User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

Your avatar

Real Name: yuk

Member Since: 25th June 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 16

Promosi Tilam Kekabu Baby(design london bus)

barang baby.tilam kekabu babyibu2 klau dah nak bersalin mesti cari barang baby kan..salah satu barang baby yang mendapat sambutan ialah tilam kekabu dan bakul baby...klau ibu2 semua mencari tilam kekabu untuk baby anda berada di tempat yang betul...sebab yuk menjual tilam baby dan bakul baby..tilam baby...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 days and 3 hours ago.

 

Resepi Soda Herbs Laici

resepi soda herbs laiciPanas2 klau dapat minum air soda herbs..urm..memang sedap wei..Sejuk je rasa..tambah-tambah klau letak laici..rasa nyaman je…sejuk satu badanNak beli soda herbs nie…mahal jgak lar..baik lar kita buat sediri je air soda herbs nie..Jimat pun jimat..kos berapa ringgit je…dah dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 days and 3 hours ago.

 

Philodendron Xanadu Grow And Care Tips

How to grow and care Philodendron Xanadu? The Philodendron Xanadu or Philodendron Winterbourn is easy to grow plant. Philodendron Xanadu was reported to be a selected chance seedling that arose in 1983 in a Western Australian nursery. It was thought to be a sport or hybrid of P.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
5 days and 2 hours ago.

 

How To Grow And Care Philodendron Plant?

philodendron grow and care tips The Philodendron genus contains some of the most beautiful foliage plants in the plant kingdom. Native to the tropical. As of September 2015, the World Checklist of Selected Plant Families accepted 489 species. of philodendron. Regardless of number of species, the genus...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
5 days and 16 hours ago.

 

Resepi Cupcake Coklat

resepi cupcake coklat sedap dan senangOk hari nie kita belajar buat cupcake coklat.admin bagi resepi cupcake coklat yang paling senang.Nak buat adunan cupcake coklat nie kejap je..x sampai 5 minit senah oi..kejap sangat.So xde alasan xde masa untuk bakar cupcake coklat untuk anak-anak lagi ye.Bahan-bahn...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 week and 2 days ago.

 

Sakit Buah Pinggang

Punca,Tanda dan Rawatan Sakit Buah PinggangApakah sakit buah pinggang?sakit buah pinggang ataupun buah pinggang yang rosak boleh dibahagikan kepada 2 jenis iaitu;sakitbuah pinggang kroniksakitbuah pinggang akut.Dua jenis kegagalan buah pinggang ini dibahagikan supaya penyebab dan juga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
1 week and 2 days ago.

 

Design 85: Tilam Kekabu Bakul Baby

Menjual barang baby,tilam kekabu dan bakul babyibu2 klau dah nak bersalin mesti cari barang baby kan..salah satu barang baby yang mendapat sambutan ialah tilam kekabu dan bakul baby...klau ibu2 semua mencari tilam kekabu untuk baby anda berada di tempat yang betul...sebab yuk menjual tilam baby dan bakul...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 week and 3 days ago.

 

Resepi Kek Pandan Kukus

resepi kek pandan kukus sukatan cawanOk hari nie kita belajar buat kek pandan kukus plak ye..Resepi kek pandan kukus nie senang sangat sebab anda hanya menggunakkan blender sahaja.Jadi klau anda tidak mempunyai mixer pun boleh buat resepi nie.Selain itu resepi kek kukus pandan nie mengunakkan sukatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 week and 4 days ago.

 

Petua Tradisional Untuk Merawar HFMD

tips untuk merawat penyakit HFMDAnak saya baru je baik.seminggu kena.dia jerit2 sakit x leh makan.sbb jadi penuh dlm mulut.. Mula2 ingat kena demam campak.tp x sangka kena HFMD.Saya guna 100% rawatan tradisional cara org india.jiran kat rumah saya bg petua ni..alhamdulillah..dah ok sgt2.sampai saya bawak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
1 week and 4 days ago.

 

Cara Untuk Kurangkan Jangkitan HFMD

tip untuk kurangkan jangkitan HFMDRasa bersalah pulak kalau tak kongsi cara nak kurangkan jangkitan HFMD. Disebabkan ramai tanya, saya kongsi secara umum ja senang. Nak balas 1-1 mau putus jari.HFMDsejenis penyakit wabak melalui direct contact, air liur, hingus, najis, apa2 cecair dari orang yang sudah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
2 weeks and 2 days ago.

 

Resepi Tart Telur Portugis

resepi tart telur portugis senangMinggu ni saja entah kali berapa buat tart telur portugis sebab teringin nak makan. Nasib baik boleh buat sendiri.Sebelum admin bagi resepi tart telur portugis nie…apa kata kita belajar tentang sejarah tart telur portugis.Tart telur portugis nie terkenal di Macau, dibawa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 weeks and 2 days ago.

 

Resepi Puding Roti Bakar

resepi puding roti bakar yang simple dan senangAda lebihan roti.. jangan buang! Mai saya share cara-cara untuk membuat puding rotibakar.Resepi puding roti nie simple je..semua orang boleh buat..bahan-bahan untuk buat puding roti bakar nie murah je.daripada uols beli puding roti kat kedai tu…mahal…baik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 weeks and 4 days ago.

 

Penyakit,Tangan,Kaki Mulut(HFMD)

apakah penyakit tangan,kaki,dan mulut??Penyakit Tangan, Kaki dan Mulut (HFMD) adalah penyakit jangkitan kanak-kanak bawah 10 tahun di mana lepuhan berisi air muncul di tangan, kaki dan dalam mulut. Tekak dan tonsil membentuk ulser kecil manakala tangan, kaki dan kawasan diaper (lampin) dijangkiti ruam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
2 weeks and 4 days ago.

 

Kencing Manis Penyebab Mati Pucuk?

kencing manis boleh menyebabkan anda disfungsi eriktil(mati pucuk)Anda mungkin mengalami disfungsi erektil (mati pucuk) jika zakar anda sukar mengeras dan tegang sehingga anda tidak boleh melakukan hubungan kelamin. Jika kejadian ini berlaku hanya sekali sekala, anda tidak mengalami mati pucuk. Namun jika...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
3 weeks and a day ago.

 

Serat Mampu Mengawal Kencing manis

serat boleh mengawal penyakit diabetesApakah serat?Merujuk kepada definisi olehAmerican Association of Cereal Chemist(AACC), serat makanan ataudietary fibremerupakanbahagian tumbuhan yang tidak boleh dihadam oleh enzim-enzim pencernaan. Ia hanya akan mengalami fermentasi yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
3 weeks and 2 days ago.

 

Resepi Makaroni Goreng Daging

resepi makaroni goreng daging sedapkadang2 bosan jugak sarapan dok makan nasi goreng..mee goreng..bihun gorengape kata kita buat kelainan sikit..jom kita masak makaroni goreng daging plak..anak-anak dan suami mesti suka lar..[wajib cuba: resepi makaroni bakar cheese]nak buat makaroni goreng nie bukan susah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 weeks and 2 days ago.

 

6 Herba Terbaik Untuk Penyakit Kencing Manis

Herba Yang Sesuai Untuk Pesakit Kencing ManisPada masa kini, kaedah rawatan alternatif semakin menarik perhatian pengamal perubatan, terutamanya sektor swasta dan juga pesakit-pesakit yang menderita penyakit kronik, termasuklah diabetis mellitus ataupun kencing manis.Jika kita tengok trend perubatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
3 weeks and 3 days ago.

 

Misau Kucing Herba Malaysia Yang Hebat

herba misau kucing khazanah herba malaysiaHampir keseluruhan bahagian pokoknya boleh digunakan. Misai kucing telah terkenal sejak turun temurun kerana dapat membuang danmencuci darahdari toksid yang berlebihan. Juga dapat membantu tubuh mengeluarkan bendalir berlebihan terutamanya dari sendi.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
3 weeks and 4 days ago.

 

Mas Cotek Herba Malaysia Yang Ajaib

herba mas cotek khazanah hutan malaysiaPokok Emas CotekataupunMas Cotekmerupakan sejenispokok herbayang digunakan dalam bidang perubatanMelayu. Dalam perubatan Melayu pokok mas cotek ini dibahagikan kepada mas cotek jantan (berdaun kecil) dan betina (berdaun besar) .Mas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
3 weeks and 5 days ago.

 

Diet Terbaik Untuk Pesakit Kencing Manis

diet untuk pesakit kencing manisKebanyakan kita beranggapan bahawapesakit kencing manis perlu mengurangkan makanan manisyang dihasilkan daripada gula ringkas. Secara asasnya, makanan yang manis dapat meningkatkan paras gula dalam darah dengan cepat berbanding makanan yang berkanji.Perkara ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
3 weeks and 6 days ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »