Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of Last 24 Hours

Page 1 of 2

Akhirnya Putera Raja Arab Saudi Yang Terkacak Dan Terkaya Dihukum Pancung

VIDEO: Akhirnya Putera Raja Arab Saudi Yg Terkacak Terkaya Dihukum Pancung

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
18 hours and 21 minutes ago.

 

Nursajat Tayang Anak Ikan Baru Pulak Lebih Sado Dan Lebih Mesra

Sekali lagi jutawan kosmetik Nursajat yang sebelum ni popular dengan kontroversi selain daripada jantina juga kontroversi bergambar mesra dengan anak ikan lamanya dulu boleh baca kat sini. Masih tiada perubahan tapi makin berani pula dia menunjuk-nunjuk di media.Klik sini Selepas Kontroversi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
14 hours and 4 minutes ago.

 

Periuk Meletop Dalam Program TV Live Membuat Netizen Meroyan

Baru-baru ini tersebar satu video yang menunjukkan tentang eksiden dimana periuk yang sedang dalam demonstrasi secara langsung meletop ketika memasak. Video ini dirakamkan oleh seorang penonton yang menonton rancangan tersebut secara langsung dirumah dan kini video rakaman itu telah tular di laman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Merapu Merepek Meraban
13 hours and 13 minutes ago.

 

Resepi Kek Pisang Mudah

Kek pisang antara kek yang mudah dibuat kerana bahan-bahan yang diperlukan mudah didapati. Cara membuatnya juga senang, dan ia sering digemari ramai kerana rasa lemak, lembut dan juga tidak terlalu manis. Bahan-bahan yang diperlukan: 8 biji pisang bersaiz sederhana (pisang berangan pun boleh) – dilecek @...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Laman Resepi
23 hours and 55 minutes ago.

 

Resepi Agar - Agar Milo Susu Yang Lazat

Resepi Agar - Agar Milo Susu Yang LazatAssalammualaikum..Alhamdulilah Ramadan datang lagi,Marhaban Ya Ramadhan.Masa bulan puasa inilah yang teringin nak makan macam - macam kan, selalunya masa berbuka puasa aku memang suka makan Agar - Agar Milo Susu ini selain nasi, sedap sangat, nak menyediakannya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
23 hours and 40 minutes ago.

 

The Last One Awake - Start Again

Ikuti beliau di Facebook, Twitterdan Instagram.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
23 hours and 20 minutes ago.

 

Festive Ramadan Celebration @ The Snug, Hotel Stripes KL

I would like to take this opportunity to wish all my Muslim readers and friends a blessed Ramadan.*************On the first day of Ramadan, we were invited to Hotel Stripes KL's first ever Festive Celebration, held in The Snug on Level 2 of the hotel. The Festival Celebration buffet spread will be held...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
23 hours and 13 minutes ago.

 

Resepi Biskut Semperit Tradisional

Biskut semperit adalah antara biskut yang menjadi kegemaran ramai apabila tibanya musim raya nanti. Manis lemak dan cair dimulut membuatkan sesiapa saja yang memakannya pasti tidak akan cukup hanya dengan dua tiga keping sahaja. Cara-cara membuatnya, mudah. Bahan-bahan yang diperlukan: 250 gram butter 150...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Laman Resepi
23 hours and 13 minutes ago.

 

To’ki Tak Mampu Beli Beras

To’ki Tak Mampu Beli Beras

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
23 hours and 2 minutes ago.

 

Cara Buat Murtabak Roti Cheesy

Murtabak Roti CheesyBahan-bahannya✦ 12 keping roti Gardinier✦ 1 biji bawang besar dipotong dadu✦ 2 ulas bawang putih potong halus✦ 1 paket daging hancur(Ramly burger)✦ 1 biji cili merah potong halus✦ 3 1/2 sudu besar rempah kurma✦ 1 biji ubi kentang dipotong dadu✦ 5 biji telur✦ 2 cawan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Dari Dapur Kak Tie
22 hours and 31 minutes ago.

 

Sinopsis Telemovie Nota Silam (Astro)

Sinopsis Telemovie Nota Silam Lakonan Aeril Zafril Nadiya NisaaAssalammulaikum..Telemovie Nota Silam telah pun disiarkan di Astro Citra dan Mustika HD pada 27 Mei yang lalu. Telemovie arahan Nik Amir Mustapha ini dilakonkan oleh Aeril Zafrel, Nadiya Nissa, Syakila Khoriri, Mustaqim Mohamed, Zaidi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
22 hours and 23 minutes ago.

 

IBU MENGANDUNG BERBUKA PUASA ,WAJIBKAH QADHA' PUASA ?

Syeikh Nuruddin Marbu al-Banjari ditanya:Bagaimanakah keadaan ibu yang mengandung berbuka puasa?1) Jawapan Syeikh Nuruddin Marbu al-Banjari:Ibu yang mengandung berbuka puasa kerana khuatir tentang diri dan anak dalam kandungan DIKEHENDAKI MENGQADHA'KAN PUASA DAN MEMBAYAR FIDYAH.Jika dia hanya khuatir...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Koxy01 Koxy01 via Koleksi Ceramah Mp3 DLL
22 hours and 20 minutes ago.

 

Resepi Sambal Tumis Daging

Resepi sambal tumis daging, satu lagi menu yang dienak dimakan bersama nasi yang panas-panas. Lebih enak jika daging yang dimasak, empuk dan dan lembut. Bahan-bahan yang diperlukan: Daging Bawang putih, bawang kecil dan bawang besar (dihiris halus) Cili kering (direndam dan dimesin) Air asam jawa Sedikit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Laman Resepi
22 hours and 19 minutes ago.

 

Tempat Menarik di Melaka : Hotel di Melaka - Euro Rich Hotel

Hotel di Melaka - Euro Rich Hotel l Assalamualaikum. Hari ke-2 di Melaka, lepas check out dari Hotel Sentral Riverside MelakaAna check in di Euro Rich Hotel. Untuk 2 hari pertama di Melaka memang Ana plan stay di hotel-hotel mampu milik. Walaupun di kategori sebagai hotel bajet tapi sangat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anasuhana85 anasuhana85 via Blog by Ana Suhana
22 hours and a minute ago.

 

Majalah Solusi, Al-Ustaz dan Gen-Q versi digital

Hairulafiz.net Hairulafiz.net - Perkongsian pelbagai informasi kerjaya kerajaan Majalah Solusi, Al-Ustaz dan Gen-Q versi digital. YA! Ada satu berita baik buat pembaca majalah keluaran syarikat Telaga Biru Sdn. Bhd. ini. Kini anda boleh membaca majalah kegemaran anda sama ada majalah Solusi, majalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog baretta79 baretta79 via Hairulafiz.net
20 hours and 51 minutes ago.

 

Resepi Air Soya Asli

Air soya adalah minuman yang sedap diminum. Ia tidak menggunakan bahan-bahan yang susah diperoleh, dan ianya juga antara menu minuman yang mudah dibuat dirumah. Bahan-bahan yang diperlukan: 1 kg kacang soya 9 liter air 1 liter air gula 3 helai daun pandan 1 sudu teh garam Cara-cara menyediakannya:...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Laman Resepi
19 hours and 52 minutes ago.

 

TLC Charcoal BBQ @ Bandar Puteri Puchong

TLC Charcoal BBQ calls themselves a Malaysian style charcoal BBQ restaurant. Set lunch is offered during lunch hours while its a la carte buffet when it comes to dinner. One of the things that set TLC Charcoal BBQ apart from the rest is that an auto-rotating BBQ machine is fitted on every table. So...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
19 hours and 41 minutes ago.

 

All Voters In Tanah Merah Parliament Constituency To Get 60,000 Pair of Jakel Baju Raya!

All Voters In Tanah Merah Constituency To Get 60,000 Pair of Jakel Baju Raya!Yes, you heard that right! 60,000 pairs of brand new Jakel Baju Raya will be given out to all voters in the Tanah Merah Kelantan, Parliament thanks to a collaboration between YB Dato' Hj Ikmal Hisham Abd Aziz, parliament member of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
19 hours and 31 minutes ago.

 

Ikan Goreng Telur Goreng Makanan Orang Gelandangan - Juadah Sahur Dihina

Ikan Goreng Telur Goreng Makanan Orang Gelandangan - Juadah Sahur Dihina:

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
18 hours and 49 minutes ago.

 

Jenis pahala dan Fadhilat solat terawih pada setiap malam Ramadhan.

Jenis pahala dan Fadhilat solat terawih pada setiap malam Ramadhan | Alhamdulilah, dah 3 hari kita berada di dalam bulan Ramadhan. Syukur sekali lagi kerana dipertemukan lagi dengan bulan yang di dalamnya ada hari yang lebih baik daripada 1000 bulan. Alhamdulilah. Ahha! Bila masuk je dalam bulan Ramadhan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
18 hours and 35 minutes ago.