Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 6 of 11646

Aku rasa menyesal ajak kau bertunang’ – Lelaki ini pasrah bakal isterinya mengaku terpaksa...

Wanita yang disangka boleh menjadi teman sehidup semati, rupanya berpura-pura mencintai lelaki bernama Khairul ini. Betapa remuknya hati Khairul apabila

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
3 days and 22 hours ago.

 

Tema Rock : Senarai Lagu Peserta AF Megastar

Jika minggu lepas menyaksikan penyingkiran Adira dan Azhar sekaligus. Untuk minggu keempat, dikhabarkan 10 bintang akan menyanyi laguRock! Berikut adalah

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
3 days and 23 hours ago.

 

PLANNER STATIONARY HAUL

hola, amigo!sebelum awak teruskan membaca ingin hanah ingatkan bahawa post kali ini agak panjang, so brace yourself, pergi buat apa yang patut dulu sebelum teruskan membaca.. or go grab some snacks or cup of hot chocolate dulu agar pembacaan awak lebih tenang dan santai. hiksapalah aku merapu...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
4 days and 3 hours ago.

 

Promosi : McDonald's Buy 1 FREE 1 Spicy Korean Burger

Hi Korang!Bermula esok (20 September) sehingga 22 Sept 2017, korang boleh dapatkan promosi Beli 1 Percuma 1 Spicy Korean Burger di outlet McDonald berhampiran dengan tempat korang.Apa yang korang perlu buat hanyalah tunjuk FB post di bawah ini semasa order promo ini di McD.Senang kan! HeheTapi ingat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sayaiday sayaiday via sayaiday - Malaysian Blogger
4 days and 4 hours ago.

 

Trofi baharu Liga Super bakal dijulang JDT

Usahasama Liabiliti Terhad Bola Sepak Malaysia (FMLLP) hari ini melancarkan trofi baru Liga Super yang direka bentuk oleh tukang emas diraja. Ia diperbuat daripada tembaga, perak dan emas tulen, dengan nama pemenang tahunan akan diukir di bahagian bawah belakang trofi. Berkonsepkan futuristik dan elegan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Ligakampung.com
4 days and 5 hours ago.

 

Perlawanan Persahabatan : Putrajaya Industry FC vs Klang Valley Comrade FC

Tanggal 17 Sept 2017 yang lalu Putrajaya Industry FC (PIFC) telah mengadakan perlawana pra-musim menentang Klang Valley Comrade FC (KVC FC) di padang Presint 5, Putrajaya. Perlawanan ini bertujuan untuk melihat sejauh mana taktikal yang dirancang oleh jurulatih mampu di terjemahkan ke dalam padang oleh para...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wandisini wandisini via Bola Daily
4 days and 5 hours ago.

 

Steps Towards a Sugar-Free Diet – Infographic

It is common knowledge that the consumption of large amounts of sugar is detrimental to our health, and most of us will be aware of the type of foods and drinks that are laden with sugar content. What tends to fall under the radar, though, is that numerous food and drink items which are branded as healthy...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
4 days and 6 hours ago.

 

Kenapa Dalam Menjalankan Ketaatan Harus Disertai Kesabaran?

Para ulama membagi sabar menjadi tiga bagian; Pertama, sabar di atas ketaatan. Kedua, sabar dari apa saja yang Allah haramkan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmdrahim hafizmdrahim via Pisang Panas
4 days and 9 hours ago.

 

ILLUMI RUN Malaysia

Get ready for a night of fun with splashes of colours. Dance, walk and run through different themed ultraviolet music zones while being splashed with ILLUMI Glow Water presented by MPI Generali Insurans Bhd. Lock your calendars for Saturday 13th January 2018 along with 8,000 other runners! You also can stay...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missyblurkit missyblurkit via missyblurkit
4 days and 10 hours ago.

 

5 Tips to Losing Weight Safely

5 Tips to Losing Weight SafelyIt’s all too familiar in people’s list of New Year’s resolutions that many abandon them too soon, even before the year reaches halfway through. Losing weight is becoming a matter of necessity more than a luxury for many today as people become more conscious of their looks...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
4 days and 12 hours ago.

 

Gadis Rusia Datang Sabah Tawar Servis Bukan Melancong

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KEGIATAN tiga wanita warga Russia berusia 18, 22 dan 28 tahun yang melacur terbongkar apabila polis menyerbu tiga bilik berasingan di hotel di Plaza Wawasan, Kota Kinabalu, kira-kira 5 petang semalam. Ketika serbuan, dua wanita masing-masing bersama pasangan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
4 days and 14 hours ago.

 

How To Change Firefox Right Click Search Option Tutorial

This is a short tutorial on how to change Firefox right click search option of your own choice. By default, most of us set our Firefox right-click search to Google. The other day I installed DuckDuckGo add-on to my Firefox. Then later I found out when I highlighted a text and right clicked on it, the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via DiGiztal
4 days and 15 hours ago.

 

Seven Tea One di Sunway Putra Hotel

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang dikasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. The post Seven Tea One di Sunway Putra Hotel appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
4 days and 15 hours ago.

 

Botak itu maskulin!

Botak itu maskulin!| Assalamualaikum dan salam sejahtera. Siapa yang rasa lelaki botak itu maskulin? Angkat tangan. Ok2. Ramai nampaknya yang bersetuju dengan aku ni. hehehe. Kalau sebelum ini, botak adalah 1 perkataan yang aku tak suka sebut kerana aku tergolong dalam kalangan mereka yang berambut panjang,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 days and 16 hours ago.

 

Dish - Kehadapan

Ikuti mereka di Facebook, Twitterdan Instagram.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
4 days and 17 hours ago.

 

BILA KELAPA JADI SHAMPOO.. MAKA TERCIPTA MY HOME LAB SHAMPOO SANTAN

BILA KELAPA JADI SHAMPOO.. MAKA TERCIPTA MY HOME LAB SHAMPOO SANTAN. Rambut di katakan sebagai mahkota wanita. Tapi jangan ada dok pintal2 rambut sampai jadi crown pulak sebab nak menampakkan sifat mahkota tu. Kang aneh pulak orang pandang. Yelah.. kau bukan nak buat fesyen show nak pintal2 rambut kau jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 days and 18 hours ago.

 

Crab B Restaurant @ Butterworth, Penang

The famous crab joint from Puchong Crab B (or Crab Brother in Mandarin) has branched out to Penang, with its new outlet at Taman Regency Oren (off Jalan Ong Yi How), Butterworth. We made our way there for lunch recently and just managed to beat the lunch crowd which started to build just as []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lingzie lingzie via Lingzie's Food Fashion
4 days and 18 hours ago.