Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 5 of 11728

LEDGIT - Of Legacy Heritage Provenance Blockchain

LEDGIT - Of Legacy Heritage Provenance BlockchainCryptocurrency, Blockchain and the likes have been introduced to our generation, and with it, there is an infinite amount of possibilities. With the advent of these new technologies, I learnt a little bit here and there, more so at the grand launch of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
1 week ago.

 

Unifi Basic 30Mbps - RM79 Sebulan

Pelan Unifi Basic 30Mbps baru, Harga RM79 sebulan. Telekom Malaysia pada 12 Julai 2018 telah mengumumkan pelan Unifi baru, dinamakan sebagai Unifi Basic. Pelan ini ditujukan secara eksklusif kepada pengguna isi rumah dengan pendapatan kurang RM4500. Ianya pelan baru menggantikan pelan sedia ada,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week ago.

 

Newens Tea House, KL: July to Sep 2018 Afternoon Tea Specials

Newens Tea House continues its Journey Through Tea with specials such as A French Affair, Arabic Delights and Malaysian Tea for the months of July, August and September respectively.Located in Starhill Gallery, Newens Tea House is the perfect afternoon tea venue for a tête-à-tête with your friends or...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
1 week ago.

 

Jom makan pulut durian di Cafe Milla Hana Pulut Kedah, Tikam Batu, Kedah

Cafe Milla Hana Pulut KedahMusim-musimtengah banyak durian ni, ramai orang jual durian ditepi-tepi jalan. Sebab dah banyak sangat, harga durian pun jatuh jugak. Ada yang jual serendah RM4 sebiji. Mungkin ada yang lagi murah kot. Ada yang suka makan dengan pulut, ada yang suka buat bubur, ada yang suka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
1 week ago.

 

Huawei Nova 3-The Cheaper P20 At Half The Price

By now we are all aware that Huawei P20 has been the company's hottest selling smartphone in 2018. Of course not everyone can afford such a premium flagship with equally exorbitant price tag. They say Honor 10 is the budget Huawei P20 that we have been waiting for; still it will cost around US$420. What if...

0Disike this ping 2Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
1 week ago.

 

iUNIK, Minimalism Skincare ft Beta-Glucan Rose Galactomyces Serum

When less is more… for those who wish to know about Korea’s new minimalism skincare. Simple and clean design and package, only effective ingredients with natural origin are contained, routine skin care simplifying skin care steps, and also reasonable price with generous capacity. I have tried iUNIK...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
1 week ago.

 

MAGIC JELLY MEN : LELAKI PUN KENA JAGA KULIT JUGA

hai assalammualaikumLelaki Pun Kena Jaga Kulit Juga dengan Magic Jelly Men - Siapa kata lelaki tak perlu jaga kulit muka, lelaki pun kena jaga kulit muka. Takkan nak biar muka menggerutu je kan. Kebanyakan lelaki yang nad tengok, muka diaorang akan naik jerawat bila meningkat remaja. Lagi satu, kebanyakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 week and a day ago.

 

Drama Cinta Tiada Ganti Sanay Wala Nang Wakas

Drama Cinta Tiada Ganti Adaptasi Drama Filipina Sanay Wala Nang WakasDrama Monalisa telah tamat episodnya dan kini diganti dengan drama Cinta Tiada Ganti yang mempunyai 100 episod. Drama Cinta Tiada Ganti ini adalah adaptasi daripada drama popular Filipina iaitu Sanay Wala Nang Wakas. Drama Cinta Tiada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
1 week and a day ago.

 

Nest House, lokasi penginapan unik di Melaka

Gabungan antara bangunan modem, rumah Peranakan yang berwarna-warni dan bangunan kolonial Belanda di Melaka, The Nest House tampil dengan gaya kontemporati, seni yang berwarna hitam putih serta menonjolkan pemandangan bandar Melaka. Itulah keunikan tentang hotel butik 10 bilik yang dikendalikan oleh Tong...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog melakacool melakacool via Melaka Cool
1 week and a day ago.

 

Hello Digi Infinite 150, Bye Bye Digi Broadband 100

Setelah lebih kurang setengah tahun aku menggunakan pelan internet Digi Broadband 100, aku terpaksa ucapkan selamat tinggal kepada pelan berkenaan. Bukan kerana masalah connection tetapi masalah quota. Mana cukup 40GB data untuk sebulan. Disebabkan aku tidak terikat dengan kontrak, jadi aku putuskan untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog alidanial alidanial via SANAZI.MY
1 week and a day ago.

 

Tips SEO 102 - Blog Wajib Mesra Mobile

Blog mesti berada di dalam keadaan yang mesra mobile. Bukan sekadar ia perlu menjadi sebuah blog yang responsif - paparan cantik dan betul ikut saiz skrin peranti, tetapi mesti mesra untuk semua peranti mudah-alih. Blog wajib mesra mobile. Ini merupakan antara teknik SEO yang mudah. Tak perlu teknikal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and a day ago.

 

Makan tengahari di kedai Pak Man Tomyam, Taman Pauh Indah, Permatang Pauh

Kedai ni takda la pulak signboard nama kedai. Aku pun confius nama kedai ni. Bila tanya kat diorang kedai ni nama apa, diorang pun cam blur-blur..hihihi....tapi diorang cakap kedai ni kebanyakan orang panggil kedai Pak Man Tomyam.Kedai Pak Man TomyamMakan tengahari di kedai Pak Man Tomyam ni pun sedap juga.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
1 week and a day ago.

 

ESSENCE EYESHADOW MURAH, SELAMAT, BERKUALITI PIGMEN

ESSENCE EYESHADOW MURAH, SELAMAT, BERKUALITI PIGMEN. Ok kat blog lekatlekit.com ni nak tambah lagi satu siri iatu siri drugstore produk. Dimana segmen Drugstore produk ni akan review produk2 dari drugstore jer.. Boleh gitu..Kau gigih sangat nak bersegmen bagai dah kenapa. kau nak review tu review je...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 week and a day ago.

 

Tempat menarik di Malaysia untuk honeymoon

Kita sangat beruntung kerana lahir di sebuah negara yang penuh dengan keindahan alam. Malaysia merupakah sebuah negara ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
1 week and a day ago.

 

Kedai Jual iPhone Murah, Baru Secondhand Set di Langkawi

Pulau Langkawi memang tempat shopping yang best. Kat situ, boleh dapat banyak barang murah, samada yang baru (new) atau yang terpakai (secondhand). Ini termasuklah iPhone. Ada satu kedai di Langkawi, yang jual iPhone murah baru dan juga secondhand set. Kedai Jual iPhone Murah, Samada Baru atau Secondhand...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and a day ago.

 

Perlawanan Akhir Piala Dunia FIFA 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua para pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera The post Perlawanan Akhir Piala Dunia FIFA 2018 appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
1 week and a day ago.

 

Int3tree Makanan Tambahan Terbaik Untuk Anak

Anda tahu pasal Int3tree tak? Aha .. sekarang ni, dah banyak nampak iklan pasal produk ni kat mana-mana. Kalau anda nak tahu, Int3tree ni merupakan makanan tambahan yang bagus untuk anak-anak. Dalam post kali ini, saya nak ceritakan serba-sedikit mengenai produk ni. Int3tree adalah produk pemakanan terbaru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and a day ago.

 

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield

As you know living in the city we faced pollution and free radicals every day that affect our health and also skin condition. For example, air pollution is one of the most toxic substances for our skin. I am glad that recently we discovered a new skincare range, PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield that...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
1 week and a day ago.

 

Program Audit Akademik UPSR Bersama Ibubapa

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Program Audit Akademik UPSR Bersama Ibubapa.Tahun ini adalah tahun Adik ambil UPSR. Hurm... sekejap aje Adik dah 12 tahun. Biasalah selalunya bagi kelas-kelas yang akan menghadapai peperiksaan pihak sekolah memang akan menganjurkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and a day ago.