Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 1 of 11668

Senarai penuh calon bertanding dalam Kongres SAFA

Jawatan Presiden Persatuan Bolasepak Negeri Sabah (SAFA) menyaksikan pertandingan satu lawan satu antara Datuk Yusoff Kasim (Pemangku Presiden SAFA Sekarang) dan Alijus Sipil (Mantan Setiausaha Agung  SAFA)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
3 hours and 13 minutes ago.

 

Jangkitan Cacing Dalam Tubuh Kita

Jangkitan cacing ini kalau tidak dirawat, ia boleh menyebabkan anda kekurangan darah. Sebabnya, cacing akan menghisap darah dalam usus. Lebih Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan artikel.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
11 hours and 13 minutes ago.

 

Buat Jahat Jangan Sekali..!

Assalamualaikum.Bulan January tahun 1982 beberapa tragedi telah menimpa diriku dan sahabatku. Ini berkaitan dengan kegiatan kami pada setiap malam, iaitu mencuri rambutan cina dan mengombet (mengintai orang beromen). Semuanya kami lakukan di satu tempat berdekatan dengan kebun rambutan itu. Memang setiap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog merahs merahs via arizWan merahs
11 hours and 58 minutes ago.

 

Akhirnya Kalabakan kini daerah penuh – Jaujan

Kalabakan yang terletak di daerah Tawau telah diluluskan menjadi sebuah daerah penuh oleh kerajaan negeri, kata Timbalan Ketua Menteri Sabah Datuk Jaujan Sambakong.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
15 hours and 24 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AseanTradingLink AseanTradingLink via 辛 Asean Trading Link
16 hours and 15 minutes ago.

 

Perogol bersiri asal Sabah gagal batal hukuman mati

Perogol bersiri yang dikenali sebagai “Rambo Bentong” gagal dalam rayuannya untuk membatalkan hukuman mati kerana membunuh kakitangan Jabatan Perhutanan Bentong, hampir 6 tahun lalu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
19 hours and 10 minutes ago.

 

VIDEO: Kajian Pelaksanaan Jambatan Labuan-Menumbok dibatalkan

Kajian Pelaksanaan Jambatan Labuan-Menumbok dibatalkan kata Menteri Wilayah Persekutuan, YB Khalid Samad

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
19 hours and 59 minutes ago.

 

ORANG LELAKI PUN SUKA SMIGGLE

hai assalammualaikumTengah tengok barang SmiggleMr Mafia Pun Suka Smiggle - Semua mesti tahu kan pasal kedai Smiggle ni. Siap ada isu lagi, siapa tak ada barang Smiggle ni dia miskin..Rasanya la isu macam tu..hahaha. Tak kisah pun pasal tu semua. Biarla orang nak cakap ape, miskin ka, apa ka, asalkan kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
20 hours and 36 minutes ago.

 

Pie Epal

The post Pie Epal appeared first on Kat Dapur.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog katdapur katdapur via Kat Dapur
1 day ago.

 

RESEPI PASTA @ MACARONI GORENG IKAN MASIN

RESEPI PASTA @ MACARONI GORENG IKAN MASIN. Tu dia lama segmen dapur lekatlekit tak bersiaran kan? Tak masak ke? Hamboi!!!!! Bukan tak masak la.. Tapi takde resepi yang simple, Sedap rare nak share maka takde la entri resei kat blog ni. Alah takat entri buat cekodok pisang.. Dah ada pun kat blog ni.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 day and 2 hours ago.

 

Acara Mainan Terbesar Di Perak - Karnival Hobi D'mara

Acara menghimpunkan pengumpul dan peminat hobi terbesar di Perak kembali lagi untuk kali ketiga. Acara ini berlangsung selama sehari sahaja. Anda terutamanya warga Perak, jangan lupa untuk merasai kemeriahan karnival hobi terbesar di Perak ini.Hari: SabtuTarikh: 1 September 2018Masa: 10.00 pagi - 10.00...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shafique shafique via I Am Mr Shafique
1 day and 2 hours ago.

 

Nasi Kandar Beratur Original, Masjid Kapitan Keling, start buka pukul 10 malam

Nasi Kandar Beratur Original, Masjid Kapitan Kelingmasa beratur, sebelah kiri Masjid Kapitan Keling manakala sebelah kanan tempat makan nasi kandarDatang kePulau Pinang ni, kalau takmakan nasi kandar memang ada something wrong la dengan korang. Pulau Pinang memang terkenal dengan nasi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
1 day and 2 hours ago.

 

Cuaca Panas, Kurang Hujan Hingga Hujung September – MET Malaysia

Cuaca panas yang melanda di kebanyakan kawasan negara dijangka berlarutan sehingga hujung minggu ini, namun siri cuaca panas masih boleh berlaku sehingga monsun itu berakhir pada hujung September ini.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
1 day and 4 hours ago.

 

Cara Nak Elak Rasa Takut Jumpa Doktor Gigi

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Kenapa ramai orang dari kecil hingga kedewasa mereka terbawa-bawa kepada fobia dengan doktor gigi. Apa yang menyebabkan berlakukan kepada perkara ini adakah kerana takut sakit atau memang tidak suka pada doktor...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 day and 6 hours ago.

 

Jawatankuasa khas dibentuk perhalusi tuntutan royalti minyak

KOTA KINABALU: Kementerian Kewangan Negeri Sabah telah memajukan kepada Petronas berhubung isu pemberian royalti 20 peratus kepada negeri ini, kata Ketua Menteri Datuk Seri Panglima Mohd Shafie Haji Apdal.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
1 day and 6 hours ago.

 

Dari Kerana Mata...

Assalamualaikum.Ini adalah Petua dari orang tua-tua.Petuanya tentang 'mata'. Mata banyak hikmahnya. Kita ini kaya kerana memiliki mata. Buta mata gelaplah dunia. Ops! Dunia sebenarnya tak gelap, tetapi pandangan kitalah yang gelap.Ada juga 'mata' yang lain yakni mata air, mata hati, matahari dan lain-lain...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog merahs merahs via arizWan merahs
1 day and 10 hours ago.

 

KAUNTER PEMBAYARAN LAYAN DIRI

hai assalammualaikumKaunter Pembayaran Layan Diri - Benda ni dah lama sebenarnya ada, tapi baru haritu cuba nak guna..hahaa. Yela, selama ni nak bayar, beratur, lepas tu tengok jela cashier tu buat kerja dia, scan barang, bila dia sebut harga, terus je bayar..hahaa.. Yang ni pulak, kaunter pembayaran layan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 day and 13 hours ago.

 

Samsung Galaxy Note 9 Pre-Order All Sold Out

Pre-Order Samsung Galaxy Note 9 SOLD OUT*Best view on landscape mode on mobile/tabletSamsung Galaxy Note 9Samsung Galaxy Note9 Pre-Order All Sold Out. Pleased to inform you that all Samsung Galaxy Note 9 units have been sold out during our pre-order campaign that started on 10th August 2018!This...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via Breakthrough | Experience | Event | Movie | Tech | Food | Review
1 day and 15 hours ago.

 

Introducing Xiaomi Mi A2 / Xiaomi Mi A2 Lite

Xiaomi Mi A2 / Xiaomi Mi A2 Lite*Best view on landscape mode on mobile/tabletGlobal technology leader Xiaomi introduced its latest Android One device, Xiaomi Mi A2 on 31 July 2018 in Malaysia. Following the wildly successful debut of Xiaomi Mi A1 in September 2017 in Malaysia, the device is set to take...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via Breakthrough | Experience | Event | Movie | Tech | Food | Review
1 day and 15 hours ago.

 

Xiaomi collaborate dUCK Cosmetics: When Beauty Meets Technology

Xiaomi collaborate dUCK Cosmetics: When Beauty Meets Technology*Best view on landscape mode on mobile/tabletIn conjunction with the recent release of its latest smartphone, Mi A2, Xiaomi in collaboration with dUCk Cosmetics held a makeup tutorial on 14 August 2018 at the dUCk cosmetics store in Pavilion...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via Breakthrough | Experience | Event | Movie | Tech | Food | Review
1 day and 15 hours ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »