Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 10 of 11773

Fun Time with Dora The Explorer in Resorts World Genting

Looking for something adventurous to do this school holiday? Go on up to Resorts World Genting and join Dora the Explorer and her friends for a fun time together. The adventurous girl will be in Malaysia for the first time at Resorts World Genting to focus on solving a very vexing problem; to look for...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog garfieldwtf garfieldwtf via Wut!? Not Syok Ar? Bite Me Lar!
2 weeks ago.

 

Segmen Bloglist 2019

Jom join ramai - ramai..Due Date - 21 Disember 2018Nak join boleh klik Banner di atas ye..Dah hujung tahun ni memang ramai blogger yang nak rombak bloglist ni..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 weeks ago.

 

5 Tips to Picking The Best Shoes for Crossfit

The kind of gear you wear to your crossfit workout will determine how productive you will be in the gym. As for shoes, you need to invest in a good pair that will accommodate crossfit workouts and make them smooth. There are a few characteristics that set crossfit workout shoes apart from other types of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks ago.

 

Bila Suami Sidai Pakaian di Ampaian ..

Antara kerja rumah house husband yang sering saya buat ialah menyidai pakaian di ampaian. Ia boleh dikatakan kerja yang agak mudah, selain tugas mengangkat kain. Tugasan rumah yang lain biasa dibuat ialah membasuh kain (guna mesin), basuh pinggan dan juga memasak. Bab-bab lain dalam kerja rumah ni,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks ago.

 

Menyembunyikan File Dalam Recycle Bin

Recycle BinRecycle Bin merupakan tempat di mana segala file yang telah dibuang terkumpul dan anda boleh me”restore” kembali file tersebut. Dan untuk entri kali ini, admin akan berkongsi dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Anon18 Anon18 via MelalutJe
2 weeks ago.

 

Tilapia Dalam Kolam Simen? Biar Betul!

TERNAKAN IKAN DALAM KOLAM KONKRIT merupakan satu teknologi yang mudah untuk di kawal kerana cara pengurusan lebih mudah dilakukan berbanding dengan kolam tanah tradisional. Apa yang penting adalah sumber air bersih [] The post Tilapia Dalam Kolam Simen? Biar Betul! appeared first on The Ace Network.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog idzaney idzaney via The Ace Network
2 weeks and a day ago.

 

Bajet 2019: Apa patut yang korang patut tahu pasal hartanah

Harga rumah kurang sebanyak 10%? 1. SST – Kerajaan telah mengumumkan pengecualian SST ke atas perkhidmatan pembinaan dan bahan binaan. Sebagai balasan, persatuan Pemaju Hartanah dan Perumahan Malaysia (REDHA) telah [] The post Bajet 2019: Apa patut yang korang patut tahu pasal hartanah appeared...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog idzaney idzaney via The Ace Network
2 weeks and a day ago.

 

Bajet 2019: Apa patut yang korang patut tahu pasal hartanah

Harga rumah kurang sebanyak 10%? 1. SST – Kerajaan telah mengumumkan pengecualian SST ke atas perkhidmatan pembinaan dan bahan binaan. Sebagai balasan, persatuan Pemaju Hartanah dan Perumahan Malaysia (REDHA) telah [] The post Bajet 2019: Apa patut yang korang patut tahu pasal hartanah appeared...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog idzaney idzaney via The Ace Network
2 weeks and a day ago.

 

Cara Buat Cruncheese Sendiri Guna Kulit Popia

Ada sesiapa yang nak belajar cara nak buat keropok Cruncheese sendiri yang sedap dan membikin mulut tak berhenti mengunyah? Hehe .. dalam post kali ini, saya nak kongsikan cara nak buat atau resepi sempoi membuat Cruncheese yang sedap dan rangup menggunakan kulit popia. Tak susah pun. Memang mudah nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and a day ago.

 

TIGA TAHUN, FARIZA DAH MULA PETAH BERKATA-KATA

hai assalammualaikumFariza Dah Mula Petah Bercakap - Fariza dah masuk usia tiga tahun, mula la mulut dia macam mak nenek. Bercakap tak henti, makin petah bercerita dan bercakap. Tapi nad suka, sebab nad suka dengar dia bercerita, dengar dia cakap, nad pun layankan je. Dia dah kenal huruf, dah kenal warna,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and a day ago.

 

MAHA 2018 : Enjoying Myself At MADA Kampung Pulau Pisang

Its 2018, and two years has passed since the last time I visited MAHA (Malaysia Agriculture, Horticulture Agrotourism Show), The post MAHA 2018 : Enjoying Myself At MADA Kampung Pulau Pisang appeared first on ENVEEUS.COM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bella Bella via ENVEEUS.COM
2 weeks and a day ago.

 

Do You Need a Merchant Account?

You may be an owner of a small online business. You dream that your business will become big someday. Right now, you need to focus on the small things. With your hard work and perseverance, you always have the chance to make your dream come true. If you would like to get online payments from your customers,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
2 weeks and a day ago.

 

Program Taklimat Percuma Usahawan Bijak Ebay Untuk Orang Utara

Orang utara lock tarikh 13 December ini dan jangan lupa datang ke sesi perkongsian ilmu. Macam mana nak pasarkan produk

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ahmadyani ahmadyani via AHMADYANI DOTCOM
2 weeks and a day ago.

 

Ranking FIFA (29/11/2018 ) Malaysia naik ke tangga ke 167

Beberapa siri kemenangan dalam perlawanan persahabatan dan juga di Kejohanan AFF 2018 nampaknya memberi impak

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via LIGAKAMPUNG
2 weeks and a day ago.

 

Review Switch : Change The World - Korean Drama

Review Drama Korea - Switch : Change The WorldSeperti biasa aku nak buat review drama Korea yang bertajuk Switch : Change The World yang release pada 28 March 2018 dan tamat episodnya pada 17 Mei 2018. Antara pelakon drama Korea Switch : Change The World ini adalah Jang Geun Seuk, Han Ye Ri, Jung Woong In,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 weeks and a day ago.

 

Don’t damage your home with these bad habits!

Don’t damage your home with these bad habits! Lets check adakah aku terlibat sama?? hoho...Most of us develop bad household habits or behaviours over time. The real trouble starts when these blunders become habits that cost a lot of money over time. Some behaviours also create safety issues and it will...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
2 weeks and a day ago.

 

5 ways to optimize your productivity and health in the workplace

Hitting that midweek slump? We all face it, and our quality of work tends to show. Instead of powering through these slumps, and watching your [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
2 weeks and a day ago.

 

Backup File Tanpa Masuk Windows

Adalah menjadi masalah kepada anda sekiranya tidak dapat masuk ke dalam windows disebabkan oleh windows tidak mahu booting, stuck dekat log on, restart automatik ataupun seumpamanya....

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Anon18 Anon18 via MelalutJe
2 weeks and a day ago.

 

Jawatan kosong Penolong Pegawai Tadbir N29

Alhamdulillah kebetulan lalu di newsfeed Mardi tadi nampak pula iklan jawatan kosong ini. Rugi pula tak share. Moga manffat kepada smua yang ada hajat dan [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Inspiring by Sharing
2 weeks and a day ago.

 

5 Facts You May Not Know About The Peanut Butter Factory

Peanut butter is probably one of the best inventions made by man. It is something that you can put in a lot of food recipes and can even be eaten alone. It’s on chocolates, biscuits, and other delicacies. That is why it’s no wonder that the demand for peanut butter is so high today. If you go to a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and a day ago.