Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 9 of 11989

MELETUP DRAMA SWEET DREAMS GARA-GARA BEN AMIR YA!!

hai assalammualaikumMeletup Drama Sweet Dreams Gara-Gara Ben Amir Ya!! - Wah, sana sini sebut nama Ben Amir ya. Dekat Facebook, Instagram, sekali whatsup group kau..dasyatt..Macam tu la bila ada pelakon yang handsome, nak pulak heroin yang cantik dan kiut, lembut bagai, memang nama akan disebut-sebut dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks ago.

 

Eating a plant-based diet might help prevent type 2 diabetes, study suggests

(CNN)Sticking to a plant-based diet could help lower your risk of type 2 diabetes, a new paper suggests. That link between plant-based eating habits and [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
2 weeks ago.

 

Pusat e-sukan pertama di Melaka platform cungkil bakat atlet negeri

MELAKA, 10 Ogos (Bernama) Penubuhan pusat sukan elektronik (e-sukan) pertama di Melaka membuktikan kerajaan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via LIGAKAMPUNG
2 weeks ago.

 

POLICY

BLOGGER CONTENT POLICYBlogger is a free service for communication, self-expression and freedom of speech. We believe Blogger increases the availability of information, encourages healthy debate, and makes possible new connections between people. It is our belief that censoring this content is contrary to a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Leopluto Leopluto via Blog Leo Pluto
2 weeks ago.

 

4 Cara Efektif Promosikan Produk MLM Anda dengan Internet Marketing

Sejak jaman dahulu kala hingga saat ini, bisnis yang menggunakan konsep MLM tidak pernah ada matinya. Memang tidak dapat dipungkiri dari beberapa merek yang dulu sering terdengar, diantaranya sudah tidak beroperasional lagi alias bangkrut. Perkembangan jaman disertai pergeseran teknologi informasi secara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via BloggerBorneo.Com
2 weeks ago.

 

What you must know about EPF nominations

Most of us dont plan on nominating beneficiary on our EPF. Lets read a few things to know when deciding on a nominee : • When you make a nomination, []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Your Financial Blog
2 weeks ago.

 

Best time to Visit Thailand

Best time to Visit ThailandOne of the things you need to consider is the weather before planning your next trip. The weather is one of the crucial factors on how your trip may pan out. For instance, The weather can turn a 5-minute trip to a 30-minute one. Even the simplest activities can be unbearable if...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks ago.

 

Komuniti Bantuan Kewangan PlusDana

Komuniti Bantuan Kewangan PlusDana. Kuasa RM10Apakah yang dapat anda beli pada hari ini dengan Rm10?Top-up handphone?Isi minyak motor?Makan di KFC?Yang pasti RM10 tidak lagi besar nilainya pada hari ini. Malah anda tidak akan sedar jika sudah membelanjakan RM10 tersebut.Tetapi pada mereka yang kesempitan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via PlusDana. Komuniti Bantuan Kewangan Anda
2 weeks and a day ago.

 

#KamiCaring Run 2019 @ Perdana Botanical Garden, Kuala Lumpur

#KamiCaring Run 2019 @ Perdana Botanical Garden, Kuala LumpurHey! Let’s start Healthy Life, Happy Life! Sharing a bit of motivation and fun activities that you and your family or friends can join to embrace a healthy lifestyle. #KamiCaring Run 2019 is happening on 17th November 2019 from 6am to 10am at...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and a day ago.

 

Cara Bermain 9-Ball Pool

Untuk kali ini Jamal telah diminta oleh boss untuk menulis mengenai permainan pool iaitu bagi

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via LIGAKAMPUNG
2 weeks and a day ago.

 

30 Tahun Tinggalkan Zaman Kanak-kanak Tabika Dulu Berbeza Dengan Sekarang

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Post hari ni tiada kena mengena dengan makanan yer. Sahaja nak mengimbau kembali zaman masa kecil-kecil dahulu. Zaman tidak pernah nak fikir pasal susah payah dalam hidup dan mencari rezeki. Masa tu hanya tahu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
2 weeks and a day ago.

 

Baca Online Novel Sweet Dreams Karya Acik Lana

Baca Online Novel Sweet Dreams Karya Acik Lana (Drama Adaptasi Novel)Novel Sweet Dreams karya novelis terkenal Acik Lana telah pun diadaptasikan menjadi drama bersiri Sweet Dreams yang kini tengah hangat bersiaran di slot MegaDrama Astro Ria. Mira Filzah dan Ben Amir akan menjadi teraju utama drama Sweet...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
2 weeks and a day ago.

 

Persediaan Hadapi Ujian Psikometrik Kerja Kerajaan

Nampaknya pihak SPA telah mengumumkan beberapa ujian Psikometrik untuk beberapa jawatan. Tahniah kepada mereka yang terpilih dan dipanggil untuk menduduki ujian Psikometrik ini. Kami pasti ia merupakan peluang yang dinanti-nantikan sejak sekian lama.Buat mereka yang masih belum ada rezeki dipanggil oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via iKerjaya Graduan
2 weeks and a day ago.

 

Practical Considerations When Picking an Engagement Ring

Practical Considerations When Picking an Engagement RingPlanning on popping the question? Congratulations, this is a major moment in your life and the start of an exciting new chapter. Understandably, you will be feeling plenty of nerves when you decide to ask someone to marry you and you will want it to be...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and a day ago.

 

Take A Step Toward Empowering Women On This Raksha Bandhan!

Take A Step Toward Empowering Women On This Raksha Bandhan! Living in a country of festivals, you always surrounded with the occasions and events. Some are dedicated to the God and Goddess, some to the religion and others to the legends. But there are very few festivals that are there to cherish the bonding...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and a day ago.

 

AMPAC Asah Bakat Kanak-Kanak Berpidato

Anak-anak kecil, memang ada yang petah berkata-kata. Kadangkala ayat yang mereka keluarkan dari mulut yang comel akan mencuit hati dan buatkan si ibu dan bapa tersenyum. Malah, ia mampu menceriakan kehidupan berkeluarga. Anak-anak yang petah menutur kata sejak dari usia kanak-kanak ini, kalau diasuh boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and a day ago.

 

Alzheimer’s blood test ‘one step closer’

Researchers say they can accurately identify people on track to develop Alzheimers disease before symptoms appear, which could help the progress of drug trials. US [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
2 weeks and a day ago.

 

Skuad Bawah 15 Tahun Juara Piala AFF 2019

Skuad bola sepak bawah 15 tahun berjaya merealisasikan impian untuk bergelar juara kejohanan Piala AFF

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via LIGAKAMPUNG
2 weeks and a day ago.

 

15 Pick-up Line Hari Raya

Waktu saya muda belia dulu, ayat-ayat pantun bernada cinta selalulah saya gunakan untuk mengayat awek yang saya minat. Waktu tu, waktu otak bergeliga dengan bunga-bunga cinta, jadi memang mudahlah saya nak bersastera ... kononnya nak memikat awek yang saya minat. Yelah, muka saya bukannya macam wajah Brad...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and a day ago.

 

Peluang Dapat Duit Raya Aidiladha Daripada Dato' Aliff Syukri

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Dalam post kali ni saya nak share satu berita baik untuk pembaca blog Coretan Anuar..Saya rasa menjadi tanggungjawab saya untuk kongsikan berita baik ini supaya lebih ramai orang mendapat manfaat daripadanya...Anda nak tahu tak?Ada Peluang nak Dapat Duit Raya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
2 weeks and a day ago.