Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 9 of 11646

Your Everyday Facial Mask

Your Everyday Facial Mask by Dr. MoritaRecently we were invited to Dr. Morita Beauty Workshop to discover on how to apply facial mask daily. Dr. Jou is a firm believer that the key to looking youthfulway past your prime is to begin with any ‘youth-preserving efforts’, even before your skin starts...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
6 days and 3 hours ago.

 

Jalan-Jalan Cari Makan Akan Diboikot Kerana Kelancangan Pengacaranya

Itu lah orang kata "Cakap Siang Pandang-Pandang" jangan nak ikut perasaan kerana kita orang ada pengaruh. Akibat dikemudian hari buruk padahnya walaupun niat kita baik tapi ia tidak menghalalkan cara kita iaitu dengan menghembur kata-kata maki. Yang kita maki pulak tu bukan calang-calang orang iaitu mereka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Merapu Merepek Meraban
6 days and 5 hours ago.

 

Makanan bayi 0-6 bulan

Panduan bagi mak-mak baru dan bakal-bakal mak yang belum buat research. Sibuk sangat. Tak sempat agaknya. Nasib baik sempat Google kan. Jangan risau, panduan ini adalah berdasarkan cadangan Bahagian Pemakanan, Kementerian Kesihatan Malaysia. Jika tak percaya boleh semak kat http://nutrition.moh.gov.my So,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
6 days and 5 hours ago.

 

3 ways to protect kids’ eyes from a smartphone’s blue light

With Bring Your Own Device (BYOD) or Bring Your Own Technology (BYOT) policies becoming increasingly common in many school districts in the United States, we take a look at how students can prevent eye problems when working on a tablet or laptop. In the short term, blue light is tiring for eyes, causing eye...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
6 days and 5 hours ago.

 

Cara Memohon Kemasukan Tingkatan 1 Sekolah Tahfiz Model Ulul Albab (TMUA) KPM

Baru-baru ini, saya menerima satu email daripada seorang ayah, bertanyakan kepada saya bagaimana untuk memohon masuk ke SMKA Sheikh Abdullah Fahim (SMKASAF). Anak saya bersekolah di SMKASAF ini, yang merupakan sekolah menengah kebangsaan Agama bantuan penuh kerajaan di bawah Kementerian Pendidikan Malaysia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
6 days and 5 hours ago.

 

Live streaming af megastar minggu ke 2 2017

Minggu lepas kita dah ketahui 12 peserta yang layak masuk ke pentas af megastar yang betul-betul punya. Tema minggu kali ini kita pun tak pasti apa agaknya? Kalau tengok markah , mungkin syamel ada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 6 hours ago.

 

Live streaming af megastar minggu ke 2 2017

Minggu lepas kita dah ketahui 12 peserta yang layak masuk ke pentas af megastar yang betul-betul punya. Tema minggu kali ini kita pun tak pasti apa agaknya? Kalau tengok markah , mungkin syamel ada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 6 hours ago.

 

Live streaming chelsea vs arsenal 17.9.2017

Perlawanan yang kelima dalam liga epl untuk edisi 2017.18. Hari ini perlawanan diantara pasukan chelsea vs arsenal. Perlawanan di stamford bridge. mampukah chelsea menewaskan pasukan arsenal di... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 7 hours ago.

 

Dahsyatnya Seruan Haji Pertama Kali oleh Nabi Ibrahim

Setelah Nabi Ibrahim menyelesaikan pembangunan Baitullah dengan dibantu puteranya -Ismail-, Allah perintahkan kepada khalil-Nya untuk menyeru manusia agar mendatangi rumah-Nya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
6 days and 11 hours ago.

 

30 Fadhilat Dan Kelebihan Berselawat Ke Atas Nabi Muhammad

Berselawatlah. Dengan ini dapat mendekatkan kita dengan rezeki yang tidak disangka-sangka, menjauhkan diri dari pelbagai masalah dan juga membuatkan kita terus dihormati. 1) Sabda Rasulullah SAW: Barangsiapa yang berselawat keatasku sekali, nescaya Allah akan turunkan rahmat keatasnya 10 kali ganda. - HR ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog naslive naslive via .: Naslive Pages :.
6 days and 12 hours ago.

 

7 Alasan Memilih CabinZero Bag sebagai Teman Perjalanan Anda

Posting 7 Alasan Memilih CabinZero Bag sebagai Teman Perjalanan Anda ditampilkan lebih awal di Blogger Borneo Network.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via Blogger Borneo Network
6 days and 13 hours ago.

 

Live streaming final malaysia vs thailand piala aff u 18 2017

Pentas akhir dalam kejohanan piala aff u 18 2017 hari ini diantara pasukan thailand vs malaysia 17 september 2017. Mampukah skuad bojan hodak meneruskan kecemerlangan dipentas akhir ini. Adakah akan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 15 hours ago.

 

Yang Mana Betul

Yang mana satu betul, 18 + 19 ialah 36 atau 18 + 19 adalah 36? Lihat jawapan disini. The post Yang Mana Betul appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
6 days and 15 hours ago.

 

Live streaming indonesia vs myanmar aff u 18 17.9.2017

Perlawanan penentuan tempat ketiga dalam pentas akhir piala aff u 18 2017. Indonesia vs Myanmar merebut tempat ketiga atau keempat. Kedua-dua pasukan ini ditewaskan dalam penentuan sepakan penalti.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 15 hours ago.

 

Berapa Jawapan Kalau 3x +

Kalau kamu bijak matematik, sila jawab soalan ini 3x + =...? Lihat jawapan disini. The post Berapa Jawapan Kalau 3x + appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
6 days and 16 hours ago.

 

The Papas - Game Over, Najib!

Ikuti mereka di Facebook.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
6 days and 16 hours ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
6 days and 17 hours ago.

 

Bingung Cari Kerja? Daftar Aja Jadi Driver Grab Pontianak

Pada tahun 2012 dikabarkan ada sekelompok teman yang sedang menikmati teh bersama. Seperti warga Asia Tenggara pada umumnya, mereka mulai mengeluh tentang sulitnya mendapat taksi. Namun setelah itu, mereka melakukan sesuatu yang tidak biasa. Mereka memutuskan untuk menyelesaikan masalah ini. Mereka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via Blogger Borneo Network
6 days and 17 hours ago.

 

D'Aura Cafe @ Putra Walk, Seri Kembangan

D'Aura Cafe @ Putra Walk, Seri KembanganA boutique cafe, serving reasonably priced cuisine, that's D'Aura Cafe. It was my first time over, as the location was over at Putra Walk, Seri Kembangan, but I must say, I'm pretty impressed with the decor and ambiance of the cafe. We had their affordably priced...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
6 days and 17 hours ago.