Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 5 of 11646

Lulu Hypermarket Department Store Pecah Rekod Kek Buah Segar Terpanjang Di Malaysia

Hi Korang!Hari ini Iday nak share tentang Lulu Hypermarket Department Store yang berjaya memecah rekod "The Malaysian Book Of Records" dengan menghasilkan Kek Buah Terpanjang Di Malaysia!16 September lepas Iday ke Lulu Hypermarket Department Store sebab Iday dapat tahu pasaraya tersebut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sayaiday sayaiday via sayaiday - Malaysian Blogger
3 days and 6 hours ago.

 

Live streaming kedah vs felda united liga super 20.9.2017

Perlawanan kali ini di stadium darul aman kedah, kedah vs felda united 2017. Mampukah kedah menewaskan pasukan felda united di tempat sendiri? Felda united nampaknya semakin hebat. More from my... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 6 hours ago.

 

Live streaming pahang vs sarawak 20.5.2017

Perlawanan liga super live malam ini tv3 pahang vs sarawak jom kita saksikannya secara live. Pahang tangga ketiga sekarang ini dengan 33 mata kalau tak silap, manakala sarawak berada di kedudukan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 7 hours ago.

 

DEODORAN NIVEA PROTECT CARE : PERLINDUNGAN BERPANJANGAN DENGAN PENJAGAAN KULIT YANG LEMBUT

hai assalammualaikumPenjagaan Bawah Lengan Supaya Sentiasa Segar, Lembut Dan Licin.Deodoran Nivea Protect Care - Setiap hari, memang nad mesti pakai deodoran. Uishh, kalau tak pakai, tak selesa, dengan baunya lagi. Boleh pengsan..hahaha. Sekarang ni, semua tempat dekat tumbuh badan kita sama ada,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 days and 8 hours ago.

 

Curi Kerana Mahu Comel, Wangi

Ketika di bawa Ke MahkamahPadah mencuri barangan penjagaan untuk kelihatan cantik dan berbau wangi, seorang promoter dihukum penjara selama 13 hari dan denda RM500 di mahkamah majistret, di sini,... This is a content summarry.Visit my website for full link ,other content and other.http://fezlan.blogspot.my

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fezlan fezlan via pengtahuan dihujung jari anda
3 days and 10 hours ago.

 

Rasuah: Penjawat Awam Kena Penjara 9 Bulan, Denda RM150,000

Rasuah: Penjawat Awam Kena Penjara 9 Bulan, Denda RM150,000 |Mahkamah Sesyen di sini hari ini menjatuhkan hukuman penjara sembilan bulan dan denda RM150,000 terhadap Pegawai Hutan Daerah... This is a content summarry.Visit my website for full link ,other content and other.http://fezlan.blogspot.my

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fezlan fezlan via pengtahuan dihujung jari anda
3 days and 11 hours ago.

 

High Tea at Common Man Coffee Roasters

I was asked to expect the uncommon at Common Man Coffee Roasters in TTDI, when I accepted their invitation to sample their High Tea Set for two recently. I’ve been a fan of their place in Singapore and when CMCR opened in KL almost a year ago, I was excited. They are known for their [] The post...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
3 days and 15 hours ago.

 

Kek Buah Terpanjang di Malaysia Dicipta Oleh Lulu Hypermarket Department Store

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Masih ingat lagi tak rekod kek buah terpanjang di Malaysia yang dicipta tahun 2014 sebelum ni. Tu dulu tapi sekarang rekod itu telah dipecahkan oleh Lulu Hypermarket Department Store dengan Kek Buah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
3 days and 15 hours ago.

 

Live streaming jdt vs kelantan liga super 20.9.2017

Perlawanan seterusnya dalam kempen liga super yang tertangguh sebulan lebih kerana beri laluan sukan sea 2017. Apepun perlawanan kali ini pasti berbeza kerana kelantan sudah diteraju oleh orang lain... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 15 hours ago.

 

CCleaner official download was hacked and infected version containing malware released to public -...

CCleaner by Piriform (recently acquired by Avast) is a famous software that comes with both free and paid versions, made available to Windows, Mac and Android users to do housekeeping in their computer or Android smart mobile device to clean up junk files and junk registry entries, in order to optimize the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
3 days and 15 hours ago.

 

BRAWK - Friends By My Side

Ikuti mereka di Facebook.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
3 days and 16 hours ago.

 

7 petanda yang korang dah bosan dengan kerjaya sekarang.

7 petanda yang korang dah bosan dengan kerjaya sekarang | Assalamualaikum salam sejahtera. Ada daripada kita yang makan gaji dan ada yang lebih selesa bekerja sendiri. Merekalah pekerja dan mereka juga bos. Kali ini aku nak kongsikan dengan semua, situasi atau keadaan mereka yang bekerja makan gaji...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 days and 16 hours ago.

 

Rujukan Soalan Peperiksaan Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A41 / A29

Peperiksaan online bagi memasuki perkhidmatan Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A29 dan A41 akan berlangsung pada 3 oktober 2017 tidak

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
3 days and 18 hours ago.

 

TRTM.. TABLET RESDUNG KE GULA GULA? KANAK KANAK PUN BOLEH AMBIL.

TRTM.. TABLET RESDUNG KE GULA GULA? KANAK KANAK PUN BOLEH AMBIL. Ramai antara kita ada resdung cuma kita sedar atau tak.. Tahu atau tak je. Kadang2 lagi tak rompong hidung depa rasa depa tak ada masalah resdung pun.Penyakit resdung ni bukan berlaku kat golongan yang akil baligh ja.. Budak budak pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 days and 18 hours ago.

 

Joseristine Whitening Anti-Pollution Mask Review

Multifunction 5 in 1 Facial Mask ~ Joseristine Whitening Anti-Pollution Mask The right face mask not only helps to improve our skin concerns but also provides us with the feeling of being pampered in the comfort of our own home. Recently we tried and testedJoseristine Whitening Anti-Pollution Mask as...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
3 days and 18 hours ago.

 

Etika Peperangan Dalam Islam

Islam amat mengutamakan keamanan dan keselamatan sejagat. Oleh itu, misi peperangan dalam Islam tidak sewenang-wenangnya menghancurkan dan memusnahkan pihak musuh, Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
3 days and 20 hours ago.