User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

Your avatar

Real Name: zik

Member Since: 1st March 2010


Part time blogger. Student, masih belajar dan akan belajar.


Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 67

Tonton online hero seorang cinderella episod 5

Amboi pandai pulak brader ajet-ajet nih mengayat medina. Tak sesuailah lu bro. Lu masih muda, tak sesuai nak mengayat pajura edora. Ian mana time nih?? hai takkan pergi terawikh. Layan drama lepas... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
11 hours and 24 minutes ago.

 

Tonton online surat mati abah ,tv3

Cerita nih best. Sempena menyambut bulan ramadhan al mubarak. PELAKON : Aman Graseka, Aida Aris, Raysha Rizrose, Juedian Omar, Ezany Nizariff, Syed Shafiq SINOPSIS SURAT MATI ABAH Disebalik sepucuk... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 10 hours ago.

 

Tonton online mak cun episod 13

Mak cun sudah berjaya sekarang. Bisnes makin meletop. Sendiri buat produk, sendiri jadi duta. Kos dah kurang sikit. Hehe. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 11 hours ago.

 

Tonton online hero seorang cinderella episod 4

Hero seorang cinderella episod 4. Apa Ian datang ke tempat medina malam2 tuh. Bajet cinderella ler tuh. Dating ler tuh. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 11 hours ago.

 

Live streaming perak vs sarawak liga super 24.5.2017

Sengit perlawanan liga super malam ini, perak vs sarawak di stadium Ipoh , indera Mulia malam ini. Mampukah skuad ipoh-ipoh mali talak sombong (kendalian mehmet) untuk mengutip tiga mata penting... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 11 hours ago.

 

Live streaming kelantan vs Penang liga super 24 mei 2017

Perlawanan liga super kelantan vs Penang liga super 24.5.2017. Setelah awal musim dengan bantuan mohammad Ghaddar, pasukan kelantan adakah semakin hebat atau berkurang powernya setelah pasukan jdt... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 12 hours ago.

 

Live streaming jdt vs pkns liga super 24.5.2017

Liga super jdt vs pkns malam ini di stadium shah alam. Mampukah skuad jdt vs pkns malam ini . Skuad benjamin mora harus lakukan sesuatu sebelum menjelang pertemuan kedua separuh akhir piala afc... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 12 hours ago.

 

Keputusan semasa liga super 23.5.2017

Keputusan terkini liga super perlawanan yang ke 13 sebelum akan berehat untuk memberi laluan bulan ramadhan Al mubarak, kecuali pasukan jdt yang akan beraksi dalam piala afc semi final kedua nanti... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 17 hours ago.

 

Live online keputusan undian PIALA MALAYSIA 2017

Live streaming ,Keputusan Undian Piala Malaysia 2017. Undian bagi 16 pasukan bagi menentukan pasukan manakah yang akan berentap dalam Kumpulan A, B , C DAN D. 11Pasukan dari liga super, dan 5 terbaik... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Tonton online hero seorang cinderella episod1

Hak ela, mamat kayu nih lagi yang berlakon. Takda pelakon lain ke? Berlakon dahla kayu, nih skandal terbaru pulak dengan Fajura pulak. Demikianlah kata-kata anti fattah amin nih, sekarang kena... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Tonton online ku kirim cinta episod1

Ku kirim cinta episod1. SINOPSIS KU KIRIM CINTA Zarul dan Nisha terkenal sebagai pasangan paling romantik di kolej mereka. Kehebatan Zarul merangkai... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

UNIC juara GGV dan senarai penuh pemenang gema gegar vaganza 2017.

Tahniah buat kesemua peserta dalam gema gegar vaganza minggu akhir malam tadi. UNIC menjadi kumpulan yang menang dalam GGV edisi 2017 membawa pulang rm 100,000.00 dan troffi sumbangan astro. Jom kita... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Sinopsis penuh drama hero seorang Cinderella

Sepatutnya heroin drama ini dengan Neelofa, memandangkan ada masalah dan dia pun tak sempat katanya. Eh lantaklah. Drama adaptasi novel Hero Seorang Cinderella karya Anjell yang akan disiarkan di... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Live streaming final gema gegar vaganza 21.5.2017

Final gema gegar vaganza 21 mei 2017. 6 Peserta yang tinggal dalam pentas gema gegar vaganza. tugasan final du lagu setiap peserta. Satu lagu yang diberikan oleh pihak astro dan satu lagi lagu rap... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Tonton online cucu tauke beras episod17

Cucu tauke beras episod yang ke 17. Kisah Irsha, gadis cantik dan sombong dihantar pulang ke kampung ketika cuti semester untuk tinggal bersama atuknya demi mendapatkan duit untuk membayar yuran... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Kedah Juara piala fa 2017, tumpaskan pahang 3-2

Piala fa 2017, disampaikan Oleh DYMM Tengku Mahkota Johor, selaku presiden FAM. Tahniah kedah!! Pulun kedah Pulun Tahniah buat pasukan kedah menundukkan pasukan tok gajah 3-2 . Tetapi pasukan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Tonton online cucu tauke beras episod 16

Hurm cucu tauke beras. Episod yang ke 16. Saksikannya. Jemput baca entri ini juga6 Tips ketika membeli-belah!Keputusan perlawanan piala sumbangsih 2014, pahang fa vs lion XIIKeputusan terkini japan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

LIVE streaming piala fa final KEDAH VS PAHANG 2017

Perlawanan yang terakhir dalam pentas piala fa 2017. Pasukan manakah yang akan merangkul kejuaraan untuk edisi 2017. KEDAH VS PAHANG pasukan yang cukup gah untuk tahun ini. Kedua- dua pasukan ini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 2 days ago.

 

Tonton online konsert komedi minggu ke 2(baik punya cilok)

Minggu kedua dalam konsert komedi menampilkan kumpulan dalam filem baik punya cilok. Tiga gandingan pelakon dan pengarahnya sendiri, Baik punya Cilok. Datuk Awie, Datuk Hans Isacc dan Afdlin Shauki.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 3 days ago.

 

Tonton online hikayat cinta si pematah hati episod 16 akhir

Eshh jahat betul mak dia nih. Nak jer aku cilikan nih. Episod akhir hikayat cinta si pematah hati. Ryan Jemput baca entri ini jugaZikir munajatKeputusan chelsea vs atletico madrid 1/05/2014... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and 4 days ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »