Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 9 of 12023

Ketahui Bagaimana Lelaki Ini Jana RM121,175.00 Dengan Bisnes Affiliate!

Assalamualaikum Ketahui Bagaimana Lelaki Ini Jana RM121,175.00 Dengan Bisnes Affiliate! The post Ketahui Bagaimana Lelaki Ini Jana RM121,175.00 Dengan Bisnes Affiliate! appeared first on UNIVERSAL WEB.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog universalweb universalweb via UNIVERSAL WEB
2 weeks and a day ago.

 

Tahniah Kepada Pemenang Hadiah Utama Kereta Proton X70 Dari LuLu Hypermarket

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Sebab utama kenapa Maha suka shopping kat LuLu Hypermarket bukan sahaja kerana harganya yang murah tetapi juga boleh menang hadiah-hadiah hebat. Ini kerana LuLu yang telah menapak di Malaysia sejak 2016 telah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
2 weeks and 2 days ago.

 

Aplikasi theAsianparent Membantu Ibu Bapa Membesarkan Anak yang Riang, Sihat dan Berkeyakinan

Aplikasi theAsianparent Membantu Ibu Bapa Membesarkan Anak yang Riang, Sihat dan Berkeyakinan | Seiring dengan peredaran masa pada masa kini, semua maklumat kini semuanya dihujung jari saja. Apa maklumat yang kita nak, cuma taip je kemudian search. Tak seperti ibu-ibu kita pada zaman dulu, jika mahukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 weeks and 2 days ago.

 

Projek Demo Teknologi 5G di Malaysia Bermula Oktober

Malaysia bakal menyaksikan demonstrasi bagi kes-kes kegunaan 5G bermula Oktober 2019 ini dengan anggaran pelaburan berjumlah RM116 juta daripada lapan (8) syarikat, sejajar dengan aspirasi Kerajaan untuk mempercepatkan pelaksanaan 5G untuk perniagaan merentasi pelbagai industri seperti pelancongan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 2 days ago.

 

Beli Sejadah Gebu Sebagai Hadiah Untuk Emak

Sekarang ni, macam-macam benda boleh beli secara online, hatta benda yang agak rare dan sukar nak dicari. Ada permintaan, maka adalah penawaran. Dek kerana inilah, industri bisnes online dan platform jual-beli online tumbuh merata .. ada yang jenis marketplace bebas, dan ada yang jenis marketplace bertumpu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 2 days ago.

 

Bengkel SMRter Snacker , Makan Snek Secara Berhemah

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. The post Bengkel SMRter Snacker , Makan Snek Secara Berhemah appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
2 weeks and 2 days ago.

 

Takaful Amani Plus

Takaful Ikhlas Berhad bekerjasama dengan Bank Rakyat memperkenalkan skim perlindungan buat rakyat Malaysia selari dengan saranan pihak kerajaan yang mahukan kadar pencapaian perlindungan meningkat sehingga 75% menjelang tahun 2020. Skim Takaful Amani Plus ini telah diperkenalkan oleh Bank rakyat kepada para...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog loanmalaysia loanmalaysia via Pinjaman Peribadi
2 weeks and 2 days ago.

 

MeerFly... Rapper yang awesome.. Haa Tepok!!

MeerFly... Rapper yang awesome.. Haa Tepok!!|Assalamualaikum dan salam sejahtera..Hari ini aku sajalah nak update blog aku berkenaan dengan hiburan pulak.. Asyik-asyik tips itu tips ini.. Tak jugak lulus adsensenya.. hahaha... Post ni pun aku tak tahula boleh sampai ke tak 500 patah perkataan seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog pon5416 pon5416 via SAYANAKHIBURAN
2 weeks and 2 days ago.

 

9 Perkara yang Perlu Kita Tahu Sebelum Mengambil Anak Angkat

9 Perkara yang Perlu Kita Tahu Sebelum Mengambil Anak Angkat | Baru-baru ini, pewaris takhta Britain iaitu Putera Harry dan pasangannya, Meghan Markle mengumumkan rancangan mereka untuk mengambil anak angkat bagi membesarkan keluarga mereka. Hasrat tersebut juga adalah sebagai manifestasi kecintaan mereka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 weeks and 2 days ago.

 

107 tokan diberkas dalam Ops Damn Tokan dengan nilai rampasan RM56,684

Seramai 95,045 orang ditahan disyaki terbabit sindiket pengedaran dadah dengan nilai rampasan keseluruhan RM250.66 juta sejak 1 Januari hingga 4 Julai lalu.Pemangku Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik (JSJN) Bukit Aman Datuk Kamarulzaman Mamat berkata, daripada jumlah itu, seramai 35,706 orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog simiey simiey via simiey[dot]info
2 weeks and 2 days ago.

 

How to Come Out with The Best Business Name? Here Are 6 Strong Tips.

The very first question you get when you tell someone you have your own business: Cool, you are a boss now! What is it called?’ The answer you give them – Your Business Name – can make or break the first impression of your company. If the business name is catchy and creative, then it []...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jumixdesign jumixdesign via Jumix Design
2 weeks and 2 days ago.

 

Singgah makan di RNR Rawang arah utara, lain dari yang lain

food court RNR Rawang arah utaraKalau kita travel jauh nak ke utara, kalau penat drive tu, boleh la singgah di RNR Rawang. Food court di sini lain macam sikit. gerai-gerai makan di sini banyak yang best-best, yang famous. Tak macam RNR yang lain, semuanya gerai biasa-biasa jer. Di sini ada Mohd Chan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
2 weeks and 3 days ago.

 

Kubis Kale Saji Makanan Sihat Dalam Satu Poke Bowl

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Selalu kita dimomokkan dengan tanggapan bahawa makanan yang sihat adalah membosankan atau tidak sedap serta rumit untuk disediakan. Yer lah selalu kita makan tengok jer yang cantik pasti kita akan cakap makanan itu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
2 weeks and 3 days ago.

 

Taubat Seorang Scammer Paling Bangsat 2008-2019!

AssalamualaikumIni merupakan kisah benar taubat seorang scammer yang telah lama makan duit haram dan bagi duit haram dekat keluarganya, akhirnya dia taubat juga. Scammer ni telah dinobat scammer paling bangsat 2008-2019 baru-baru ini di Google. So, macam mana dia taubat?!Mudah jer,Langkah 1: sahaja aku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog scamlistmalaysia scamlistmalaysia via Scam List Malaysia | Senarai Penipu Atas Talian (Online) Di Malaysia 2019
2 weeks and 3 days ago.

 

Manage Your Business Customer’s Orders Easily With Ordersini

Ordersini is here to assist you with its state-of-the-art customer driven and user-friendly business management system. Just add your products and you’re good to go with our unlimited product listing feature. The post Manage Your Business Customers Orders Easily With Ordersini appeared first...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog universalweb universalweb via UNIVERSAL WEB
2 weeks and 3 days ago.

 

Kafe Eat Repeat

Tekak ni terasa nak makan macam² tapi dah tengah bulan. Anak² pun minta order macam². Hah! Jangan risau. Jom kita The post Kafe Eat Repeat appeared first on The Life of LensaKuno.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Opit69 Opit69 via The Life of LensaKuno
2 weeks and 3 days ago.

 

Bekas pelajar SESMA menang kes buli RM616634.20

Buli menjadi igauan ngeri bagi yang pernah melaluinya. Malah sesetengah terpaksa mengambil masa yang lebih lama dan rawatan intensif untuk mengurangkan kesan trauma.Pernah suatu ketika aktiviti berunsur buli menjadi aktiviti yang terpaksa diharungi bagi pelajar baru pusat pengajian tinggi.Namun kebanyakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog simiey simiey via simiey[dot]info
2 weeks and 3 days ago.

 

Rancang Percutian Backpacker atau Pakej Percutian Travel?

Assalamualaikum dan salam sayang. Alhamdulillah masih diberi peluang menghirup udara segar di bumi Malaysia. Jerebu juga sudah makin berkurangan dan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
2 weeks and 3 days ago.

 

Beli Rumah Cash Baru Ada Untung?

Beli Rumah Cash Baru Ada Untung?Article seorang CFP yang di tag dan dan dishare oleh ribuan netizen sebenarnya banyak kekurangan fakta dan cara pengiraan.Dari maklumat yang di berikan,@Loan amount RM270k@Interest rate 4.5% pa@Bayaran bulanan RM1310.71 sebulan@Total pembayaran kepada bank selepas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Faridzaswadi Faridzaswadi via faridzaswadi
2 weeks and 3 days ago.

 

Online paying PTPTN / SSPN-i with credit card through Boost

If you are looking for a way to use your credit card to repay your PTPTN loan or to top-up the SSPN-i fund of your kids, you've found the right place here!The idea is pretty simple: use your credit card to load up your Boost e-wallet, and pay your PTPTN and/or SSPN-i with Boost.The following payment...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
2 weeks and 3 days ago.