User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

Your avatar

Real Name: zik

Member Since: 1st March 2010


Part time blogger. Student, masih belajar dan akan belajar.


Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 75

Tonton online hero seorang cinderella episod 9

Hero seorang cinderella episod yang ke 9. Selamat menonton. Apa plan Ian untuk episod kali ini untuk bertemu dengan cik cinderella dia, medina tuh. Hai sibuk jer, kan masih study lagi. huhu Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

5 anggota polis disahkan terkorban, ISU pencorobohan Lahad Datu Sabah, 3 mac 2013

credit to mnfnet.com. Hingga setakat ini 7 orang telah terbunuh dalam isu pencorobohan lahad datu,sabah ini. Nampaknya peceroboh raja sulu nie dah semakin melampau. Demikian laporan yang diterima di... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3rd March 2013 1:47pm

 

Live streaming kelantan vs kedah piala malaysia 18 julai 2017

Perlawanan piala malaysia kelantan vs kedah piala malaysia hari ini distadium kota bharu kelantan. Kedah vs Kelantan malam ini. Nantikannya. other version.. watch go through facebook here. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month ago.

 

Tonton online shh i love you episod 27

Barulah kita tahu, siapa umairah sebenarnya. Dialah dalang kepada pembunuhan kakaknya sendiri. Kerana nak lelaki, sanggup dia bunuh kakakknya. Giler punya orang. Move on sudah. Lu boleh... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 months ago.

 

Tonton online menanti februari episod 9, tv3

Menanti februari episod yang ke 9. Macam mana agaknya setelah fiza diserang oleh mak mertuanya. Pasal harta boleh bergaduh. Dekat ofis pun datang jugak. Jemput baca entri ini jugaTonton online... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 months ago.

 

Tonton online cik serba tahu episod7

Cik serba tahu episod yang ke7. Selamat menonton. Sorry ha lambat update.. Jemput baca entri ini jugaKeputusan jdt 2 vs penang fa 11.04.2014 liga premierLivestreaming malaysia vs taiwan 1st leg 29jun... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 months and a week ago.

 

Keputusan penuh SPM 2016 hari ini 16.3.2017

Hari ini ialah keputusan Sijil Pelajaran Malaysia 2016. Sudah tentu cuak pun ada nak ambil result spm hari ini. Haa cuak cuak.. apa yang hendak disampaikan hari ini ialah walaupun keputusan korang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 months ago.

 

Tonton live dia bidadariku episod 2

Dia bidadariku episod yang ke2, lakonana erra fazira dan Hisyam Hamid. Untuk full video esok aku update lah yer. Selamat menonton. Huhu Jemput baca entri ini jugaTonton live dia bidadari ku episod 1,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 months and a week ago.

 

Tonton live mentor millenia Minggu 3, tv3 26.2.2017

Jom tonton online live streaming mentor millenia battle yang pertama hazama vs hakim malam ini. Jom kita saksikannya dibawah ini. Minggu lepas hazama memohon maaf kerana dia berpakaian ala2 tentera... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 months and 3 weeks ago.

 

Live streaming JDT vs Boeung Ket Angkor fc 21.2.2017

Perlawanan pertama dalam kancah liga afc 2017. JDT vs Boeung ket Angkor afc di stadium larkin Tan Sri haji Yunus, Johor Bahru. mampukah jdt kembali lagi mendominasi dalam kumpulan F ini. JDT semakin... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 months and 3 weeks ago.

 

Keputusan undian kelayakkan Piala Asia 2019 (UAE)

Baru jer tadi dicabut undi dalam kempen kelayakkan piala asia 2019 . UAE jadi host. Memang agak panjang lagi masa nak sampai 2019 tuh. Tapi kena ada halangan semua tuh, kena menang sekurang-kurangnya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 months and 3 weeks ago.

 

Sinopsis penuh Street Vendeta rtm2

Ahha.. Street Vendetta TV2 Bersiaran Malam Ini [02.09.2015]. Drama terbaru menggantikan drama Silir Kasih. Drama ini diterajui oleh pelakon yang kian popular iaitu syarul Ridzwan dan Nad... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
11 months and 2 weeks ago.

 

Lirik lagu sehati sejiwa, kemerdekaan 2015

Layan lagu kemerdekaan sempena tahun ini bulan kemerdekaan. Lagu nih memang sangat menyentuh jiwa dan emosi. ceewahh.. Lagu tahun lepas pun sedap juga, disini lahirnya sebuah cinta. Nyanyian oleh... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
11 months and 3 weeks ago.

 

Sinopsis penuh drama wadi, Zehra Tv3

Drama Wadi adalah drama terbaru untuk Slot Zehra Tv3, drama ini akan menggantikan drama Puteri Bukan Nama Sebenar yang telah tamat episodnya pun. Drama Wadi ini diarahkan oleh Heykal Hanifah. Drama... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
14th August 2015 9:55pm

 

Sinopsis zahira episod 14, tv3

Sory agak lambat nak update. Mood dah kelaut sikit. Dalam pada itu, zahira masih hilang kawan baik dia pun tak tahu. Encik iqbal merayu pada kawan baik zahira agar bagitahu dia dekat mana. Kalau tak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
23rd January 2015 5:16am

 

Senarai penuh pemain jdt musim 2015!!!

Berikut adalah barisan pemain-pemain bola sepak Johor Darul Takzim musim 2015. Agak lambat aku baru nak post nih. Mungkin ada beberapa pemain yang tak confirm dan ada nama pemain dekat team lain. Apa... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
29th December 2014 10:19am

 

Mrr2 melati banjir kilat ke uiam 4 jun 2014

Peringatan semua, kepada pengguna jalanraya di ibu kota kl, cuba elakkan menggunakan jalan mrr2 melati ke uiam kerana banjir kilat melanda! Ada kereta tenggelam dpn shell atas bukit MG. Semua... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4th June 2014 4:26pm

 

Sajak merdeka 2013, Malaysiaku Berdaulat: Tanah Tumpahnya Darahku

Sajak yang sempat dikarang untuk tahun ini punya yang bertemakan Malaysiaku Berdaulat: Tanah Tumpahnya Darahku. Oh malaysia ku. Malaysiaku berdaulat Kini aku bersyukur, aku masih bernafas dengan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
20th August 2013 1:26am

 

Gambar Logo dan maksud tema kemerdekaan yang ke 56, 2013

Logo rasmi merdeka 2013. Ah ha. Sambutan Hari Kemerdekaan pada tahun ini lebih berbentuk perpaduan dan berorientasikan kepada patriotik dan kesatuan negara bangsa apabila tema yang telah dipilih... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
19th August 2013 1:25am

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 12

My Darling inspektor Daniel episod yang ke 12. Dalam episod yang ke 12. Nampaknya makin hangat hubungan diantara Maya dan Inspektor Daniel. lagi-lagi maya dia cakap dekat public yang ins daniel tuh... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 day and 8 hours ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »