Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 10 of 11758

Oven Pensonic PEO1100 - Adakah Oven Ini Yang Terbaik Untuk Dapur Anda?

Salam semua, hari ni saya nak review model oven terbaru dari pensonic iaitu Oven Pensonic PEO-1100. Pensonic adalah antara jenama pembuat barangan elektrik yang terkenal di Malaysia. Dan banyak model barangan elektrik dari jenama pensonic ini adalah yang terbaik ada dipasaran. Ini termasuklah oven...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikguafri cikguafri via oven dan ketuhar terbaik dipasaran
6 days and 23 hours ago.

 

LUFFY vs CRACKER full fight

Hello everybody !!! fierce battle between Luffy vs. commander Cracker on the mesmerizing forest. To defeat the cracker, what did Luffy do? Playlist are showed in this video. Subcribe, like and share my channel to watch more video. Thank you very much! Have a nice day.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog communitytube communitytube via Communitytube
6 days and 23 hours ago.

 

Makan Nasi Ayam Madu Di Kedai Cendol Durian Hafidz Olak Lempit Banting

"Kedai Cendol Durian Hafidz"Olak Lempit. Satu kawasan di Banting, Selangor. Dahulunya penulis pernah sahaja mendengar akan nama Olak Lempit, kerana pernah terpandang di kaca tv ketika waktu berbuka ditayangkan televisyen.Akan tetapi, kali ini penulis sendiri berjaya memijakkan kaki di tanah Olak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
1 week ago.

 

Sampai Juga Akhirnya PIN Google AdSense.

Semalam sebaik sahaja sampai rumah lepas ambil anak-anak ternampak surat ini dalam peti surat. Baru

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
1 week ago.

 

DIARI BLOGGER KENA SAMAN.. SEDEKAH 10% DARI BAYARAN REVIEW BANYAK KEAJAIBAN BERLAKU

DIARI BLOGGER KENA SAMAN.. SEDEKAH 10% DARI BAYARAN REVIEW BANYAK KEAJAIBAN BERLAKU. Rasanya ramai yang tahu kan.. Saya sedang hadapi satu kes saman sivil dengan tuntutan saman sebanyak RM3juta. Kes masih dalam prosiding mahkamah belum lagi masuk perbicaraan. Dah dekat 5 bulan pun.. Sejak dari awal bulan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week ago.

 

Iron Philips PerfectCare Compact | Wishlist Terlaksana Hasil Duit Blogging

Ini antara wishlist mama yang terlaksana. Hehehe.. 2 tahun lepas mama pernah nak beli dah. Siap barang dah sampai tau tapi tetiba mama diberhentikan keja so terus zass fikir macam mana nak bayar iron tu.. mama terpaksa tolak sebab duit pampasan yang dapat tu mama nak kena bayar duit bulanan kereta. huhuhuhu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week ago.

 

10 Good Habits That Successful Business Owners Follow

Being a successful business owner takes a lot of hard work and dedication, not to mention the time you have to put into creating something great. Its not easy, and it shouldnt be easy. If it were easy, it wouldnt be special. If youre looking to start a business of your own,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jumixdesign jumixdesign via Jumix Design
1 week ago.

 

Foods That Will Help Lower Your Cholesterol

Cholesterol is one dangerous disease. Do you know that many foods that could help to lower cholesterol such as :- POMEGRANATE Whether youre a seed gal or prefer your pomegranates in juice-form, youre sure to reap the fruits cholesterol-lowering powers: Any form of pomegranate...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
1 week ago.

 

Tarikh permohonan br1m (brim) 2018! 

Permohonan baru/kemaskini BR1M 2018 bermula *27 NOV 2017 31 DIS 2017. Maknanya tahun ini mesti settle dalam mengisi borang brim br1m, bram brom edisi 2018. Boleh rujuk cara isi borang pada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Narathiwat Selatan Thailand Terpelihara Nilai Seni Budaya - Thailand FAM Trip Growth Triangle

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Ok nak sambung semula pengembaraan Maha dengan rakan media lain ke selatan Thailand bulan lepas. Sebelum ni Maha ada cerita pasal Betong dalam daerah Yala yang semakin maju dan berkembang. Kini kita ke satu lagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
1 week ago.

 

Cara Buat Duit Dengan Review Aplikasi

Sebelum ini saya dah terangkan cara untuk buat duit dengan aplikasi android. Kali ni saya nak terangkan tentang cara buat duit dengan review aplikasi. Jika anda pengguna smartphone anda boleh jana pendapatan dengan menjadi pengulas game dan juga aplikasi. Tidak kira sama ada anda pengguna Android atau iOS,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
1 week ago.

 

Jakel anjur Larian Amal untuk rakyat Rohingya

Berlari sambil beramal merupakan salah satu acara yang baik. Pengedar barangan tekstil ternama , Jakel melalui Jakel Group menganjurkan acara larian amal untuk pelarian Rohingya yang akan diadakan pada 10 Disember 2017. Ia bagi mengutip sumbangan bagi membantu pelarian Rohingya di Kem Pelarian Bangladesh.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Ligakampung.com
1 week ago.

 

MPSJ anjurkan program Kayuhan Hidup Sihat 2017

Peminat acara berbasikal boleh mencatatkan tarikh 9 Disember 2017 ini untuk menyertai acara program Kayuhan Hidup SIhat 2017. Acara anjuran Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) bertujuan membudayakan amalan gaya hidup sihat dalam kalangan masyarakat. MPSJ berkata program ini akan diadakan di Stadium MPSJ,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Ligakampung.com
1 week ago.

 

Brisk walking may reduce early death risk in older women

Older women who take at least one brisk walk a week could potentially reduce their risk of early death by 70%, according to a new study from Harvard T.H. Chan School of Public Health and Brigham and Women’s Hospital. The study also found that light activities such as housework or window shopping did not...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
1 week ago.

 

彭亨王储晋永成统一大股东

永成统一(WZSATU,7245,主板工业产品股)宣布,彭亨州王储登姑阿都拉增持公司股权至5.67%,晋升成为大股东。...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog GengIndustry GengIndustry via 庚 Geng Industry
1 week ago.

 

Tonton online red velvet episod 15

Episod yang ke 15 red velvet. Manakala si gila bayang nih, Fareeq tak boleh dengan mudah nak menceraikan Suhaila sebab dia masih ada hutang dengan keluarga suhaila. Yuran pelajaran dia tuh, siapa... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Luffy Vs mingo FULL FIGHT

one piece Luffy Vs Doflamingo FULL FIGHT Copyright disclaimer: I DO NOT OWN ONE PIECE. THIS VIDEO WAS MADE FOR PURE ENTERTAINMENT. All credits rights go to their rightful owner Toei Animation and Eiichiro Oda, creator of the series One Piece. NO copyright infringement and NO commercial benefits...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog communitytube communitytube via Communitytube
1 week ago.

 

Auntie Lan Sarawak Deli, NZX Ara Damansara

I’ve been on a lookout for good Sarawak Laksa in Klang Valley lately as my Kuching friend has been giving me good input about the dish, right down to the oomph of the sambal belacan. I received a tip-off about Auntie Lan’s Sarawak Deli in NZX Food Court Ara Damansara, and thought the place was []...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
1 week ago.

 

Despacito, Attention, Shape of You ★ Đông Tà Hoàng Dược Sư – Master of Flute

Despacito Luis Fonsi ,Charlie Puth Attention, Ed Sheeran Shape Of You Flute cover.Tổng Hợp Nhạc Trẻ Hay Nhất Sáo Trúc Hoàng Anh 2017 Phần 1 💕 No copyright intended. For entertainment purposes only.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog communitytube communitytube via Communitytube
1 week ago.

 

See You Again by Chinese instrument ,Guzheng.

User Submitted Post Content

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog communitytube communitytube via Communitytube
1 week ago.