User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

Your avatar

Real Name: azam

Member Since: 11th February 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 1

Fungsi #hashtag power untuk apps instagram

Korang sedar tak yang instagram jika nak search dia lebih bergantung kepada hashtag power. Ibarat macam kita search kat google bila kita taip keyword untuk mencari sesuatu macam itu juga untuk instagram kita kena taip simbol hashtag (#) dan diikuti oleh keyword (#keyword). Begitu juga dengan Twitter dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Newbie
1 day and 7 hours ago.

 

Tips bisnes online instagram

Sebelum memulakan tips bisnes online instagram saya nak sentuh tentang status semasa pemasaran online. Harini pelbagai medium digunakan untuk pemasaran bisnes secara online. Selalunya facebook menjadi tumpuan kerana ia merupakan media sosial yang paling banyak pengunjung. Semua orang ada akaun facebook,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Newbie
2 days and 12 hours ago.

 

4 Trik buat jualan di Instagram

Setelah meneliti dan membuat sedikit penyelidikan, ada 4 trik yang mahu saya ceritakan disini terkait dengan buat jualan di instagram. Nak tahu kan sangat-sangat apa dia. Gambar yang unik (foto memukau) Caption yang menarik (ayat power) Follower yang berkenaan (niche) Hashtag yang tepat Fokus ini sahaja...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Newbie
1 week ago.

 

Mencari Stroller Bayi Malaysia

Mencari stroller bayi Malaysia tak sukar sebenarnya. Boleh je google dan jumpa banyak stroller kan. Yang susahnya ialah bila terlampau banyak jadi gelap mata dan keliru jadinya. Kemudian bila dah jumpa pulak mungkin stok habis atau bila nak bayar nak transfer payment akaun bank berlainan dan pelbagai lagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via All About Mummy n Baby
1 week and a day ago.

 

Laptop online murah bawah RM1200

Dalam pada zaman gawat ini percaya tak masih ada laptop online murah bawah RM1200. Gawat ni sebenarnya dia subjektif sangat bergantung kepada persepsimasing-masing. Kita masih bertuah alhamdulillah bumi Malaysia ialah bumi yang barokah. Pergi sahaja dimana ada barang mahal sudah pasti ada pula barang yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Newbie
1 week and a day ago.

 

Cara Buat Blog Sendiri

Tak ramai yang tahu cara bina blog sendiri. Sebenarnya mudah sahaja caranya. Tak payah pening kepala. Cuma ramai yang tidak berani nak melabur kerana takut rugi. Takut rugi ni mungkin sebab tak tahu apa keuntungan yang boleh dapat dari blog. Jika anda tahu kebaikan blog tentu anda rasa berani nak melabur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Newbie
1 week and 4 days ago.

 

One piece baby outfit

One piece ni dia konvinien. Tau tak kenapa? Especially nak laundry just imagine sepasang baju seluar. Jenuh nak cari sepasang yang match lepas laundry. Setuju?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via All About Mummy n Baby
2 weeks and a day ago.

 

Long Sleeve One Piece Baby Girl Bodysuit Outfits Clothes

Long Sleeve One Piece Baby Girl Bodysuit Outfits Clothes (0-6 months, rose). Measurement: Size 0-6 months:Length:54cm Chest:50cm Size 6-12 months:Length:57cm Chest:52cm Size 12-18 months:Length:60cm Chest:54cm Size 18-24 months:Length:63cm Chest:56cm

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via All About Mummy n Baby
2 weeks and 3 days ago.

 

Kenapa rezeki aku tak murah macam orang lain

Tentu anda pernah tanya diri sendiri, Kenapa rezeki aku tak murah macam orang lain? Nak tahu jawapannya ke? Jawapannya bergantung kepada diri sendiri sebenarnya. Ada beberapa jawapan ikut kesesuaian atau situasi seseorang. Antaranya: Kerana tanpa anda sedar, anda sendiri tak nak rezeki tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Newbie
2 weeks and 6 days ago.

 

Black and white baby romper

Black and white baby romper size chart: size 0-6months: top length 32cm, bust 25*2cm, pants length 40cm, waist 20cm size 6-12months: top length 34cm, bust 26*2cm, pants length 42cm, waist 21cm size 12-18months: top length 36cm, bust 27*2cm, pants length 44cm, waist 22cm size 18-24months: top length 38cm,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via All About Mummy n Baby
3 weeks and 5 days ago.

 

Baby girl pink romper

Baby girl pink romper. Size Chart: Age (0-8Month):Chest:50cm Shoulder:24cm Length:43cm Age (8-16Month):Chest:52cm Shoulder:24cm Length:44cm Age (16-24Month):Chest:54cm Shoulder:25cm Length:46cm Featuring lace decoration, the short sleeved bodysuits have a round collar. Made of soft cotton material in cute...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via All About Mummy n Baby
3 weeks and 5 days ago.

 

Newborn baby boy bodysuit romper longsleeve

Newborn baby boy bodysuit romper longsleeve. Material :Cotton. This cute outfits is super value! With its cartoon fox one-pieces casual romper. it will be perfect for summer daytimes leisure Best gift. Attention plz: If your kid is chubby, we recomend choosing a larger size, thanks. Size Chart: Label...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via All About Mummy n Baby
4 weeks and a day ago.

 

Baby romper coral fleece romper with tail

Baby romper coral fleece romper with tail is a very nice one. This is a cute animal style newborn romper. It has thicken folder cotton. It is hooded and it cant be disassembled. Your baby can wear it as a pajamas, fun wear or party costume. There are few sizes available. 4-6M:body...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via All About Mummy n Baby
4 weeks and a day ago.

 

Carter’s Baby Boys Jumpsuit

F16 boy collection grey blue stripe jumpsuit.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via All About Mummy n Baby
4 weeks and a day ago.

 

Kenapa kereta tiada pick up

Nak citer pemerhatian dari pengalaman sendiri. Dah lama perasan tapi kemudian lupa sebab biasa tiap tiap hari naik kereta. Kemudian jadi lagi baru baru ni secara tiba-tiba bawa kereta semacam berat wlhal kereta tahun 2013. Macam macam try. Mula mula cuci injector beli minyak special online. Ada improvement...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Newbie
1 month ago.

 

Amalan setiap pagi yang jadikan sales makin deras

Ini perkongsian ikhlas dari Facebook Nadiah Azaman ppk. Bismillahirrahmanirrahim Ok saya nak kongsikan amalan yang saya cakap sebelum ni, yang saya dapat dari seorang founder produk. Siapa founder tu biarlah saya rahsiakan 🙂 Semoga beliau perolehi pahala berganda kerana berkongsi. Ok amalan yang saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Newbie
1 month ago.

 

Hooded Romper

Baby romper with hood. Youre little one will look adorable in this simple and solid classy striped coverall romper, Cotton is specifically made a little thicker for Fall Winter season *Built-in hood *Three-button henley placket *Kangaroo pocket *Snaps along inseam for easy dressing and diaper...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via All About Mummy n Baby
1 month ago.

 

The best one piece swimsuit

Babies skin is more vulnerable to sunburn, so special care must be taken to ensure that he or she is well protected from the sun i play the i play one piece sun suit is made from specially treated fabric with a uv protection factor of 50+

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via All About Mummy n Baby
1 month and a week ago.