User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

Your avatar

Real Name: zik

Member Since: 1st March 2010


Part time blogger. Student, masih belajar dan akan belajar.


Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 87

Tonton online red velvet episod 17

Red velvet episod 17. Kita sudah berada di minggu terakhir. Apakah kesudahan hubungan izzat dan helena? Masihkan ada sinar harapan buat mereka berdua ini?? Izzat dengan pekerja barunya, dengan sophie... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
14 hours and 23 minutes ago.

 

Haida tersingkir minggu ke 4 gegar vaganza 2017, senarai lagu tugasan minggu ke 5

Nampaknya Haida tersingkir untuk minggu ke 4. Elyana dapat anugerah ds vida lagi minggu ini. Senarai lagu tugasan yang peserta dapat minggu ke 5 kali ini.  Jerat percintaaan-Siti Nurhaliza, Hazami... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 12 hours ago.

 

Live streaming gegar vaganza minggu ke 4 2017

Minggu ini bertemakan berdua lebih baik , setiap peserta ada duet sendiri. So jom kita tengok lagu dan duet masing-masing yang diumumkan minggu lepas, Star of the digi dimenangi oleh Aishah. Lagu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 15 hours ago.

 

Keputusan dan kedudukan terkini liga epl 18.11.2017

Malam tadi dah start balik liga epl/bpl. Boleh dikatakan semua pasukan feveret menang. Manchester united pun menang 4-1, walaupun tersentak dengan jaringan awal newcastle pada minit ke 14. Kemudian... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 3 hours ago.

 

Live streaming manchester united vs newcastle united 18.11.2017

Perlawanan yang menjadi tumpuan diantara semua perlawanan yang berlangsung tadi. So pasukan manchester united perlu menang jika mahu bersaing dalam tempat kedua, sekarang chelsea sudah memintas... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 11 hours ago.

 

Live streaming chelsea vs West Bromwich Albion 18.11.2017

Live streaming match epl today chelsea vs west bromwich albion 18 november 2017. Chelsea are second place if won this game, and need manchester draw or lost vs More from my siteLive streaming chelsea... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 12 hours ago.

 

Live streaming Leicester city vs Manchester City 18.11.2017

Pertembungan epik perlawanan malam ini diantara pasukan leicester city vs Manchester city pada 18.11.2017. Jom kita saksikannya diabwah ini. Layan. More from my siteLive streaming manchester united... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 12 hours ago.

 

Tonton online drama tv3 tangisan izara

Tangisan izara. Cerita drama kali ini mengisahkan seorang eksekutif bernama Haikal (Raja Afiq) dan isterinya Raihana (Janna Nick) yang bekerja sebagai kerani di syarikat swasta. Pasangan muda itu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 13 hours ago.

 

Tonton online dia episod 12

Dia episod yang ke 12. Aku dah ketinggalan untuk beberapa episod. Nanti aku catchup macam mana perjalanan cerita ini. Baca juga sinopsis Penuh Dia More from my siteTonton online Dia tv3 episod 1... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 days and 15 hours ago.

 

Live streaming sepahtu reunion minggu ke 3 2017

Minggu lepas kureng sangat persembahan sepahtu reunion live. Rugi je ada pelakon power, zila bakarin, uwasha senrose, sofi jikan dan ahmad tarmimi sinegar. Aku rasa sebab sketch yang agak kelam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 days and 14 hours ago.

 

Tonton online red velvet episod 16

Sebelum episod 17-20 minggu depan. Red velvet episod yang ke 16. Izzat dengan hal izzat, helena dengan hal helena. Izzat dengan Sophie, helena dengan jeff. Yang si fareeq tuh tak sedar2x... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 days and 15 hours ago.

 

Tarikh permohonan br1m (brim) 2018! 

Permohonan baru/kemaskini BR1M 2018 bermula *27 NOV 2017 31 DIS 2017. Maknanya tahun ini mesti settle dalam mengisi borang brim br1m, bram brom edisi 2018. Boleh rujuk cara isi borang pada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 4 hours ago.

 

Tonton online red velvet episod 15

Episod yang ke 15 red velvet. Manakala si gila bayang nih, Fareeq tak boleh dengan mudah nak menceraikan Suhaila sebab dia masih ada hutang dengan keluarga suhaila. Yuran pelajaran dia tuh, siapa... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 14 hours ago.

 

Permohonan brim 2018! Bajet 2018

Seperti mana yang telah diumumkan dan diusulkan oleh YAB Perdana Menteri kita, Datuk Najib Tun Razak, mengumumkan BRIM masih ada seperti biasa diperuntukkan untuk mereka yang layak, seperti... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 15 hours ago.

 

Tonton online red velvet episod 14

Helena tidak diberi ruang untuk memberitahu kejadian yang sebenar. Menyebabkan keadaan menjadi semakin tegang dan semakin konflik diantara mereka berdua. Izzat begitu menyayangi helena, tetapi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 16 hours ago.

 

Tonton online red velvet episod 13

Minggu ini mungkin sudah sampai ke puncak, dah ada touching2 nih. Kalau ikut apa yang neelofa cakap masa carta 40 era sabtu hari tuh. Tonton disini More from my siteTonton line red velvet episod... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Senarai 12 lagu yang layak ke final AJL kali ke 32 !!

Tahniah kepada semua peserta yang layak ke separuh akhir . 30 buah lagu yang bersaing dalam pentas muzik-muzik kali ke 32 2017. Jom kita tengok senarai lagu yang layak ke final ajl kali 32 . Berdebar... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Live streaming muzik-muzik separuh akhir 3, 2017

Muzik-muzik semi final yang ke 32 malam ini. Kemungkinan pengumuman 12 lagu yang layak akan diumumkan. tengoklah macam mana. 1. Syamel Lebih Sempurna (Komposer Lirik: Syamel) 2. Tajul... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Live streaming gegar vaganza 4 minggu ke 3 2017

Gegar vaganza kembali lagi, kali ini tinggal 11 peserta sahaja. Ferhad tersingkir minggu lepas. Markah tak jauh beza pun sebenarnya. Terselamat kak engku. Siapa agaknya yang akan tersingkir kali ini?... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

Tonton online dia episod 9

Dia episod 9. Aira dah start keje di firma guaman faiz assosiates. Rupanya kira ada sedara jugakla dengan keluarga emelda tuh ha. Baru start kerja dah kena buli. Huhu. MAk aira dah berhenti kerja ,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week and a day ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »