Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Fresh Pings

Masih adakah aktiviti sihir menyihir di dalam bulan puasa?

Masih adakah aktiviti sihir menyihir di dalam bulan puasa? | Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua. Alhamdulilah, dah 4 hari kita berada di dalam bulan yang mulia, bulan Ramadhan. Alhamdulilah sekali lagi. Hari ini aku nak kongsikan rasa yang dah lama aku rasa dan hampir setiap tahun aku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
9 minutes ago.

 

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

Salam ramadhan buat semua pembaca Papaglamz yang aku sayangi. Sayang lebih sikit untuk sesiapa yang sudi baca entri segmen aku kali ni. Hehehe. Ok la, straight to the point. Bersempena bulan penuh barokah ini, aku tergerak hati untuk menganjurkan segmen simple untuk korang semua. Segmen ZIKIR DIKIR bersama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 hours and 35 minutes ago.

 

Giveaway Kad Raya by Zafirah Nazri

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date- 19 Jun 2017Nak Join Boleh Klik Banner diatas ye..Seronok juga kalau dapat kad raya ni kan, teringat masa dulu - dulu hehehe..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 hours and 56 minutes ago.

 

Bayi baru lahir ini tak sabar-sabar nak berjalan sampai bidan pun terkejut!

Video: Bayi baru lahir ini tak sabar-sabar nak berjalan sampai bidan pun terkejut!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
4 hours and 32 minutes ago.

 

Intai Mawi Sepanjang Ramadhan

Intai Mawi Sepanjang RamadhanSUATU ketika dahulu, nama Mawi pernah menjadi fenomena di negara kita.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
4 hours and 53 minutes ago.

 

Viral lembu hilang rupanya sudah kena lapah

Viral lembu hilang rupanya sudah kena lapah: Lembu kena lapah

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
9 hours and 18 minutes ago.

 

Ceres Negros FC vs JDT Semifinal kedua Zon Asia AFC 2017

Hairulafiz.com Hairulafiz.com - Bukan Sekadar Perkongsian Ceres Negros FC vs JDT Semifinal kedua Zon Asia AFC 2017. Ini adalah perlawanan semifinal kedua Zon Asia antara pasukan Johor Darul Tazim atau JDT vs Ceres Negros FC dalam Piala AFC 2017. Untuk info, pasukan Ceres Negros FC adalah pasukan dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog baretta79 baretta79 via Hairulafiz.com
9 hours and 20 minutes ago.

 

'Mek Timoh' Dari Birmingham Yang Fasih 'Kecek Kelate'

Mek Timoh Dari Birmingham Yang Fasih Kecek Kelate:

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
9 hours and 34 minutes ago.

 

Jumpa pakaian dan gambar wanita dicucuk jarum dalam hutan.Anda Kenal Gadis Ini?

Jumpa pakaian dan gambar wanita dicucuk jarum dalam hutan.Anda Kenal Gadis Ini?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
9 hours and 54 minutes ago.

 

Tonton online hero seorang cinderella episod 5

Amboi pandai pulak brader ajet-ajet nih mengayat medina. Tak sesuailah lu bro. Lu masih muda, tak sesuai nak mengayat pajura edora. Ian mana time nih?? hai takkan pergi terawikh. Layan drama lepas... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
11 hours and 28 minutes ago.

 

Lelaki Dikhuatiri Lemas Dihanyut Arus Deras

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah Keningau: Seorang lelaki dikhuatiri lemas manakala anaknya selamat selepas mereka dihanyutkan arus deras ketika mencari rebung bagi juadah untuk keluarga di Sungai Pagalan, Kampung Dangulad, dekat sini, kelmarin. Dalam kejadian kira-kira jam 9 pagi, mangsa, Daibet...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
12 hours and 4 minutes ago.

 

Isu UNK Banggi: Kes Mudah kata Jelani Hamdan

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah Isu penolakan penyertaan peserta Unduk Ngadau Kaamatan daerah Banggi bertanding di peringkat negeri menarik perhatian banyak pihak kerana ia adalah kes pertama yang berlaku sejak pertandingan itu mula diperkenalkan pada awal 60-an. Perkembangan terkini difahamkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
12 hours and 56 minutes ago.

 

Periuk Meletop Dalam Program TV Live Membuat Netizen Meroyan

Baru-baru ini tersebar satu video yang menunjukkan tentang eksiden dimana periuk yang sedang dalam demonstrasi secara langsung meletop ketika memasak. Video ini dirakamkan oleh seorang penonton yang menonton rancangan tersebut secara langsung dirumah dan kini video rakaman itu telah tular di laman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Merapu Merepek Meraban
13 hours and 13 minutes ago.

 

Nursajat Tayang Anak Ikan Baru Pulak Lebih Sado Dan Lebih Mesra

Sekali lagi jutawan kosmetik Nursajat yang sebelum ni popular dengan kontroversi selain daripada jantina juga kontroversi bergambar mesra dengan anak ikan lamanya dulu boleh baca kat sini. Masih tiada perubahan tapi makin berani pula dia menunjuk-nunjuk di media.Klik sini Selepas Kontroversi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
14 hours and 4 minutes ago.

 

Cubaan cabul bawa maut

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah LELAKI warga asing maut ditetak rakan sekerja selepas dipercayai cuba mencabul anak saudara suspek di Ladang Menggaris, Benta Wawasan, Kalabakan, dekat Tawau, Jumaat lalu. Dalam kejadian 8.30 pagi itu, mangsa warga Indonesia, Yakobus Bala, yang bekerja sebagai buruh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
15 hours and 29 minutes ago.

 

Menu paling diminati ketika berbuka puasa.

Menu paling diminati ketika berbuka puasa | Alhamdulilah, Syukur kita masih lagi dipertemukan dengan bulan Ramadhan. 1 bulan yang sudah semestinya di tunggu-tunggu oleh semua kaum muslimin. Minggu ini sudah pasti, laman sosial akan penuh dengan pelbagai gambar menu berbuka puasa kan? Namun, di dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
16 hours and 58 minutes ago.

 

Periuk GoShop meletup ketika live, barang tak berkualiti?(Video)

Periuk GoShop meletup ketika live, barang tak berkualiti?:

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
17 hours and 3 minutes ago.

 

JW Marriott Kampong Festive Ramadhan Buffet 2017 @ Feast Village, Starhill Gallery KL

The famed kampong festive buffet at JW Marriott Kuala Lumpur will be presented at Feast Village in Starhill Gallery this year. Perfect for gatherings with loved ones, friends and colleagues,... {{ Visit http://www.sinfully-delicious.net to continue reading this sinfully interesting entry! }}

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokyotenshi tokyotenshi via Sinfully Delicious
17 hours and 42 minutes ago.

 

Penuntut USIM maut dalam keadaan sujud nahas di Tembila (18 Gambar Video)

Penuntut USIM maut dalam keadaan sujud nahas di Tembila (18 Gambar Video)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
17 hours and 58 minutes ago.

 

Resipi : Puding Telur Karamel Mudah Dan Sedap

Resipi Puding Telur Karamel Mudah dan Sedap l Assalamualaikum. Hari ni Ana nak share satu resipi pencuci mulut yang memang popular especially semasa berbuka iaitu resipi puding karamel mudah dan sedap. Ana memang suka giler makan puding karamel ni. Kadang-kadang bila nampak orang jual memang wajib beli tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anasuhana85 anasuhana85 via Blog by Ana Suhana
18 hours and 8 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »