Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 2 of 11729

Teknik Menulis Content Di Media Sosial Gaya Bapa Viral Kebangsaan Khairul Hakimin Muhammad

Teknik menulis content di media sosial. E-Book The Content Game Khas buat mereka yang ingin bangunkan content di media sosial tak kiralah untuk platform mana pun. Ianya sesuai untuk mereka yang nak bina profile, nak naikkan follower sampai 100,000 orang atau lebih dan senangnya nak buat ayat jualan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ahmadyani ahmadyani via AHMADYANI DOTCOM
2 days and 8 hours ago.

 

Yang Ada Hanyalah Takdir Tuhan

Ada satu ketika, kita rasa mahu saja menghentikan masa. Kerna kita, tak mahu mendengar, apa yang perlu kita dengar. Kerna kita, tak mahu melihat, apa yang perlu kita lihat. Dan kerna kita, tak mahu menerima, apa yang perlu kita terima. Namun, dalam kehidupan, tidak wujudnya kebetulan. Yang ada, hanyalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
2 days and 8 hours ago.

 

DISCOVER TERENGGANU | RAHSIA DI SEBALIK KEUNIKAN TASIK BIRU @ PEPSI BLUE, MARANG, TERENGGANU

Tasik Pepsi Blue ni dah lama viral di Terengganu tapi aku je yang baru berkesempatan untuk datang ke sini. Itu pun sebab ada “pelancong jauh” datang bercuti di Terengganu dan ajak ke sini. Kalau nak harap aku datang sorang dua memang tidak lah ceritanya. Nama je penduduk yang bermustautin tetap di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog irazulkeffele irazulkeffele via MEANT TO BE
2 days and 13 hours ago.

 

Panduan lengkap Close Sale pelanggan!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..{nama}Dalam Perniagaan Internet, Close sale sangat penting!!!...Sehebat mana pun{nama}buat pemasaran...'Copy paste' di group-group facebookBuat iklan di fanpagekeluarkan kos pengiklanan berbayar ribuan ringgit di fanpage..Share banyak kali di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
2 days and 13 hours ago.

 

7 Best Family Winter Vacations in United States

Trying to find the best family vacation spots for this December retreats? Anywhere in United States?Let's find the best spots for your family winter's holiday this year. We have put some mom blogger's review for each spot to help you decide. Care to read more and put into your list for the best family...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via ZESTOO
2 days and 13 hours ago.

 

Taking health more seriously, one power salad at a time.

I’m not one to order salads at a restaurant because I often picture a big pile of green with hardly anything on top. But ever since I started yoga, I’m more inclined to hearty salad bowls with fiber, protein and fillings – Power Salad. A proper power salad is packed with nutrients, healthy fats,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
2 days and 16 hours ago.

 

Mudahkan Penggunaan Akaun GMail, Google Gadjet dan Aplikasi

Anda menggunakan akaun GMail untuk sebarang emel anda? Anda juga mungkin pernah menggunakan Google gadjet dan aplikasi seperti Google Calendar, Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan artikel.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
2 days and 17 hours ago.

 

RESEPI DAGING BAKAR HARIMAU MENANGIS YANG SANGAT SEDAP DAN MUDAH

ASSALAMUALAIKUM.Dah lama teringin nak bakar daging dalam air fryer, lama dah ni buat. Nak buat sebab nama harimau menangis tu, entah kenapa harimau menangis tak tahu lah hii.Akhirnya tertunai hajat, guna daging korban, kemudian perap. Kalau masuk bab perapan memang lama sikit perap. Berminggu rasanya daging...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wanisukarno wanisukarno via Blog Wani Sukarno
2 days and 20 hours ago.

 

Nikmati Masakan Asli Thailand di Restoran Mueang Kao Thai Cuisine

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua para pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera The post Nikmati Masakan Asli Thailand di Restoran Mueang Kao Thai Cuisine appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
2 days and 20 hours ago.

 

Authentic Nyonya Cendol @ Mdm Kiow Cendol, Melaka

Its an open secret that Aunty Koh makes the best Nyonya cendol in Melaka, and probably in Malaysia too. If you managed to try her cendol before then count yourself lucky, because word is that her stall has remained closed for the last couple of weeks. Thats always a sign that she might be...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
2 days and 21 hours ago.

 

Exploring Kuching with Hilton: A Once-In-A-Lifetime Experience with Nature

A land rich with culture and history, Kuching is an alluring enigma to locals and tourists. The capital city of Sarawak is one of two states situated on the island of Borneo, renowned globally for its natural beauty. The fairly populous city, although modern, is uniquely diverse with interesting heritage of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 days and 2 hours ago.

 

Lee Kum Kee International Young Chef Chinese Culinary Challenge

Chef Yip Won 2nd Placing @ Lee Kum Kee International Young Chef Chinese Culinary ChallengeSo there I was the other night, over at Hee Lai Ton restaurant, to celebrate one very talented chef, who brought fame to Malaysia over at the recent Lee Kum Kee International Young Chef Chinese Culinary Challenge. Chef...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
3 days and 8 hours ago.

 

Biodata Terkini Mimi Lana

Profil / Biodata Pelakon Malaysia - Mimi LanaHari ini aku nak share serba sedikit tentang profil dan biodata pelakon cantik manis Mimi Lana ini. Rasanya pertama kali aku tengok Mimi Lana ni berlakon adalah menerusi drama Ku Tinggalkan Cinta Di Okinawa dan drama terbaru Mimi Lana setakat ini adalah drama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
3 days and 11 hours ago.

 

Mereka Yang Berani Gagal

Assalamualaikum semua.Apakah erti kegagalan bagi anda?Apakah yang akan anda buat jika anda mengalami kegagalan?'Apakah yang akan anda buat jikalau anda tahu bahawa anda tidak mungkin gagal?'-Dr. Robert Schuller-Kegagalan itu bukanlah bererti anda seorang yang gagal.Ia hanyalah bererti anda masih belum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
3 days and 12 hours ago.

 

Menikmati Keindahan Alam Semulajadi Terbaru di Laluan Awana Bio Park

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua para pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera The post Menikmati Keindahan Alam Semulajadi Terbaru di Laluan Awana Bio Park appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
3 days and 12 hours ago.

 

Michelin-Rated Dim Sum at Lai Po Heen, Mandarin Oriental, Kuala Lumpur

Dim Sum Chef, Tam To Ming from the award-winning one-Michelin starred restaurant Yee Tung Heen at The Excelsior Hong Kong will be in residence at Lai Po Heen, Mandarin Oriental KL from 17 to 21 October to showcase an array of dainty Chiu Chow dim sum creations.Born and raised in Hong Kong, Tam began his...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
3 days and 13 hours ago.

 

Sesi kaunseling: Kaedah pemulihan mental

Sesi kaunseling: Cara terbaik pemulihan mental| Tidak ramai sedar bahawa mereka memerlukan sesi kaunseling tetapi sebenarnya sangat ramai perlu hadir sesi kaunseling. Sesi kaunseling bukan sahaja diperlukan oleh orang yang mempunyaimasalah mental, malahan bukan juga hanya untuk orang yang mengalami...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlan7783 azlan7783 via BILA LELAKI BERBICARA
3 days and 16 hours ago.

 

8 LANGKAH MEMBASUH TANGAN DENGAN BETUL

ASSALAMUALAIKUM..Isu keracunan makanan baru - baru ini, menjadi pengajaran kepada kita iaitu makanan yang tercemar boleh membawa kepada kematian, dan untuk mengelakkan keracunan makanan berlaku salah satunya aspek kebersihan. Dari segi aspek kebersihan termasuklah kebersihan diri. Bukan apa, rasanya perkara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wanisukarno wanisukarno via Blog Wani Sukarno
3 days and 19 hours ago.

 

Memilih Kaca Mata Sesuai Dengan Bentuk Wajah

"Kesesuaian Muka Dengan Kaca Mata"Kaca mata pada asasnya merupakan penambahbaikan untuk mereka yang ingin memperbetulkan penglihatan yang kabur. Tidak kisah kerana rabun jauh atau rabun dekat.Bentuk Wajah dan Jenis Kaca Mata SesuaiPemakaian kaca mata pada objektif utama begitulah.Semakin meningkat zaman,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via Travel | Food | Lifestyle Blog by Mizan
3 days and 20 hours ago.

 

Why I love Flower Chimp!

You know when I travel, I missed out so many events and some of them are personal to me for example my bestie just delivered a baby girl, my business associate opened a new branch and more. I’m not able to be there or attend their opening. Perhaps the best way is to say it with flowers and follow up with...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 days and 21 hours ago.