Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 1 of 11553

[IDEA] Buat Duit dengan produk PLR.

Saya suka menggunakan term lesen PLR atau produk PLR, oleh kerana mudah untuk faham dan oleh kerana lesen PLR banyak digunakan di internet. Jadi, jika saya bercerita tentang PLR, sedikit sebanyak ianya berkaitan juga dengan lesen yang lain iaitu RR, MRR, dan juga UPLR, bergantung pada keadaan. Sebelum ni,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Pantas
48 minutes ago.

 

Doctor On Call (DOC) – Your Medical Needs At Your Fingertips

Falling sick sucks. I bet you agree with me on this. When I fall sick, I am guaranteed to get The post Doctor On Call (DOC) Your Medical Needs At Your Fingertips appeared first on ENVEEUS.COM.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bella Bella via ENVEEUS.COM
3 hours and 3 minutes ago.

 

Melihat Hilal Menyambut Ramadhan

Contoh Hilal (Direkd Pada Tahun 2013)‫سنن الترمذي ٣٣٧٣: حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ بَشَّارٍ حَدَّثَنَا أَبُو عَامِرٍ الْعَقَدِيُّ حَدَّثَنَا سُلَيْمَانُ بْنُ سُفْيَانَ الْمَدِينِيُّ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nursyarifah Nursyarifah via wannursyarifah
3 hours and 59 minutes ago.

 

MAKAN TAK KIRA MASA BILA ADA SAMBAL HITAM NI

hai assalammualaikumMemang tak boleh berhenti nak makan kalau ada sambal hitam ni. Makan macam tu saja, memang sedap. Makan dengan nasi, dengan roti. Kalau malas masak, makan sambal hitam ni dengan roti pun kenyang. Bukan satu roti tapi sampai tiga roti..hahaa. Memang asyik nak makan je bila ada sambal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 hours and 39 minutes ago.

 

Ronaldo kongsi gambar kekasih

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah CRISTIANO Ronaldo akhirnya mendedahkan hubungan cintanya dengan Georgina Rodriguez secara rasmi di laman Instagram. Setelah menjalin hubungan hampir setahun, Ronaldo memuatnaik gambar sedang berpelukan bersama gadis pilihannya itu, awal pagi Jumaat dengan kapsyen...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
6 hours and 55 minutes ago.

 

TROLL RAMADHAN.. 'FENOMENA 'DONE'

TROLL RAMADHAN.. 'FENOMENA 'DONE'. Sejak dua tiga hari ni dah muncul troll2 ramadhan terutama fenomena 'Done'. Masing2 dok post sindiran pasal golongan 'Done' yang bakal muncul esok hari. Sebab bermula 1 Ramadhan ni.. Maka bermula juga episod 'Done' di media sosial. Bagi yang blur blur lagi tak tau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
7 hours and 11 minutes ago.

 

Where to Buka Puasa Ramadan 2017: Swiss-Garden Hotel Residences

Itll be Ramadhan again and this time, Swiss Garden Hotel Residences will feature an array of Citarasa Kampung Ramadhan Buffet starting from 27th May to 24 June 2017. Heres sharing some of the highlights that will be featured in The Citarasa Kampung Ramadhan Buffet:...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog garfieldwtf garfieldwtf via Wut!? Not Syok Ar? Bite Me Lar!
8 hours and 14 minutes ago.

 

Warga tempatan mencuri di surau dipenjara setahun

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KOTA KINABALU: Seorang lelaki warga tempatan yang mencuri di dalam surau kompleks membeli-belah dikenakan penjara setahun, oleh Mahkamah Majistret di sini kelmarin. Majistret Jessica Ombou Kakayun menjatuhkan hukuman itu terhadap Mohd Syahmi Saripuddin, 27, selepas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
9 hours and 30 minutes ago.

 

Rumah Asap Borneo KL, Cheras, KL

We were happy to learn about Rumah Asap Borneo KL, a new restaurant in Cheras serving Borneo cuisine. Rumah Asap Borneo KL operates a food court concept, whereby you will find several stalls, each serving their own specialty within the shoplot. Simply place your order at the stall, grab a table and the food...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
10 hours and 3 minutes ago.

 

JADUAL WAKTU IMSAK WAKTU BERBUKA PUASA SELURUH MALAYSIA

JADUAL WAKTU IMSAK WAKTU BERBUKA PUASA SELURUH MALAYSIA. Hari ini hari Jumaat, Insya Allah esok seluruh umat Islam akan menyambut 1 Ramadhan 1438H bersamaan 26 Mei 2017. Hari ni ramai dah sampai ke kampung halaman mungkin ada yang baru gerak nak balik kampung untuk sambut puasa dengan keluarga.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
11 hours and 12 minutes ago.

 

AKU BUDAK 90-AN.SALAM RAMADAN 2017

Amboi kemain tajuk entry aku, budak 90-an kunun hehe hakikatnya memang pun aku dah dah agak tua :D . Walaupun zaman kanak-kanak aku dah lama berlalu tapi masih ada lagi cebisan memori aku masa bulan ramadan zaman kecik-kecik dulu. Masa tu aku masih menetap di Kedah, then, masa aku nak masuk usia 7...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yatt92 yatt92 via Tinta Hayati
11 hours and 19 minutes ago.

 

iPhone 7: Where To Get It At A Cheaper Price?

iPhone 7: Where To Get It At A Cheaper Price?Now I've been using my trusty ol' iPhone 6 for three years and counting. There's no major complains from my side, except for the fact that iPhone 7 has been calling out to me all this time. Ever since it was launched, I've been keeping close tabs on the iPhone 7...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
11 hours and 28 minutes ago.

 

Aksi gila lelaki dekat Parking Kereta di Penampang

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah PENAMPANG: Seorang lelaki bertindak luar batasan selepas menunjukkan kemaluannya dan melancap di depan seorang wanita yang baru sahaja masuk ke dalam keretanya. Wanita berkenaan bernasib baik kereta sudah dikunci. Bagaimanapun video perbuatan lelaki tersebut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
11 hours and 54 minutes ago.

 

Salam Jumaat: Cara Sambut Ramadhan

As Salam and greetings to dear readers. Salam Jumaat: Cara Sambut Ramadhan. Sempena Ramadhan esok Mrs. A tertarik untuk berkongsi cara sambut Ramadhan dari Ustazah Norhafizah di IKIM.Bila Ramadhan tiba sambutlah dengan sujud syukur... tanda terima kasih pada Allah kerana memilih kita untuk terus beribadah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
13 hours and 41 minutes ago.

 

Air Tumpah Atas Laptop .....Jangan PANIK! Ikuti Langkah Ini..

Air Tumpah Atas Laptop .....Jangan PANIK! Ikuti Langkah Ini..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
15 hours and 59 minutes ago.

 

(Jadual) Waktu Buka Puasa dan Imsak 2017 – Singapura

Bagi yang ingin mengetahui jadual waktu buka puasa dan imsak 2017 bagi Singapura untuk Ramadan 1438H, bolehlah rujuk jadual di bawah. Boleh juga download dalam komputer, laptop mahupun smartphone anda untuk rujukan akan datang. Untuk waktu berbuka negeri-negeri dan negara lain, boleh klik mana-mana link...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
18 hours and 26 minutes ago.

 

(Jadual) Waktu Buka Puasa dan Imsak 2017 – Brunei

Bagi yang ingin mengetahui jadual waktu buka puasa dan imsak 2017 bagi Brunei Darussalam untuk Ramadan 1438H, bolehlah rujuk jadual di bawah. Boleh download dalam komputer, laptop mahupun smartphone anda untuk rujukan akan datang. Untuk waktu berbuka negeri-negeri dan negara lain, boleh klik mana-mana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
18 hours and 48 minutes ago.

 

(Jadual) Waktu Buka Puasa dan Imsak 2017 – Sarawak

Bagi yang ingin mengetahui jadual waktu buka puasa dan imsak 2017 bagi negeri Sarawak untuk Ramadan 1438H, bolehlah rujuk jadual di bawah. Boleh juga download dalam komputer, laptop mahupun smartphone anda untuk rujukan akan datang. Untuk waktu berbuka negeri-negeri dan negara lain, boleh klik mana-mana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
19 hours and 36 minutes ago.

 

Where to Buka Puasa Ramadan 2017: Kelab Rahman Putra Malaysia

Kelab Rahman Putra Malaysia is one of the most unique clubs in the country. It was established through envisaging a club fostering admirable and commendable social consciousness, goodwill, community spirit and healthy living through active sports and recreational participation. This 36-holes golf course...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog garfieldwtf garfieldwtf via Wut!? Not Syok Ar? Bite Me Lar!
21 hours and 52 minutes ago.

 

Cara carian kata kunci bagi menaikkan ranking SEO

Anda tidak perlu menghabiskan banyak masa menyelidik kata kunci untuk kempen SEO anda. Malah, hanya dengan menggunakan Google sendiri anda akan dapat menjana semua rentetan kata kunci yang diperlukan untuk membina sebuah laman web yang sangat disasarkan, dioptimumkan sepenuhnya untuk Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
22 hours and 2 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »