User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

Your avatar

Real Name: azam

Member Since: 11th February 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 6

Pengedar Shaklee Putra Mahkota Kajang

Shaklee mempunyai pelbagai produk suplemen untuk penjagaan kesihatan. Rangkaian produk Shaklee merangkumi suplemen seperti vitamin c yang biasa kita makan sehinggalah set suplemen yang lengka. Contoh-contoh set lengkap adalah seperti set kesuburan untuk wanita, set kesuburan untuk lelaki, set ibu Read...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 day and 21 hours ago.

 

Cara cepat kaya menurut Islam

Nak tahu cara cepat kaya menurut Islam? Jangan tinggal solat dhuha Solat witir setiap malam Puasa 13, 14 dan 15 haribulan setiap bulan Nak tips lagi? Sila tonton video Inilah cara cepat kaya menurut Islam kemudian klik banner cara cepat Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 days and 21 hours ago.

 

3 tips murah rezeki dalam perniagaan amalan Rasulullah saw

Baru je dengar tazkirah tadi memang menarik poin-poin ustaz rugi pulak tak share. Tajuk lain tapi ustaz tergerak nak share jadi aku pun terus tangkap apa tips yang bagi aku memang GOLD! Tiga tips je memang simple tapi amat bermakna Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 week and 4 days ago.

 

Bonds baby Malaysia

Bonds baby Malaysia, baju Bonds baby, Bonds baby clothes Malaysia.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
1 week and 6 days ago.

 

Kad raya untuk android percuma je

Dulu dulu kad raya kertas memang nostalgia siap beli setem bagai beratus kat pos opis. Ada juga kad raya yang siap ada lagu memanglah spesel bukak je kad boleh dengar lagu. Syahdu gitu. Kemudian kita ada pulak e-kad. e-kad Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 weeks and 3 days ago.

 

Cara iklan promosi jual biskut kuih raya di FB

Bila tiba nak raya ni yang pastinya semua nak berbelanja ikut keperluan menyambut bulan Syawal yang ditunggu-tunggu. Bagi yang nampak peluang pula inilah masanya kita cuba nasib dalam menyediakan keperluan orang yang sangat memerlukan. Walaupun akhirnya kita akan fikir untung Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 weeks and 4 days ago.

 

Harga diskaun ahli Shaklee

Assalamualaikum wbt, Mummy nak bagitau yang kita boleh sebenarnya dapat Shaklee harga diskaun. Tak ramai yang sedar sebab ramai yang beli tanpa banyak soal sebab Shaklee sememangnya ialah produk yang bagus. Cumanya pembeli boleh dapat faedah lain sekiranya pandai cari maklumat dan bijak membeli. Antaranya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
2 weeks and 4 days ago.

 

Set kesuburan Shaklee suami isteri

Set kesuburan Shaklee adalah gabungan beberapa  vitamin penting yang berfungsi untuk menambah kesuburan suami isteri dan sekaligus meningkatkan tahap peratusan kehamilan dan kebollehan untuk mengandung. Senarai set kesuburan shaklee: a) Set kesuburan shaklee suami Vita e kompleks Zinc compleks b) Set...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
2 weeks and 5 days ago.

 

ESP bekal nutrisi untuk ibu-ibu

ESP ni pelbagai guna bagi para ibu dan boleh kata sahabat nutrisi ibu-ibu. Antara fungsi dan faedahnya: Untuk kesuburan wanita/isteri untuk wanita mudah hamil, ingin hamil, cepat hamil dan juga ibu hamil Semasa ibu berpantang Untuk tambah susu badan ibu Kesuburan wanita/isteri Shaklee esp mengandungi asid...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
2 weeks and 5 days ago.

 

Kes buli kadet laut Zulfarhan Osman Zulkarnain UPNM dari sudut psikologi

Secara umum bagi aku semua kes buli adalah masalah psikologi yang ada kat pembuli dan bukan yang dibuli. Senang citer pembuli ni ada unsur gangster. Minda gangster. Jangan bagi alasan kata nak mendidik dan bagi pengajaran pada yang dibuli. Even Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 weeks and 5 days ago.

 

Jana pendapatan dengan affiliate Lynk.my

Lynk.my semudah klik klik. Dulu orang kata goyang kaki pun dapat duit. Bila zaman dah canggih tukar pula cut n paste pun dapat duit. Istilah lain ada yang bagitau buat duit semudah copy n paste. Kemudian beralih ke login facebook Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
3 weeks and 2 days ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
3 weeks and 3 days ago.

 

Fenomena makanan palsu dari China

Apa tu makanan palsu (food fraud)? Makanan palsu ialah bukan makanan sebenar. Ia cuma mempunyai bahan yang menyerupai tetapi tidak menggantikan kandungan dan nutrien sebenar yang ada dalam makanan asal. Kenapa tergamak nak buat makanan palsu? Tujuannya adalah semata-mata untuk mengaut keuntungan. Terdapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
3 weeks and 4 days ago.

 

Makanan berlemak boleh sebabkan kanser?

Kajian menunjukkan bahawa kanser adalah disebabkan oleh satu bahan promoter kanser yang dipanggil secara am sebagai PHAs (sila google). Sumber PHAs ini pula adalah lemak yang selalunya berasal dari haiwan. Lemak dalam keadaan biasa mengandungi paras PHAs yang sangat rendah. Walaubagaimanapun kandungan PHAs...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
3 weeks and 5 days ago.

 

Cara carian kata kunci bagi menaikkan ranking SEO

Anda tidak perlu menghabiskan banyak masa menyelidik kata kunci untuk kempen SEO anda. Malah, hanya dengan menggunakan Google sendiri anda akan dapat menjana semua rentetan kata kunci yang diperlukan untuk membina sebuah laman web yang sangat disasarkan, dioptimumkan sepenuhnya untuk Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 weeks ago.

 

Bagaimana borong barang dari Taobao online boleh jimatkan duit 3 kali ganda!

Memang tak sangka perkongsian dari Tuan Suhaimi, beliau beli barang China secara online tapi boleh dapat harga jimat pula. Berikut ialah perkongsian dari beliau dan boleh nampak beliau sangat teruja dan tak sabar nak kongsi pengalaman dengan orang lain especially Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 weeks and a day ago.

 

Ragam Manusia dan Hutang

Berhati-hatilah kamu dalam berhutang, sesungguhnya hutang itu mendatangkan kerisauan di malam hari dan menyebabkan kehinaan di siang hari. DAN MENYUSAHKAN ORANG KELILING

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
1 month ago.

 

Camner nak close sale: “tanya harga … lepas tu krik krik”

Baru-baru ni ada terima satu pertanyaan melalui email. Sebabnya saya juga ada berkongsi tips dengan subscriber melalui email.. Soalannya macam ni, Terima kasih tuan,,boleh tak saya nak tahu,,cara kita nak dapatkan feedback dari customer,,apabila customer pm kita, tanya harga,,lepas tu Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month ago.

 

Shaklee Life Energizing Shake

New delicious meal shake contains nutrients clinically proven to help create the foundation for a longer, healthier life. It is designed to increase your energy, help you achieve a healthier weight, and provide incredible digestive and immune support from fiber and probiotics.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
1 month ago.

 

Shaklee CarotoMax

CarotoMax is a rare blend of alpha-carotene, astaxanthin, beta-carotene, lutein, lycopene, and zeaxanthin delivering of a broad spectrum of carotenoids. For the best, most complete antioxidant protection, take both FlavoMax and CarotoMax.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog mummy baby (' : ')
1 month and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 Next »