Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 10 of 11817

HMG2U Tidak Patuh Syariah

Adakah HMG2U Patuh Syariah?Kepada yang beragama islam atau muslim, status Halal atau haram satu satu pendapatan dititik beratkan. Jadi dalam post ini admin akan share sedikit berkenaan hukum syarak di dalam HMG ini.Terlebih dahulu, ingin admin tekan kan bahawa admin tidak terlalu arif dalam soal hukum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via HMG2U Harbour Malaysia Group
1 week and 2 days ago.

 

Ikan Jatuh Dari Langit di Australia

GAMBAR yang dirakamkan oleh Christine Balmer dan disiarkan oleh sebuah akhbar menunjukkan sejumlah ikan yang gugur dari langit di Lajamanu, Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan artikel.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
1 week and 2 days ago.

 

Rezeki ribuan anak ikan naik ke darat

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my Powered by Curator.io The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
1 week and 2 days ago.

 

Dua Rancangan Baru Menemui Peminat TV AlHijrah Bermula Februari Ini

TV Hijrah kekal berada di hati penonton setelah lapan tahun bersiaran. Ini terbukti apabila dua rancangan siaran langsung yang disiarkan penghujung tahun lalu iaitu rancangan Pink Point Sila Duduk Jangan Lari mendapat sambutan luar biasa dengan catatan peratusan tontonan yang meningkat dari hari ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
1 week and 2 days ago.

 

KES PENGUBAHAN WANG HARAM PERTUDUHAN TAMBAHAN AKAN DIBICARAKAN DI MAHKAMAH TINGGI

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my Powered by Curator.io The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
1 week and 2 days ago.

 

Philodendron Pink Princess Grow Care

philodendron pink princess Philodendron Pink Princess is a climbing aroid with dark leaves and light pink variegated blotches. Its leaves can grow to 9 inches long and 5 inches wide. Amazingly the stems are also blotched with pink. This philodendron has amazing colour. From black to deep burgundy and its...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
1 week and 2 days ago.

 

MAJLIS TINDAKAN EKONOMI – TERDIRI DARIPADA 16 ANGGOTA

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my Powered by Curator.io The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
1 week and 2 days ago.

 

Pelaburan Mampu Jana Peluang Pekerjaan

#JohorTimes JOHOR BAHRU, 20 APRIL – Johor berada dalam satu keadaan dimana ada banyak peluang yang perlu kita rebut untuk pastikan Johor betul-betul berjaya. Menteri Besar Johor berkata ini adalah zaman Johor, jika kita tidak punyai perancangan yang tepat, kita akan terlepas peluang itu. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
1 week and 2 days ago.

 

Giveaway PantangPlus.com Di Mialiana.com

PantangPlus.com – Pakej berpantang selepas bersalinBaca kisah benar ini dulu, dari pengasas PantangPlus, Puan Zamzana Mohd Arifin:“Semasa berpantang anak pertama, ada seorang makcik tukang urut selepas bersalin ini, mengurut belakang saya dengan kaki dia. Tiba-tiba, dia tergelincir sebab berminyak.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
1 week and 2 days ago.

 

Homemade Yee Sang For Our Reunion Lunch

Besides Ang Pow and firecrackers and gambling, what is very synonymous with the festivity of Chinese New Year? Yes, you got it right-FOOD! During our 15-day of celebration (16 plus Chinese New Year Eve), we will indulge in sinful and yummy food non-stop more than what we will usually allow ourselves to do.

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus | Lifestyle ⦁ Gadget ⦁ Food ⦁ Travel
1 week and 2 days ago.

 

Perfect Gifts For Your Boyfriend If Your Relationship Is New

If you are new in a relationship and feel the skipping of the heartbeats, the sweetness in the breeze and have sleepless nights, the love has definitely taken a toll in your heart.  It’s time to enjoy every phase of your relationship and make your boyfriend feel special in ways he never felt before. How...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
1 week and 2 days ago.

 

KES PENGGUBAHAN WANG HARAM – PERTUDUHAN TAMBAHAN DIBICARAKAN DI MAHKAMAH TINGGI

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my Powered by Curator.io The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
1 week and 2 days ago.

 

Smart devices Li-polymer battery fast charging technology and compatibility

Nowadays, one of the selling points of smart devices (phones, tablets, watches, cameras, etc.) is how soon can they recharge their Li-polymer battery. There are already products which claim to be able to recharge from 10% to 100% within 20 minutes.The battery charging speed is an important convenience...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
1 week and 2 days ago.

 

PRK SEMENYIH – CALON PERLU SEMAK BORANG PENCALONAN LEBIH AWAL

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my Powered by Curator.io The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
1 week and 2 days ago.

 

Cara Daftarkan Akaun Downline

Cara Daftarkan Akaun DownlineUntuk mendaftarkan akaun downline anda, terlebih dahulu anda perlu mempunyai CR-Pin di dalam akaun HMG anda.Setelah anda mempunyai CR-Pin di dalam akaun anda, anda boleh mendaftarkan akaun downline anda. Hanya anda sahaja yang boleh mendaftarkan akaun downline anda. Upline tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via HMG2U Harbour Malaysia Group
1 week and 2 days ago.

 

Anak Kecil Memang Suka Main Tembak-Tembak, Tahu Sebabnya?

Seingat sayalah, cuma anak perempuan saya yang tidak betul-betul minat dengan permainan tembak-tembak semasa dia masih kecil. Bila dah besar ni je ada nampak kecenderungan bermain permainan tembak-tembak, samada permainan video arked atau permainan online di smartphone contohnya PUBG dan juga Mobile...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 2 days ago.

 

Ikan Bakar Pengkalan Balak

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Ikan Bakar Pengkalan Balak.Jalan-jalan cari makan memang aktiviti yang menyeronokkan terutama sekali bersama family tersayang. Walaupun kejadian ni pada hujung bulan Januari yang lepas tapi moment makan di pantai Pengkalan Balak tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 2 days ago.

 

Emosi Diri dan Tindakan Luar Kawalan

Assalamualaikum semua.Setiap apa yang kita lakukan dalam kehidupan seharian haruslah dalam keadaan berhemah. Namun tak dinafikan kita ini hanya manusia biasa, kadang-kadang kita suka dan sering bertindak mengikut emosi. Emosi selalunya menyebabkan kita bertindak di luar kawalan, di luar jangkaan, seterusnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
1 week and 2 days ago.

 

Hal-hal yang Harus Diperhatikan Saat Membuat Contoh Proposal Website

Anda mungkin saat ini ingin membuat contoh proposal website namun bingung bagaimana cara yang benar? Pada dasarnya proposal website akan sedikit berbeda dengan proposal pada umumnya. Namun setiap penulis termasuk penulis proposal tetap harus menentukan siapa yang nantinya akan membaca, menjelaskan mengenai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via Blogger Borneo
1 week and 3 days ago.

 

Mesin pengasingan buah tomato

#JohorTimes Mesin pengasingan buah tomato muda daripada yang masak ini menggunakan sensor optik yang diletakkan pada lengan mesin. Rekaan sebegini telah digunakan selama lebih 30 tahun. Perkhidmatan pos juga turut menggunakannya rekaan sebegini untuk menyusun surat. Please Subscribe to JohorTimes Youtube...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
1 week and 3 days ago.