Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 1 of 32

Doa bebas hutang

Satu doa yang sangat sesuai diamalkan oleh semua khususnya sewaktu tengelam dalam hutang dan sangat sukar pula untuk mampu membayarnya. اللَّهُمَّ اكْفِني بِحَلالِكَ عَنْ حَرَامِكَ،

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
3 weeks and 3 days ago.

 

Pencapaian Buat Duit Online Dari Ranking Google MAC ke APR 2018

Alhamdulillah bulan ini ada kesempatan untuk update cerita suam-suam kuku saya ini Hasil sebenarnya tidak sebanyak mana namun kepuasan serta konsistensi saya berjaya buat duit online setiap bulan sedikit sebanyak membuatkan saya rasa terpanggil untuk berkongsi berita gembira ini dengan anda yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog perniagaaninternet perniagaaninternet via Jom Belajar Buat Duit Online Dari Rumah Jer!
3 weeks and 2 days ago.

 

STARBUCKS® BOTOL KOLEKSI TEH FRAPPUCCINO Boleh Didapati Di Malaysia

Starbucks Malaysia memperkenalkan dua Botol Frappuccino® minuman baharu yang berasaskan teh - Botol Matcha Tea Frappuccino® dan Botol Black Tea Frappuccino®. Minuman kategori ‘ready-to- go’ boleh didapati di bahagian botol minuman dalam pasar raya premium, petrol marts dan kedai serbaneka utama di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 5 days ago.

 

Farewell Lunch Di Hardwood Cafe

As Salam and greetings to dear readers. Farewell Lunch Di Hardwood Cafe.Yesterday Mrs. A dan LZ tidak keluar lunch bersama "gang lunch". Ha!! "yesterday lunch" Encik Bos nak belanja lunch sempena farewell seorang adik yang dah habis tempoh practical di department Mrs. A. Rasanya ini intern yang agak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and a day ago.

 

Sake Pairing Dinner: SAITO x Tatsu, InterContinental Kuala Lumpur

Sake pairing is getting increasingly popular as more restaurants worldwide collaborate with sake producers to showcase the versatility of sake and the food it compliments.Last week, we had the pleasure of attending a 6-course Sake Dinner at Tatsu Japanese Restaurant at InterContinental Kuala Lumpur, whereby...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
3 weeks and a day ago.

 

Piala Dunia 2018: Dalam sejarah tiada pengadil dari Britain

UNITED KINGDOM: Sejak tahun 1938, Kejohanan Piala Dunia 'mencipta' sejarahapabila tiada pengadil dari Britain dilantik dalam kejohanan itu yang akan bermula tidak lama lagi di Rusia.Sebanyak 99 pengadil dan pembantu pengadil telah dipilih oleh Persekutuan Bola Sepak Antarabangsa (FIFA) ke Rusia tetapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Informasi Santai Dan Menarik
3 weeks and a day ago.

 

Forty Hands Coffee, Bangsar

Bangsar South is fast becoming a hub for food and coffee, given the recent opening of restaurants and cafés including the renowned Forty Hands Coffee from Singapore. Jien has been eyeing this place since we caught wind of its opening some time in February this year and finally got down to checking them out...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
2 weeks and 5 days ago.

 

Newens Tea House 'A Journey Through Tea': April to June 2018 Specials

Afternoon tea is a time-honoured British tradition and one of the best places to immerse in the traditional ritual of afternoon tea in Kuala Lumpur is at Newens Tea House. Located in Starhill Gallery, Newens Tea House is renowned for their 300-year-old tea drinking heritage as well as their world-renowned...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
2 weeks and 5 days ago.

 

Resepi Sambal Belacan Lemak

Resepi sambal belacan thailandsambal belacan mmang menjadai kegemaran rakyat malaysia..xde sambal belacan x sah kan...tapi pernahkan anda makan sambal belacan dari thailand??hah..x pernah kan..resepi sambal belacan nie jauh dari sebarang tau,,rasa dia sedap sangat,,lemak-lemak gtu..konfirm lar kau tambah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 weeks and 5 days ago.

 

Misteri Rumah Agam Peninggalan Moyang-Part 2

sambungan cerita daripada misteri rumah agam peninggalan moyang part 1ok now kita baca sambungan kisah misteri rumah agam peninggalan moyang..tapi..sblum tu uols dah baca ke misteri rumah agam peninggalan moyang part 1??klau blum baca..sila baca yang part 1 dlu..nntikan x faham plak..klau nak baca yang part...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 weeks and 5 days ago.

 

5 Things You Need To u need to know about the Smoothie Diet

Smoothies are a delicious tool for weight loss and a creative way of including fresh fruits and vegetables in your diet. Vegetables that you don’t like to consume as a whole, can be easily added into a scrumptious smoothie and taken without noticing it’s bitter taste. They are a perfect way to maintain...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 5 days ago.

 

Don's Warong @ Plaza Damas, Sri Hartamas

Don's Warong @ Plaza Damas, Sri HartamasFancy indulging in some local favourites, not just any local favourites, but good noms from the southern part of our beloved Malaysia. Think along the lines of having delicious Mee Rebus Johor, Laksa Johor and the likes. Don's Warong @ Plaza Damas, Sri Hartamas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
2 weeks and 5 days ago.

 

PEREMPUAN KEBAYA MERAH ITU DUKUN

PEREMPUAN KEBAYA MERAH ITU DUKUN.Tu dia.. baru baru ni viral pasal rakaman perempuan kebaya merah yang meronggeng tetengah malam buta kat tetengah jalan. Kecoh satu alam maya dok kata dia hantu kebaya merah.. Alih2 satu malaysia kena game. Tak tau minah mana la dok buat prank macam tu kan.. Dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and 5 days ago.

 

Misteri Gadis Kebaya Merah Terbongkar Dukun Bakal Temui Penonton

Pada minggu lepas kecoh tentang video berdurasi beberapa saat yang menyaksikan seorang gadis berkebaya merah berjalan seorang diri di tepi sebuah jalan. Sehingga ramai orang membuat pelbagai spekulasi tentang cerita alam mistik dan juga kisah seram. Ada juga yang menangguk di air keruh untuk dapat populari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
2 weeks and 5 days ago.

 

Paparkan Bendera Pilihan Anda dengan Tetikus Tanpa Wayar Logitech M238

Hari ini Logitech mengumumkan Logitech® M238 Fan Mice Wireless, koleksi tetikus dengan reka bentuk bendera yang membolehkan anda memilih warna anda dan menyokong pasukan bola sepak negara kegemaran anda. Melalui Koleksi Fan Logitech, anda boleh menyertai keseronokan dan menunjukkan kebanggaan bola sepak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
2 weeks and 5 days ago.

 

Jalan-Jalan Genting Highland

As Salam and greetings to dear readers. Jalan-Jalan Genting Highland.Sekejap aje dah bulan April. Eh! bulan Mrs. A punya turn dapat duit kootoo yaaaahooooooo dan juga bulan yang banyak birthday dalam family Mrs. A adeh! hurm... intro yang takde kena mengena langsung dengan tajuk jalan-jalan Genting...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 4 days ago.

 

List Of English Films - March 2018

List Of English Films In March 2018Dalam bulan March 2018 ini aku berjaya menghabiskan menonton 4 Filem Inggeris, jadi kat bawah ini aku senaraikan movie yang aku dah tengok tu, beserta sedikit review ringkas. Nak tunggu ulasan yang panjang sikit kena tunggulah kan hahaha sebab berderet drama / movie yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 weeks and 4 days ago.

 

WD-40 Expansion in Southeast Asia

Well most of the household in Malaysia might have this WD-40® Multi-Use Product, I got a can at home, and in my office too. It is one multi-purpose spray that can be used to stop squeaks, loosen rusted parts, and many more plus it is one of the most widely recognized and trusted US brands. Here are some...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 4 days ago.

 

Filem Drama Korea Bulan March 2018

Drama Dan Filem Korea Bulan March 2018Hari ini aku nak share filem dan drama Korea yang aku dah tonton dalam bulan March 2018 yang lalu. Ada beberapa Drama Korea yang episodnya tamat pada bulan March juga. So jom tengok senarainya di bawah ini okey.1) A Korean OdysseyPelakon: Lee Seung Gi, Cha Seung Won, Oh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 weeks and 4 days ago.

 

Bulan SAFAR : Antara Islam dan Jahiliyyah

Dalam menyelusuri kehidupan sehari-hari, jarang dikalangan kita mengambil berat tentang bulan-bulan Islam atau lebih dikenali dengan Bulan Hijrah. Keadaan sebegini secara halus akan menyebabkan kita lupa dengan hari-hari bersejarah dalam Islam sehingga rasa cinta dan sayang yang perlu ditanam kedalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog duniamaklumat duniamaklumat via Hafiz™
2 weeks and 4 days ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »