User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

Your avatar

Real Name: Mrs. A

Member Since: 30th November 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 19

Perlawanan Persahabatan Bola Sepak PBPBNS dengan BH Massa

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Perlawanan Persahabatan Bola SepakPBPBNS dengan BH Massa. Perlawanan persahabatan tersebut adalah di antara Persatuan Bekas Pemain Bola Sepak Negeri Sembilan (PBPBNS) dengan BH Massa. Actually PBPBNS ini baru sahaja ditubuhkan dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
4 days and 19 hours ago.

 

Giveaway-01 by Ematunz

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Jom korangss join Giveaway byematunz.blogspot.com. Serius senang sangat syarat dia (follow dan copy paste tak sampai 5 minit). Tarikh tamat 25.08.2019 11.59 malam. Klik gambar dibawah untuk join: Hadiah? Nama pun giveaway, mesti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
1 week and 2 days ago.

 

Wordless Wednesday #126 - AIDIL ADHA 1440H

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #126 - AIDIL ADHA 1440H. Hari raya Aidil Adha 1440H pertama kali mak Mrs. A buat menu sate gara-gara terjebak dengan besan Kelantan beliau hiks! Buat sate ni kekdahnya taklah susah sangat cumanya leceh banyak step...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
1 week and 4 days ago.

 

Road To KSR Mini Karnival - pt 1

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Road To KSR Mini Karnival - pt 1. Okay meh! sini Mrs. A nak sambung lagi kisah road to KSR mini karnival yang akan diadakan penutupnya pada 05102019 nanti. Bagi pertandingan bowling yang Mrs. A turut serta itu Alhamdulillah telah pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
2 weeks and 2 days ago.

 

Traditional Funeral Flowers | Little Flower Hut

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Traditional Funeral Flowers | Little Flower Hut.One way to show your concern and sympathy to the bereaved family for the loss of a loved one is by sending or by giving the gift of flowers. Funeral flowers are appropriate for this sad...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
2 weeks and 4 days ago.

 

Road to KSR Mini Karnival

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Road to KSR Mini Karnival. Kat office Mrs. A sekarang ini musim demam bersukan telah melanda macam-macam jenis sukan dan permainan ada, pilih aje mana-mana nak tapi tulah sesiapa ahli KSR yang nak join tu kena ha bayar seploh hengget.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
3 weeks and a day ago.

 

Wordless Wednesday #125 - Family Days Out

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #125Wordless Wednesday tapi macam tak best jer... kalau takde sepatah dua kata muahhhaaaaa.... Yesterday kekdahnya adalah family days out buat the A's but without Mr. A.Late lunch di Black Canyon, Palm MallAlong nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
3 weeks and 4 days ago.

 

Decoupage Giveaway by Mummy Ayu

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Decoupage Giveaway by Mummy Ayu. Rasa macam dah lama Mrs. A tak join giveaway. This Friday morning keinginan datang menjengah lalu Mrs. A pun join Decoupage Giveaway by Mummy Ayu. Adoiii... intro kemahen! hahahaa...Okay! jom tepek banner...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
4 weeks and 2 days ago.

 

SAINS vs BOMBA

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. SAINS vs BOMBA. Apo ko bondo yang SAINS vs Bomba tu ngeh! ngeh! ngeh! macam tajuk saman-menyaman pulak. Ooops! bukan saman-menyaman ya actually itu adalah friendly match ("FM") netball di antara gang netball office Mrs. A dengan gang Bomba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
1 month ago.

 

Jom Ghayo Kek Sekolah 2019

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Jom Ghayo Kek Sekolah 2019. Alhamdulillah seperti tahun lepas jom ghayo kek sekolah 2019 pun Mrs. A hadir bersama seisi keluarga. Walaupun tarikh kejadian itu dah habis Syawal tapi ex-stadian masih lagi berhari raya ngeh! ngeh! ngeh!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
1 month and a week ago.

 

Injured Semasa Training Ragbi

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Injured Semasa Training Ragbi. Kejadian ini berlaku pada 27 Jun 2019 yang lalu. Kebetulanlah pulak petang tu Mrs. A yang kena fetching Adik dari training ragbinya cos Mr. A ada tugas di luar kawasan. Walaupun pada kebiasaanya tugas hantar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
1 month and a week ago.

 

MyKori Seremban 2

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. MyKori Seremban 2Mini Kakigori harga berbeza ikut flavorChocoreo Kakigori pilihan AryssaStrawberry Cheesecake Kakigori pilihan AdikYang Mrs. A pergi ni MyKori Dessert Cafe yang di Seremban 2 ada satu lagi MyKori yang baharu open di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
1 month and 2 weeks ago.

 

Selamat Pengantin Baru Hafiz Amirah

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Selamat Pengantin Baru Hafiz Amirah. Last Sunday dengan izinNYA Mrs. A sekeluarga menghadiri jemputan wedding office mate. Mrs. A memang nak pergi sangat wedding ni cos mak sedara office mate tu adalah bff Mrs. A time kecik-kecik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
1 month and 2 weeks ago.

 

Pengalaman Pertama Menyertai Acara Larian - Georgian Charity Run 2019

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Pengalaman Pertama Menyertai Acara Larian - Georgian Charity Run 2019. Okaylah demi memenuhi permintaan rakan blogger Nohas yang tak sabar nak tahu keputusan Georgian Charity Run Mrs. A bersama Aryssa dan Adik gigih tau Mrs. A siapkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
1 month and 3 weeks ago.

 

Wordless Wednesday #124 - Deep

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #124 - DeepWordless Wednesday #124 - Deep

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
1 month and 3 weeks ago.

 

Jamuan Riang Ria Aidil Fitri KSR SAINS

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Jamuan Riang Ria Aidil Fitri KSR SAINS. KSR adalah singkatan daripada Kelab Sukan Rekreasi dan SAINS pulak (ooopsss! biarlah rahsia eh! tiberr...) Rasanya di mana-mana sahaja buat masa ini ada majlis jamuan riang ria Aidil Fitri...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
1 month and 3 weeks ago.

 

Georgian Charity Run 2019 - Finally!

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Georgian Charity Run 2019 - Finally! akan diadakan esok 22 Jun 2019. Setelah tertunda daripada perancangan awalnya iaitu pada tarikh 13 April 2019. Finally esok Georgian Charity Run 2019 akan dilangsungkan juga InSyaAllah.Apa yang Mrs. A...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
2 months ago.

 

Jamuan Raya Kelas Adik - Tingkatan 1 Izzudin

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Jamuan Raya Kelas Adik - Tingkatan 1 Izzudin. Pada 8 Syawal yang lalu kelas Adik iaitu kelas 1 Izzudin telah sepakat untuk membuat jamuan hari raya mereka. Konsep jamuan adalah pot luck. Rata-rata sekarang ini ramai yang suka akan konsep...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
2 months and a week ago.

 

Cerita 1 Syawal 1440H

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Cerita 1 Syawal 1440H. Rasanya tak lengkaplah entry blog kalau tak bercerita kisah raya masing-masing di musim raya ini iya tak? Cerita 1 Syawal 1440H Mrs. A lebih kurang sama aje macam cerita tahun lepas [SINI]Cumanya pada tahun ini kat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
2 months and a week ago.

 

13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. 13 Gambar Warna Warni Lebaran Mrs. A. Dah petang-petang tetiba teringin nak up date blog ngeh! ngeh! ngeh! tapi tulah idea tak berapa nak banyak. Kebetulanlah pulak today is Wednesday so apa kata Mrs. A buat post bergambar aje.Hari raya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
2 months and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »