User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

Your avatar

Real Name: azam

Member Since: 11th February 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 12

Sayangnya Allah pada wanita

SAYANGNYA ALLAH PADA_WANITA*_ 1. Doa seorang isteri yg taat memiliki kekuatan 70 wali 2. Isteri yg membuatkan minum suami tanpa diminta, pahalanya 3x khatam Quran. 3. Masakan isteri yg dilakukan secara sunah dan dimakan suami beserta keluarga pahalanya semua untuk isteri dan doa suami yg...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
3 weeks and a day ago.

 

Doa bebas hutang

Satu doa yang sangat sesuai diamalkan oleh semua khususnya sewaktu tengelam dalam hutang dan sangat sukar pula untuk mampu membayarnya. اللَّهُمَّ اكْفِني بِحَلالِكَ عَنْ حَرَامِكَ،

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
3 weeks and 3 days ago.

 

Doa ibu untuk anak berjaya dunia akhirat

Doktor Fauziah Ad-Dabbus Seorang pakar psikologi yang amat popular di Kuwait pernah menulis mengenai rahsia-rahsia doa seorang ibu jika setiap malam dia mendoakan anak-anaknya, dan ternyata kesan dari tulisannya itu telah mengubah jalan hidup ramai orang. Alhamdulillah. Isi tulisannya sebagai berikut :...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
3 weeks and 3 days ago.

 

Al Quran solusi masalah hidup

Allah akan jawab melalui AlQuran segala kegalauan hidup , kerisauan fikiran atau kerancauan jiwa kita. ILMU GARPUTALA Suatu hari ketika berada di luar kota, Ustadz Nasrullah mendapat pesan BBM dari seorang ibu. Dengan menangis ibu tersebut itu bilang ke Ustadz Nasrullah. Assalamualaikum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
3 weeks and 4 days ago.

 

Nak pakai baju baby bonds zip jer

Sarung dan zip jer. One piece. Cer tengok video ni. Kids ceria mummy pun happy hoho . Stress free baju bonds baby. Ni pengalaman laaaa. Tak caya bole cube.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
3 weeks and 6 days ago.

 

Cari homestay di Kuala Lumpur

Jalan jalan cari makan. Tapi ke KL jalan jalan nak cari apa. Selalunya KL orang jalan jalan nak shopping. Bila dah penat shopping baru cari

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
3 weeks and 6 days ago.

 

Baju baby bonds in action

Baby baju bonds in action. Nak tunjuk camner how comfy and konvinien nak pakai baju ni. Bagi yang suka laaa Yang haters tetap haters hahaha

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
3 weeks and 6 days ago.

 

Gambar cadar katil penting selain ayat copywriting homestay untuk tarik pelanggan

Sebenarnya ada satu benda yang sangat memberikan impak yang besar pada sesebuah homestay. Jika anda tukarkan satu benda ini sahaja pun, ianya sudah mampu menarik

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 weeks ago.

 

Ayat copywriting homestay untuk dapatkan tempahan pelanggan

Jika anda sebagai pelanggan homestay apa yang paling penting? Bayangkan sekarang waktu cuti sekolah. Anak-anak dah start bising nak cuti jalan-jalan. Cuti pulak tiba ngam

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month ago.

 

Cara save duit berniaga

Banyak orang claim dia bisnes. Tapi bila hujung bulan dia tak tau duit pegi mana. Kita bole claim banyak jualan. Tapi bila ditanya untung bersih

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month and a week ago.

 

Jual produk di blog

Anda peniaga online? Blog selalunya dikaitkan dengan perkongsian santai. Sama seperti Facebook, blog adalah satu media sosial. Jadi cara menjual di blog sepatutnya sama dengan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month and 2 weeks ago.

 

Masalah tak tahu menulis copywriting

Sepertimana yang telah dijanjikan sebelum ini, antara masalah yang sering timbul ketika menulis copywriting adalah: 1)Tidak tahu menulis copywriting kerana tidak mengetahui ilmu copywriting 2)Tidak

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month and 2 weeks ago.

 

Mula menjual dengan belajar copywriting

Apakah maksud Copywriting? Copywriting bermaksud apa sahaja hasil cetakan yang ditulis bagi tujuan pemasaran dan jualan atau dengan kata lain, ayat-ayat untuk menjual sesuatu produk

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month and 4 weeks ago.

 

3 jenis iklan yang boleh buat duit dengan blog

Tips kali ini saya nak kongsikan simple je. Ianya sangat sesuai bagi mereka yang dah buntu. Buntu sebab dah tak tau mana nak cekau cara

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 months and 2 weeks ago.

 

4 contoh ayat promosi produk

Pembaca akan ditunjukkan 4 contoh skrip ayat promosi produk yang berkesan untuk membuat jualan di Facebook. Apa yang bakal pembaca temui nanti adalah skrip-skrip yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 months and 3 weeks ago.

 

7 contoh copywriting headline memukau

Headline atau Tajuk adalah faktor terpenting dalam sesebuah Copywriting atau Ayat Jualan. Kerana, 80% kejayaan pelanggan membeli produk anda adalah disebabkan tajuk. Kenapa tajuk memainkan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
3 months ago.

 

Kencing tak lawas?

Najis jika tak dibendung akan beri mudarat pada pakaian seterusnya sebabkan ibadah kita tidak sah. Jadi penting tak nak mengawal pundi kencing ni? Pentinglah kan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
3 months ago.

 

Elak stress jauhi anxiety disorder

Statistik menunjukkan bilangan pesakit yang mengalami sakit mental semakin bertambah. Sakit mental yang dimaksudkan tak semestinya yang gila sahaja. Ia bermula dari gangguan stress biasa

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
3 months ago.

 

Jaga-jaga perangkap agen

Kita biasa lihat booth jual pelbagai produk di pasaraya. Melainkan jika anda benar-benar perlu barang tersebut lebih baik jangan dekat. Baru-baru ini saya ada dengar

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
3 months ago.

 

Tolong baca…

Baca tau Bismillah hirahmannirahim innaka la minal mursalin ala siratim mustaqim tanzilal azizir rahim litunzira qaumamma unzira aba uhum fahum ghafilun .. Tlg kirim potongan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
3 months and 2 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »