User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

Your avatar

Real Name: Mrs. A

Member Since: 30th November 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 6

Salam Jumaat: Cara Sambut Ramadhan

As Salam and greetings to dear readers. Salam Jumaat: Cara Sambut Ramadhan. Sempena Ramadhan esok Mrs. A tertarik untuk berkongsi cara sambut Ramadhan dari Ustazah Norhafizah di IKIM.Bila Ramadhan tiba sambutlah dengan sujud syukur... tanda terima kasih pada Allah kerana memilih kita untuk terus beribadah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 days and an hour ago.

 

Wordless Wednesday #105 - #catlover

As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #105 - #catloverHahaha!!! comel jer... muka pasrahWordless Wednesday #105 - #catloverShared by WhatsApp Group

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 days and 20 hours ago.

 

Terima Kasih Cikgu Siti Hazreen

As Salam and greetings to dear readers. Terima Kasih Cikgu Siti Hazreen. Di samping itu rasanya masih belum terlambat untuk Mrs. A ucapkan Selamat Hari Guru buat cikgu Siti Hazreen. Ni nak bagi tau hadiah cikgu tu dah selamat sampai ke tangan Mrs. A. Alhamdulillah. Mrs. A suka jer... Gilerr.... tak suka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 4 days ago.

 

Wordless Wednesday #104 : Dataran Lang Langkawi

As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #104 : Dataran Lang Langkawi. Ini gambar bercuti ke Langkawi last year bulan Disember. Haish! post bercuti ke Langkawi siap separuh jalan aje. Boleh baca SINI dan SINI.Sebelum terlupa terus adalah lebih baik Mrs. A buat post Wordless...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 5 days ago.

 

Giveaway Free Name Card By Busyratakiyudin

As Salam and greetings to dear readers. Giveaway Free Name Card By Busyratakiyudin. Actually Mrs. A dah baca GA ini dari last week tapi bookmark dulu. Today barulah berkesempatan nak up-entry. Tertarik nak join GA ini because Mrs. A takde name card muahahahaa... (kesian ko Mrs. A).Okay! tiga patah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 6 days ago.

 

Kejohanan Bowling Alumni STAD Kali Ke-5

As Salam and greetings to dear readers. Kejohanan Bowling Alumni STAD Kali Ke-5. Tahun ini tempat kejohanan adalah di Ampang Superbowl, Seremban Prima. Bowling adalah salah satu lagi sport kegemaran Mrs. A selain netball so kalau ada aje mana-mana event bowling of course Mrs. A akan menyelitkan diri.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks ago.

 

Salam Jumaat - NAZAR

As Salam and greetings to dear readers. Salam Jumaat - NAZARNAZAR. "Kalau aku lulus exam, aku bernazar untuk puasa sunat dua hari"Tatkala terdesak, baru kamu ingin mencari DIAItu pun jika dapat yang kamu minta.Jika tidak dapat?Maka tidak jadi untuk beramal.Kenapa mesti bersyarat dengan Tuhan?Sabda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 4 days ago.

 

Tiga #thecat Bersama Anak-Anaknya

As Salam and greetings to dear readers.Tiga #thecat Bersama Anak-Anaknya. Dah lama tak bercerita tentang kekucing Mrs. A yang banyak tu. Dah banyak kali cakap nak post cerita tentang Koko the mama cat yang kena Sporo tu tapi masih belum berjaya menyiapkan ceritanya muahhhahhaaa. Okay takpe ni nak up-date...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 4 days ago.

 

Netball Games

As Salam and greetings to dear readers. Netball games. Sudah agak lama Mrs. A tidak menyertai netball games ooopsss macam tipu jer.... last netball games adalah bersama DUN Kota ceritanya tuh di SINI. Last weekend Mrs. A dengan team netball yang diberi nama Waghih Gorgeous turut serta dalam netball games...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 6 days ago.

 

Tengok Guardian Of The Galaxy Vol. 2

As Salam and greetings to dear readers. Tengok Guardian Of The Galaxy Vol. 2. Last weekend ada family days out kononnya kids nak tengok Fast and Furious 8. Walaupun Mrs. A dah bagitau depa, manalah depa boleh tengok FF8 tu cos kategori 18 tahun ke atas eh! tak percaya jugak. Katanya kawan-kawan depa boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 3 days ago.

 

Wordless Wednesday #103 - Salah Makan

As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #103 - Salah MakanPernah tak readers order lain tapi makan benda lain. Punyalah confident tu bila waiter datang hantar order tu terus aje cakap itu I punya. Kemudian siap minta sos bagai pastu letak jugak sos ikut uols punya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 6 days ago.

 

Happy Birthday To You

As Salam and greetings to dear readers.Happy Birthday To You. Ha! kan Mrs. A dah bagi tau April ini memang banyak birthday untuk diraikan. Last Saturday adalah birthday Mr. A so we all celebrate among we all sahaja iaitu dinner di Man Tom Yam of course ler... Mrs. A yang sponsor cuma this time tiada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 6 days ago.

 

Segmen: Seorang Syed Nak Bloglist!

As Salam and greetings to dear readers. Segmen: Seorang Syed Nak Bloglist!KLIKSegmen: Seorang Syed Nak Bloglist! Walaupun segmen ini telah agak lama berlangsung tetapi hari ini barulah Mrs. A rajin dan berkesempatan nak join.Lagipun sengaja Mrs. A pilih hari Jumaat manalah tahu berkat hari Jumaat penghulu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Salam Jumaat : Zikir Amalan Rezeki Melimpah Ruah

As Salam and greetings to dear readers. Istiqomah dalam mengamalkannya dan rasai keajaiban rezekiNYA. In Sha Allah.Salam Jumaat : Zikir Amalan Rezeki Melimpah RuahWallahualam.Credit : TAZKIRAHJUMAAT.COM

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Menang : I Love Blogging With Sis Hawa Her Sponsors [Thank you ABAM KIE]

As Salam and greetings to dear readers. Menang : I Love Blogging With Sis Hawa Her Sponsors [Thank you ABAM KIE]Nak tahu cerita GA tu meh klik sini.Alhamdulillah Mrs. A tersenarai sebagai salah seorang pemenang GA tersebut. Dah dapat pun hadiah TOP-UP yang disponsor oleh ABAM KIE.Tetiba jer tadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Wordless Wednesday #102 - Birthday Celebration

As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #102 - Birthday Celebration.Last Saturday 22 April 2017 genaplah usia Aryssa 13 tahun dan Adik pulak 11 tahun. Alhamdulillah we all dikurniakan kelapangan dan rezeki olehNYA untuk celebrate birthday they both di Jiboi iaitu rumah parents in-law...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

As Salam and greetings to dear readers.Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my. Terima kasih buat Fiza kerana telah menjemput Mrs. A untuk turut serta dalam giveaway anjuran beliau dan sebagai tanda support haruslah Mrs. A joinkan diri.Copy dan klik banner untuk penyertaanGiveaway...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Hari Terbuka LRA Gemas Sempena Hari Air Sedunia 2017

As Salam and greetings to dear readers. Hari Terbuka LRA Gemas Sempena Hari Air Sedunia 2017. Oleh kerana Mrs. A salah seorang jawatankuasa khas yang kena bertugas di sana pada hari tersebut sajalah nak share cerita di tempat kejadian. Walaupun hari air sedunia dah hampir sebulan berlalu tetapi syarikat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Teman Mak Pergi Mesyuarat

As Salam and greetings to dear readers. Teman mak pergi mesyuarat. Last Saturday Mrs. A and kids balik kampung cos mak Mrs. A nak pergi Mesyuarat Agong Pergerakan Wanita UMNO ngeh! ngeh! ngeh! #tolongjangankecam Amvoi! kemain mak tu ha! gigih suruh anak-anak dia turut serta tau.Bukan setakat Mrs. A...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Kontest 'Siapa Nama Baby Hasrul Hassan'

As Salam and greetings to dear readers. Sempena hari Jumaat yang mulia ini dan dengan lafaz Bismillah Mrs. A pun tak mau ketinggalan untuk mencuba nasib dengan turut menyertai Kontest 'Siapa Nama Baby Hasrul Hassan'.Sebelum tu nak ucapkan tahniah buat Bro HH dan isteri di atas kelahiran Hasif baru. Semoga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 Next »