User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

Your avatar

Real Name: Mrs. A

Member Since: 30th November 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 22

Loading

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Loading tak tahulah nak tulis apa dari petang tadi kononya nak buat post WW sampai dah bertukar hari tak jadi-jadi jugak kah..kah..kah... nak masuk website bsh.hasil.gov.my asyiklah loading dari pada petang tadi. Walaupun Mrs. A dah boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 day and an hour ago.

 

Stay At Home

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Stay At Home. Pejam celik, pejam celik dah 12 hari stay at home. To be honest memang selama tempoh Perintah Kawalan Pergerakan #PKP ni Mrs. A takde keluar pun kalau ada pun sehari je time tu terpaksa keluar juga ziarah wife cousin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 days and 12 hours ago.

 

Kematian Yang Mengejutkan

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Kematian Yang Mengejutkan. Pagi semalam 23.03.2020 sedang berkira-kira nak buat sedikit kerja office di rumah tiba-tiba baca di group whatsapp Kerabat Hj Juri "isteri Along dah meninggal, jenazah sekarang ada di rumah Pak Busu Jiboi"...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 2 days ago.

 

Selamat Memperingati Peristiwa Israk dan Mikraj

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Selamat Memperingati Peristiwa Israk dan Mikraj. Semoga kita tidak terlupa dengan peristiwa Israk dan Mikraj iaitu esok 27 Rejab yang disambut setiap tahun dek kerana viral dan bimbangnya kita dengan virus Covid 19 yang melanda sekarang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 5 days ago.

 

Perintah Kawalan Pergerakan

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Perintah Kawalan Pergerakan. Mrs. A pun sajalah nak share kisah Mrs. A berkaitan dengan Perintah Kawalan Pergerakan tersebut. PM umum perintah tersebut sebelah malam 17 mac 2020 so sewaktu hari pertama semalam la kan 18 Mac 2020 tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks ago.

 

Kenduri Kahwin Anak Ex-classmate dan Jiran Jiboi Mr. A

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Kenduri Kahwin Anak Ex-classmate dan Jiran Jiboi Mr. A. Last Saturday Mrs. A sekeluarga kecuali Along pergi memenuhi jemputan kahwin anak ex-classmate masa sekolah Tunku Ampuan Durah (STAD) dahulu dan juga jiran sekampung Mr. A (Kampung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 3 days ago.

 

Wordless Wednesday #1/2020 - Happy vs unhappy

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #1/2020. Posting pertama WW di tahun 2020 so Mrs. A pun resetlah jadi #1/2020.Wordless Wednesday #1/2020 dalam bahasa kita maknanya Rabu Tanpa Perkataan tapi maafkanlah posting ini sedikit durhaka ya yang banyak je...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and a day ago.

 

MRS. A JOIN PENCARIAN BLOG LIST PERTAMA ELLY MATIN

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Mrs. A join Pencarian Blog List Pertama Elly Matin. Tertarik nak join segmen ini cause syarat-syaratnya sangat mudah selain daripada kena tepek gambar banner segmen macam kat bawah ni.Pencarian Blog List Pertama Elly Matin.KLIKBlogger yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 2 days ago.

 

Perlawanan Persahabatan Bola Sepak Ex-Msia U16 '88/'90 Ke JDT Pula - Day 2 last

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Perlawanan Persahabatan Bola Sepak Ex-Msia U16 '88/'90 Ke JDT Pula - Day 2 last. Selepas subuh pagi second day the boys semua tidur balik. Mrs. A dengan Aryssa pergi morning walk kat sekitar hotel sementara menunggu the boys bangun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 4 days ago.

 

Along dan Keputusan SPM 2019

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Along dan Keputusan SPM 2019. Seperti yang kita sedia maklum keputusan SPM 2019 dah pun diketahui semalam. Kiranya debaran anak-anak yang tunggu result SPM tu dah pun tamat erm... bukan setakat anak-anak je mak-mak pun sama jugak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 6 days ago.

 

Perlawanan Persahabatan Bola Sepak Ex-Msia U16 '88/'90 Ke JDT Pula - Day 1

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Perlawanan Persahabatan Bola Sepak Ex-Msia U16 '88/'90 Ke JDT Pula - Day 1. Sebelum ini kat [SINI] Lama betul entry nih! pending kat draft sampaikan Mr. A dah pergi ke Langkawi dah untuk perlawanan persahabatan bola sepak ex-Msia U16...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 weeks and a day ago.

 

Tahniah! Terima Menantu

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Tahniah! Terima Menantu. Tahniah Mrs. A ucapkan buat officemate Mrs. A yang baharu sahaja terima menantu sulung. Unik tarikh yang depa ni pilih iaitu 29 Februari 2020. Nampak gayanya pengantin akan celebrate anniversary empat tahun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Sekelip Mata

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Sekelip Mata macam-macam kejadian telah berlaku. Sekelip mata keadaan telah berubah. Begitulah kalau Allah mengkehendakiNYA tiada satu kuasa pun yang mampu menghalang. Eh! apa kau nak citer ni Mrs. A hoi! hahaha.... macam kisah politik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Buat Kuih Gunting

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Buat Kuih Gunting. Last weekend Mrs. A tak ke mana-mana pun sama macam a week before mereput kat rumah. Kalau kat rumah selalunya akan ada aktiviti masak-masak. Saturday Mrs. A yang masak bersama Aryssa dan Sunday pulak Mr. A yang masak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Netball Pertama Di Tahun 2020

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Netball Pertama Di Tahun 2020. Malam tadi ntah macam mana Mrs. A rajin jer... nak pi bernetball bila coach ajak. Actually coach ajak kat manager team SAINS pastu dia pun bagitahu la kat team siapa free coach ajak main netball kat center...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Ibu Dan Anak Demam

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Ibu Dan Anak Demam.Last weekend Mrs. A tak ke mana-mana pun mereput je kat rumah sambil nonton movie Maleficent 2 Mistress of Evil suka citer ni cause minat kat Angie. Lagipun Maleficent 1 dulu memang Mrs. A follow so haruslah tengok...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Follow Up Bobo Di CQ

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Follow Up Bobo Di CQ. Last Sunday 02022020 adalah tarikh Bobo kena pergi follow up di CQ. Pejam celik pejam celik dah sampai masa 14 hari dari tarikh rawatan pertama Bobo [SINI]. Bobo nikan fiil mulut becok dia tak boleh nak diam tu ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Rayuan Haji

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Rayuan Haji. Eh! janganlah terkejut bukan Mrs. A pun yang buat rayuan haji tu. Rayuan haji itu Mrs. A tolong buatkan untuk mak Mrs. A. Tapi kalau Mrs. A pun apa salahnyakan. InSyaAllah moga ada rezeki dijemput olehNYA menunaikan fardu haji...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Tetamu Datang Mengejut

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers.Tetamu Datang Mengejut. Di suatu pagi 19012020 yang tenang selepas buat breakfast nasi goreng dan breakfast sekeluarga Mrs. A pun naiklah ke bilik ferfeelingnya tu nak nak landing dan tidur semula muahahaaaa.... tapi tulah tiba-tiba Aryssa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Pertama Kali Singgah Di Restoren Resepi Grobok Salai (formely known as Resipi Sabak Salai)

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Pertama Kali Singgah Di Restoren Resepi Grobok Salai (formely known as Resipi Sabak Salai). Dari nama asal restoren Resipi Sabak Salai sampai dah bertukar ke Resipi Grobok Salai baharulah Mrs.A berkesempatan singgah makan lunch kat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »