Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 2 of 12048

PENCARIAN AGENT MOMMYHAPPY - PEMBEKAL BARANGAN PENDIDIKAN KANAK-KANAK

For more info atau pertanyaan tentang produk yang ditawarkan, whatsapp mak: http://bit.ly/33La1HcTerima kasih.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciksuzlin ciksuzlin via #CeritaMak
2 days and 12 hours ago.

 

Cara Hilangkan Jerawat Dan Jeragat Dengan Serum DR.BEAU

Cara Hilangkan Jerawat Dan Jeragat Dengan Serum DR.BEAU Assalamualaikum dan salam sayang.. Ciktom tahu ramai yang ada masalah kulit

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
2 days and 12 hours ago.

 

Singgah makan di Hentian Rehat Titiwangsa, Gerik-Jeli (Timur-Barat Highway, Gerik, Perak)

Kepada sesiapa saja yang pernah lalu di Jalan Gerik, Perak-Jeli, Kelantan (Timur-Barat Highway, 33300 Gerik, Perak) pasti akan bertemu dengan Hentian Rehat Titiwangsa. Itulah satu-satunya hentian rehat yang ada di jalan Gerik-Jeli tersebut. Tempat yang ada luas dan pastinya korang akan merasai angin sejuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
2 days and 13 hours ago.

 

I'll be your shoulder to cry on

A Shoulder to Cry OnLife is full of lots of up and downsAnd the distance feels furtherWhen you're headed for the groundAnd there is nothing more painful than to let your feelings take you downIt's so hard to know the way you feel insideWhen there's many thoughts and feelings that you hideBut you might feel...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 days and 14 hours ago.

 

Kenapa Emas Sesuai Dijadikan Sebagai Dana Kecemasan

Kenapa EMAS? Apakah keistimewaan emas sehingga ia amat sesuai dijadikan sebagai Dana Kecemasan?Sebelum saya mengupas dengan lebih lanjut berkaitan isu tersebut, mari kita fahami terlebih dahulu ciri-ciri yang perlu ada untuk dijadikan sebagai Dana Kecemasan.1# Mudah Dibawa, Dipegang Disimpan2# Kadar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mdfaiez04 mdfaiez04 via Mohd Faiz bin Abdul Manan
2 days and 16 hours ago.

 

9 Khasiat Buah Black Sapote Rasanya Seperti Puding Coklat (Sawo Hitam)

Buah Black Sapote atau nama saintifiknya Diospyros nigra kini semakin viral. Ada beberapa buah iklan menular di Facebook sehingga saya sendiri tertarik dengan buah ini.  Buah ini adalah spesis persimon

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mustaffa07 mustaffa07 via Mustaffa Yasin
2 days and 18 hours ago.

 

JOKER vs PUSAKA

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. JOKER vs PUSAKA. Kisah movie days out last two weeks. Time ni Mrs. A keluar bersama Aryssa dan Adik sahaja. Along tak nak ikut Mr. A pulak ke Tanjung Piai. Walaupun macam malas-malas tapi keluar jugaklah cos kesian pulak dengan si Adik tu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 days and 19 hours ago.

 

HUKUM BERWUDUK KETIKA HAID

HUKUM BERWUDUK KETIKA HAID. ni nak jadi setajah megi sekejab kat blog lekatlekit boleh ka? Alah.. boleh la.. Sesekali feeling setajah walau sekadar umpama megi segera cepat di masak sedap di makan katanya. Bukan apa haritu.. dah lupa bila nampak seorang kawan kat facebook tanya soalan berkaitan ni.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 days and 19 hours ago.

 

Wit And Wisdom From Somerset Maugham’s Stories Will Make You Look Life In The Face

The post Wit And Wisdom From Somerset Maughams Stories Will Make You Look Life In The Face appeared first on Quotationize.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via Quotationize
2 days and 19 hours ago.

 

40 Tahun Resipi Warisan Turun Temurun Restoran Uncle Chong's Bukit Jalil

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Siapa yang duduk area Bukit Jalil dan yang sekawasan dengannya kini korang boleh mencuba makanan resipi turun temurun sejak 40 tahun lamanya. Sebelum ini restoran ini berada kat Foch Avenue K.L atau sekarang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
2 days and 23 hours ago.

 

Korean Drama Review - Strangers From Hell

Review Drama Korea - Strangers From HellKorean Drama Strangers From Hell ni antara drama Korea yang baru saja aku tengok, kebiasaannya aku akan buat review drama Korea mengikut senarai yang dah aku susun, tapi kali ni terlebih rajin sikit untuk terus buat review lepas habis menonton kesemua episod drama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 days and 8 hours ago.

 

Siapa Bakal Menggantikan Dato Sri Siti Nurhaliza Dalam Separuh Akhir Muzik-Muzik 34

Minggu lepas Muzik-Muzik ke 34 telah mengumumkan senarai lagu yang berjaya ke peringkat separuh akhirnya. 30 buah lagu yang hebat bersaing selamat setahun ini kini bakal berentap di tiga peringkat separuh akhir yang akan bermula pada 15, 22, dan 29 November ini. Nampak penyertaan kali ini sembang antara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
3 days and 8 hours ago.

 

Dental implant surgery: Purpose, Treatment and Results

Dental implant is easily the best tooth replacement option today. Whether you have one or more of your natural teeth missing or lost, implant can [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
3 days and 8 hours ago.

 

Hadapi 'Writer Block'? 5 Cara Ini Dapat Menjana Idea.

Hadapi 'Writer Block'? 5 cara ini dapat menjana idea. 'Writer Block' adalah situasi yang berlaku apabila penulis kebuntuan idea untuk menulis sehinggakan sukar untuk menghasilkan penulisan baru. Sebagai blogger. kekangan idea untuk menulis artikel akan menyebabkan blog menjadi kurang aktif kerana tiadaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kyrulnizam kyrulnizam via KyrulNizam Dot Com
3 days and 10 hours ago.

 

Koyak Plastik CAMP C8 Folding Bike

Niat untuk mencari sebuah folding bike / basikal lipat ni secara tak sengaja timbul sejak seminggu dua ni. Rasanya senang kalau ada folding bike ni boleh letak dalam kereta atau bawa ke mana-mana. Itu cadangnya.Pengalaman saya memilik folding bike sebelum ni membuatkan saya lebih sedikit teliti untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog chutrapadi chutrapadi via GEREKTOUR - Jauh Perjalanan Luas Pandangan
4 days and 6 hours ago.

 

Queue Management System ( QMS ) for Klink Kesihatan Segambut

Klinik Kesihatan Seambut has ordered two sets of Queue Management System ( QMS ) with Voice Module from us via a contractor.One for their Farmasi and the other for their Makmal respectivelyDisplay for Klinik Kesihatan Segambut for FarmasiDisplay for Klinik Kesihatan Segambut for their MakmalFull set of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Arbirage Arbirage via 辛 Arbirage
4 days and 8 hours ago.

 

Malaysia Bawah 18 Tahun Sah ke Pusingan AKhir AFC 2020

KUALA LUMPUR, 10 Nov Malaysia mengesahkan tempat ke pusingan akhir Kejuaraan Bawah 19 Tahun

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via LIGAKAMPUNG
4 days and 8 hours ago.

 

How heavy lifting at work affects cardiovascular health

New research suggests that high intensity, sports based exercise has benefits for cardiovascular health, but continual heavy lifting at work may have a negative impact. [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
4 days and 8 hours ago.

 

How To Come Back From 10 Credit Horror Stories

Do you have experince getting credit problem? It become our worst nightmare and will keep haunt us. Lets read this 10 credit horror stories and learn how they come back []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Your Financial Blog
4 days and 9 hours ago.

 

Men Forget The Horrible Thoughts And Other Terrible Truths From The Summing Up By Somerset Maugham

The post Men Forget The Horrible Thoughts And Other Terrible Truths From The Summing Up By Somerset Maugham appeared first on Quotationize.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via Quotationize
4 days and 10 hours ago.