Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 5 of 11696

DI TEGUR USTAZ MINTA BAGI ANAK MAKAN LABU.. RUPANYA SEBAB BUNIAN

DI TEGUR USTAZ MINTA BAGI ANAK MAKAN LABU.. RUPANYA SEBAB BUNIAN. Hallu.... Wei lamanya lahai segmen seram serik lekatlekit tak bersiaran kan? Maafkan kami penunggu gua. Hangpa pun sedia maklum la kami tengah struggle untuk kes saman tu so tak consistent daily dah update blog pun tapi Alhamdulillah..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
5 days and 6 hours ago.

 

Luk Yu Tea House, KL: Pork-Free Dim Sum

Luk Yu Tea House pays tribute to China’s tea house and dim sum culture by re-creating the warm and welcoming ambience of traditional tea houses with an open side entrance reminiscent of villages in ancient China. Located in the bustling Feast Village in Starhill Gallery Kuala Lumpur, diners can tuck into...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
5 days and 8 hours ago.

 

Taufan Mangkhut menuju ke Filipina

Taufan super dikenali sebagai Mangkhut bergerak ke arah Filipina hari ini dan dijangka menyebabkan angin kencang dan hujan lebat menje­lang hujung minggu ini sebelum bergerak ke China.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
5 days and 9 hours ago.

 

PELAKON PELAWAK ACCAPAN MENINGGAL DUNIA

PELAKON PELAWAK ACCAPAN MENINGGAL DUNIA. Accapan seorang pelawak pelakon yang banyak membintangi filem filem, drama sitcom melayu di Malaysia. Sejak tahun 80an lagi beliau telah mewarnai industri seni tempatan. Beliau seorang pelakon pelawak yang memang di kenali ramai.Namun kini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
5 days and 12 hours ago.

 

Teka-teki Ramadhan

Teka-teki tiada lansung berkaitan dengan Ramadhan atau dengan kuih-muih di bulan Ramadhan yang mulia, cuma sekadar sidetrack kepada artikel-artikel yang Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
5 days and 13 hours ago.

 

Eulachacha Waikiki - Korean Drama

Review Drama Korea - Welcome To Waikiki / Eulachacha WaikikiBagi peminat drama Korea pastinya ramai dah menonton drama Eulachacha Waikiki / Welcome To Waikiki ini. Drama ini memang sangat popular disebabkan jalan ceritanya yang menarik dan kelakar habis. Malah drama ini sepatutnya hanya 16 episod saja tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
5 days and 13 hours ago.

 

Susu Anlene UHT Baharu Dengan 50 Peratus Lebih Nutrien

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian.Mengapa ramai orang tidak suka minum susu? Macam-macam alasan diberikan. Ada yang tidak gemar rasanya, ada pula tidak suka baunya. Paling tidak munasabah, ada yang beranggapan minum susu hanya untuk bayi.Malah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
5 days and 13 hours ago.

 

Atelier Cologne Iris Rebelle

A new expression of Iris, one of the most precious raw material in the perfume world. The iris and orange flower from Morocco, plus Gaiac wood from Central America. The formula of this Atelier Cologne Iris Rebelle is made from 90% renewable natural origin ingredients of the highest quality.Atelier Cologne...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
5 days and 18 hours ago.

 

AVEENO® dan AVEENO BABY® MELEGAKAN, MEMULIHKAN MELINDUNGI DENGAN KUASA OAT, KINI DI MALAYSIA

hai assalammualaikumAveeno Baby Kini Di Malaysia - Amboi, amboi, amboi, haritu mommy baru je pakai scrub oat dari ST Ives, ni anak pulak pakai. Oat ni memang banyak kebaikannya. Oat bukan budak-budak sahaja boleh makan, sekarang oat untuk melegakan, memulihkan dan melindungi kulit anak kita pun boleh.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 days and 18 hours ago.

 

Queue Management System ( QMS ) for Unicom Event Marketing Sdn Bhd

We received a quotation request for our Queue Management system ( QMS ) from Unicom Event Marketing Sdn Bhd few weeks ago.The Queue Management System ( QMS ) will be installed on a truck for a Chinese Medicine practitioner initially and later for their other event.Last Thursday, I get whatapps from...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Arbirage Arbirage via 辛 Arbirage
5 days and 22 hours ago.

 

True Taiwan Tea Culture, Journey and Appreciation

Be grateful, slow down and enjoy the moments… shall we? To be able to sip and enjoy a cup of exquisite tea with the people we love is priceless. It’s the memory and moments we cherish together. Today I am going to share about TRUE TAIWAN Tea Culture, Journey and Appreciation plus it’s evolution...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
6 days and 3 hours ago.

 

Menteri: Mungkin pembangkang atur permohonan MyKad untuk PATI

Kerajaan Sabah pimpinan Parti Warisan Sabah (WARISAN) tidak menolak kemungkinan individu daripada pembangkang mengatur supaya pendatang tanpa izin berpura-pura meminta bantuan dalam memohon MyKad.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
6 days and 3 hours ago.

 

Nespresso Master Origin

We live in a world that places great emphasis on coffee; from social appeal right down to its craftsmanship. Many of us seek out the best places for a satisfying cup of coffee and some seek the means to making a satisfactory cuppa at the comfort of their own home. In the past, the art [] The post...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
6 days and 4 hours ago.

 

Nippon Paint’s Sayangi Malaysiaku Create It Yourself (CIY) Workshop

Nippon Paint’s Sayangi Malaysiaku Create It Yourself (CIY) WorkshopMalaysia Day is just right around the corner, this coming Sunday 16th September. Recently, last week to be exact, I was inspired for the love of Malaysia to showcase my patriotic spirit, yes I was! How? I had the opportunity to attend...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
6 days and 9 hours ago.

 

Menggila Dengan MX vs ATV All Out

Jika sebelum ni aku ada membuat ulasan mengenai game Reflex MX vs ATV, untuk kali ini kita lihat pula game kesinambungannya iaitu MX vs ATV All Out. Apa yang all out sangat tu? Adakah game ini se-gah nama dia? atau sekadar satu lagi game yang belum cukup masak untuk dipasarkan? Jom teruskan membaca ulasan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog eastbullet eastbullet via EastbulletdotCom
6 days and 10 hours ago.

 

Shafee Abdullah ditahan dijangka didakwa di mahkamah pagi ini

Menurut sumber, beliau ditahan di sekitar Kuala Lumpur, awal pagi ini.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
6 days and 11 hours ago.

 

Koh Samui Revisited | Enjoying Day 1

Koh Samui Revisited | Enjoying Day 1 | Pergi sana lagi? Best sangat ke? Someone asked. Iye wak... nak pergi berehat je. Double "me time" kononnya sebab bulan lepas tak ambil me time pun. Maid pun boleh dapat cuti seminggu sekali inikan pula aku, supermak.Seperti biasa malam sebelumnya tidur lambat lagi, dua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
6 days and 12 hours ago.

 

Min'z Sambal Hitam Pahang Dah Masuk PotBoy Groceries Lagi Mudah

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Maha memang sangat suka Sambal Hitam Pahang ni memang kalau makan sambal ni dengan nasi putih dan telur goreng pun dah cukup sebenarnya. Tapi sebenarnya banyak cara boleh nikmati tradisi sambal yang berasal dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
6 days and 13 hours ago.

 

Borong Jambu Batu Lohan Segar dari Ladang di Trong, Taiping

Satu waktu dulu pernah viral dan popular jeruk Jambu Batu Lohan yang dijual dengan pelbagai warna. Sekilas pandang jeruk jambu batu yang dijual macam buah epal bersaiz besar, tetapi sebenarnya ia adalah buah jambu yang telah dijerukkan dan diberikan pewarna. Ketika jeruk jambu tu menjadi viral, ia sangat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
6 days and 18 hours ago.

 

Mrs Tourism Queen Internation Hosted for the First Time in Malaysia

For the first time, in the historical milestone of beauty pageant, Malaysia will host the first ever Mrs Tourism Queen International Pageant right here in the very heart of Malaysia, Kuala Lumpur today. This inaugural auspicious Grand Final event takes place in the Grand Ballroom of Shangri-La Hotel Kuala...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog garfieldwtf garfieldwtf via Wut!? Not Syok Ar? Bite Me Lar!
6 days and 19 hours ago.