Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Food hunt!

Found a great place for great food? Blog about it and tag your entry with 'food' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

Kenapa Badan Berangin?

badan banyak angin??cegah sekarangGas atau angin hadir dari dalam sistem penghadaman (perut, usus kecil dan usus besar) yang datangnya dari 2 sumber iaitu :-udara yang disedutbakteria yang terdapat di dalam usus besar akibat gangguan daripada sesetengah bahan makanan yang tidak dapat di hadam dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
1 hour and 43 minutes ago.

 

Testimoni Set Tilam Bakul Baby (21)

KUALITI BAGUS....NEXT TIME TEMPAH NGAN SIS JELAH.."KUALITI BAGUS...NEXT TIME TEMPAH NGAN SIS JELAH..TQ..kpd cstmer..sbb sudi bg feedback positive..Hilang semua penat menjahit..bila cstmer puji cantik n kemasKembang hidung jap..eh..hihi..So..uols x kan tengok je...bila lg nak oder..Jgn tunggu lama2..klau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 hour and 44 minutes ago.

 

Resepi Kuetiau Th'ng senang

jom buat resepi kuetiau th'ng yang senang dan mudahkuetiau th'ng nie lebih kurang je ngan kuetiau sup...cuma kuetiau th'ng nie dia more kepada masakan cina.kuetiau th'ng nie dia x guna perkakas sup...tapi dia lebih kepada sengkuang dan fish ball...tapi rasa dia still sedap tau..kepada penggemar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 hour and 45 minutes ago.

 

SANGAT PENTING ALAT PEMADAM API MUDAH ALIH

SANGAT PENTINGALAT PEMADAM API MUDAH ALIH. Bukan satu berita baru kebakaran yang berlaku di pusat pusat tahfiz, asrama rumah. Benda ni sering berlaku. Bak kata pepatah malang tak berbau.. Walaupun kesan terbakar boleh bau tapi kadang2 kita terbau bila api dah mula membesar. Kadang2 masa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 hours and 55 minutes ago.

 

The Brew House @ TTDI

The Brew House @ TTDIFancy chilling out with your friends, after a long hard day at work, or over the weekends, having good ol’ beer and nice warm food. Just recently I’ve had the chance to catch up with friends at The Brew House located in Taman Tun Dr Ismail. It was an invitation from Racheal, so many...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
3 hours and 14 minutes ago.

 

PAS ulangi pendirian akta antiberita palsu, 1MDB

PAS mengulangi sokongan terhadap Akta Anti Berita Tidak Benar 2018 yang diperkenalkan pentadbiran BN sebelum ini dan kini dikaji semula oleh kerajaan Pakatan Harapan (HARAPAN).Presidennya, Datuk Seri Abdul Hadi Awang mengulangi sokongan terhadap akta itu melalui kenyataan di Facebook sebagai merujuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Informasi Santai Dan Menarik
7 hours and 58 minutes ago.

 

Rakyat buat air mata Nurul Izzah tiba-tiba mengalir

Jarang dapat melihat Nurul Izzah Anwar beremosi di khalayak ramai. Justeru semangat kentalnya selalu dikagumi, termasuk ketika bapanya Datuk Seri Anwar Ibrahim dituduh meliwat serta dipenjara.Rupa-rupanya hati anggota parlimen Permatang Pauh itu akhirnya boleh 'cair' juga, cuma ia bukan disebabkan oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Informasi Santai Dan Menarik
14 hours and 14 minutes ago.

 

Peniaga tak boleh naik harga barang lepas GST sifar

Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali memberi jaminan tidak akan ada kenaikkan harga barang sebaik sahaja cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) dikenakan pada kadar sifar berkuatkuasa 1 Jundepan.Azmin berkata pihaknya juga akan membuat pantauan melalui kementerian yang terlibat bagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Informasi Santai Dan Menarik
14 hours and 30 minutes ago.

 

Sinopsis Hari Terakhir Seorang Pengurus (Astro Citra)

Sinopsis Telemovie Hari Terakhir Seorang Pengurus (Astro Citra)Telemovie Hari Terakhir Seorang Pengurus telah pun disiarkan di Astro Citra dan Mustika HD pada 26 Mei yang lalu. Antara Pelakon Telemovie Hari Terakhir Seorang Pengurus ini adalahRemy Ishak, Susan Lankester, Amerul Affendi, Nadiya Nisaa,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
20 hours and 44 minutes ago.

 

Resepi Kerbau Guling (Kuba Guling)

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang  saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera. The post Resepi Kerbau Guling (Kuba Guling) appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
21 hours and 16 minutes ago.

 

Onexox Black tidak burn sekiranya tidak digunakan

Pakej B10 ini lebih kurang sama dengan pekej prepaid biasa atau pospaid telco yang lain. Pembayaran bil hanyalah rm10 sahaja. Dengan nilai RM10 anda akan mendapat 1gb high speed data dan 20 minit panggilan ke semua rangkaian. Kalau data tidak memcukupi,anda boleh tambah nilai , add on data...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zulblsb zulblsb via kakulators Blog
23 hours and 24 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »