Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 5 of 11334

Tonton online suamiku paling sweet episod 22,

Selamat menonton, suamiku paling sweet episod yang ke 22. Lakonan Syafiq kyle dan Mawar Rashid. Gandingan pelakon yang masih segar, tapi boleh tahan. Banyak yang boleh diperbaiki lagi. Jemput baca... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 22 hours ago.

 

Sanggup Ayah setubuhi anak ayah sendiri!

Gambar hiasan.Kes haruan makan anak bukan lagi sesuatu yang mengejutkan dalam masyarakat hari ini, tetapi kejadian ayah bercinta dengan anak sendiri mungkin sukar diterima.Bagaimanapun itulah yang berlaku ke atas Lina, 21, yang dijadikan kekasih oleh ayahnya sejak empat tahun lalu sehingga dia kini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
1 day and 22 hours ago.

 

Cara mudah membuat redirect blog ke blog yang lain.

Cara mudah membuat redirect blog ke blog yang lain | Aku pasti, ada daripada kita yang sayang pada blog mereka namun atas sebab-sebab tertentu, mereka perlu buat blog yang baru. Bukan mudah sebenarnya membangunkan blog ini dan maintain trafik yang masuk setiap hari. Jadi kali ini, aku nak kongsikan dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Mr Ejoy
1 day and 23 hours ago.

 

How to give yourself a perfect manicure

How to give yourself a perfect manicure(shape nails) A good nail shape is just as important as great nail art or color. Heres some good tips and technique ; 1.) When filing natural nails, opt for a soft file (that means a higher grit number) to prevent tearing of ..Continue Reading

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog curio curio via Welcome to Curio
2 days ago.

 

7 Perkara yang perlu dielakkan ketika Mengunjungi kenduri

7 Perkara yang perlu dielakkan ketika Mengunjungi kenduri | Korang pastinya banyak mendapat jemputan kenduri kendara pada musim cuti persekolahan ini kan? Namun, tahukah korang, ada beberapa perkara yang sering kali kita terlepas pandang atau mungkin sudah menjadi “habit” kita apabila mengunjungi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Mr Ejoy
2 days and an hour ago.

 

Rolang – Ritual Membangkitkan Mayat Di Toraja

Kita semua tahu bahwa zombie atau mayat hidup dalam arti harfiah hanya ada dalam imajinasi kita. Namun suku Toraja, Indonesia, dikenal dapat membuat zombie. Ternyata, orang-orang tertentu suku ini memiliki dan masih memiliki kemampuan untuk membuat orang mati berjalan Benarkah?Seperti yang dikutip...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut Merah
2 days and an hour ago.

 

Warga Singapura Hairan Lihat Rakyat Malaysia Tidak Tahu Syukur

Warga Singapura Hairan Lihat Rakyat Malaysia Tidak Tahu Syukur:

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
2 days and an hour ago.

 

Hari Sindrom Down Sedunia 2017

As Salam and greetings to dear readers. Hari Sindrom Down Sedunia (HDSD) atau dalam bahasa omputihnya World Down Syndrome Day (WDSD). Ha! dear readers tahu tak today iaitu 21 Mac adalah merupakan hari sindrom down sedunia. Actually Mrs. A pun baru aje alert pasal benda ini. Itupun lepas terbaca status FB...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 days and 2 hours ago.

 

Apakah Manusia Pernah Bertemu Dinosaurus Hidup?

Seperti budaya hari ini, orang-orang kuno menciptakan karya seni juga didasarkan pada subyek kehidupan nyata.Seperti yang dikutip dari versesofuniverse.blogspot.com, Banyak lukisan gua (piktograf) dan petroglyphs (pahatan batu dangkal) menggambarkan adegan dari pertempuran, dan orang-orang kuno yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut Merah
2 days and 2 hours ago.

 

10 Tempat Romantis Untuk Melamar Kekasih

Melamar kekasih haruslah di tempat yang romantis karena ini adalah momen berharga dimana kamu dan kekasih berjanji untuk membangun rumah tangga dan menjalani hidup bersama sampai maut memisahkan. Jika kalian masih ada yang bingung mencari tempat mana yang kira-kira cocok untuk melamar kekasih, mungkin 10...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut Merah
2 days and 2 hours ago.

 

Anak Kareena Kapoor Di Buru

Anak Kareena Kapoor Di Buru

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
2 days and 2 hours ago.

 

6 Jembatan Yang Paling Mengerikan Di Dunia

Berikut Ini Adalah Jembatan Paling Mengerikan di Dunia, seperti dikutip dari didunia.net1. Jembatan Aiguille du Midi, PrancisJangan lihat ke bawah! Berada di ketinggian 3.842 mdpl, kaki kamu akan dibuat bergetar begitu melihat ke bawah jembatan yang ada di Mont Blanc ini. Belum lagi hembusan angin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut Merah
2 days and 2 hours ago.

 

Receive Abundance By Giving Willingly Without Expecting Reward

The way to receive abundance is to go all your way to give willingly. - Zen Zhao The simplest and purely way to achieve abundance in life, is not mindless grabbing. It is by simply by giving, without any expectation of recognition or reward. When I say “abundance”, I am not talking...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via Great Thoughts And Gentle Reminders
2 days and 2 hours ago.

 

5 Buku Yang Paling Kecil Di Dunia

Buku bisa diibaratkan sebagai teman ilmu yang baik dan juga sangat mudah untuk dipahami juga dicerna oleh otak kita. Biasanya kita selalu diwajibkan untuk membawa buku untuk keperluan sekolah atau kuliah, tujuannya agar setiap mata pelajaran yang diberikan oleh guru atau dosen dapat dicatat dan dibaca...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut Merah
2 days and 3 hours ago.

 

Bateri Kereta Kong?? Dapatkan Service Dengan Bateriku.Com

Bateri Kereta Kong? | Orang perempuan ni kan, dia tahu drive dan tahu isi minyak kereta jer. Benda lain pasal kereta, apa pon tak tahu. Termasuklah jangka hayat bateri kereta. Kalau bateri kereta kong pon dia bukannya tahu. Siapa yang spesis macam ni? Kita adalah geng… hehehe… Sepatutnya tak boleh macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FizaRahman FizaRahman via SuperMOM With SuperKIDS
2 days and 3 hours ago.

 

15 Badan Air Yang Paling Menakjubkan Di Dunia

Menurut kamus besar bahasa indonesia, Badan Air adalah kumpulan air yang besarnya antara lain bergantung pada relief permukaan bumi, kesarangan batuan pembendungnya, curah hujan, suhu, dsb. misal: sungai, rawa, danau, laut, dan samudra. Dari mata air panas yang bergelembung seperti sampanye hingga danau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut Merah
2 days and 3 hours ago.

 

5 Tempat Wisata Paling Ramai Di Dunia

memang sudah tidak diragukan lagi jika Amerika menjadi tempat wisata paling ramai yang paling banyak dikunjungi oleh oleh orang-orang diseluruh penjuru didunia. Begitu banyak benda serta hal-hal menarik yang bisa kita lihat disana.Tak heran jika Amerika serikat begitu banyak dengan hal-hal yang berbau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut Merah
2 days and 3 hours ago.

 

‘Jenazah Tu Bangun Balik Ke?’ Jururawat Kongsi Pengalaman Mandikan Jenazah

‘Jenazah Tu Bangun Balik Ke?’ Jururawat Kongsi Pengalaman Mandikan Jenazah

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
2 days and 5 hours ago.

 

Kelebihan Dealer Public Gold

Pada 2010 saya ada tulis secara ringkas mengenai kelebihan menjadi dealer/agen Public Gold.Secara detail mengenai intensif/komisen yang di bayar oleh Related posts: No related posts.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sabri sabri via EmasKini.Com
2 days and 5 hours ago.

 

Wellness Recipe Healthy 5 Colour Food Beverage

Personally, I dont believe in plant based diet so becoming vegetarian is out of the question. I do however, believe in eating clean and cutting off as much processed food and sugar from my diet. So if we think alike, then you should check out Wellness Recipe. Wellness Recipes menu has always...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
2 days and 5 hours ago.