User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

Your avatar

Real Name: azam

Member Since: 11th February 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 7

Buka kedai online untuk bisnes trading

Sebenarnya timbul niat saya untuk tulis artikel berkenaan buka kedai online ni sebab cadangnya semalam ada nak beli sedikit barang untuk buat satu projek kat rumah. Ada dapat no kontek untuk satu company ni so saya pun cubalah browse internet untuk nak cari info lanjut berkenaan syarikat dan apa jenis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 days and 13 hours ago.

 

Berhenti kerja atau buang kerja nak makan apa?

Sekarang ni kan zaman gawat. Ini bukannya masa untuk mengeluh. Adakah anda berhenti kerja secara sukarela atau diberhentikan kerja?!. Tak elok jika tunggu dan serah nasib. Sementara nak tunggu kerja baru kukuh dan stabil. Boleh jer buat sesuatu. Mana tahu asalnya nak buat kerja sampingan bagi tampung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 week and 4 days ago.

 

Tips didik anak malas belajar

Topik ini memang menarik minat mummy. Walaupun mummy cikgu kat school tapi bila bab nak mendidik anak sendiri dirumah pun amatlah mencabarnya. Mesti ibubapa kat rumah pun gitu juga ye. Kat sekolah ok jer ada kelas ada jadual ad cikgu ada sistem lah katakan. Kat rumah? Huhmemang kelam kabut dibuatnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
1 week and 4 days ago.

 

MUET 2017

MUET 2017 datang lagi. Get ready for November 2017 session. Tarikh pendaftaran dibuka dari 2 Jun sehingga 1 Ogos 2017 (boleh rujuk Jadual Pendaftaran MUET 2017) Masih ada masa lagi untuk daftar MUET dan masih cukup masa lagi untuk buat preparation. Dengan syarat material yang cukup dah ada di tangan. Dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
1 week and 4 days ago.

 

Rugi banyak bila buat FB ads?

Ingatkan FB ads tu senang jer! Set dan letak duit .. bedesup sales masyukk. Bole tido tapi sales masuk waktu tido kan. Nasib baik kalau tak tebako je duit gitu. Tak dinafikan ada ramai yang dah berjaya dengan FB ads cumanya keraknya agak tebal. Maksudnya sales tinggi la jugak tapi lepas tolak modal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 week and 6 days ago.

 

Tips turunkan kuning baby

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi mummy dikurniakan baby keempat baby girl. Comei gitu. Apa yang mummy nak kongsikan kat sini ialah bila dah sampai anak ke empat ni barulah mummy sedar dan nampak macamana sebenarnya nak turunkan kuning baby dengan cara yang efektif dan lebih yakin. Sebab sebelum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
1 week and 6 days ago.

 

Cara tambah pendapatan pelajar bagi tampung perbelanjaan

Baru-baru ini kita ada terdengar yang ramai pelajar terbabit dengan skim MLM yang berjaya menipu duit yang sepatutnya digunakan untuk tampung yuran belajar. Agak kasihan juga sebab tentunya pelajar ini menaruh harapan untuk menjadikan wang yang dilaburkan sebagai batu loncatan untuk menggandakan wang saku...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 weeks and 2 days ago.

 

Dah ada produk, tapi tak tahu macamana nak jual?

Selalu kita keliru. Ini biasa. Bila nak bisnes, ada kata mesti ada produk dulu. Tapi bila dah ada produk tak tau camner nak pasarkan. Ada juga kata belajar marketing dulu. Tapi hasilnya semua benda pun kita jual, tak fokus dan caca marba jadinya. Sebenarnya dua-dua bidang pun kena ada ilmu. Nak jual produk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 weeks and 2 days ago.

 

Ayat power untuk dropship ejen

Memang bertuah jadi ejen dropship sebab produk dah ada owner sediakan dan kadang jadi ejen pun percuma. Prestasi ejen ke ejen pulak beza. Produk tak menjamin sales tinggi. Kepakaran menjual akan bantu ejen dropship untuk jual dan close sale. Sebab tu kalau kita lihat, produk sama, owner produk sama, grup...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 weeks and 2 days ago.

 

Nak bisnes tapi takde pengalaman marketing?

Adakah anda orang yang takde pengalaman dalam marketing langsung, tetapi ada semangat yang tinggi untuk berbisnes? Tiada masalah. Ini bukan saya cakap. Tapi otai bagi jaminan. Nak ke belajar: 1. Strategi Gerilla Marketing Saya akan ceritakan bagaimana anda boleh buat marketing tanpa guna FB Ads, dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 weeks and 2 days ago.

 

Strategi ayat softselling ialah menjual dengan tanpa menjual

Strategi Menjual Tanpa Menjual. Ramai yang menjual dengan cara Hard Selling. Sebenarnya cara hard selling ni bukan saja susah nak menjual, lagi la menyebabkan orang lain ban atau unfren anda. Jadi, the best idea ialah anda create ayat menjual tanpa nampak pun anda sedang menjual...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 weeks and 2 days ago.

 

Baju Romper Baby Girl

Baju romper ni memang cute dan colorful. Sekali tengok dah boleh agak ni sesuai untuk baby girl. Untuk boy boleh juga sebab semua baby kan cute. Tapi bila dah besar kena la pakai baju ikut gender seeloknya lah kan. Nak murah kita beli lah banyak. Lagi banyak lebih banyak diskaun.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
3 weeks and 5 days ago.

 

Baju baby newborn romper cotton

Apa yang bestnya baju baby romper cotton ni ialah ianya one piece. Time nak pakai senang nak cari. Tak perlu nak cari baju lepas tu nak match dengan seluar bagai. Material cotton confirm selesa baby pun tak lah ruam. Bila peluh memang serap peluh dan comfortable nak pakai bila cuaca panas. Yang paling best...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
3 weeks and 5 days ago.

 

Pengedar Shaklee Putra Mahkota Kajang

Shaklee mempunyai pelbagai produk suplemen untuk penjagaan kesihatan. Rangkaian produk Shaklee merangkumi suplemen seperti vitamin c yang biasa kita makan sehinggalah set suplemen yang lengka. Contoh-contoh set lengkap adalah seperti set kesuburan untuk wanita, set kesuburan untuk lelaki, set ibu Read...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month ago.

 

Cara cepat kaya menurut Islam

Nak tahu cara cepat kaya menurut Islam? Jangan tinggal solat dhuha Solat witir setiap malam Puasa 13, 14 dan 15 haribulan setiap bulan Nak tips lagi? Sila tonton video Inilah cara cepat kaya menurut Islam kemudian klik banner cara cepat Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month ago.

 

3 tips murah rezeki dalam perniagaan amalan Rasulullah saw

Baru je dengar tazkirah tadi memang menarik poin-poin ustaz rugi pulak tak share. Tajuk lain tapi ustaz tergerak nak share jadi aku pun terus tangkap apa tips yang bagi aku memang GOLD! Tiga tips je memang simple tapi amat bermakna Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month and a week ago.

 

Bonds baby Malaysia

Bonds baby Malaysia, baju Bonds baby, Bonds baby clothes Malaysia.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
1 month and 2 weeks ago.

 

Kad raya untuk android percuma je

Dulu dulu kad raya kertas memang nostalgia siap beli setem bagai beratus kat pos opis. Ada juga kad raya yang siap ada lagu memanglah spesel bukak je kad boleh dengar lagu. Syahdu gitu. Kemudian kita ada pulak e-kad. e-kad Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month and 2 weeks ago.

 

Cara iklan promosi jual biskut kuih raya di FB

Bila tiba nak raya ni yang pastinya semua nak berbelanja ikut keperluan menyambut bulan Syawal yang ditunggu-tunggu. Bagi yang nampak peluang pula inilah masanya kita cuba nasib dalam menyediakan keperluan orang yang sangat memerlukan. Walaupun akhirnya kita akan fikir untung Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month and 2 weeks ago.

 

Harga diskaun ahli Shaklee

Assalamualaikum wbt, Mummy nak bagitau yang kita boleh sebenarnya dapat Shaklee harga diskaun. Tak ramai yang sedar sebab ramai yang beli tanpa banyak soal sebab Shaklee sememangnya ialah produk yang bagus. Cumanya pembeli boleh dapat faedah lain sekiranya pandai cari maklumat dan bijak membeli. Antaranya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
1 month and 2 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 Next »