Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of Last 24 Hours

Page 1 of 1

Traveloka Fly Win CNY Contest

Siapa yang nak melancong dengan penerbangan dan penginapan percuma? Ini peluang anda kerana sempena Tahun Baru Cina, Traveloka kini menganjurkan Traveloka Fly The post Traveloka Fly Win CNY Contest appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
14 hours and 11 minutes ago.

 

AFTERNOON TEA AT MIRI MARRIOT RESORT SPA HOTEL

If you’re in Pinterest, pin this! 😉 Miri Marriot Resort Spa Hotel extended the invitation to the Sarawak Bloggers for its afternoon tea review held at its open concept deli; Borneo Baking Company. Borneo Baking Company (BBCo) is a deli that operates at Miri []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog LadyBird LadyBird via A WOMAN'S DIARY
21 hours and 41 minutes ago.

 

TERKINI : ASTEROID SEBESAR BURJ KHALIFAH BERGERAK BERDEKATAN DENGAN PLANET BUMI BULAN FEBRUARI 2018

GALAKSI VIRAL - Sebuah asteroid sebesar bangunan Burj Khalifah,UAE akan bergerak melintasi Bumi pada tarikh 4 Februari 2018 ini. Asteroid ini diberi nama Asteroid 2002AJ129. Menurut NASA, walaupun jarak asteroid ini adalah 10 kali ganda antara jarak Bumi dan Bulan, namun, ia masih lagi berada di dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Leopluto Leopluto via GALAKSI VIRAL
20 hours and 39 minutes ago.

 

Sunday

Today was like any other Sunday. Went to church, ate delicious food at Chicken Salted, went back home and did our own stuff. I practised piano after helping Bas try to catch a dragonfly (unsuccessful). I may actually finally finish one Synthesia piano tutorial on YouTube if I keep progressing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog miche miche via Sketches of Life
16 hours and 59 minutes ago.

 

Sinopsis Kekasih Paksa Rela Episod 12 Hingga 15

Sinopsis Drama Kekasih Paksa Rela Episod 12 Hingga Episod 15Nampaknya Drama Kekasih Paksa Rela ini makin menarik jalan ceritanya, apabila watak Rosnaida dah muncul kembali. Jadi konflik antara Ros, Adham dan Hanan makin mendebarkan. Adakah Ros dah tahu pasal pernikahan suaminya itu, sebab tu dia tiba - tiba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
15 hours and 57 minutes ago.

 

7 Khasiat Tomato Untuk Kaum Wanita

Sinonim dalam bab cantik, tomato dikatakan sangat luar biasa menghapuskan masalah kulit wajah. Paling mujarab tomato dijadikan ramuan utama dalam penghasilan minuman kecantikan, masker dan sebagai pati rawatan rambut. Jom selongkar kelebihan sayur ini untuk dunia kecantikan. Baca Juga :...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
15 hours and 12 minutes ago.

 

Kesan Penggunaan Kosmetik Sampah

Masih ramai yang pandang sebelah mata bab penggunaan produk yang kadang mendatangkan bahaya pada kulit wajah, bukan tidak tahu tetapi memang ramai yang suka pilih barang yang murah dan mahukan kesan yang cepat. Sudahnya, dalam masa jangka panjang kulit berubah dan perlahan-lahan bertukar menjadi TERUK!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
12 hours and 49 minutes ago.

 

Menu tradisional Baba Nyonya

MELAKA cukup terkenal dengan kepelbagaian makanan dan masakan yang sedap serta unik. Situasi itu menyebabkan Melaka kerap menjadi pilihan orang ramai termasuk pelancong dari luar negara untuk menjamu selera. Salah satu menu pilihan pelanggan ialah masakan Peranakan Baba dan Nyonya. Restoran Seri Nyonya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
12 hours and 31 minutes ago.

 

Awas Philodendron imbe si cantik yang beracun

Spesies Philodendron imbe datang daripada keluarga tumbuhan Araceae. Ia sesuai ditanam sebagai tanaman hiasan kerana mempunyai bentuk pokok yang menarik. Daunnya berbentuk bujur panjang seakan bentuk lambang cinta, cantik dan berpenampilan unik. Selain itu, ia juga digelar sebagai Fiddle-leaf Philodendron...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mediakedah mediakedah via Media Kedah
12 hours and 15 minutes ago.

 

Giveaway : Pelukis Jalanan Arkitek Jalanan by stnrsyfh

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date - 17 Februari 2018Nak join boleh Klik Banner di atas ye,Hadiahnya pun menarik juga sebab hadiahnya adalah buku gitu..Good Luck untuk semua..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
8 hours and 24 minutes ago.

 

Jom Sertai Traveloka Fly Win CNY Contest – Hadiah Percutian Percuma, Wang Tunai

Traveloka CNY 2018 Contest - Kita sedia maklum, apabila menjelang perayaan Tahun Baru Cina, pelbagai promosi dan potongan harga akan ditawarkan. Bukan setakat jualan daripada laman web e-commerce dan pasar raya tetapi jualan tiket penerbangan, tempahan hotel dan pakej percutian juga banyak ditawarkan. Orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
5 hours and 57 minutes ago.

 

CARA MUDAH BELAJAR LUKIS PELAN GUNA AUTOCAD DAN 3DS-MAX

CARA MUDAH BELAJAR LUKIS PELAN GUNA AUTOCAD DAN 3DS-MAX. Autocad ni dulu saya selalu tengok kakak saya guna masa dia study sebab dia ambil Kejuruteraan Elektrik elektronik. Kadang2 curi curi try juga nak design pelan kononnya guna autocad. Yang penting keinginan untuk belajar tu ada walau tak ada guru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 hours and 11 minutes ago.

 

Membeli-Belah Dengan Gembira Di ezbuy

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Maha tahu korang memang kaki shopping kat online tapi macam mana nak cari laman shopping yang betul-betul terbaik untuk pembelian kita? Maha banyak dah tengok laman shopping online ini, tapi nak jumpa satu laman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 hours and 57 minutes ago.

 

Review Drama Korea - Borg Mom

Borg Mom - KoreanDrama ReviewHari ini aku nak buat Review Drama Korea yang bertajuk Borg Mom, Drama ini release pada 15 September 2017dan tamat disiarkan pada 1 Disember yang lalu. Antara Pelakon Drama Korea Borg Mom ini adalah Yang Dong Geun, Park Han Byul, Ivy, Choi Yeo Jin, Hwang Bo Ra, Jung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 hours and 59 minutes ago.

 

CNY 2018: Ee Chinese Cuisine, Eastin Hotel Kuala Lumpur

Usher in the Year of the Dog with a sumptuous feast at Eastin Hotel Kuala Lumpur with families, friends and colleagues for a great start to the brand new year.At Ee Chinese Cuisine, you will find flavoursome festive dishes that exquisitely blend traditional and modern flavours to cater for discerning...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
2 hours and 57 minutes ago.

 

Terus terusan rumah di datangi pelesit!

Terus terusan rumah di datangi pelesit! | Assalamualaikum dan selamat pagi. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Terasa malas pula nak mukadimah panjang-panjang, kita terus je dengan cerita pasal pelesit ni ye. Cerita dia macam ni, rumah yang aku tinggal sekarang ni, kerap sangat di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 hours and 35 minutes ago.

 

Jambatan kaca terpanjang di dunia kini dibuka kepada umum!

Jambatan kaca terpanjang di dunia kini dibuka kepada umum! | Siapa yang sukakan ketinggian? Atau diri sendiri, mungkin juga rakan-rakan korang ada yang gayat? Nak cabar diri sendiri berdepan dengan ketakutan? Ha, apa kata korang datang ke hongyagu glass bridge! Jambatan sepanjang 488meter, 2 meter lebar dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
8 minutes ago.