Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 1 of 11818

Doodle Planner 2019 Giveaway

Hari ini aku nak joinDoodle Planner 2019 Giveaway, tarikh tamat giveaway ini adalah pada 28 Februari 2019. Hadiahnya best, rugi kalau tak join kan, Good Luck semua..TagSyamimi

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
3 hours and 47 minutes ago.

 

Viral CRG Nasi Ayam Masakan Tradisional Cina Tapi ....

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Korang pernah dengan pasal Restoran CRG atauChicken RiceGuys yang terletak di Seksyen 7, Shah Alam. Pernah tular pasal restoran ini kerana kesedapan dan keunikan masakan Nasi Ayam dan juga Nasi Itik.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
9 hours and 53 minutes ago.

 

KENAPA DUCKSCARVES DIGEMARI WALAUPUN HARGANYA MAHAL

hai assalammualaikumKenapa DuckScarves Digemari Walaupun Harganya Mahal?Kenapa DuckScarves Digemari - Haritu nad dapat hadiah daripada kawan mr mafia, dia bagi nad tudung Duck. Nad post je dekat facebook, semua macam woww je..hahaha. Siapa yang taknak dengan DuckScarves ni kan. Semestinya nak, tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
15 hours and 44 minutes ago.

 

Mama Gourmet Restaurant @ 9 Avenue, Nilai - Part 2

Assalamualaikum semua.Malam-malam macam ni tetiba rasa lapar. Kalau tidur lewat, inilah jadinya. Berjaga sampai tengah malam sampai perut pun dah berkeroncong minta diisi. Tak baik makan tengah-tengah malam ni. Kalau sebelum pukul 12 tadi oklah juga lagi. Boleh diterima jugalah. Walaupun sebenarnya dah kira...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
15 hours and 47 minutes ago.

 

SUSUN ATUR : CARA KEMAS BAJU DALAM ALMARI

hai assalammualaikumCara Kemas Baju Dalam Almari - Almari ni memang dah ada masa nad kawin dengan mr mafia. Bilik ni pun memang khas untuk pengantin. Tak sure ni bilik arwah mak mertua atau siapa?, sebab masa masuk dalam rumah ni bilik ni memnag dah dihias dan siap dengan set perabot bilik tidur ni. Jadi,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
16 hours and 35 minutes ago.

 

Xiaomi Mi 9 Tahap Premium Harga Rendah

Xiaomi telah membina perniagaannya dengan menyediakan spesifikasi yang luar biasa pada harga yang lebih berpatutan daripada persaingannya. Hari ini Xiaomi telah melancarkan model terbarunya, Mi 9, di China. Xiaomi Mi 9 akan hadir diperkasa cip... The post Xiaomi Mi 9 Tahap Premium Harga Rendah appeared...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Huzaini Huzaini via IWHOZ
16 hours and 59 minutes ago.

 

BERJAYA PISAHKAN FARIZA DENGAN SUSU BADAN

hai assalamualaikumBerjaya Pisahkan Fariza Dengan Susu Badan - Teringat nad masa mula-mula dapat Fariza, mula menjadi ibu, zero berkenaan susu badan. Masa mengandung, ada la nad baca berkenaan cara susukan anak denagn betul. Tapi, biasalah, baca dengan realiti tu lain ok..hehee. Bila dah beranakkan Fariza,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
17 hours and 14 minutes ago.

 

Gaya Orang Muda Menikmati Hidup Tanpa Tunai Dengan e-Wallet Razer

Razer, jenama gaya hidup global terkemuka untuk pemain, hari ini memperkenalkan kupon promo dan pesanan segera ke aplikasi e-wallet Razer Pay di Malaysia untuk pengalaman pengguna yang dipertingkatkan.E-wallet Razer Pay yang dinaik taraf menawarkan pengalaman visual dan fungsi e-dompet yang telah diubahsuai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
18 hours and 34 minutes ago.

 

Xiaomi Mi 9 Kini Rasmi Dengan Snapdragon 855

Smaprthone flagship terbaru yang ditungg-tunggu dari pengeluar berpengkalan di China, Xiaomi kini rasmi. Setelah beberapa siri teaser dikeluarkan di media sosial, akhirnya Mi 9 dilancarkan secara rasmi untuk peringkat pasaran di China. Xiaomi dijangka akan melancarkan model flagship ini di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lepakcc lepakcc via Lepak CC
20 hours and 48 minutes ago.

 

KERETA DIPANDU TERBABAS – SEORANG LELAKI MAUT

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my Powered by Curator.io The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
22 hours and 49 minutes ago.

 

SAFEE SALI – BERADA LEBIH TENANG BERSAMA PJ CITY FC

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my Powered by Curator.io The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
23 hours and 4 minutes ago.

 

SAFEE SALI – BERADA LEBIH TENANG BERSAMA PJ CITY FC

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my Powered by Curator.io The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
23 hours and 4 minutes ago.

 

PROJEK PERUMAHAN MAMPU MILIK – DI SEBAHAGIAN KAWASAN TANAH MILIK RAC

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my Powered by Curator.io The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
23 hours and 20 minutes ago.

 

5,050 al-Quran meragukan dari Indonesia dirampas

#JohorTimes KLANG 20 Feb. Cubaan menyeludup al-Quran import dari Indonesia yang tidak menepati resam Uthmani dan kandungannya dieja dalam tulisan rumi ke negara ini berjaya ditumpaskan pihak berkuasa Isnin lalu. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
23 hours and 44 minutes ago.

 

Jom layan entri Wordless Wednesday 20 Feb 2019

Takde idea nak menulis di blog picisan inikorang layan ajer laa entri nie Adios semua! Kongsikan pandangan anda didalam ruangan komen dibawah ini bagi membantu kami mendapatkan respon (feedback) mengenai entri yang disampaikan ini. Anda suka dengan entri kami? Kongsikan dengan orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog perniagaaninternet perniagaaninternet via Jom Belajar Buat Duit Online Dari Rumah Jer!
1 day and 2 hours ago.

 

WORDLESS WEDNESDAY #121 - POU

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. WORDLESS WEDNESDAY #121 - POUDahulu sebelum wujudnya Mobile Legend PUBGSEKARANG huhuhuhuuuu....

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 day and 3 hours ago.

 

Manfaat Kunyit untuk Kecantikan

Assalamualaikum semua.Kunyit selain digunakan dalam masakan, ianya juga boleh dijadikan sebagai salah satu ramuan kecantikan. Ternyata banyak kebaikan kunyit ini untuk kulit wajah dan juga kegunaan lain. Masker kunyit sekarang ini selalu menjadi bualan gadis-gadis yang menginginkan kulit cantik. Tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
1 day and 4 hours ago.

 

Samun dalam lif: Suspek ahli kongsi gelap 08

#JohorTimes KUALA LUMPUR 19 Feb. Suspek kes samun wanita di dalam lif MRT Taman Mutiara, Cheras di sini merupakan ahli kongsi gelap 08 yang berpusat di Klang, Selangor. Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Seri Mazlan Lazim berkata, terdapat simbol tersebut di badan suspek ketika ditahan di sebuah rumah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
1 day and 5 hours ago.

 

Tiga lelaki ditahan cuba godam mesin ATM

#JohorTimes KUALA LUMPUR 19 Feb. Polis menahan tiga lelaki dipercayai cuba menggodam mesin pengeluaran wang automatik (ATM) di Jalan Changkat, Bukit Bintang, di sini kelmarin. Ketua Polis Daerah Dang Wangi, Asisten Komisioner Shaharuddin Abdullah berkata, kejadian dikesan seorang anggota kira-kira...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
1 day and 5 hours ago.

 

Kasut Emas dah rosak

#JohorTimes Sepatutnya Kasut Emas yang diterima bekas penyerang kebangsaan, Mohd Nizaruddin Yusof sebagai penjaring terbanyak Liga Malaysia (Liga M) pada 2009 mempunyai nilai prestij dan elok hingga kini, namun sebaliknya berlaku apabila ia hanya but bola biasa yang disemburcat emas. Lebih mengecewakan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
1 day and 5 hours ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »