User Profile: amoy85

Show pings in: English | Malay | All

 

amoy85

Your avatar

Real Name: amoy85

Member Since: 15th May 2015



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 3

AirAsia dan Kidzania meraikan Hari Kanak-Kanak Antrabangsa dengan aktiviti menarik

Hari Ahad 18 November kami sekeluarga telah di jemput untuk menghadiri acara antara kerjasama AirAsia dan Kidzania untuk menyambut Hari Kanak-Kanak Antarabangsa. Acara yang di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
3 months ago.

 

Lazada Online Revolution Blogger Contest 2017

Salam semua, korang semua mesti dah biasa dengan online sales pada 11/11. Begitu  juga dengan Lazada yang mengadakan Online Revolution Sales bermula dari 11 November hingga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
3 months and a week ago.

 

Unbox – Althea Un-pore-gettable Box. Tiada lagi kawah bulan!

Pernah tak korang selalu dengar ayat “rupamu cantik bagai bulan purnama”. Okay!  korang tau tak bulan tu banyak kawah – berlubang-lubang. Jadi bila orang cakap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
3 months and 2 weeks ago.

 

Tips Imahtalks membantu mengurangkan ketidakselesaaan akibat resdung

Resdung Oh Resdung! Sebulan sekali aku mesti sakit kepala sebab resdung. Hidung tersumbat, nak bernafas pun susah. Mata, telinga, hidung, gigi semua sakitlah. Jangan cari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
3 months and 3 weeks ago.

 

Ronella essential oil 100% asli tanpa alkohol dan bahan kimia

PENGENALAN RONELLA ESSENTIAL OIL RONELLA ESSENTIAL OIL ceritanya bermula pada Disember tahun 2015 dimana bayi sulung pengusaha produk dilahirkan selepas 19 hari secara mengejut didiagnos mempunyai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
4 months ago.

 

Menang tempat pertama pertandingan SEO 2017

Bismillah. Syukur Alhamdulillah. Setelah kesekian kalinya sertai pertandingan SEO. Pada tahun ni dapat rezeki lebih menang tempat pertama dalam contest SEO. Seperti pertandingan yang sebelum-sebelum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
4 months and a week ago.

 

Nutox Renewing Treatment Meet Greet bersama Nur Fazura

Seronok betul sabtu 7 October bertempat di 1 Utama dapat jumpa dengan secantik jelita pelakon sensasi dan duta Nutox selama hampir 8 tahun iaitu Nur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
4 months and 2 weeks ago.

 

7 Kebaikkan Bunga Mawar dalam kecantikkan

Mawar bau cantik, feminin dan cahaya. Mereka adalah sensual kerana mereka tidak bersalah, dan adalah simbol sangat banyak-dari cinta kepada pengampunan ke kecantikan dan alam [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
6 months ago.

 

Rose Face Serum Zeeta Serum muka berasaskan Rose Organik No.1 Di Malaysia

Rose Face Serum Zeeta adalah Serum Rose Organik No.1 di Malaysia yang menggunakan kaedah semburan untuk menghilangkan jeragat parut jerawat seawal 14 hari. Kenapa [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
6 months and 2 weeks ago.

 

Against24 Rubber Duck dan Power Panda melindungi anda sekeluarga dari bakteria.

Berlangsung pada 25 july  baru-baru ini, aku berkesempatan untuk menghadiri pelancaran produk Against24 yang merupakan rangkaian mandian, di mana ia merupakan salah satu produk yang [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
7 months ago.

 

MYCHAMPION aplikasi pembelajaran terkini untuk anak-anak 7-12 tahun

Pada hari selasa yang lepas, aku telah menghadiri pelancaran aplikasi MYCHAMPION, ia merupakan aplikasi yang di reka oleh sebuah jenama makanan tambahan kanak-kanak iaitu CHAMPS [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
7 months and a week ago.

 

Maybelline The Loaded Bolds Wickedly White

Selamat Hari Raya!!! Kali sesaja nak cerita sikit pasal Lipstick Maybelline keluaran terbaru The Loaded Bolds. Ada 12 warna kesemuanya. Warnanya pulak tu, orang yang [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
7 months and 2 weeks ago.

 

Resipi Puding Coklat Sempoi

Selamat berpuasa semua. Hari aku nak share resipi penyejuk tekak untuk berbuka. Resipi Puding Cokelat Sempoi! Aku dapat resipi ni dari FB. Terima kasih kepada [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
8 months and 2 weeks ago.

 

Jom cantik Raya bersama Althea Malaysia

Salam semua. Duduk tak duduk dah seminggu kita berpuasakan? Mesti yang dah mula buat persiapan untuk raya. Ada yang dah sibuk buat kuih raya, cari [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
8 months and 3 weeks ago.

 

ezbuy 65eday, Global Super Sale 31 May – 5 June

Salam semua kali ni aku nak cerita sikit mengenai platform jual beli online yang baru aku kenal dan di beri nama ezbuy. Ia merupakan syarikat [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
8 months and 3 weeks ago.

 

P&G melancarkan kempen ‘Daripada Ibu Kepada Ibu’, di seluruh negara bertujuan membantu ibu-ibu...

Procter and Gamble Malaysia (PG) bersama pelakon dan hos televisyenMalaysia yang diminati ramai, Izreen Azminda serta Food Aid Foundation telah bekerja sama untukmelancarkan ‘Daripada Ibu [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
9 months ago.

 

Shower and body care essential moo moo kit Yoko Review

Kebaikkan susu dalam produk penjagaan memang tidak asing lagi sekarang ni. Mana taknya susu boleh memutihkan, melembutkan dan menghaluskan kulit. Cleopatra pun mandi susu tau. [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
9 months and a week ago.

 

DRYPERS LANCAR LAMPIN EDISI TERHAD BERTEMAKAN ROBOCAR POLI

Drypers peneraju utama lampin pakai buang Malaysia milik SCA Hygiene Malaysia Sdn Bhd (Vinda Group) telah melancarkan lampin edisi terhad baharu yang menampilkan rekaan [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
9 months and 2 weeks ago.

 

Promo Set Nivea Cleansing di Lazada

Salam korang Aku nak share kat korang pasal barang yang aku aim tapi tak terbeli sebab tunggu kot-kot ada promosi. Ternyata penantian aku bukan sia-sia. [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
10 months and 2 weeks ago.

 

Neutrogena Deep Clean Set pelengkap dalam rutin pembersihan wajah

Hi korang. Post kali ini ialah mengenai produk dari Neutrogena. Dah hampir seminggu aku cuba set Neutrogena ni. Dan aku akan kongsikan pengalaman aku dengan [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amoy85 amoy85 via imahtalks.com
10 months and 2 weeks ago.

 

1 2 3 Next »