Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 14 of 11920

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nikzhafran nikzhafran via BelajarBlogs
1 week and 4 days ago.

 

AJAR FARIZA TAK PAKAI PAMPERS

hai assalammualaikumAjar Fariza Tak Pakai Pampers - Semalam Hari Ibu kan, ok nad nak ucapkan Selamat Hari Ibu kepada diri ini dan ibu-ibu di luar sana. Bukan mudah jadi ibu ya. Masa belum kawin, tengok orang jadi ibu ni macam syok je, tapi hakikatnya, banyak dugaan..hahaha..Tapi sebenarnya tak susah pun,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 week and 4 days ago.

 

Falsafah Pendidikan Alam Sekitar

Alam sekitar terdiri daripada semua elemen kehidupan samada yang bernyawa atau pun tidak serta interaksi di antara kedua-duanya. Ini bermaksudbahawa sekiranya satu bahagian daripadanya diganggu maka yang lain akanturut terasa akibatnya sama ada secara langsung atau tidak. Sebagai khalifah yang diamanahkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mancai mancai via Break the rules, think out of the box
1 week and 4 days ago.

 

WAKE MAKE Lip Paint Flat 03 FLAT TULIP and 05 FLAT CINNAMON

Hello everyone! How are you?If you are fans of matte lipstick, then you should stick here until the end of this post. hehe. Today, I will review Korean brands which are WAKEMAKE. They have so many makeup products and today I will review their WAKEMAKE Lip Paint Flat. I am an active user on Instagram Korean...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aexxcha aexxcha via Ae Cha Beauty Diary
1 week and 4 days ago.

 

Count On Me - Connie Talbot

a video for "count on me" off my album. thank you. xx https://twitter.com/ConnieTalbot607 Connie Talbot's website: http://connietalbot.com/ Connie Talbot's Twitter: https://twitter.com/#!/ConnieTalbot607 Connie Talbot's Facebook: http://www.facebook.com/pages/Connie-Talbot/404609432903384 Official online...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog xyzvideos xyzvideos via RSS YouPHPTube
1 week and 4 days ago.

 

Count On Me - Connie Talbot

a video for "count on me" off my album. thank you. xx https://twitter.com/ConnieTalbot607 Connie Talbot's website: http://connietalbot.com/ Connie Talbot's Twitter: https://twitter.com/#!/ConnieTalbot607 Connie Talbot's Facebook: http://www.facebook.com/pages/Connie-Talbot/404609432903384 Official online...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog xyzvideos xyzvideos via RSS YouPHPTube
1 week and 4 days ago.

 

Hijau Bumi Tuhan - XPDC (Kita Peng Yu - 1994 )

Hijau Bumi Tuhan Sekali ku memandang kehijauan saujana mata Semusim yang benderang hati riang nikmatnya tuhan Kita belalah bersama-sama Kita jagalah harmoninya Semusim ia datang keindahan ciptaan tuhan Hijau yang terbentangan makhluk tuhan bermesra-mesra Kita belalah bersama-sama Kita jagalah harmoninya ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog xyzvideos xyzvideos via RSS YouPHPTube
1 week and 4 days ago.

 

Selamat Belajar Aiman

Semalam selepas subuh hantar anak bujang - Aiman ke Melaka. Kurang sorang lagi ahli keluarga selepas Puteri sulung sambung belajar di Puncak Alam.Dahla minggu periksa tapi semua nak ikut. Kenalah buat surat mohon cuti dan minta tangguh subjek periksa untuk hari Ahad semalam untuk yangbersekolah agama,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog empayarutama empayarutama via EmpayarUtama
1 week and 4 days ago.

 

Mau Membuat Martabak Rasa Green Tea? Yuk, Ikuti Langkah Berikut

Tapi, saat mengonsumsi cemilan seperti martabak, Anda juga perlu memperhatikan segi kesehatannya. Agar lebih sehat, maka tidak ada salahnya jika Anda membuat martabak sendiri. Salah satunya yakni menu martabak manis rasa pandan melalui resep kue berikut ini. Sebelum mulai memasak, persiapkan lebih dulu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via BloggerBorneo.Com
1 week and 4 days ago.

 

McDonald’s Ramadan Menu: Nasi McD, Chicken Foldover More

Aha!!! So glad that my favourite Chicken Foldover is back! And now it comes with a special sauce that has a dash of spiciness, more appetizing and love it. Well if you crave for more, this Ramadan there are lots of happy and fulfilling meal at McDonald’s. Don’t miss out McDonald’s Malaysia Ramadan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
1 week and 4 days ago.

 

Hang Massive - End of Sky [Official Video]

The second track from the new Hang Massive album "Luminous Emptiness ' WEBSITE ➤http://hangmusic.com TOUR DATES ➤http://hangmusic.com/tour-dates Download a free track and get regular updates on new music, videos, concerts and special offers: http://hangmassive.co/signup Our new album is now available...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog xyzvideos xyzvideos via RSS YouPHPTube
1 week and 4 days ago.

 

The Only Reason For Time Is So That Everything Doesn’t Happen At Once Is Not By Albert Einstein

When did Albert Einstein say the only reason for time is so that everything doesnt happen at once? Never. Einstein did not utter or write this quote about Time: This is one of the many quotations misattributed to Einstein. I think the only reason for time is so that this misquote doesnt happen...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via Quotationize
1 week and 4 days ago.

 

TIGA AHLI KONGSI GELAP DITAHAN DALAM OPERASI PUSAT HIBURAN

#JohorTimes Polis menahan tiga individu yang memiliki rekod jenayah lampau dan dipercayai menganggotai kumpulan kongsi dalam operasi di sebuah pusat hiburan di Sunway, Petaling Jaya. Berhenti MEROKOK, anda membahayakan diri sendiri dan diri orang sekeliling anda. Jangan bahayakan kesihatan diri dan ahli...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
1 week and 4 days ago.

 

APLIKASI “OHFREEFOOD” – PLATFORM UNTUK ORANG RAMAI SUMBANGKAN MAKANAN

#JohorTimes Berhenti MEROKOK, anda membahayakan diri sendiri dan diri orang sekeliling anda. Jangan bahayakan kesihatan diri dan ahli keluarga anda. Sentiasa Maafkan Semua Orang Dalam Hidup Kita. Untuk Kita Hidup Aman Damai Sebelum Mati. Kepada peniaga yang ingin MENGIKLANKAN PRODUK / JENAMA / SYARIKAT...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
1 week and 4 days ago.

 

CUEPACS TETAP BERHARAP KERAJAAN BERI BONUS SEBELUM HARI RAYA

#JohorTimes Kongres Kesatuan Pekerja-Pekerja Dalam Perkhidmatan Awam (CUEPACS) berharap kerajaan mempertimbangkan supaya pemberian bonus raya kepada penjawat awam dan pesara kali ini diberikan sebelum sambutan Aidilfitri. Berhenti MEROKOK, anda membahayakan diri sendiri dan diri orang sekeliling anda.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
1 week and 4 days ago.

 

Kalori makanan di hari raya

Godaan waktu hari raya memang kuat!! Di Hari Raya , ramai yang ‘kalah’ dengan pelbagai juadah yang dihidangkan. Tidak hairanlah, mereka yang berjaya diet dalam bulan puasa pun kembali bertambah berat badan secara mendadak. Salah satu perkara yang boleh membantu kita ‘beringat’ adalah dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog rodongkoibelaka rodongkoibelaka via Moh santai di RodongKoiBelaka
1 week and 4 days ago.

 

Cara buat rendang ayam power

Ingat hari raya ingat rendang ayam. Berikut merupakan cara untuk membuat rendang ayam. Tapi kalau nak tukar kepada daging pun boleh juga. Tak sabar nak raya, yang penting sentiasa berhati-hati di jalan raya k!:)Cara Buat Rendang AyamBahan A ( Utama )1 Ekor Ayam ( Potong 14 )4 Helai Daun Limau (...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog rodongkoibelaka rodongkoibelaka via Moh santai di RodongKoiBelaka
1 week and 4 days ago.

 

Cara buat lemang daun pisang

Harga lemang memang mahal sekarang, apa kata kita google dan cari cara membuat sendiri lemang daun pisang. Selain menjimatkan, hati pun puas dan boleh dibuat lebih banyak cuma apa yang perlu adalah masa dan kesabaran kerana proses memasak lemang yang berjam-jam lamanya. Zasss jom kita lihat cara buat lemang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog rodongkoibelaka rodongkoibelaka via Moh santai di RodongKoiBelaka
1 week and 4 days ago.

 

Buka Puasa Di Restoran Berputar Tertinggi Di Asia Tenggara - Atmosphere 360

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Kalau korang nak rasa buka puasa dengan suasana yang sangat berbeza di restoran berputar dan terletak di puncak tertinggi di Asia Tenggara korang kena datang ker sini. Mana lagi kalau bukan kat Restoran Atmosphere...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 week and 5 days ago.

 

Cabaran Besar Tips Untuk Calon Dalam Peperiksaan Online PTD gred M41 Mei 2019

Pakej Rujukan berserta Contoh Soalan untuk Peperiksaan Online Pegawai Tadbir Diplomatik gred M41. Untuk makluman, peperiksaan online untuk jawatan Pegawai Tadbir Diplomatik gred M41 telah dijadualkan akan berlangsung pada 16 Mei 2019 iaitu hari Khamis, bermula jam 10:00 pagi hingga jam 12:25 tghari. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 5 days ago.