User Profile: amoy85

Show pings in: English | Malay | All

 

amoy85

Your avatar

Real Name: amoy85

Member Since: 15th May 2015



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 3

7 Kebaikkan Bunga Mawar dalam kecantikkan

Mawar bau cantik, feminin dan cahaya. Mereka adalah sensual kerana mereka tidak bersalah, dan adalah simbol sangat banyak-dari cinta kepada pengampunan ke kecantikan dan alam [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
1 month and 3 weeks ago.

 

Rose Face Serum Zeeta Serum muka berasaskan Rose Organik No.1 Di Malaysia

Rose Face Serum Zeeta adalah Serum Rose Organik No.1 di Malaysia yang menggunakan kaedah semburan untuk menghilangkan jeragat parut jerawat seawal 14 hari. Kenapa [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
2 months ago.

 

Against24 Rubber Duck dan Power Panda melindungi anda sekeluarga dari bakteria.

Berlangsung pada 25 july  baru-baru ini, aku berkesempatan untuk menghadiri pelancaran produk Against24 yang merupakan rangkaian mandian, di mana ia merupakan salah satu produk yang [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
2 months and 2 weeks ago.

 

MYCHAMPION aplikasi pembelajaran terkini untuk anak-anak 7-12 tahun

Pada hari selasa yang lepas, aku telah menghadiri pelancaran aplikasi MYCHAMPION, ia merupakan aplikasi yang di reka oleh sebuah jenama makanan tambahan kanak-kanak iaitu CHAMPS [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
3 months ago.

 

Maybelline The Loaded Bolds Wickedly White

Selamat Hari Raya!!! Kali sesaja nak cerita sikit pasal Lipstick Maybelline keluaran terbaru The Loaded Bolds. Ada 12 warna kesemuanya. Warnanya pulak tu, orang yang [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
3 months and a week ago.

 

Resipi Puding Coklat Sempoi

Selamat berpuasa semua. Hari aku nak share resipi penyejuk tekak untuk berbuka. Resipi Puding Cokelat Sempoi! Aku dapat resipi ni dari FB. Terima kasih kepada [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
4 months ago.

 

Jom cantik Raya bersama Althea Malaysia

Salam semua. Duduk tak duduk dah seminggu kita berpuasakan? Mesti yang dah mula buat persiapan untuk raya. Ada yang dah sibuk buat kuih raya, cari [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
4 months and a week ago.

 

ezbuy 65eday, Global Super Sale 31 May – 5 June

Salam semua kali ni aku nak cerita sikit mengenai platform jual beli online yang baru aku kenal dan di beri nama ezbuy. Ia merupakan syarikat [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
4 months and 2 weeks ago.

 

P&G melancarkan kempen ‘Daripada Ibu Kepada Ibu’, di seluruh negara bertujuan membantu ibu-ibu...

Procter and Gamble Malaysia (PG) bersama pelakon dan hos televisyenMalaysia yang diminati ramai, Izreen Azminda serta Food Aid Foundation telah bekerja sama untukmelancarkan ‘Daripada Ibu [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
4 months and 3 weeks ago.

 

Shower and body care essential moo moo kit Yoko Review

Kebaikkan susu dalam produk penjagaan memang tidak asing lagi sekarang ni. Mana taknya susu boleh memutihkan, melembutkan dan menghaluskan kulit. Cleopatra pun mandi susu tau. [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
4 months and 3 weeks ago.

 

DRYPERS LANCAR LAMPIN EDISI TERHAD BERTEMAKAN ROBOCAR POLI

Drypers peneraju utama lampin pakai buang Malaysia milik SCA Hygiene Malaysia Sdn Bhd (Vinda Group) telah melancarkan lampin edisi terhad baharu yang menampilkan rekaan [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
5 months ago.

 

Promo Set Nivea Cleansing di Lazada

Salam korang Aku nak share kat korang pasal barang yang aku aim tapi tak terbeli sebab tunggu kot-kot ada promosi. Ternyata penantian aku bukan sia-sia. [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
6 months ago.

 

Neutrogena Deep Clean Set pelengkap dalam rutin pembersihan wajah

Hi korang. Post kali ini ialah mengenai produk dari Neutrogena. Dah hampir seminggu aku cuba set Neutrogena ni. Dan aku akan kongsikan pengalaman aku dengan [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
6 months ago.

 

Veet Sensitive Touch Electric Trimmer Review

Kecantikkan adalah sinonim dengan wanita. Dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Begitu juga dengan menguruskan ketrampilan diri. Veet baru-baru ini telah melancarkan Veet Sensitive [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
6 months and a week ago.

 

Little Vive Green Market di The Parenthood, Sunway Piramid

Untuk mengisi masa lapang kami sekeluarga telah berkunjung ke The Parenthood sunway piramid, sempena acara Little Vive Green Market yang di adakan bagi menyokong produk [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
6 months and 2 weeks ago.

 

Uriage Thermal Micellar Water Penanggal Make-Up Tanpa Bilas

Wanita dan make-up memang tak boleh di pisahkan. Heheh. Tapi bila dah make-up malas pulak nak cuci muka kan? Okey meh sini, kita share satu [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
6 months and 2 weeks ago.

 

Ceria bersama rancangan ZooMoo Terbaru ‘ZooMoo Groove’

Pada sabtu Jumaat yang lalu aku bersama-sama keluarga telah di jemput untuk menyertai acara yang di adakan di sunway piramid sempena rancangan terbaru ZooMoo. Kalau [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
6 months and 3 weeks ago.

 

Friso Gold membantu anak Kuat dari Dalam

Rata-rata ibu ayah semua mahukan anak mereka sentiasa sihat dan ceria. Tapi tahukah anda apa yang mebuatkan si manja kita kekal aktif? Ini kerana apabila [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
10 months ago.

 

Worthy Book – Ladies Edition 2016/2017 Review

Assalammualaikum dan salam sayang. Baru-baru ni aku ternampak buku baucer edisi terbaru dari worthy ladies. Setelah membelek-belek buku, banyak juga penjimatan dan baucer percuma dari [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
11 months and 2 weeks ago.

 

AltheaTurns1 Birthday Celebration

Althea merupakan laman web yang menjual produk kecantikkan dari Korea dan menawarkan harga terendah kepada pelanggan dan berusaha memperkenalkan K-beauty kepada dunia. Sambutan Ulang Tahun [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
2 months and 4 weeks ago.

 

1 2 3 Next »