak kurus memang ada terfikir juga nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
2 weeks and 4 days ago.

 

Audra Lets You Take Control of Your Internet

The Internet has truly revolutionized our life, bringing untold benefits and convenience that has made almost everything possible. Then again the very Internet that we adore so much can also be a double-edge sword if it is not used properly. Our over-dependence on the Internet via digital devices such as...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
2 weeks and 4 days ago.

 

Tajul Tersingkir Konsert Minggu Ke 5 Big Stage Dan Juri Buat Kejutan

Tajul yang selalu mendapat markah rendah hampir setiap minggu akhirnya tersingkir pada minggu kelima ini. Tajul menyampaikan lagu Sulit dengan gaya bersahaja. Namun rezeki dalam program ini bukan miliknya terpaksa tersingkir setelah menjadi bottom tiga bersama dengan Ariff Bahran dan juga Afieq...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
2 weeks and 4 days ago.

 

Beberapa negara lahirkan minat untuk melabur di Borneo

Beberapa negara menyatakan minat untuk melabur di Malaysia terutama di Borneo, demikian didedahkan Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Darell Leiking. Tanpa menyatakan negara dan industri yang mereka ingin terokai, Darell berkata, ia bukan sekadar pelaburan baharu tetapi juga menambah pelaburan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
2 weeks and 4 days ago.

 

Dance in the Sieve

I will teach you to dance in the sieve. Ukrainian saying that means I will punish you. Translation and art by Igor Marinovsky

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Flamemirror Flamemirror via Joy of Reading
2 weeks and 4 days ago.

 

Hanya OKK Sedomon memperjuangkan kemerdekaan negeri Sabah

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah Artikel berita Hanya OKK Sedomon memperjuangkan kemerdekaan negeri Sabah disiarkan di Suara Masyarakat Sabah.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
2 weeks and 4 days ago.

 

Successfully merge Arbirage.com with Easystore

Please be informed that our website using wordpressArbirage.com has been successfully merge with Easystore.Our old Easystore urlhttps://arbirage.easy.cocan be access by our Domain NameArbirage.com.Whereas our website design using wordpress previously when you see if you...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Arbirage Arbirage via 辛 Arbirage
2 weeks and 4 days ago.

 

MAGGI PEDAS GILER MEMANG PEDASSS SIOT!!

hai assalammualaikumMaggi Pedas Giler Tomyam dan Ayam Bakar - Siapa dah rasa Maggi Pedas Giler ni weii!! Nad dah rasa, siap buat #cabarankontrolmacho lagi..hahaa. Hey, orang buat , kita pun nak buat. Benda viral macam ni la. Tapi syok apa, sahut cabaran ni..hahaha. Nad tengok, ramai yang cari Maggi Pedas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and 4 days ago.

 

Botol Comel!

Alahaaaii kenapalah comel sangat? Tak sanggup nak pakai sebab terlampauu comel. Kalau boleh nak simpan dalam peti kaca. Hari-hari nak tengok. Siapa The post Botol Comel! appeared first on Random thoughts . personal . designs.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog safiena safiena via Random thoughts . personal . designs
2 weeks and 4 days ago.

 

Fokus agenda sediakan peluang pekerjaan

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah Saya baru keluar hospital. Jantung masih melalui proses pemulihan selepas 3 saluran tersumbat. Satu saluran utama sdh clear. Pasang dua stents kata Dr Liew sebab blok agak panjang. Jangan stress ya. Jangan politik dulu. Rehat satu dua bulan. Jangan driving.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
2 weeks and 4 days ago.

 

MOTHERHOOD BABY WAREHOUSE SALE DI VIVA HOME CHERAS

hai assalammualaikumMotherhood Baby Warehouse Sale - Bila ada anak ni, asyik fikir barang dia je..hahaa. Barang diri sendiri dah rasa taknak beli dah..hahaa. Seronok bila tengok baju budak-budak, mainan dia semua. Nampak benda comel ni, rasa geram je. Paham-paham jela, barang budak-budak ni, ada yang mahal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and 4 days ago.

 

Ketua Menteri sambut baik layanan adil pusat untuk pembangunan Sabah

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KOTA KINABALU, 2 Sept (Bernama) Ketua Menteri Sabah Datuk Seri Mohd Shafie Apdal menyambut baik jaminan bahawa kerajaan pusat akan memberikan layanan adil terhadap aspek pembangunan di negeri ini. Menurutnya jaminan itu bukan hanya menyentuh soal gaji...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
2 weeks and 4 days ago.

 

Movie Review - Happy Death Day

Movie Review - Happy Death DayIkutkan dah lama dah tengok movie ni dan dah lama juga nak buat review movie ni tapi tak berkesempatan, baru sekarang dapat buat review simple tentang English Movie Happy Death Day ini. Khabarnya tak lama lagi akan ada Happy Death 2 yang merupakan prequel pada movie yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
2 weeks and 4 days ago.