Fresh Pings

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Fresh Pings

Page 6 of 11745

Starbucks® Designer Collection Merchandise – Alice + Olivia

Let’s all share some love and make a little magic this season with the exclusive Starbucks® merchandise collection – “Simply Show Some Love” designed by Alice + Olivia (A + O)! Starbucks continues to strive to elevate customers’ experience through collaboration with acclaimed fashion designers...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 days and 20 hours ago.

 

Julie’s “What’s Your Love Letter?” Win 24k Gold Fortune Pouch Charm Bracelet

When it’s hard to say it, why not write it. A little love notes does put a smile on someone’s face. When was the last time you wrote a love letter to someone special in your life? Why not do something different this Chinese New Year; express your love with Julie’s “What’s Your Love Letter?”...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
4 days and 22 hours ago.

 

Taman Nuri Emas

Taman Nuri Emas, an on-going mixed development by Asiabina Holdings Sdn. Bhd. at Nibong Tebal. Located next to Residensi Merbok, less than 500 meters away from Jawi toll plaza. It will only take 10 minutes to drive to Penang 2nd bridge. This development comprises 90 units of semi-detached houses and 21...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog penangpropertytalk penangpropertytalk via Location – Penang Property Talk
4 days and 23 hours ago.

 

Birthday Celebration Cum Family Event

As Salam and greetings to dear readers. Birthday Celebration Cum Family Event.Sungguh cepat masa berlalu rasanya macam baru semalam sambutan tahun baru 2018 tiba-tiba dah setengah bulan Januari 2018 berlalu. Actually birthday celebration cum family event ini adalah tahun lepas punya kejadian tapi ok jer...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 days and 23 hours ago.

 

Jatujak Siam Bangkok Street Food, Ara Damansara

My last visit to Bangkok in 2017 was so short (literally 1.5 days) I didn’t get to indulge in much street food, so this left me longing for another Bangkok vacation. Unfortunately, my hectic work schedule doesn’t permit even a short break so Jien and I popped by Jatujak in Ara Damansara for a taste...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
5 days ago.

 

Keep Calm And Blog On

Keep Calm And Blog OnDah 2 hari tak dapat nak update blog kesayangan ini sebab ada masalah internet sikit dan juga laptop problem juga hahhaha. Hari ini baru dapat mengupdate blog Miss Banu Story ini, sebab masalah internet dah settle cuma masalah laptop masih belum selesai, ikutkan dah okey tapi aku pula...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
5 days ago.

 

Jadual Perlawanan Liga Super dan Liga Perdana Malaysia Musim 2018

"Jadual Liga Super Malaysia 2018"Liga Malaysia bukanlah sehebat liga eropah, namun tetap memiliki peminat setia mereka jika kedai makan 'regular customer'.Kemunculan pasukan baharu menambahkan lagi kehangatan liga Malaysia. Penjadualan untuk perlawanan juga akan mengikut perjalanan pasukan lama dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
5 days and an hour ago.

 

Hao Xiang Chi, Klang

I’ve heard good things about Hao Xiang Chi in Klang, a large outlet located inside the unassuming Centro Mall. I knew of them as a catering company but not as a restaurant and was pleasantly surprised with the food when I paid them a visit a couple of weeks back. A good friend of mine [] The post...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
5 days and 2 hours ago.

 

Thoughts on 50km Kayak Expedition: Before

When I was 13 and had recently joined the Sea Scout troop, the troop brought us to Pulau Upeh during a seaside Maju camp. Now, when I joined the troop at the age of 13, I had no physical training whatsoever, no knowledge of kayaks and sea kayaking or any sort of that smart-stuff. I []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog miche miche via Sketches of Life
5 days and 2 hours ago.

 

Skala Kepedasan Ramen Samyang Buldakbokeum Hot Chicken

"Hot Chicken Samyang Ramen"Suatu ketika ia cukup tular (viral), meskipun berharga RM22-RM25 untuk satu pek yang terisi dengan lima bungkus ramen segera di dalamnya ia tetap mengisi troli dan bakul ketika pembayaran di pusat beli belah.Berapa Pedaskah Ramen Samyang ?Biasanya Ramen Samyang ini mudah ditemui...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via SOME BULLET FOR YOUR HEAD!
5 days and 3 hours ago.

 

Malaysia layak ke suku akhir AFC U23 selepas menang dengan Arab Saudi

Selepas 3 perlawanan, kalah pada perlawanan pertama, kemudian seri, dan akhirnya menang pada perlawanan ketiga telah berjaya membawa Malaysia layak ke suku akhir kejuaraan konfederasi bola sepak Asia (AFC) U23 selaku naib juara kumpulan C dengan kutipan 4 mata keseluruhannya. Video di bawah adalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
5 days and 3 hours ago.

 

KAYLIZ Granola Oat | Sarapan Pagi Bagi Yang Ingin Diet Kurus

Sejujurnya mama bukanlah pengemar makan oat. Huhuhu ntah la memang tak boleh masuk tekak langsung. Sebenarnya oat ni sangat bagus untuk kesihatan dan bagus juga bagi yang ingin kuruskan badan. Hehehe macam mana nak kurus kalau hari-hari asyik makan nasi lemak jer kan. Tak elok ok memang tak elok untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 days and 4 hours ago.

 

Le Pont Boulangerie @ Sri Petaling

Among the many cafes we have in the Klang Valley, Le Pont Boulangerie is one of the best looking ones. If you have a soft spot for Western cuisine, desserts and coffee, this place would be great. Le Pont Boulangerie is divided into a few floors. The ground floor functions as a bakery cafe for [] The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
5 days and 5 hours ago.

 

My virgin solo trip to Europe city distances 10,440 km away!

Its a taunting experience traveling to a foreign country/city distances more than 10,000 km away from home country. Especially when one is doing this alone without any knowledge on the destination. I am glad that... The post My virgin solo trip to Europe city distances 10,440 km away! appeared first...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bradlock80 bradlock80 via Chaseeker
5 days and 5 hours ago.

 

Food Review | KoffeeKabin

Food Review | Koffee Kabin | Helloooo..!Hah, tetiba ada food review pula kat sini. Sesekali ai pun makan di luar juga macam orang lain. Tukang masak pun nak merasa juga air tangan orang lain sambil mencari idea memasak untuk Geng Bas Sekolah.Lately ni, selepas menghantar bos dan si bongsu aku agak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
5 days and 5 hours ago.

 

Cara Mudah | Simple | Dan Cepat Untuk Jana Pendapatan Forex Tanpa Modal

Mudah | Simple | Dan Cepat | Jana Pendapatan Forex Dengan Modal PercumaSalam PerkenalanHari ini saya mahu ajar anda "very simple step" untuk mula jana pendapatan forex yang sebenar,berkesan,kalau boleh modal percuma.Malah jika anda ikuti step by step yang diajarkan,saya juga akan sediakan kepada anda secara...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloglinkback bloglinkback via Cara Yang Simple Dan Mudah Untuk Untung Forex
5 days and 10 hours ago.

 

Misteri Piramid Lingakaran Di Meksiko

Mungkin, Anda belum pernah mendengar Guachimontones. Inilah piramida di Meksiko yang strukturnya melingkar dan berbeda dengan Piramida Giza yang terkenal di Mesir. Aneh dan penuh misteri.Seperti yang dikutip dari detikTravel, Guachimontones berada di lembah dekat kota kecil Teuchitlan. Berjarak sekitar 1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut merah
5 days and 12 hours ago.

 

[Review] Tapp – Telco Didalam App Dari Digi

Setelah 3 hari (bekerja) memesan kad SIM tapp akhirnya hari ini Gdex muncul didepan pintu bersama-sama kad SIM yang ditunggu-tunggu. Hanya perlu mendaftar di laman web tapp, foto IC dan foto selfie anda memegang IC sebagai pengesahan, kad SIM ini akan dihantar kepada anda secara percuma. Sebelum itu biar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lepakcc lepakcc via Lepak CC
5 days and 14 hours ago.

 

KERANA KEKASIH PAKSA RELA, TIMELINE MEDIA SOSIAL BERSEMUT

hai assalammualaikumKekasih Paksa RelaBersemut Timeline Media Sosial Kerana Kekasih Paksa Rela - Ohoiii, sekarang ni semua timeline, semua wall tak kira facebook, instagram dan twitter penuh dengan status kesemutan dan kesweetan tentang drama Kekasih Paksa Rela. Cerita makin lama makin buat orang tersenyum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 days and 14 hours ago.

 

WHISK Memudahkan Kerja Memasak Di Rumah Buat Mereka Yang Sibuk

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Korang mesti pernah sampai satu masa tak tahu nak makan apa. Nak masak kat rumah pulak bila buka peti ais kosong tak ada langsung bahan untuk dimasak. Maha sendiri kadang-kadang buntu tak tahu nak masak apa nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
5 days and 17 hours ago.