User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

Your avatar

Real Name: Mrs. A

Member Since: 30th November 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 21

Netball Pertama Di Tahun 2020

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Netball Pertama Di Tahun 2020. Malam tadi ntah macam mana Mrs. A rajin jer... nak pi bernetball bila coach ajak. Actually coach ajak kat manager team SAINS pastu dia pun bagitahu la kat team siapa free coach ajak main netball kat center...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 day and 6 hours ago.

 

Ibu Dan Anak Demam

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Ibu Dan Anak Demam.Last weekend Mrs. A tak ke mana-mana pun mereput je kat rumah sambil nonton movie Maleficent 2 Mistress of Evil suka citer ni cause minat kat Angie. Lagipun Maleficent 1 dulu memang Mrs. A follow so haruslah tengok...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 days and 11 hours ago.

 

Follow Up Bobo Di CQ

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Follow Up Bobo Di CQ. Last Sunday 02022020 adalah tarikh Bobo kena pergi follow up di CQ. Pejam celik pejam celik dah sampai masa 14 hari dari tarikh rawatan pertama Bobo [SINI]. Bobo nikan fiil mulut becok dia tak boleh nak diam tu ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 3 days ago.

 

Rayuan Haji

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Rayuan Haji. Eh! janganlah terkejut bukan Mrs. A pun yang buat rayuan haji tu. Rayuan haji itu Mrs. A tolong buatkan untuk mak Mrs. A. Tapi kalau Mrs. A pun apa salahnyakan. InSyaAllah moga ada rezeki dijemput olehNYA menunaikan fardu haji...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 4 days ago.

 

Tetamu Datang Mengejut

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers.Tetamu Datang Mengejut. Di suatu pagi 19012020 yang tenang selepas buat breakfast nasi goreng dan breakfast sekeluarga Mrs. A pun naiklah ke bilik ferfeelingnya tu nak nak landing dan tidur semula muahahaaaa.... tapi tulah tiba-tiba Aryssa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 5 days ago.

 

Pertama Kali Singgah Di Restoren Resepi Grobok Salai (formely known as Resipi Sabak Salai)

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Pertama Kali Singgah Di Restoren Resepi Grobok Salai (formely known as Resipi Sabak Salai). Dari nama asal restoren Resipi Sabak Salai sampai dah bertukar ke Resipi Grobok Salai baharulah Mrs.A berkesempatan singgah makan lunch kat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 2 days ago.

 

Ziarah Makcik Sinah Di HTJ

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Ziarah Makcik Sinah Di HTJ. Makcik Sinah ini adalah bestfriend mak Mrs. A we are neighbour di kampung pada suatu waktu dahulu. Kiranya zaman muda remaja mak Mrs. A sampailah dah berkahwin, beranak, bercucu dan sehingga sekarang masih lagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 6 days ago.

 

Bawa Bobo Pergi Klinik Veterinar Chinta Qaseh (CQ)

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Bawa Bobo Pergi Klinik Veterinar Chinta Qaseh (CQ). Last Saturday 18012020 berjaya juga Mrs. A, Aryssa dan Adik membawa Bobo jumpa vet. Planning nak bawa Bobo ni dah lama tertangguh sejak dari rumah lama lagi huhuhu... kesian Bobo. Bobo ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 3 days ago.

 

Mykori Senawang

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Mykori Senawang. Selepas balik dari klinik veterinar semalam Adik dengan Aryssa duk hebohlah mengajak Mrs. A pi Mykori Senawang. Mulanya Mrs. A kata babah suruh ibu masak acaner nak pergi esok ajelah. Tapi depa dua punyalah cekap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 weeks ago.

 

Pindah Rumah

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Pindah Rumah. Keputusan pindah rumah ni pun Mr. A yang decided. Mrs. A ingatkan main-main kekdahnya yang benar dong. Dia bagi hint nak pindah tu sebelum we all ke JDT lagi uiit!...spoken about JDT baru perasan nih! post ke JDT tu pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Salam Jumaat : Kuliah Dhuha Pertama Di Tahun 2020 Tajuk Sabar

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Salam Jumaat : Kuliah Dhuha Pertama Di Tahun 2020 Tajuk "Sabar". Alhamdulillah pagi tadi Mrs. A dengan izinNYA dapat hadir ke Kuliah Dhuha yang pertama di tahun 2020. Telah menjadi rutin syarikat sejak beberapa tahun kebelakangan ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Koko dan Catnip versi Mrs. A

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Koko dan Catnip versi Mrs. A. Koko #themamacat kenapalah dah banyak hari berpindah masih mengiau kuat-kuat bising tau! huhuhuuu... Actually Mrs. A sekeluarga baharu sahaja berpindah ke tempat/rumah baharu. (kisah pindah ni nantilah Mrs. A...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Mrs. A Join Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers.Mrs. A Join Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom.Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom. Dah lama mama tak buat giveaway memang teringin nak buat tapi tak berkesempatan pula. So, sempena hari lahir mama yang jatuh pada 1 January...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Outing Bersama Nenek

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Outing Bersama Nenek. Pada 01012020 iaitu sempena cuti Public Holiday tu aktiviti Mrs. A adalah outing bersama kids dan neneknya. Tahun ini cuti sekolah hujung tahun kids dan Mrs. A langsung tak berkesempatan untuk balik kampung. Tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Terima Kasih Kepada Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2019

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Terima Kasih Kepada Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2019. Alhamdulillah syukur masih dikurniakan kesihatan dan umur olehNYA untuk melangkah ke tahun 2020. Semoga tahun 2020 akan lebih membahagiakan, dikurniakan kekayaan dan berjaya lagi di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Wordless Wednesday 128# - T Planner 2020

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday 128# - T Planner 2020. Dah hujung tahun mesti peminat-peminat planner dah ada planner masing-masing kans.... Mrs. A takdelah minat sangat planner tapi ntah kenapa untuk tahun 2020 ni terjebak pulak membeli planner. Mrs.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Maaf! Kak Ngah Tak Dapat Datang

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers.Maaf! Kak Ngah Tak Dapat Datang.Huwaaa..waaaa...waa... sedih sangat bila plan tidak menjadi kenyataan. Sekuat mana pun manusia merancang namun jika tanpa izinNYA, siapalah kita untuk menidakkannya. Itulah yang terjadi kepada Mrs. A...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 4 weeks ago.

 

Super KGV 10s 2019

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Super KGV 10s. Adehh!!! sorrylah kalau citer ini sudah sedikit basi muahhaaaaa... kejohanan ragbi Super KGV 10s ini kejadianya adalah pada 1 - 3 November 2019 yang lalu bertempat di Georgian Green dan Padang MPS, Seremban, Negeri Sembilan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months ago.

 

Segmen Bloglist dan Banner Header Safirul Amar.Com

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Segmen Bloglist dan Banner Header Safirul Amar.Com. Macam menarik, macam best je segmen blogger Safirul Amar ni. Dah tu pula syarat-syarat penyertaan ea sonang yo ngeh! ngeh! ngeh! Apa lagi sebagai tanda support rakan-rakan blogger moh le...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months ago.

 

Wordless Wednesday #127 - Western Cuisine

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #127 - Western Cuisine. Since today is Wednesday so kena gaya sangatlah nak buat post bergambar jer... muahhhaaaa.... Western Cuisine ini adalah stall yang baharu sahaja beroperasi di Food Court Arena, Aeon Seremban 2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »