Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 14 of 11574

Resepi Halwa Cermai

resepi halwa cermai sedap dan senangsape kat cni peminat cermai...angkat tangan..hihi..cermai nie kalau makan degan colek mmang sedap kan..tapi..xkan nak makan colek tiap2 hari kan..nnti sakit perut..sbb tu lah buah cermai selalu luruh je,,,xde orang nak makan..nak makan gtu je...masam..nak biarkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 week and a day ago.

 

Movie Review: Incendies

review filem canada,Incendiesok...hari nie kita review movie daripada canada plak ye..eventhough cter nie dari canada but dia cakap french ye..urm..yuk plik jgak lar..kenapa canada cakap french??sbnarnya dekat canada..official language dia french and eglish..hihi..yuk baru tahu...ke uols tahu awal2 lg??..ok...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 week and a day ago.

 

Keputusan Prasekolah 2018 Sudah Keluar.

Petang semalam baru perasan Tweet Kosmo ini yang mana keputusan kemasukan Prasekolah bagi tahun 2018 sudah boleh disemak secara online. Apa lagi

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
1 week and a day ago.

 

Elizabeth Tan Akui Hampir Bunuh Diri

Penyanyi Elizabeth Tan mengakui nyaris membunuh diri kerana mengalami tekanan jiwa beberapa bulan yang lalu. Elizabeth atau mesra dengan panggilan Lizzy, 23, berkata, tidak dapat berfikir panjang juga menyebabkan dia seperti hilang akal. "Ia kisah yang sangat panjang untuk saya ceritakan, tapi apa yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
1 week and a day ago.

 

Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.

Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my| Hari ini saya berkesempatan untuk menyertai satu lagi Giveaway daripada blogger iaitu cikLa melalui blognya. Hadiahnya Tudung Preloved Halfmoon by Hajra. Sejujurnya saya tidak tahu apa itu Tudung Halfmoon melainkan saya Google sahaja...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlan7783 azlan7783 via BILA LELAKI BERBICARA
1 week and a day ago.

 

Lokasi Baru Asam Laksa Terbaik Penang Ditemui Laksalicious

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Bercakap tentang Asam Laksa dan Pulau Pinang memang tak boleh dipisahkan. Kalau ke Penang ada satu kedai laksa yang terbaik korang kena cuba. Maha hari tu dah pergi makan Asam Laksa nya memang tak rugi.Nama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
1 week and a day ago.

 

Hairy Coo (Highland Cows) @ Crathes Castle, Aberdeenshire, Scotland

Every year, we would go coo hunting... particularly for the iconic Highland Cows, also known as Hairy Coo.When we saw Crathes Castle posting on their FB about their newest "coo" addition, we took the kids there the following day. The Highland Coo trail starts off at the overflow car park, and kids are...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
1 week and a day ago.

 

Sambutan Hari Biodiesel Antarabangsa, International Biodiesel Day

Sambutan Hari Biodiesel Antarabangsa, International Biodiesel Day disambut pada tanggal 10 Ogos setiap tahun untuk memperingati penemuan minyak kacang tanah sebagai minyak enjin kereta pada tahun 1893. Biodiesel merujuk kepada bahan api diesel berasaskan minyak sayuran atau lemak haiwan yang terdiri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
1 week and a day ago.

 

Dua Maut Kenderaan Bertembung di Simpang Beluran

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah BELURAN: Dua lelaki maut, manakala dua lagi cedera selepas Proton Iswara dinaiki mereka bertembung dengan sebuah pacuan empat roda di Simpang Beluran, dekat sini, petang tadi. Dalam kejadian kira-kira jam 4.20 petang itu, kedua-dua maut di tempat kejadian akibat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
1 week and a day ago.

 

Peristiwa Penting Hari Ini Dalam Sejarah Dunia (10 Ogos)

Tarikh 10 Ogos merupakan hari ke 222 (hari ke 223 dalam tahun lompat) dalam kalendar Gregory dengan tinggal 143 hari lagi sebelum memasuki tahun selepasnya. Le Louvre. Hari ini juga merupakan sambutan Hari Kemerdekaan di Ecuador (1809), Hari Perayaan Santo Lawrence dan Hari Biodiesel Antarabangsa. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
1 week and a day ago.

 

14 Foto Raysha Rizrose - Dewi Remaja dan Pelakon

Raysha Rizrose. Namanya mula meniti para peminat drama Melayu bila jadi heroin dalam Pinggan Tak Retak, Nasi Tak Dingin. Nama sebenar gadis yang pernah menjuarai Dewi Remaja 2014/2015 ini ialah Farza Naquraisha Rizrose. Si cantik ini merupakan adik kepada Uqasha dan Nelydia Senrose, ditampilkan dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRUL HASSAN
1 week and a day ago.

 

Valya - Budget Hotel Berdekatan MAPS

Hari tu saya ada kongsikan kepada pembaca blog ini tentang percutian saya sekeluarga ke Movie Animation Park Studios (MAPS), Perak. Dalam blog post berkenaan, saya ada beritahu yang saya dan isteri telah menempah penginapan hotel menerusi Trivago. Dua tempahan, tempat yang sama dan tarikh yang berlainan. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRUL HASSAN
1 week and a day ago.

 

TERBONGKAR CARA PALING MUDAH NAK DAPATKAN KHASIAT DARI BAWANG PUTIH TANPA PERLU TELAN BAWANG PUTIH...

TERBONGKAR CARA PALING MUDAH NAK DAPATKAN KHASIAT DARI BAWANG PUTIH TANPA PERLU TELAN BAWANG PUTIH MENTAH. Tahukah anda.. Tu dia macam bahasa buku pulak kan. Dah hilang identiti ka penulisan lekatlekit ni. Dak aiih... Kita nak sampaikan informasi supaya orang lain faham kena di sampaikan dengan bahasa yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and a day ago.

 

PINTU ANGKASA KE ALAM SEMESTA LAIN

Pernah tengok cerita Star Wars, Doraemon, Thor, The Avengers, Star Trek, Star Gate, Dr Who, atau filem terbaru yg box office Guardian Of The Galaxy ? Kesemuanya cerita ini ada menerangkan mengenai jalan pintu angkasa untuk ke alam galaksi yang lain dengan menggunakan peralatan teknologi yang sangat canggih.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Leopluto Leopluto via GALAKSI VIRAL
1 week and a day ago.

 

Ayat Motivasi Bruce Lee

Kenal siapa Bruce Lee? Beliau adalah seorang lagenda dalam seni mempertahankan diri. Malah, beliaulah yang bertanggungjawab memperkenalkan 'Kung-Fu' kepada dunia Hollywood. Trademark beliau adalah gerakan pantas dengan bunyian seperti kucing. Wordless Wednesday kali ini menampilkan beberapa ayat motivasi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRUL HASSAN
1 week and a day ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 7

My darling inspektor daniel episod 7. Asp maria yang ambil cuti seminggu untuk bersama-sama dengan anaknya melissa. tapi anak dia kena culik. Siapa yang culik tuh tak tahu siapa. Motif pun kita tak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Harga Minyak RON95, RON97 dan diesel naik lagi

Harga runcit bagi RON95 dan RON97 masing-masing naik 5 sen dan 7 sen seliter manakala diesel naik 1 sen seliter, berkuat kuasa tengah malam ini.RON95 naik 5 sen menjadikan harga bermula Khamis ialah RM2.12 seliter berbanding RM2.07 seliter manakala harga RON97 ialah RM2.39 berbanding RM2.32 sebelum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog thisboiler thisboiler via Info Boiler
1 week and a day ago.

 

Hukum Menikahi Wanita Sedang Hamil Anak Luar Nikah

Apa hukumnya dan adakah sah pernikahan di antara seorang wanita yang sedang mengandung anak luar nikah dengan lelaki yang menghamilkannya? Ini kerana saya dapati banyak dalam Facebook di post mengenai isu ini di antaranya nikah itu tidak sah untuk perempuan yang sedang hamil anak luar nikah atau zina...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
1 week and a day ago.

 

How To Copy Preview Pages Of Books From Google Books Website

I have already shown you how to copy book preview pages from Google Books website with the free tool called FSS Google Books Downloader. Here is another even simpler method on how to copy all the available preview pages from books featured in Google Books site. It also uses a free open-source software. It...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via DiGiztal
1 week and a day ago.

 

No Pain, No Gain

I’ve been running my agency for more than 18 months and it’s been difficult. Very, very difficult. “Why so?” Many may ask. When I left my position in a large GLC, I took with me more than 8 years of work experience and knowledge, thinking it was what I needed to found my own team. [] The post...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
1 week and a day ago.