User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

Your avatar

Real Name: yuk

Member Since: 25th June 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 18

Philodendron Hastatum Grow Care Tips

Grow Philodendron Hastatum Philodendron Hastatum is a popular house plant because it is extremely easy to grow.This Philodendron has smooth and semi-gloss leaves Synonyms:Philodendron elongatum, Philodendron hastifolium, Philodendron domesticum Common name: Silver Sword Philodendron...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
2 months and 3 weeks ago.

 

Koleksi Resepi Biskut Raya

resepi biskut raya yang sedap dan senangraya dah dekat...biskut raya dah start buat ke??belum buat lagi..xde idea nak buat biskut raya..klau camtu anda berada di tempat yang betul..nanti admin share resepi biskut raya yang famous..kadang nak cari resepi biskut raya yang sedap tu susah kan..kadang2 tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 months and 3 weeks ago.

 

Design 87: Tilam Kekabu Bakul Baby

beli set tilam kekabu baby set bakul babyok kali nie yuk buat design mickey untuk set tilam dan bakul babycantik kan design nie..warna warni..klau ibu yang suka warna yang striking dan menyerlah.nie lar design yang sesuai untuk baby anda..design nie..sesuai untuk baby boy dan baby girl jgak..design...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 months ago.

 

Resepi Agar-Agar Santan Gula Merah

puding santan gula merahmusim panas klau dapat makan agar-agar sedapnyer..sejuk badan klau makan agar2 yang disejukkan kat dalam peti sejuk..nak masak agar-agar nie senang je tau..klau ikut sukatan yang diberikan..konfirm menjadi agar-agar anda..nak belajar ke cara buat agar-agar santan gula melaka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 months ago.

 

Philodendron Pink Princess Grow Care

philodendron pink princess Philodendron Pink Princess is a climbing aroid with dark leaves and light pink variegated blotches. Its leaves can grow to 9 inches long and 5 inches wide. Amazingly the stems are also blotched with pink. This philodendron has amazing colour. From black to deep burgundy and its...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
3 months and a week ago.

 

Resepi Smoothie @ Jus Untuk Menambah Air Mani Lelaki

Smothie atau jus untuk pekatkan air maniok hari nie kita belajar untuk buat jus yang bagus untuk kesuburan lelakijus nie bagus bagi lelaki yang mempunyai masalah sperma yang rendah dan sperma yang banyak abnormalsmoothienie jugak bagus bagi pasangan yang masih belum mendapatkan zuriat walaupun dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
3 months and a week ago.

 

Resepi Ayam Masak Kam Heong

ayam masak kam heongok..hari nie kita belajar masak masakan yang sangat simple iaitu ayam masak kam heong.resepi nie sedap sangat..anak2 mesti suka tau..klau makan dengan nasi putih panas2..pergh memang terangkat lar..klau x percaya anda kena cubaresepi ayam masak kam heong nie..nak masak kam heong...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 months and a week ago.

 

10 Panduan Bersenam Untuk Pesakit Kencing Manis

tips bersenam untuk pesakit kencing manisMemulakan program senaman bagi pesakit yang menghidap diabetes @ kencing manis boleh menjadi menakutkan, walaupun ia sesuatu yang anda mahu lakukan. Kebanyakan pesakit kencing manis mengatakan bahawa bersenam menakutkan mereka, atau sangat sukar, kerana ia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
6 months and 4 weeks ago.

 

Philodendron Selloum Grow Care

Philodendron Selloum Growing Tips Philodendron Selloum or Tree Philodendron is native to South America. Philo Selloum is a tropical plant that is usually grown in full sun, but can tolerate deep shade. Apart from that it grows best in moisture-retentive soil that are slightly alkaline. However, it cannot...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
7 months and a week ago.

 

20 Makanan Yang Dapat Menambah Air Mani Lelaki

buah yang dapat meningkatkan kesuburan lelakiKemandulan pada lelaki biasanya disebabkan oleh jumlah sperma yang rendah. Menurut Pertubuhan Kesihatan Sedunia, kiraan sperma kurang daripada daripada 15 juta setiap mililiter dianggap tidak subur, dan jumlah melebihi 15 juta dianggap normal dan suburKemandulan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
7 months and 2 weeks ago.

 

Resepi Nasi Goreng Sardin Senang

nasi goreng sardin sedap dan mudahok..hari nie kita belajar buat nasi goreng plak ye..orang malaysia memang xleh lari daripada nasi goreng kan..sbb tu kat malaysia nie ada macam2 jenis nasi goreng..salah satu daripada nasi goreng yang ada kat malaysia nia ialah nasi goreng sardinkenapa nasi goreng famous...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
7 months and 2 weeks ago.

 

Aiskrim Malaysia: Resepi Aiskrim Kacang Merah

resepi aiskrim kacang merah yang sedap dan senangOk hari nie yuk nak ajar buat aiskrim Malaysia lar plak..Lama rasanya x makan aiskrim Malaysia…Aiskrim Malaysia ada banyak perisa kan..so untuk hari nie yuk nak ajar uols perisa kacang merah ok..Untuk perisa lain lain kali yuk ajar…so klau nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 2 weeks ago.

 

Resepi Kek Buah Bakar Senang

resepi kek buah versi bakar yang senang dan simpleok..hari nie plak kita belajar buat kek buah..sebelum nie admin dah ajar resepi kek buah versi kukus kan...dah cuba ke???klau blum cuba bleh tngok kat sini resepi kek buah madutapi...untuk resepi kek buah kali nie.lain sikit..sbb kita bakar.resepi nie sesuai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
7 months and 3 weeks ago.

 

Promosi Tilam Kekabu Baby(design mickey jalur)

menjual tilam kekabu babyibu2 klau dah nak bersalin mesti cari barang baby kan..salah satu barang baby yang mendapat sambutan ialah tilam kekabu dan bakul baby...klau ibu2 semua mencari tilam kekabu untuk baby anda berada di tempat yang betul...sebab yuk menjual tilam baby dan bakul baby..tilam baby...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 3 weeks ago.

 

6 Buah Terbaik Untuk Pesakit Kencing Manis

buah-buahan yang mampu menurunkan paras gula pesakit kencing manisDiabetes menyebabkan tahap gula dalam darah (glukosa) tinggi disebabkan oleh kekurangan pengeluaran insulin. Ia biasanya diklasifikasikan sebagai kencing manis Jenis 1, di mana badan gagal menghasilkan insulin, atau kencing manis Jenis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
7 months and 3 weeks ago.

 

10 Simptom Sakit Buah Pinggang

tanda buah pinggan anda rosakSetiap manusia akan memiliki satu set buah pinggang. Buah pinggang adalah organ berbentuk seperti kacang merah yang terletak di sisi kanan dan kiri tulang belakang di atas bahagian pinggang kita.Fungsi utama buah pinggang adalah sebagai penapis untuk membersihkan darah,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
7 months and 3 weeks ago.

 

Lazada Shopathon Blogger Contest-Part 2

Lazada blogger contest.hye guys.....ape khabar...sihat ke??hopefully sihat lar kan..nie nak bagitau.....lazada ada buat sale lagi....Shopathon saleShopathon salenie bermula pada 27/9/2018so uols boleh lar prepare duit untuk sale kali nieShopathon salenie banyak benda menarik tau..ada free...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 4 weeks ago.

 

Philodendron Brasil Grow Care Tips

Tips for growing philodendron brasil Philodendron brasil or Philodendron hederaceum is originally from most of South America. Philodendron hederaceum is a fairly tolerant, attractive houseplant. Philodendron brasil offers a colorful twist on a plant. This philodendron plant has been a houseplant favorite...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
8 months ago.

 

Resepi Udang Butter Cheese Senang

udang masak butter cheeseok hari nie kita belajar masak udang butter cheese besama daun kari.resepi udang butter nie sangat sedap sebab kita ada letak cheese.so rasa dia memang berlemak ye..pastu kita letak jugak daun kari.aroma daun kari tu akan membangkitkan nafsu makan uols..hahahaResepi udang masak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
8 months ago.

 

Cara Memutihkan Kulit Muka

memutihkan kulit muka dengan menggunakkan cuka dan haliasape yang x nak dengan kulit muka yang cantik dan berseri-seri kan..ramai yang sanggup habiskan duit beratus-ratus semata-mata untuk kelihatan cantik..so hari nie yuk nak share cara memutihkan kulit mukacara nie senang je..sebab hanya mengunakkan cuka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »