Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Favourite or most memorable photo that you've taken?

Share your favourite or most memorable picture that you' taken and tag 'Photography' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Mitos Pasal Buah Durian

Cerita pasal durian lagi. Aha, kali ini saya nak kongsikan sedikit fakta hangat berkaitan buah durian ini yang sejak dua menjak ni dah jatuh harga. Bila dah jatuh harga, maka ramailah penggemar buah durian yang rasa seronok sakan. Yelah, durian dah harga murah, memang pulun la makan buah ni. Tapi, bukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
3 hours and 43 minutes ago.

 

Durian Pertama Najmi

Musim durian. Kat mana-mana akan nampak orang jual durian. Ikut laporan akhbar, harga buah durian tahun ni dah jadi murah. Malah, harganya turun lebih separuh harga dari kebiasaan. Waktu inilah penggemar buah durian macam saya sekeluarga akan berasa sangat seronok. Inilah masa nak makan buah durian...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
4 hours and 39 minutes ago.

 

Musim durian dah tibe

​Musim dor​oyan dah tibe dah kome oii. teman nengok kat tv dan facebook bukan main lagi harge ... The post Musim durian dah tibe appeared first on Blogger Olaoli.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
6 hours and 43 minutes ago.

 

Jelajah Australia Melalui Makan Malam BBQ Buffet Di The Federal International Hotels Kuala Lumpur

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Siapa pernah pergi negara Australia sila angkat tangan. Maha sendiri secara peribadi tidak pernah sampai ke sana dan memang ada rasa teringin nak berjalan dan bercuti ker sana. Tapi masih tak kesampaian hehehe. Tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
7 hours and 6 minutes ago.

 

Sinopsis Filem KL Special Force

Sinopsis Filem KL Special ForceFilem KL Special Force telah pun ditayangkan di pawagam pada 8 Mac 2018 yang lalu. Antara pelakon filem KL Special Force ini adalahFattah Amin, Rosyam Noor, Syamsul Yusof, Mahmud Ali Basyah, Shaharuddin Tambi, Esma Denial, Puteri Balqi, Sabrina Ali, Tania Hudson, Liza...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
14 hours and 36 minutes ago.

 

Drama Pengantin 100 Hari Episod 7 Hingga 9 (TV3)

Sinopsis Episod 7 Hingga Episod 9 Drama Pengantin 100 Hari (TV3)Drama Pengantin 100 Hari lakonanAmelia Henderson, Aiman Hakim, Aishah Azman, Zila Bakarin, Edika Yusof, Dato Rahim Razali, Jasmine Suraya, Fazreen Rafi, Ieka Zulkifli, Azhar Amir , Shahriza Mahmud, Hafiyah Hafiz, Fanna Azizan dan ramai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
14 hours and 36 minutes ago.

 

JURLIQUE UV Defence Lotion SPF50 Rosewater Balancing Mist Intense Deluxe Edition Review

Sharing with you some of my latest on-the-go essentials, JURLIQUE UV Defence Lotion SPF50 High Protection Lotion PA++++ and Rosewater Balancing Mist Intense Deluxe Edition. By the way, the Rosewater Balancing Mist is JURLIQUE’s iconic skincare and also my favourite. Do you know that, they sold one every...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
22 hours and 41 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »