Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 4 of 11773

Understanding the Difference Between Freehold Leasehold Properties

Freehold or Leasehold?Are you checking at property for sale in Malaysia as you plan to buy a property on your own? Buying your first own property to be called home is another milestone achieved in your life. Whether it is for investment purpose or own stay, most people are still confused with the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
5 days and 22 hours ago.

 

COCA Restaurant @ Bangsar Shopping Centre

COCA Restaurant @ Bangsar Shopping CentreHave you been to COCA Restaurant recently? Located in Bangsar Shopping Centre, they serve a variety of Thai steamboat based dishes, with home made tom yum soup and the signature Suki dipping sauce. Now I was told the brand was around back in the 90s, and only...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
6 days and 6 hours ago.

 

Rank a Brand New Malaysian Website in Google for FREE

Im sure everyone wants to rank their new website to the top position in Google for more exposure that could lead to conversions. Search Engine Optimization […] The post Rank a Brand New Malaysian Website in Google for FREE appeared first on Skeneur.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog simon0520 simon0520 via Skeneur
6 days and 10 hours ago.

 

Honda Odyssey kereta faimili yang ideal

Honda Odyssey adalah sebuah minivan yang dikeluarkan oleh pembuat kereta Jepun Honda sejak tahun 1994, dipasarkan di kebanyakan dunia dan kini di generasi kelima di [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Inspiring by Sharing
6 days and 10 hours ago.

 

SIMPLE DIMPLE DIAPER BAG, BEG CENGKERANG KERAS/ BEG NINJA PELBAGAI GUNA

hai assalammualaikumSimple Dimple Diaper Bags, Beg Pelbagai Guna - Bila dah jadi parents ni, nak pergi mana-mana, kelengkapan anak la paling penting. Yela, mana taknya, dengan pampers, kot anak terberak, dengan baju, dengan air panas, dengan botol susu, haish segala la barang dia tu. Lagi kalau nak pergi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
6 days and 14 hours ago.

 

Bitcoin Percuma Dengan Bentalefin

Kumpul Bitcoin Percuma Dengan Cloud Mining Site BentalefinLagi site yang membolehkan anda mengumpul bitcoin secara percuma melalui penyediaan Cloud Mining iaitu Bentalefin.Dengan hanya mendaftar, anda akan di berikan hasrate (Mining Power) percuma sebanyak 25GH/s.Pengeluaran bitcoin boleh di lakukan setelah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via 1001 Sumber Income
6 days and 17 hours ago.

 

Drama Terbaik Dariku (TV3)

Drama Terbaik Dariku (TV3)Antara banyak - banyak drama yang tengah hangat bersiaran di TV, aku paling suka dengan drama Terbaik Dariku. Drama Terbaik Dariku ini disiarkan di slot Samarinda TV3 dan bersiaran setiap Isnin hingga Rabu, jam 10 malam serta mempunyai 15 episod. Tak lama lagi drama ini dah nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
6 days and 18 hours ago.

 

55 Hari Segmen Bloglist #2 2019 Nurul Najihah

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date - 30 Disember 2018Semua yang menyertai segmen ini akan dapat masuk bloglist gitu..Nak join boleh Klik Banner di atas ye..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
6 days and 19 hours ago.

 

Getting Presents for Her This Gifting Season?

Getting Presents for Her This Gifting Season?Any time is a good time to receive presents, that’s what I always tell my family and friends. But what about the giver? It’s already December, and with the flurry of online shopping and year end holidays, what better time than to buy your loved ones some well...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
6 days and 19 hours ago.

 

Tarikh Bayaran Gaji Kakitangan Awam 2019

Tarikh Bayaran Gaji Kakitangan Awam 2019Gaji bagi kakitangan awam atau pekerja kerajaan 2019 hanya sekali sebulan. Semestinya ianya memerlukan perancangan yang rapi dalam mengatur kewangan supaya wang gaji yang di terima cukup untuk menampung perbelanjaan sehingga gaji yang seterusnya..Ini kerana jika...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via KOngsikan Aje
6 days and 19 hours ago.

 

Pengalaman Kedai Repair Smartphone

Kali ni saya nak share pengalaman hantar handphone rosak. Handphone T1 plus beli tahun lepas sebelum raya tapi kelmarin rosak. Semalam saya dengan orang rumah pergi Econsave cari kedai repair handphone.Leagoo T1 PlusApa masalah telefon pintar ni?Masalahnya dari hari Khamis malam Jumaat tak boleh caj. Bila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kerjasendirijb kerjasendirijb via Kerja Sendiri
6 days and 19 hours ago.

 

JUAL JAMU JANGAN SAMPAI NAMPAK MACAM PELACUR CARI PELANGGAN

JUAL JAMU JANGAN SAMPAI NAMPAK MACAM PELACUR CARI PELANGGAN. Allahu.. tak insof lagi ka lekatlekit ni dok melaser orang. Orang dah pesan kat hang jangan satgi kerana jari badan binasa baru padan muka katanya.Yer yer.. sabar ye puan puan semua. Sebenarnya tajuk entri tu memang mengambarkan apa yang sedang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
6 days and 20 hours ago.

 

Anchor Food Professionals Lancarkan Kempen MOODMOJEE

Anchor Food Professionals Lancarkan Kempen MOODMOJEE | Siapa yang tak kenal dengan jenama Anchor iaitu sebuah jenama perkhidmatan makanan yang terkenal dari New Zealand. Kini jenama ini begitu popular dalam kalangan tukang buat kek dan pastri. Hmm mungkin ada yang tak tahu, kini Anchor Food Professionals...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 week ago.

 

Insta-Worthy Spots @ Suria KLCC's Whimsical Christmas Things You Must Not Miss Out

Ho! Ho! Ho! This is the season to be jolly and outing with friends and family. Are you searching for special and instagramable spots to capture the moments and memories with your loved ones. Good news! I have a list of Insta-Worthy Spots in a Whimsical Christmas at Suria KLCC and Things You Must Not Miss...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
1 week ago.

 

Hampir Buta Di Sebabkan Handphone

Mata Anak Menjadi Juling, Rosak Dan Hampir Buta Gara Gara Gajet HandphoneSelari dengan perkembangan teknologi pada hari ini, gajet seperti handphone bukan lagi kehendak seperti 10 tahun yang lalu, tetapi ianya sudah menjadi 1 keperluan yang harus dimiliki oleh setiap orang termasuk kanak kanak yang masih di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via KOngsikan Aje
1 week ago.

 

Tarikh Bayaran Gaji Kakitangan Awam 2019 Bayaran Khas 2018 RM500

Jadual gaji kakitangan awam untuk tahun 2019. Rasanya ramai juga menantikan keluarnya pekeliling daripada pihak Kementerian Kewangan dan juga Jabatan Akauntan Negara mengenai tarikh pemberian gaji kakitangan awam bagi tahun 2019. Jadual gaji ini penting untuk mereka yang sentiasa mahu merancang kewangan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week ago.

 

Makan tengahari di Restoran Tok Keramat, Jitra, Kedah

Restoran Tok Keramat, Jitra KedahRestoran Tok Keramat ni memang femes kat area Jitra dan kawasan sekitar. trademark Restoran Tok Keramat ni adalah "paling murah di Malaysia". Murah yang macam mana tu kena datang sendiri la.Banyak lauk seperti gulai utara, gulai kawah, ikan/ayam bakar, ayam goreng rangup,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
1 week ago.

 

Sinopsis Drama Korea The Ghost Detective

Sinopsis Drama Korea The Ghost DetectiveHari ini aku nak share sinopsis drama Korea The Ghost Detective pula, sejujurnya aku memang suka drama ini yang bergenre seram gitu. Aku suka elemen suspen dan misteri yang ada dalam drama ini, semuanya cukup lengkap, malah OST The Ghost Detective juga best. Pendek...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
1 week ago.

 

Tips Mendapatkan Anak Kembar

Inginkan Anak Kembar? Doktor Ini Kongsikan Tips Untuk Mendapatkan Anak KembarKelahiran cahaya mata adalah sesuatu yang diimpikan oleh setiap pasangan suami isteri apalagi bagi pasangan yang baru berumah tangga.Dengan adanya cahaya mata atau anak di dalam rumah tangga, ianya pasti akan memberikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via KOngsikan Aje
1 week ago.

 

Cara Memohon Lesen Memandu Antarabangsa

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada smeua pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera The post Cara Memohon Lesen Memandu Antarabangsa appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
1 week ago.