Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 1 of 54

Jodoh Perkahwinan Sebenarnya Takdir Atau Pilihan?

Ramai yang selalu berkata jodoh di tangan Allah, tidak perlu aku usahakan hal ini tetapi ini antara pemahaman salah yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
2 weeks and 6 days ago.

 

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead?

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead? | Assalamualaikum salam sejahtera. Alhamdulilah, hari ini ada kelapangan masa sedikit untuk menulis. Yang sebenarnya semalam Mrejoy nak menulis dekat sini, tapi bila buka blog je, terus dapat warning blog deceptive site ahead! Warhhh! Apa tu?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 weeks ago.

 

Borong Kopi Papparich Guna Pappa Delivery

Saya dan isteri dah ada kopi baru. Jenama Papparich Coffee kini menjadi antara menu minuman harian 3-in-one di rumah. Jika sebelum ni, saya dan isteri sukakan L.A Coffee, tapi selepas isteri mencuba kopi dari Papparich ni .. ehh macam sedap pula. Lalu, isteri saya pun cuba nak beli online. Bukan apa, susah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
2 weeks and 6 days ago.

 

10 Things Only NOOB Gamers Will Understand

Beginner gamers have it rough sometimes. Here are the biggest problems noobs have faced. Have you ever been one? Thumb Credit: http://choparini.deviantart.com/art/run-Sanji-run-render-123890745 Subscribe for more: http://youtube.com/gameranxtv

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog communitytube communitytube via Age Verification
1 day ago.

 

Bayar Murah, Tak Kan Nak Jemput Naik Kereta Mewah?

PETALING JAYA: Seorang pengguna Grab yang kisahnya tular kerana mengeluh tidak selesa menaiki sebuah kereta yang ditempah menerusi perkhidmatan ‘e-hailing’ tampil membuat permohonan maaf. “Saya mohon maaf maaf kepada sesiapa yang tersinggung dengan kenyataan saya di Twitter, pemandu Grab dan mungkin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
3 weeks and 2 days ago.

 

Berada di atas air

Saya berada di atas air, tetapi tidak boleh berenang, ataupun bergerak. Siapakah saya? Lihat jawapan disini. The post Berada di atas air appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
2 weeks and 5 days ago.

 

MASIH INGAT CIKGU SHIDA YANG POPULAR DENGAN VIDEO MIMING DULU? DIA KEMBALI LAGI DENGAN VIDEO TERBARU

MASIH INGAT CIKGU SHIDA YANG POPULAR DENGAN VIDEO MIMING DULU? DIA KEMBALI LAGI DENGAN VIDEO TERBARU. Sapa ingat cikgu shida yang pernah jadi fenomena dengan video miming dia dulu? Ala.. seorang cikgu sekolah rendah yang banyak buat video miming yang kadang2 macam annoying juga tu. Masa dia tengah popular...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 month ago.

 

Idayu juara af megastar 2017

Tahniah kepada idayu menjadi juara af megastar edisi 2017. Idayu yang merupakan peserta af 3 sama batch dengan mawi kali ini dinobatkan sebagai juara akademi fantasi megastar. Melalui undian online... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and a day ago.

 

Tonton online drama red velvet episod 1

Jom tonton online drama baru menggantikan awak suka saya tak . gandingan neelofa dan Aliff Satar. Saksikan drama adaptasi novel Red Velvet karya Acik Lana yang akan ditayangkan menerusi slot... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

Tonton online red velvet episod 2

Dah kenapa dengan Helena nak bunuh diri? Frust ka? Nasib baik izzat ada kat situ. More from my siteLee Chong wei Juara terbuka All England 2011( What?? Straight set!!) Tonton online shh i love you... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 6 days ago.

 

Tonton online titian cinta episod 27

Episod yang ke 27. Titian cinta. Apa yang akan berlaku nanti? Setelah Aisy dapat tahu ryan cuba perangkap untuk kali terakhir. Mujur pak rushdi dapat tahu setelah spy. Haha. Terus aisy balik. Ryan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

1Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 4 days ago.

 

Dapatkan Contoh Soalan Terkini Exam PTD 2017

Adakah anda masih lagi merujuk kepada bahan-bahan rujukan peperiksaan PTD yang lama? Jangan buang masa anda dengan nota-nota yang sudah pun tidak boleh diguna-pakai. Anda seharusnya tahu bahawa kerjaya seorang PTD memerlukan anda siap-siaga dengan fakta dan maklumat terkini untuk lulus peperiksaan online...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via iKerjaya Graduan
3 weeks ago.

 

Tonton online red velvet episod 7

Datuk dah tahu dimana helena berada. setelah dia psiko si Fareeq suruh bukak cerita. Yerla nak dapat balik jawatan dan gaji bulan lepas yang tertunggak tuh. Tapi dia ada plan sendiri. Dia tak mahu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 5 days ago.

 

Collectors Toy Fair Kula Lumpur 4 Bakal Kembali!

Collectors Toy Fair Kula Lumpur 4 (CTFKL 4) sah bakal berlangsung kembali di Kuala Lumpur pada. Masa yang amat ditunggu oleh pengumpul mainan dan hobi untuk bersatu sekali lagi di bawah panji CTFKL. Satu acara yang diusahakan tanpa sokongan dana syarikat besar. Semua dilakukan secara indie dengan aktiviti...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shafique shafique via I Am Mr Shafique
2 weeks and 4 days ago.

 

Live streaming JDT vs KEDAH FINAL piala malaysia 2017

Pasukan manakah yang akan menjulang piala malaysia 2017? Bukan mudah untuk pasukan jdt untuk melangkah sejauh ini . Pasukan kedah ialah penyandang juara pastinya tidak akan mudah memberikan kejuaraan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 3 days ago.

 

Discover Hong Kong Live in Kuala Lumpur

Discover Hong Kong Live in Kuala LumpurHey! Come let’s discover Hong Kong like a local in Kuala Lumpur at Suria KLCC Concourse level from 7th till 12th November, 2017. You can also to check out what Hong Kong has to offer and find out more about key Hong Kong attractions and grab irresistible and amazing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
1 week and 5 days ago.

 

Maksud tak tun tuang, tak tung tuang

Macam-macam hal!! Tak tun tuang, tak tun tuang betul lah hang nih!! Ramai orang update status pasal tak tun tuang, tak tun tuang. Tak cukup dengan itu, macam-macam parodi ada, versi seram lah, versi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 3 days ago.

 

Cara Daftar SSM BizTrust – Langkah Demi Langkah

(Personal Coaching) Jom Belajar Bina Website – Anda Tentukan Tempat Masa. Klik Sini. Baru-baru ni, saya ada share mengenai peluang keemasan ini di Facebook saya. Iaitu mengenai pendaftaran SSM BizTrust secara percuma. Ramai yang bertanya mengenai cara untuk mendaftar kerana ada sedikit kekeliruan...

0Disike this ping 2Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
1 week and 3 days ago.

 

PERTAMA KALI JOIN MSMW 2017

hai assalammualaikumMalaysia Sosial Media Week 2017 ( MSMW 2017 ) - Kalau sebelum ni, nad memang dah pernah dengar berkenaan MSMW ni. Sebab ada diantara kalangan blogger yang menerima award MSMW sebelum-sebelum ni. MAsing-masing blogger mintak kita undi..hehe. MSMW ni banyak kategori award dia, jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 week and a day ago.

 

Live streaming muzik-muzik separuh akhir 3, 2017

Muzik-muzik semi final yang ke 32 malam ini. Kemungkinan pengumuman 12 lagu yang layak akan diumumkan. tengoklah macam mana. 1. Syamel Lebih Sempurna (Komposer Lirik: Syamel) 2. Tajul... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »