Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 12 of 11695

Hujan pun hujanlah

Pagi-pagi pukul 8 lebih tadi hujan lebat. Tengah hari pun hujan sikit-sikit. Lepas Zuhur, hujan makin reda.Hujan di tepi jalan.Pagi-pagi hujan ni terasa nak tido je..Walaupun hujan kena berniaga jugak. Saya tak kisah hujan tapi kalau hujan lebat siap angin kuat tu yang mencabar. Buat saya teringat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kerjasendirijb kerjasendirijb via Kerja Sendiri
2 weeks ago.

 

Home Tuition - 13 Kelebihan Kebaikan Tuisyen di Rumah

Home tuition atau tuisyen di rumah bukan perkara baharu, malah konsep ini sudah lama popular dan diterima dengan baik sekali oleh ibubapa terutama sekali di luar negara. Di Malaysia, konsep home tuition sudah mula diterima apabila impak positif serta kelebihannya sudah mula diperkatakan oleh ramai ibubapa. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks ago.

 

7 Tips Memilih Beli Ebook Bagus

Ebook, salah satu sumber pengetahuan yang mudah didapati di ruang maya. Ia merupakan electronic book yang merupakan buku maya yang tidak mempunyai cetakan keras (hardcopy). Selalunya ebook ditulis dalam bentuk PDF. Dalam format ini, ebook boleh dibaca dan dicetak, tetapi tidak boleh disunting. Malah, anda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks ago.

 

Tantalisingly Thai @ NOOK, Aloft Kuala Lumpur Sentral

From 3 - 30 September 2018, NOOK,Aloft Kuala Lumpur Sentral’s all-day dining restaurant presents "Tantalisingly Thai", a month-long promotion of Thai food headlined by Special Guest Chef, Burin Pongchang from Royal Orchid Sheraton Hotel Towers, Bangkok.Diners will be treated to a feast of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
2 weeks ago.

 

Bank Islam Personal Loan

Bank Islam Personal Financing-I Bank Islam offers a personal loan package called the Bank Islam Personal Financing-i which is a public sector loan accessible only through employment in the public sectors and/or selected Government-Linked Companies (GLC).The interest rates at Bank Islam are relatively...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog loanmalaysia loanmalaysia via Pinjaman Peribadi
2 weeks ago.

 

Lazada Shopathon Blogger Contest

lazada sale datang lagi..uols...lazada buat hal lagi lar...kali nie...ada sale lagi...kali nie lagi besar wei...urm..habis lar duit camnie..klau lazada selalu buat sale..haha..sale kali nie nama dia lazada 9.9 festival saleape yang menarik tentang 9.9 festival sale nie??benda yang menarik ialah:diskaun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 weeks ago.

 

Azis Jamman turun padang, Gempur PATI di Sepanggar

KOTA KINABALU: Timbalan Menteri Dalam Negeri, Dato Azis Jamman turun padang menyertai operasi oleh Jabatan Imigresen Malaysia (JIM) memburu pendatang tanpa izin yang tidak memiliki dokumen yang sah malam tadi. Operasi yang dibuat di sekitar kawasan Sepanggar dan Kota Kinabalu turut disertai Ketua Pengarah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
2 weeks and a day ago.

 

Tajul Tersingkir Dari Big Stage Minggu Ke - 5

Tajul Tersingkir Di Minggu Kelima Big StageIngatkan Tajul akan bertahan dalam pertandingan nyanyian Big Stage ini sebab undiannya selalu tinggi tapi tak sangka pula minggu ini tersingkir. Kesian juga pada Tajul sebab selalu kena kritik, tapi tahniah juga buat Tajul sebab berani mencuba dan berani masuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
2 weeks and a day ago.

 

6 Jenis Buah-buahan Erotik

Tak hanya dua hal itu saja, momen intim bersama pasangan akan semakin lengkap jika anda mampu menyediakan beberapa menu buah Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan artikel. Terima kasih..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
2 weeks and a day ago.

 

ASUS ZenBook Pro 15 Unleash Your Creative Power with ScreenPad

Hey! What is the gadget you can’t live without? Well, there are 3 main gadgets that are essential for my everyday life, and one of them is laptop. Be it for work or play having a powerful performance laptop that suits my need will definitely increase my productivity. Recently I had a chance to attend ASUS...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and a day ago.

 

2018 Mooncakes: Hogan Bakery Malaysia

The Mid-Autumn Festival is a joyous time whereby families come together and savour mooncakes while watching the full moon.This year, Hogan Bakery Malaysia presents the Moon Rabbit Collection which showcases five traditional mooncake flavours. The mooncakes are baked daily using the finest ingredients.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
2 weeks and a day ago.

 

Cepat Letih dan Tak Bermaya? Tambah Tenaga dengan Berkesan

Rata-rata yang bekerja 9 pagi hingga 5 petang  malahan yang bekerja sendiri selalu merungut pasal badan selalu rasa letih, penat, lemah lesu.Padahal kerja dalam bilik berhawa dingin. Ada tu yang [] The post Cepat Letih dan Tak Bermaya? Tambah Tenaga dengan Berkesan appeared first on Info Kesihatan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadia5716 nadia5716 via Info Kesihatan
2 weeks and a day ago.

 

Anak Jati Semporna mungkin jadi Pesuruhjaya Polis Sabah yang baharu

Berasal dari Semporna, Omar, 58, dilantik sebagai pemangku Pesuruhjaya Polis Sabah yang baharu berkuat kuasa hari ini.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
2 weeks and a day ago.

 

BEST SHOPPING DI SHOPEE

hai assalammualaikumBest Shopping di Shopee - Sebelum nad kenal shopping online website, apps ni, nad selalu shopping dengan peniaga dekat instagram shop atau dekat facebook. Pastu jenuhla tengok satu-satu mana yang murah. Kadang terpaksa beli juga sebab kita nak sangat benda tu, sedangkan ada website...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and a day ago.

 

Pesuruhjaya Polis Sabah, Ramli Din Bertukar ke Bukit Aman

Ketua Polis Sabah baru-baru ini menjadi tumpuan selepas Kerajaan Sabah yang dinaungi Parti Warisan Sabah, menyatakan ketidakpuasan hati mereka terhadap layanan polis kepada mantan ketua menteri Sabah, Tan Sri Musa Aman.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
2 weeks and a day ago.

 

LAZADA Shopathon Blogger Contest.

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. LAZADA Shopathon Blogger Contest.Yeayyy!!!! Lazada Blogger contest datang lagi.... I likes hehehe.... kali ini dengan tajuk Lazada Shopathon Blogger Contest jom rakan-rakan blogger sambil kita join contest ini kita menyelam dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and a day ago.

 

SPRM terkejut mahkamah bebaskan Guan Eng

PUTRAJAYA Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) terkejut dengan keputusan Mahkamah Tinggi Pulau Pinang yang membebaskan Menteri Kewangan Lim Guan Eng daripada tuduhan rasuah berhubung pembelian banglo. Dalam kenyataannya SPRM sekali lagi menegaskan bahawa keputusan menarik balik kes tersebut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
2 weeks and a day ago.

 

Dato AC Mizal Kini Bersama Pollo Mendi

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua para pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera The post Dato AC Mizal Kini Bersama Pollo Mendi appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
2 weeks and a day ago.

 

Rasai Percutian Best Dengan SEEngapore Traveloka Promotion

Cari tempat percutian menarik pada musim cuti sekolah akan datang? Apakata anda pilih Singapore sebagai destinasi pilihan menarik untuk percutian anda? Dan pastikan anda ambil peluang menerusi SEEngapore Traveloka promotion. Singapore memang banyak pilihan tempat menarik untuk anda lawati. Jadi, menerusi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and a day ago.

 

Ketahui cara borong 1688

Jom baca sini. Adalah satu kerugian bagi mereka yang tak tahu nak borong china 1688. Apa citer 1688 ni? Tentu masih ramai yang tak tahu dan pada masa yang sama tak sabar nak tahu. 1688 tu adalah nama website lubuk

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 weeks and a day ago.