Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 1 of 53

Giveaway By LZ

As Salam and greetings to dear readers. Giveaway By LZJom sertai Giveaway by LZ. Actually Mrs. A dah perasan giveaway ini seawal ianya dilancarkan tetapi baru hari ini berkesempatan untuk turut serta.Okay tepek banner dulu.KLIKSyarat-syarat yang LZ kenakan untuk turut serta dalam giveaway by LZ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 weeks and a day ago.

 

Cara Buka Akaun CDS Main Saham

Artikel kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak lipat-gandakan aset anda atau duit yang anda ada. Salah satu cara buat duit kerja dari rumah ialah dengan bermain atau berdagang saham di Bursa Malaysia. Ia salah satu cara lipat-gandakan duit yang anda ada tanpa perlu anda keluar bekerja. Apa yang perlu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
4 weeks and a day ago.

 

Dalam Nenas Ada Apa

Dalam nenas ada apa? Lihat jawapan disini. The post Dalam Nenas Ada Apa appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
2 weeks and 6 days ago.

 

Tips post diindex dengan cepat di google

Tips post diindex dengan cepat di google Kalu ikutkan dah lebih kurang 1 tahun 7 bulan aku berblogging di olaoli.com. The post Tips post diindex dengan cepat di google appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
1 week ago.

 

Siapa Gerangan An Najwa, Bintang Bola Jaring Malaysia!?

Nama An Najwa Azizan tiba-tiba menjadi sebutan selepas kejayaan skuad bola jaring negara menamatkan kemarau 16 tahun pingat emas di Sukan SEA. Biarpun sudah menceburi sukan bola jaring sejak 2013, mungkin kerana kurangnya pendedahan di media membuatkan tidak ramai yang berpeluang menyaksikan kehebatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
1 month ago.

 

DIARI BLOGGER KENA SAMAN.. INI YANG PALING MENAKUTKAN

DIARI BLOGGER KENA SAMAN.. INI YANG PALING MENAKUTKAN. Tu dia.. dia buka diari dah bersempena kena saman katanya. Yalah.. Benda ni mungkin boleh di jadikan rujukan masa depan. Kenangan sepanjang berblog katanya. 2017 menyaksikan bagaimana seorang blogger puaka di saman kerana menulis pendedahan di blog.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 weeks ago.

 

Kedudukan terkini pingat sukan sea kuala lumpur 25.8.2017

Kedudukan terkini carta pingat sukan sea kuala lumpur 2017. Tuan rumah, malaysia sudah semestinya dah plan apa acara yang kita boleh dapat pingat emas. So, selaku tuan rumah malaysia setakat ini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 6 days ago.

 

Merdeka! Merdeka! Blogger Contest Lazada

Lazada Merdeka Blogger ContestAssalammualaikum..Lazada Blogger Contest kembali lagi, kali ini denganLazada Merdeka Blogger Contest, ianya dianjurkan bersempena denganMerdeka! Merdeka! Saleyang dianjurkan oleh Lazada bermula dari 25 Ogos hingga 31 Ogos 2017 ini.Di mana korang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 weeks and 5 days ago.

 

Live Streaming Malaysia vs Indonesia 26.8.2017

Info Semasa Info Semasa - Infomasi Dihujung Jari Live Streaming Malaysia vs Indonesia 26.8.2017. Acara bolasepak sememangnya akan menjadi tumpuan dalam mana-mana temasya sukan. Begitu juga dalam temasya Sukan Sea Kuala Lumpur 2017. Bola dikatakan pingat dalam acara bolasepak sangat bernilai berbanding acara...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog infosemasa infosemasa via Info Semasa
3 weeks and 4 days ago.

 

Kedudukan terkini pingat emas sukan sea 28.8.2017

Berikut adalah kedudukan terkini pingat emas sukan sea mengikut negara masing-masing. Nampaknya malaysia makin menghampiri target yang ditetapkan. 96 emas ditangga yang pertama nampaknya.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 2 days ago.

 

Teknik nak dapatkan RM30 Ribu untuk Kahwin dan Beli Kereta Tanpa Personal Loan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Baru-baru iniTok Penghuluada share satu info penting tentang ‘Rahsia’ seorang lelaki yang berjaya beli rumah pertama beliau dan dapat diskaun RM30 ribu."BagaimanaTuan Khairul Ezuwanmencari jalan untuk beli rumah pertama pada usia...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
3 weeks and 2 days ago.

 

Siapa sebenarnya N. Thanabalan?

Siapa sebenarnya N. Thanabalan? | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Petang ni terasa nak menulis mengenai bolasepak pula. Walaupun hakikatnya aku tak minat bolasepak! Hahaha. Nama N. Thanabalan tiba-tiba melonjak naik dek kerana kehebatannya di dalam padang bola. Sebelum tu nak juga ucapkan tahniah pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 weeks and 2 days ago.

 

#KL2017 | Tiket Perlawanan Akhir Bolasepak Sukan SEA 2017 Mula Dijual Hari Ini

Tiket Perlawanan Akhir Bolasepak Sukan SEA 2017 Mula Dijual Hari Ini | Ramai yang dah tahu kan? Tetapi jika masih ada yang tertanya-tanya ini maklumatnya untuk perlawanan akhir diantara Malaysia dan Thailand.1. Tiket TIDAK dijual secara online.2. Bagi PENYOKONG MALAYSIA tiket dijual di Pintu A dan B Stadium...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
3 weeks and 2 days ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 17

Esok episod terakhir. Siapa yang akan menjadi pilihan inspektor daniel? Maya atau Hannah?? maya mungkin akan ke america, demi kerjaya dia pasti akan tinggalkan daniel. Manakala hannah dah nak pindah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 2 days ago.

 

Raikan Merdeka 2017 Dengan Lazada

Selain kemeriahan Sukan SEA KL2017, nampaknya lagi beberapa hari negara kita akan menyambut ulang tahun kemerdekaan Malaysia yang ke 60 tahun. Dengan hampirnya tarikh 31 Ogos 2017 ini, maka semakin bersemangat kita untuk melaungkan satu perkataan keramat yang amat bersejarah bagi kita. Kenapa saya bangga...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
3 weeks and 2 days ago.

 

Nonny Nadirah Tanya Suami Adira tak Cukup Dua ?

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah Pelakon Nonny Nadirah menegur suami penyanyi Adira Suhaimi, Datuk Seri Adnan Abu agar lebih mengutamakan dua isteri dan anak yang dimilikinya berbanding leka mencari pasangan baru. Nonny memberi teguran kepada Adnan atau lebih dikenali sebagai Datuk Red dalam nada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
3 weeks and a day ago.

 

Poligami Menurut Islam

Musuh-musuh Islam yang terdiri daripada Orientalis dan Athies telah mencuba untuk menimbulkan pelbagai persoalan terhadap sistem-sistem Islam dengan pelbagai tuduhan yang tidak benar untuk memberi keraguan terhadap kebaikan-kebaikan yang ada dalam sistem Islam itu sendiri. Kita dapati segelintir daripada...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog duniamaklumat duniamaklumat via Cahaya Purnama
3 weeks and a day ago.

 

Malaysia dan Merdeka: Kita belum merdeka!

Malaysia dan Merdeka| Hari ini adalah hari terakhir sebelum kita menyambut Hari Ulang Tahun Kemerdekaan Negara esok. Setiap tahun selepas merdeka, tibanya 31 Ogos adalah hari kita memperingati detik-detik kebebasan negara daripada penjajahan British. Setelah sekian lama kita dijajah, akhirnya pada 31 Ogos...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlan7783 azlan7783 via BILA LELAKI BERBICARA
3 weeks ago.

 

Resepi Kek Carrot Almond @ Carrot Almond Recipe

resepi kek carrot ala-ala secrete recipejom kita tengok resepi carrot cake ala-ala secrete recepi nie...sedap tau..rugi lar klau uols x cuba..huhu..nak buat dia senang je...nak beli mhal..so baik buat sendiri..jimat duit..bahan-bahan kek carrot almond2 cawan carrot parut5 sudu besar serbuk badam5 biji...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 weeks and 6 days ago.

 

Senarai Peserta Pusingan Pertama Akademi Fantasia Megastar Yang Layak

Tadi telah berakhirnya pusingan pertama konsert Homecoming Akademi Fantasi Megastar yang membariskan 12 peserta menunjukan bakat mereka. Manakala baki akan membuat persembahan minggu depan. Tapi dari pemerhatian yang dapat dibuat tadi beberapa peserta yang kita dapat agak akan menyertai Akademi Fantasia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
2 weeks and 3 days ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »