Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 1 of 3

Free Multipurpose HTML5 Template this July 2019

Forbes Multipurpose HTML5 Template Preview Download Forbes is a highly creative, modern, visually stunning and Bootstrap responsive multipurpose corporate and Agency HTML5 template with 18 ready homepage demos. This template Created for all business such as Corporate, Business, Agency,...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mancai mancai via Break the rules, think out of the box
6 days and 17 hours ago.

 

MAKANMAKAN | NASI KANDAR HAJI RAMLI - Seksyen 13 Shah Alam

#nasiKandar #kedahNasi Kandar Haji Ramli, resepi kedah mai. Terbaek la bak hang. Buka dari tengahari sampai petang sahaja.Kepada peminat nasi kandar melayu selain daripada Nasi Lan Kedah memang abang suggest kedai ni. Kedai pun tak ramai sangat sebab yang mai makan pun geng2 yang minat nasi kandar melayu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog chutrapadi chutrapadi via GoNut Vlog
6 days and 23 hours ago.

 

Cara Merawat Anak Terkena HFMD

Penyakit Tangan Kaki Mulut atau lebih dikenali sebagai HFMD (Hand, Foot, Mouth Disease) adalah penyakit yang sering menyerang kanak-kanak. Ia penyakit yang mudah berjangkit dan boleh menjadi satu wabak yang serius jika tidak dibendung atau diberikan rawatan sepatutnya. HFMD disebabkan oleh enterovirus...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
6 days and 22 hours ago.

 

Mana nak cari nasi beriani dengan cheese nan di tengah-tengah KL?

RMSY house of real berianidalam restoran RMSYKat mana nak cari nasi beriani dan roti nan/cheese nan di tengah-tengah Bandaraya Kuala Lumpur nih?Mungkin ada banyak yang korang boleh explore di Kuala Lumpur ni. Yang aku nak bawa korang kali ni adalah di restoran RMSY house of real beriani yang beralamat di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
6 days and 21 hours ago.

 

NTT - The Leading Global Technology Services Company

NTT Launch A New Global Technology Services ProviderNippon Telegraph and Telephone Corporation (NTT Corporation) launched NTT Ltd., a world-leading global technology services provider that brings together the capabilities of 28 companies, including NTT Communications, Dimension Data and NTT Security into...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via gainsinfo.com by Marc Soon Joo Yee
6 days and 20 hours ago.

 

Honor - Magic UI 2.1 and EMUI 9.1

Honor EMUI 9.1 is available in August and Magic 2.1 is available nowThe EMUI 9.1 update will be available for the HONOR 7X, View 10, 8X, 10 Lite, 20 Lite, Play, 10, and 8 Pro.Honor EMUI 9.1 and Magic 2.1 UpdatesThe new OS will bring performance upgrades as below:New EROFS (Extendable Read-Only file...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via gainsinfo.com by Marc Soon Joo Yee
6 days and 20 hours ago.

 

Selamat Pengantin Baru Hafiz Amirah

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Selamat Pengantin Baru Hafiz Amirah. Last Sunday dengan izinNYA Mrs. A sekeluarga menghadiri jemputan wedding office mate. Mrs. A memang nak pergi sangat wedding ni cos mak sedara office mate tu adalah bff Mrs. A time kecik-kecik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 days and 19 hours ago.

 

Dell Technologies Unified Workspace Revolutionises  the Way People Work

Dell Technologies Unified Workspace Latitude LaunchDell TechnologiesDell Technologies Unified Workspace Latitude LaunchDell TechnologiesintroducesUnified Workspaceto help IT transform the end-user experience. This visionary approach to end-user computing will give workers a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via gainsinfo.com by Marc Soon Joo Yee
6 days and 19 hours ago.

 

Samsung Galaxy Tab A (2019, 8.0) - A Compact Solution For All Your Needs

Affordable“one for all” - Samsung Galaxy Tab A (2019, 8.0")Samsung Galaxy Tab A (2019, 8.0")SpecificationsModel -Samsung Galaxy Tab A (2019, 8.0")Price - RM599.00Weight - 347gDisplay - 8.0” WXGA TFT (1,280 x 800)CMF - MetalAP - Qualcomm (QUAD 2.0 GHz)Memory - 2GB +...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via gainsinfo.com by Marc Soon Joo Yee
6 days and 18 hours ago.

 

15 Pesta Kebudayaan Perayaan Popular Di Dunia

15 Pesta Kebudayaan Perayaan Popular Di Dunia | Mesti kita pernah terfikir mengapa tuhan menciptakan manusia kepada pelbagai bangsa, keturunan, warna kulit, warna mata, dan ketinggian yang berbeza, kan? Pasti terlintas bagaimana punca yang satu dari Nabi Adam boleh melahirkan kepelbagaian...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
6 days and 16 hours ago.

 

MENCARI HOTEL MESRA KELUARGA DI JOHOR BAHRU, MUJUR ADA BAGASI.MY

hai assalammualaikumMencari Hotel Mesra Keluarga Di Johor Bahru, Mujur Ada Bagasi.my - Sekarang, kalau pergi bercuti, nad mesti fikirkan tempat yang sesuai untuk seisi keluarga terutama untuk anak-anak. Yela, kalau tempat tu membosankan, anak-anak tak gembira, jadi pergila tempat yang anak-anak suka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
6 days and 14 hours ago.

 

Myeongdong Topokki @ Nilai

Assalamualaikum semua. Yuhuuu! Lama betul tak bersiaran. Maaflah kebelakangan ni macam sibuk sikit uruskan kehidupan. Blog pun memang tak sempat nak tengok. Yalah, part-time blogger. Nasib baik bukan full-time blogger. Sejenis blogger sendu je. Haha. Oklah. Tadi dinner dekat Myeongdong Topokki. Al-kisah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
6 days and 8 hours ago.

 

SERUM LOVEURS MACAM AIR DA..

SERUM LOVEURS MACAM AIR DA.. Bila dah meningkat usia ni.. Rata rata mula nak sental muka yang mula timbul jeragat, garis garis halus, kesan penuaan bagai. Almaklum dulu masa moda rumaja.. kulit licin tegang dia rasa malas nak jaga padahala penjagaan kulit ni harus di buat dari seawal usia. Tapi nak buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
5 days and 22 hours ago.

 

MM 94

‘Tun, selamat menyambut hari jadi ke-94, semoga Tun boleh terus sihat dan juga harap Tuhan akan lanjutkan usia lagi.’

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5 days and 22 hours ago.

 

MyKori Seremban 2

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. MyKori Seremban 2Mini Kakigori harga berbeza ikut flavorChocoreo Kakigori pilihan AryssaStrawberry Cheesecake Kakigori pilihan AdikYang Mrs. A pergi ni MyKori Dessert Cafe yang di Seremban 2 ada satu lagi MyKori yang baharu open di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 days and 21 hours ago.

 

Jana 4 Angka Sebulan Dengan Bermain Game

Student Jana 4 Angka Sebulan Dengan Bermain GameSeriously, admin baru tahu ni main game boleh jana income sehingga 4 angka sebulan. Banyak tu. huhu... Tak sangka den.. hahaKalau korang memang kaki game terutama game strategy atau arcade, tentu korang pernah dengar ada player buat duit dengan bermain game.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via KOngsikan Aje
5 days and 19 hours ago.

 

Honor 20 comes with Enhanced Bluetooth

HONOR 20 Series: Decoding HONOR’s Self-Developed Enhanced Bluetooth that Connects 200 Meters ApartThe recently-launched HONOR 20 introduced an all-new enhanced Bluetooth technology that enables the HONOR 20 to achieve a steady connection with devices up to 200 meters apart! HONOR’s “Super Bluetooth”...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via gainsinfo.com by Marc Soon Joo Yee
5 days and 19 hours ago.

 

Buat Duit Percuma Dengan Handphone

Buat Duit Percuma Dari Handphone Dengan CashzineAnda yang terjumpa post ini tentu sedang mencari peluang peluang yang membolehkan anda menjana pendapatan sampingan bukan. Pendapatan sampingan yang tidak memerlukan anda mengeluarkan sebarang modal atau wang untuk memulakannya. Cukup berbekalkan handphone...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via 1001 Sumber Income
5 days and 10 hours ago.

 

Baca Online Novel Utusan Cinta Buat Adam

Baca Online Novel Utusan Cinta Buat Adam (Drama Adaptasi Novel)Nampaknya kali ini giliran Novel Utusan Cinta Buat Adam karya Myra Ameer yang diadaptasi menjadi drama bersiri 28 episod yang tengah hangat bersiaran di slot Akasia TV3, setiap hari Isnin hingga Jumaat, jam 7 malam. DramaUtusan Cinta Buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
5 days and 10 hours ago.

 

Revolusi Menikmati Minuman Teh Dengan ARISSTO TeaPresso

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Dari zaman berzaman kita biasa menikmati teh dengan membancuh dari serbuk teh menggunakan air panas dan lepas tu ditambah pula dengan gula atau susu mengikut kesukaan kita. Kemudian ada pula perubahan kepada teh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
5 days and an hour ago.

 

1 2 3 Next »