User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

Your avatar

Real Name: Mrs. A

Member Since: 30th November 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 17

Lepas Gian Bernetball

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Malam tadi ntah macam mana Mrs. A telah termakan ajakan seorang gang netball untuk main netball saja-sajalah nak keluar peluh. Lagi pun dah lama sangat breaks itu yang terasa macam nak lepas gian bernetball tu.Last Mrs. A aktif...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 day and 3 hours ago.

 

Cikgu Mengaji Mereka Dah Kahwin

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Cikgu mengaji mereka dah kahwin. Mereka yang Mrs. A maksudkan tu adalah Along, Aryssa dan Adik ngeh! ngeh! ngeh! Anak-anak Mrs. A mengaji Al-Quran dekat rumah orang iaitu jiran setaman. Depa tu tak pergi KAFA pun. Time Along darjah dua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 days and 2 hours ago.

 

Wedding Invitation From Temerloh to Chuah

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wedding invitation ini adalah daripada suku-sakat m.i.l. Ingatkan weekend baru-baru ni akan mereput jer... kat rumah ialah knowing Mr. A tu sedang busy dengan kempen politiknya ooopssss! tiberrrr.... Muahahhaaaa... tapi bila Friday malam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 2 days ago.

 

AGM Dan Majlis Hi-Tea Kelab Sosial Rekreasi 2019

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. AGM ataupun nama panjangnya Annual General Meeting Kelab Sosial Rekreasi (KSR) syarikat telah diadakan pada tarikh April fool ngeh! ngeh! ngeh! Di samping meeting turut diadakan sekali Majlis Hi-Tea. AGM dan Majlis Hi-Tea tersebut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 6 days ago.

 

Wordless Wednesday #122

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers.Georgian Charity Run terpaksa ditangguhkan diatas nasihat PDRM kerana perlu memberi sepenuh perhatian kepada PRK N27 DUN Rantau

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and a day ago.

 

Lari Jangan Tak Lari - Ep 3

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Okay sambung lagi cerita lari jangan tak lari Mrs. A bersama Adik dan Aryssa. Kejadian ini adalah pada petang Saturday 23032019 yang lalu. Oleh kerana Georgian Charity Run itu hanya akan berlangsung pada 13 April 2019 nanti [In Sya Allah]...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and a day ago.

 

Pertandingan Bowling Alumni STAD Kali Ke - 7

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Pertandingan bowling Alumni STAD adalah annual event yang Mrs. A rajin dan suka untuk turut serta. Mrs.A ni takdelah terror sangat pun berbowling ngeh! ngeh! ngeh! tapi sajalah nak support event Alumni dan jugak support kawan-kawan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 weeks and a day ago.

 

Lari Jangan Tak Lari - Ep 2

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Lari jangan tak lari episod 2. Alhamdulillah petang semalam Mrs. A bersama Aryssa dan Adik berjaya merealisasikan plan untuk berlarian-larian lagi di Kompleks Belia dan Sukan, Paroi. Gigih tau petang semalam Mrs. A dari office sharp balik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Segmen bloglist March to June 2019 by zzzyy.blogspot.com

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Petang ni Mrs. A terasa nak join segmen la pulak... iaitu Segmen bloglist March to June 2019 by zzzyy.blogspot.comMula-mula haruslah tepek banner dahulu.Segmen bloglist March to June 2019 by zzzyy.blogspot.comSyarat-syarat untuk turut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Lari Jangan Tak Lari

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Petang semalam Mrs. A melayan Adik nak praktis berlari-larian di Kompleks Belia dan Sukan Paroi sempena Georgian Charity Run 13 April nanti. Hah! lari jangan tak lari. Pada mulanya Mrs. A tak terfikir pun nak turut serta dalam charity run...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Selamat Hari Wanita Sedunia

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Walaupun dah petang tapi tetap jugak nak buat post ucapan Selamat Hari Wanita Sedunia buat readers blog picisan Mrs. A yang bergelar wanita dan yang sebenar-benarnya wanita bukan tiruan ahaks!Selamat Hari Wanita Sedunia

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Georgian Charity Run 2019

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Petang semalam time Mrs. A balik kerja excited betul Adik bercerita tentang Georgian Charity Run 2019 ini. "Ibu nanti 13 April ada charity run kat sekolah Aqil semua dijemput hadir. Cikgu cakap, ada jugak orang luar negara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

#kokothemamacat @kamikucingkg

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers.Sudah terlalu lama Mrs. A tidak bercerita kisah mengenai kucing-kucing Mrs. A. Rasanya semenjak Mrs. A telah mewujudkan instagram Kami Kucing Kampung @kamikucingkg itulah semua cerita kucing Mrs. A up-load di instagram sahaja. Kalau sudi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Tukar Template

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Tak pastilah readers perasan atau tidak Mrs. A dah tukar template baru. Walaupun ramai jer... blogger yang bertukar-tukar template takde pun depa buat post ngeh! ngeh! ngeh! tapi Mrs. A ni naklah jugak buat post cos nanti tiga empat tahun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Salam Jumaat : Beware Of The Leaking Bucket

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Actually ada banyak jenis leaking bucket tapi Mrs. A tertarik nak share yang ini. Terasa sangat terkesan dengan diri sendiri.1. You wear abaya and hijab but with perfume and makeup (A leaking bucket)2. You're following Sunnah and have a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Selamat Pengantin Baru JR #cousin

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Selamat Pengantin Baru JR #cousinAlhamdulillah last Saturday Mrs. A sekeluarga diizinkan olehNYA menghadiri majlis perkahwinan cousin Mrs. A di Felda Jelai 1. Kalau nak dikira jarak Jelai 1 dari Seremban tu jauhlah juga lebih kurang 1 jam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

WORDLESS WEDNESDAY #121 - POU

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. WORDLESS WEDNESDAY #121 - POUDahulu sebelum wujudnya Mobile Legend PUBGSEKARANG huhuhuhuuuu....

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. #RezekiDiKongsiBersama Giveaway by Mrs Pip.Dari apa yang Mrs. A baca giveaway ini Mrs. Pip buat bersempena dengan birthday beliau pada bulan ini iaitu bulan Februari. Actually Mrs. A memang tak dapat nak teka bilakah D.O.B beliau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months ago.

 

Ikan Bakar Pengkalan Balak

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Ikan Bakar Pengkalan Balak.Jalan-jalan cari makan memang aktiviti yang menyeronokkan terutama sekali bersama family tersayang. Walaupun kejadian ni pada hujung bulan Januari yang lepas tapi moment makan di pantai Pengkalan Balak tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months ago.

 

Kisahnya

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Kisahnya.Actually tak tahu nak tulis tajuk apa ngeh! ngeh! ngeh!... memula Mrs. A letak tajuk blogging slump pastu macam tak sesuai so "Kisahnya" pun bolehlah. Since last 2 weeks Mrs. A telah ditimpa blogging slump. Walaupun ada aje kisah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 months and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »