User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

Your avatar

Real Name: azam

Member Since: 11th February 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 8

Makanan bayi 0-6 bulan

Panduan bagi mak-mak baru dan bakal-bakal mak yang belum buat research. Sibuk sangat. Tak sempat agaknya. Nasib baik sempat Google kan. Jangan risau, panduan ini adalah berdasarkan cadangan Bahagian Pemakanan, Kementerian Kesihatan Malaysia. Jika tak percaya boleh semak kat http://nutrition.moh.gov.my So,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
3 days and an hour ago.

 

Pelaburan pasti untung yang tidak akan rugi

Anda yang baca artikel pasti akan tertanya-tanya. Nampak macam scam je. Tapi dalam hati nak tau jugak kan. Hati tak tenteram. Dah tau scam tapi teringin juga nak baca. Nak baca jugak hehe. Bila klik dan baca baru tau apa yang cuba nak disampaikan. Maksud yang yang disebutkan disini ialah sedekah. Nasihat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Affiliate
4 days and 14 hours ago.

 

Syarat berjaya

Tips simple je ni. Ada dua amalan yang selalu di beritahu dalam Al Quran dan dinyatakan bersama. Nak tahu apa dia amalan tu? Semua orang pun tau. Solat dan zakat. Nampak mudah je tak ada surprise langsung! Nanti dulu Ini orang kata batu asas nak berjaya. Kalau ini pun tak boleh buat memang sukar nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Affiliate
1 week and 3 days ago.

 

Kebaikan Shaklee Vivix bagi ibu berpantang

Kenapa Vivix bestttt diambil sewaktu berpantang besalin? . Vivix Terbaik Dalam Menyembuhkan Luka Dari Dalam Di sinilah Vivix memain peranan dalam meyembuhkan luka ibu bersalin czer. 1. Vivix adalah sumber anti-oksidan dan mempunyai kandungan resveratrol yang tinggimembantu dalam penyembuhan luka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
2 weeks and 2 days ago.

 

Kebaikan Shaklee Lecithin

APA KELEBIHAN LECITHIN? Ia boleh melindungi hati kita. Bagaimana Lecithin boleh menghalang enapan lemak di hati, sirosis hati dan hati berlemak. Yang baiknya ia juga boleh membantu memulihkan kesihatan hati. Memecahkan lemak dan kolestrol Caranya? Lecithin bertindak sebagai pembersih salur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
2 weeks and 2 days ago.

 

3 tips bisnes berjaya

3 tips ni dikongsikan oleh CEO Al-Ikhsan. Solat sempurna Berbakti pada ibubapa Sedekah Solat terbaik adalah berjemaah. Awal waktu. Lebih baik tepat waktu sebaik azan terus solat. Berjemaah di masjid lebih afdal. Berjemaah dirumah pun ok. Solat ni tiang kehidupan. Buat solat dulu utamakan solat lebih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Affiliate
3 weeks and a day ago.

 

Petua ubati keracunan makanan

Rasanya ini kali kedua saya menulis untuk topik ini sebabnya baru-baru ni hampir-hampir keracunan nak jadi semakin teruk tapi teringat tips lama. Asalnya kerana ada beli kentang goreng cheezy wedges yang sedap tu. Makan tak habis simpan dalam peti sejuk. Esoknya teringin pula bukan sebab mengidam ke apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Affiliate
3 weeks and a day ago.

 

Contoh ayat review instagram

Pemasaran Instagram merupakan antara pilihan terbaru bagi yang meniaga online. Mungkin dah selalu sangat orang guna Facebook jadi baik juga bagi yang baru nak mula bisnes dengan mencuba dengan instagram. Asalnya instagram adalah sosial media untuk kita share gambar. Oleh itu kita kena bijak untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Affiliate
3 weeks and 5 days ago.

 

Tips simpanan duit berniaga

Ramai orang ingat bila banyak buat sale maksudnya berjaya lah bisnes tu. Tapi ramai yang hairan apabila cek balik cash money di hujung bulan duitya tidak nampak. Duitya hilang entah ke mana. Kejayaan bisnes itu bukan diukur dari banyaknya jualan tapi berapa banyak duit bersih yang ada dalam akaun. Masih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Affiliate
3 weeks and 5 days ago.

 

2 rakaat selepas solat fardhu

Ini adalah kisah untuk ambil iktibar untuk melihat betapa tinggi harga solat kita berbanding harta dunia. Selalunya sukar untuk kita solat sunat kerana tak nampak harganya oleh itu berat nak buat hanya tumpu buat fardhu sahaja. Yang sunat tu nampak tak penting. Sebenarnya sunat pun penting sebab belum tentu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Affiliate
4 weeks ago.

 

Babies

Petang2 gini lahtak kat bilik tido..kat ruang tamu pun jalanjanji lena kan.. Syok kan mak korang tengah cuti pantang nipulun tido Berjemaah tido Time ni kdg mak tido sekali..kdg layan kerja rumah.. hp ke..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
4 weeks ago.

 

Intan Payung Semata

Saje tengok old piccas no 1 n 2. Then banding dgn no 3 n 4. Nyawa Lebih kurang je kan.. except si no 2 ada lari2 sikitla acuannye hihi

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
4 weeks ago.

 

Sterilizer My Dear

Sampai jugak akhirnya4 days tunggu

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
4 weeks and a day ago.

 

Kebaikan Shaklee ESP

Kebaikan Shaklee ESP ada banyak: 1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri 2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda 3) ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih 4) Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
4 weeks and a day ago.

 

Kebaikan Shaklee Omega Guard

Khasiat Omega Guard . 1) EPA membantu mengelakkan pembekuan xarah maka dapat mengelakkan masalah strok dan salur darah tersumbat 2) Bantu kurangkan risiko penyakit jantung 3) Bantu stabilkan tekanan darah 4) Bantu kawal tahap kolestrol berlebihan 5) Mengandungi EPA dan DHA sangat baik untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
4 weeks and a day ago.

 

Beli baju Bonds baby

Saya memang suka baju baby bonds ni. Why? Lembut Comfy It fits me well One piece mudah nak pakai, basuh, simpan, cari pun mudah Nak tau more info? Hubungi my mummy ye.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
1 month ago.

 

Dhuha 12 rakaat

Dhuha ialah tanda syukur. Tanda syukur dengan perbuatan. Buat setakat syukur dengan mulut. Ianya satu mujahadah. Bukan semua mampu nak buat. Mungkin ada yang belum buat dhuha. Ada yang buat dhuha sikit. Ada yang buat dhuha kadang-kadang. Ada yang buat selalu. Ada yang buat ikut mood. Paling kurang ialah 2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Affiliate
1 month ago.

 

Jual air

Mungkin ramai yang pandang rendah pada orang yang jual air. Mungkin itu pandangan anda sebab anda sendiri tak berani nak bancuh air untuk jual di tepi jalan. Orang yang tahu menghargai usaha mencari duit yang halal pasti tahu dan faham mengapa ada orang yang sanggup jual air di tepi jalan. Bagi manusia yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Affiliate
1 month ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Mummybaby
1 month ago.

 

1 USD to RM

Hari ini, nilai tukaran matawang 1 USD to RM ialah 1 USD = RM4.46 Ianya agak tinggi berbanding setahun lalu yang hanya sekadar RM3.70 untuk 1 USD. Ianya berita yang buruk jika dipandang dari sudut yang negatif, tetapi boleh menjadi berita yang baik jika dipandang dari sudut yang positif. Kita cuba ambil...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Affiliate
1 month and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 Next »