User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

Your avatar

Real Name: yuk

Member Since: 25th June 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 19

Resepi Kek Milo Kukus (3 Bahan Je)

resepi kek milo viralhari tu kan viral dengan kopi dalgona..sape yang x cuba lagi boleh try resepi kopi dalgona..sedap..sbb viral sangat hari tu..siap ada kek dalgona lagi tau..haha.then lepas tu..viral plak kek milo kukus..kenapa viral? sbb resepi kek milo kukus nie guna 3 bahan je tau..so memang senang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 week and 3 days ago.

 

Design 89: Set Tilam Kekabu Baby Bakul Baby(kekabu asli)

menjual set tilam kekabu dan bakul baby secara online(barangan baby)set tilam kekabu dan bakul baby untuk kali nie yuk buat design car..khas untuk baby boy..tapi klau baby girl nak pun boleh jgak..xde masalah kan..yuk buat ropol warna turquoise supaya menyerlah ckit..sbb tanah dia warna cream nak putih2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 week and 3 days ago.

 

Resepi Kek Span Gebu(Guna Blender Je)

resepi kek span gebu tanpa ovalletesape nak belajar buat sponge kek atau kek span yang gebuangkat tangan..hihi..resepi kek span kali sangat senang..sbb kita x yah guna mixer..x yah guna ovallete tau..kita guna blender je..yang menarik tentang resepi kek sponge nie.walaupun x guna ovallate..kek dia still...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and 2 weeks ago.

 

Resepi Puding Koktel Senang Dan Mudah

resepi agar-agar koktelmusim panas nie klau dapat makan puding memang sedap..sejuk je tekak..puding koktel nie sesuai jugak untuk dibuat juadah ketika berbuka mahupun hari rayaresepi puding koktel nie senang je..bahan-bahan dia pun hanya guna 5 bahan je..memang senang sangat lar..buat sendiri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and 3 weeks ago.

 

Resepi Kek Dolgana

resepi kek dolgana yang senang dan sedapsebelum nie malaysia viral dengan kopi dolgana..anda dah cuba ke resepi kopi dolgana???kalau dah cuba..komen kat bawah sedap ke x tau..klau yang belum cuba kopi dolgana anda boleh cuba hari nie.tapi hari nie admin nak ajar buat kek dolgana plak..hihi..x pernah dengar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 months and 4 weeks ago.

 

Resepi Kopi Dolgana Senang(3 bahan je)

resepi viral: kopi dolgana yang sedap dan senangsekarang nie tengah viral plak dengan resepi kopi dolganasampai habis fresh milk kat kedai..orang cakap sedap..rasa cam kopi starbucks tau..betul ke x...kenalar cuba sendiri..lagipun nak buat kopi dolgana senang je..guna 3 bahan je tau..mmang simple...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 months and a week ago.

 

Resepi Burnt Cheesecake Sedap Senang

resepi burnt cheesecake yang sangat mudah dan sedapsekarang nie tengah viral tentang kek burnt cheesecake nie kan..jadi ramai lar yang nak buat cheesecake nie.nak buat burnt cheesecake nie bukan susah sangat pun..senang je..bahan-bahan untuk buat pun x banyak..klau nak beli..harga dia memang mahal..baik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
6 months ago.

 

Resepi Kek Marble Jelita

resepi kek marble yang senang dan sedapok hari nie kita belajar buat kek marble lar plak..kek marble nie boleh dikatakan kek yang famous sepanjang zaman.semua generasi suka makan,..dari anak kecil hingga lar yang dewasa kan..nak buat bukan susah pun kek marble nie..senang sangat..sekarang nie tengah viral...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
6 months and a week ago.

 

The Best Fertilizer For Philodendron

The best fertilizer for philodendron is a balanced fertilizer 20.20.20.however there are many brand fertilizer out there.since i know you didnt have time to try all of them all.so save your time and money because i already list the best fertilizer for your philodendron in this article. make sure you...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
7 months and 2 weeks ago.

 

Design 88: Set Tilam Kekabu Bakul Baby(kekabu asli)

jual set tilam kekabu dan bakul baby secara online(barang baby)tilam kekabu dan bakul baby kali nie kita buat design abstract yesbb ramai mommy yang dok request design abstract..so kita keluarkan design abstractdesign tilam kekabu dan bakul baby kali nie kita guna warna natural.warna nude and earth tone...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months and 3 weeks ago.

 

Cara Buat Duit Dengan Membaca Articele Berita

membaca pun dapat duitok hari nie yuk nak share apps yang best sgt iaitu Cashzinedengan Cashzine nie uols boleh dapat duit dengan membaca tau..x caye??nnti yuk share testimoni..tapi xdelar dpat duit sampai ribu2..tu scam nama dia..klau uols rajin membaca article..boleh lar dapat dlm rm20-rm30tapi kena rajin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
11 months ago.

 

Resepi Aiskrim Oreo Senang(3 bahan je)

resepi aiskrim oreo guna 3 bahan jeresepi aiskrim oreo nie senang je tau nak buat...guna 2 bahan je..x caye??ok..nnti baca smpai habis tau..rasa aiskrim oreo nie sedap tau..lembut je bila kita gigit..kombinasi susu dengan oreo memang hebat..tapi sebelum tu..uosl dah cuba ke resepi aiskrim nie:resepi aiskrim...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
11 months ago.

 

Philodendron Black Cardinal Grow Care Tips

Philodendron Black Cardinal has blackish green broad oval leaves. On the other hand when new leaves emerge they are initially a burgundy red but as they mature they become a dark green. As the leaves mature it will turn to almost black Philodendrons are typically vines or non-vining forms,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
11 months and a week ago.

 

Bawang Putih Boleh Tambah Air Mani Sperma Lelaki?

bawang putih dapat menambahkan air mani dan sperma lelaki?Kekurangan air mani dan air mani kurang sebur merupakan mimpi buruk bagi kaum lelaki. Hai ini akan menjadi lagi buruk bila mereka ingin mendapatkan zuriat. Seperti isu kesihatan yang lain, kesuburan lelaki juga perlu mendapatkan perhatian.anda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
11 months and 2 weeks ago.

 

Philodendron Micans Grow Care Tips

Philodendron micans are the perfect philodendron for small spaces. Philo micans are widespread in Mexico, the Americans and the Caribbean. Micans has velvety, heart-shaped leaves that never grow beyond 3” in width (nodes are also closely spaced for a compact appearance). The colour of micans leaves are...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
11 months and 4 weeks ago.

 

Resepi Telur Sotong Goreng Kunyit Senang Simple

resepi telur sotong goreng kunyittelur sotong memang menjadi kegilaan sekarang macam2 yang anda boleh masak dengan telur sotong nie.ada yang suka telur sotong kari,telur sotong celup tepung dan yang terbaru pekasam telur sotong.well ikut citarasa masing2 lar kan nak masak ape...lagipun telur sotong nie...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
11 months and 4 weeks ago.

 

Philodendron Gloriosum Grow Care Tips

Tips for growing philodendron gloriosum Philodendron gloriosumleaves are reported to reach a size of 90cm (36 inches) in its native growing areas. The plant has a velutinous (velvet) appearance. For your information as the leaves reach maturity the white veins become more pronounced...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
4 days and 17 hours ago.

 

Philodendron Rojo Congo Care Grow Tips

Philodendron Rojo Congo Care philodendron rojo congo is an attractive tropical plant that produces showy flowers and interesting leaves. Did you know that it gets the name “rojo” from its new leaves, which unfurl in a deep, shiny red. However, as the leaves mature,it will fade to a burgundy green...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
2 months ago.

 

Philodendron Moonlight Grow Care Tips

Tips to care your philodendron moonlight Philodendron Moonlight is a hybrid variety of philodendron.Moonlight is very popular and easy to care house plants. This philodendron is low growing and shrub-like tropical plant. However, over time, it can grow quite large around 20-24-inch-high and 20-26 inch wide.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
3 months ago.

 

Resepi Biskut Sarang Semut

biskut sarang semut yang senang dan sedapresepi biskut sarang semut nie antara biskut yang senang untuk dibuat.klau rajin anda boleh buat bersama-sama anak2..boleh jgak mengeratkan hubungan dengan anak2biskut sarang semut nie bukan sahaja senang untuk buat..tapi rasa sedap tau..sebab tu biskut nie menjadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 months and 2 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »