Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of Last 24 Hours

Page 1 of 1

Download Soalan Percubaan SPM 2018 Mengikut Negeri Semua Subjek

Kepada semua ibu bapa dan pelajar-pelajar yang akan menduduki peperiksaan SPM tidak lama lagi, boleh la ulangkaji semua soalan-soalan percubaan SPM2018Soalan Percubaan SPM 2018 Mengikut Negeri Semua SubjekMRSM : http://bit.ly/2zB5Lx7SBP : http://bit.ly/2DDKruXYIK : http://bit.ly/2OhcxAdKelantan :...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
20 hours and 2 minutes ago.

 

Jalan-jalan cuci mata di Kong Heng Square, Ipoh Perak

Kong Heng Squarepelbagai barangan kraftangan dan cenderahati ada diKong Heng SquareKong Heng Square yang terletak di Ipoh Perak ni merupakan salah satu tempat tumpuan orang ramai dan pelancong tempatan. Masuk ke sini aku rasa macam duduk kat Hong Kong plak. Apa taknya, komposisi kaum yang datang sini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
17 hours and 32 minutes ago.

 

Pantai Pengkalan Balak, Melaka

Assalamualaikum semua.Beberapa minggu yg lepas, aku berkesempatan ke Melaka. Aku pergi dengan family masa tu kerana ada urusan di sana. Masa pergi tu waktu dah nak dekat petang. Pergi ke sana dari petang bawa ke malam hari. Masa petang tu sempat singgah di Pantai Pengkalan Balak dan Teluk Gong. Waktu-waktu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
14 hours and a minute ago.

 

3 kunci utama elak sakit mental kemurungan (depression)

Sakit mental merupakan jenis sakit yang bakal meningkat kepada yang kedua penting selepas sakit jantung di Malaysia menjelang tahun 2020. Punca utama sakit mental adalah [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
13 hours and 50 minutes ago.

 

John Penang Prawn Noodle @ Restoran Meng Yang Two, Kota Damansara

This is just an update post to let you guys know that Johns Penang Prawn Noodle has relocated to Meng Yang Restaurant Two in Kota Damansara. That happened about 2 years ago shortly after I blogged about his prawn noodle back in 2016. The reason he told me was, the previous coffee shop simply did...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
13 hours and 18 minutes ago.

 

99 Roses Bouquet Your Perfect Romantic Gift

There is no doubt that a 99 Roses Bouquet shows ultimate affection or emotion. With a Flower Delivery Singapore of lovely hand bouquet composed of 99 red Roses, expressing your love has never been easier. The Florist knows that the language of Roses in red colors and in big bouquet of 99 stems speak about...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
4 hours and 24 minutes ago.

 

HARGA PROMOSI PUN RM300?

Seluar sukan casual dan leisure yang nih harga pasaran sehelai sekitar RM90++ ke atas.Ada yang buat promosi couple dengan harga RM176.00 atau promosi jimat beli 3 percuma satu dengan harga RM300.00Ok yang tu depa lah buat camtu... kalau harga #mhmhype di page facebook.com/mhmhypermartDUA HELAI...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 hour and 51 minutes ago.

 

Lulu Hypermarket Department Store Sudah 2 Tahun Di Malaysia Meraikan Promosi Deepavali

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Tahniah kepada Lulu Hypermarket Department Store yang kini sudah 2 tahun beroperasi di Malaysia sebagai sebuah pasaraya pilihan ramai. Maha adalah salah seorang pembeli setia untuk pasaraya ini sejak mula...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
7 hours and 24 minutes ago.

 

Pelancaran Kanta Lengkap Aveo Vision di Malaysia Yang Paling Selamat Digunakan

Hubungan antara anda dan lensa adalah seperti mana-mana hubungan lain, ia perlu sihat. Apabila kanta lekap tidak dijaga dengan baik, terdapat risiko jangkitan mata yang lebih tinggi, yang boleh membawa kerosakan yang kekal kepada mata anda. Pilihan lensa kontak dan tabiat penjagaan anda adalah penting untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
1 hour and 39 minutes ago.