Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 12 of 11646

Tawaran Lakonan Dan Nyanyian Makin Kurang Punca Kontroversi Curang

SHAH ALAM, 10 Sept Aliff Aziz mengakui tawaran lakonan dan nyanyian terjejas selepas kontroversi dengan Nur Afifah Nasir berlaku

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
1 week and a day ago.

 

Berang diejek, lalu berdendam sampai bakar pusat tahfiz

KUALA LUMPUR Tujuh remaja di kawasan Taman Datuk Keramat ditahan kerana dipercayai mempunyai kaitan dengan kes kebakaran pusat tahfiz

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
1 week and a day ago.

 

What’s so healthy about a Mediterranean diet?

A diet with a name that conjures up memories of suppers in the sunshine, the Mediterranean diet plan celebrates the fresh, colourful produce of a region that boasts an enviable life expectancy. Hence why it has been heralded as one of the world’s best diets – but what makes Med cuisine so healthy? What...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
1 week and a day ago.

 

Malaysia mara ke final aff u18 2017,tewaskan myanmar sepakan penalti 5-4

Gilerlah. Nyaris-nyaris juga kalah dalam penentuan sepakan penalti tadi. Apepun syabas buat skuad kendalian bojan hodak. 90 minit masa berlalu, tiada gol berjaya dihasilkan. Sama perlawanan seperti... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

In Style ● Hong Kong: A Taste and Feel of Hong Kong with Celebrity Luk Ho Ming

In Style ● Hong Kong by Hong Kong Trade Development Council (HKTDC) Brings A Taste and Feel of Hong Kong with Celebrity Luk Ho Ming to MalaysiaRecently we were delighted to be invited to In Style ● Hong Kong ~ A Taste and Feel of Hong Kong with Celebrity Luk Ho Mingorganized by Hong Kong Trade...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
1 week and a day ago.

 

Live streaming kedah vs selangor piala malaysia 2017

Dijangka sengit pertemuan kali ini. Kedah vs Selangor bukanlah satu pasukan yang ayam-ayam punya team. Kedah tahun ini sudah menjulang dua piala iaitu piala sumbangsih dan piala fa 2017. Manakala... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

ASUS ROG Indonesia Tantang Gamers Sulawesi Tanding DOTA 2

Dua kota besar di Sulawesi yaitu Makassar dan Palu akan menjadi lokasi perhelatan turnamen DOTA 2 yang akan diselenggarakan oleh ASUS ROG. Sedianya kompetisi game online ini akan dilaksanakan pada tanggal 22 September untuk kota Makassar dan 30 September 2017 untuk kota Palu. Menurut Galip Fu, Country...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via Blogger Borneo Network
1 week and a day ago.

 

Live streaming jdt vs melaka united suku akhir piala malaysia first leg 2017

Perlawanan malam ini di stadium hang jebat. Mampukah pasukan melaka united untuk mencari  gol di tempat sendiri malam ini. Untuk rekod, jdt belum lagi tewaskan melaka united dalam liga super. Last... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Misteri Tong Gas Kuning Menguatkan Spekulasi Tidak Nyata

Al-Fatihah kepada kesemua mangsa korban kebakaran di Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah Keramat Kuala Lumpur baru-baru ini. Seluruh rakyat Malaysia bagaikan disentap dengan situasi kehilangan ahli syurga yang sangat-sangat diperlukan dalam zaman dunia serba moden ini. Namun semua ini kerja Tuhan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Merapu Merepek Meraban
1 week and a day ago.

 

Jambore TIK Disabilitas 2017 untuk Kalangan Remaja dan Dewasa

Badan Litbang SDM Kementerian Kominfo RI dan BP3TI dengan bangga mempersembahkan Jambore TIK Disabilitas Tahun 2017 untuk Kalangan Remaja dan Dewasa. Pada penyelenggaraan tahun ini tema kegiatan yang diambil adalah Dengan TIK Lampaui Batas. Segera daftarkan diri Anda untuk jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via Blogger Borneo Network
1 week and a day ago.

 

Live streaming malaysia vs myanmar piala aff u 18 15.9.2017

Pasukan malaysia harus melangkah ke separuh akhir dalam kejohanan piala aff 2017. Mampukah skuad kendalian bojan hodak melakar kemenangan yang diimpikan buat rakyat malaysia kali ini. Setelah kita... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

CIDB Dan SIRIM Nafi Beri Kelulusan Sijil Kepada Syarikat DBI Technology Sdn. Bhd.

Isu DBI Technology Sdn. Bhd. milik seorang bekas pelakon dan kini begelar datuk semakin hari semakin hangat diperkatakan di media. Namun mereka masih tetap tidak endah kepada segala tomahan dan juga tuduhan yang dilemparkan kepada syarikat mereka dan meneruskan promosi demi promosi.Terbaru apabila ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Merapu Merepek Meraban
1 week and a day ago.

 

Live streaming indonesia vs thailand aff u 18 semi final 15.9.2017

Perlawanan separuh akhir yang akan menentukan pasukan manakah yang akan ke final kali ini dalam kejohanan piala aff u18 2017. sumber yang lain: More from my siteLive streaming thailand u18 vs timor... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

5 petua pilih hadiah untuk lelaki

Hadiah untuk lelaki - 5 petua pilih hadiah lelaki|Tips terbaik pilih hadiah untuk lelaki yang wanita boleh cuba. Tips ini boleh membantu wanita merungkai kekusutan berkenaan apakah hadiah paling sesuai untuk lelaki yang patut di beri oleh wanita pada tarikh hari lahirnya atau tarikh-tarikh penting...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlan7783 azlan7783 via BILA LELAKI BERBICARA
1 week and a day ago.

 

DAZZLE FIVE SENSES : TEH 888 YANG HARUM DAN MENYEGARKAN

hai assalammualaikumTeh 888 Yang Harum Dan Menyegarkan - Pertama kali dengar pasal teh jenama 888 ni. Memang nad tak pernah nampak pun, sebab keluarga, sampaila dah berkahwin ni, tak pernah minum teh jenama 888 ni.Sebetul-betulnya, memang ni kali pertama nad nampak dan rasa teh 888 ni masa di majlis Dazzle...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 week and a day ago.

 

New Menu at Mandarin Grill, Mandarin Oriental Kuala Lumpur

Mandarin Grill at Mandarin Oriental Kuala Lumpur now has a new menu thanks to their newly appointed Chef de Cuisine, Sebastian Barcudes. The new menu offers modern, unique dishes with hints of Argentinian elements and I like that Sebastian’s food is easy to understand. We started with the Burrata...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
1 week and a day ago.

 

Top 8 Essential Things to Make Your Skin Glow

Top 8 Essential Things to Make Your Skin GlowGlowing, radiant skin that is free of blemishes is a sign of youth and vitality. Independent of your age, you probably want to achieve glowing skin. But how can you do it? Here are the top 10 things you should do to help your skin become more clear, bright, and...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
1 week and a day ago.

 

Ebook Panduan Peperiksaan Online Pegawai Eksekutif LHDN Gred 41

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Anda perlukan ebook Ebook Panduan Peperiksaan Online Pegawai Eksekutif LHDN Gred 41? Ikuti langkah di bawah:Klik di pautan di bawah: 1. Klik link ini [Order []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmd hafizmd via HAFIZMOHD.COM
1 week and a day ago.

 

GIVEAWAY FM FROM CANADA

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date - 30 September 2017Nak Join boleh Klik Banner di atas ye..Good Luck untuk semua..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 week and a day ago.

 

Not Your Pet - Boxman

Ikuti mereka di Facebook,Twitterdan Instagram.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
1 week and a day ago.