User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

Your avatar

Real Name: zik

Member Since: 1st March 2010


Part time blogger. Student, masih belajar dan akan belajar.


Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 83

Tonton online hero seorang cinderella episod 9

Hero seorang cinderella episod yang ke 9. Selamat menonton. Apa plan Ian untuk episod kali ini untuk bertemu dengan cik cinderella dia, medina tuh. Hai sibuk jer, kan masih study lagi. huhu Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 months and a week ago.

 

5 anggota polis disahkan terkorban, ISU pencorobohan Lahad Datu Sabah, 3 mac 2013

credit to mnfnet.com. Hingga setakat ini 7 orang telah terbunuh dalam isu pencorobohan lahad datu,sabah ini. Nampaknya peceroboh raja sulu nie dah semakin melampau. Demikian laporan yang diterima di... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3rd March 2013 1:47pm

 

Tonton online awak suka saya tak episod 11

Eh intan dah muntah-muntah tuh kenapa ?? ada berita baik ke, tapi belum kahwin lagi.. huhu More from my siteTonton online awak suka saya tak episod 4Tonton online awak suka saya tak episod 5Tonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 week ago.

 

Panduan Exam online Kawalan Trafik Udara Gred A41 dan A29 2017

Berita baik kepada semua calon exam online bagi jawatan kawalan trafik udara gred A 41 dan A 29 edisi 2017. Kali ini kita akan sediakan nota untuk persediaan calon exam kali ini untuk lebih mudah dan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 weeks and 4 days ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 17

Esok episod terakhir. Siapa yang akan menjadi pilihan inspektor daniel? Maya atau Hannah?? maya mungkin akan ke america, demi kerjaya dia pasti akan tinggalkan daniel. Manakala hannah dah nak pindah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Kedudukan terkini pingat emas sukan sea 28.8.2017

Berikut adalah kedudukan terkini pingat emas sukan sea mengikut negara masing-masing. Nampaknya malaysia makin menghampiri target yang ditetapkan. 96 emas ditangga yang pertama nampaknya.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Kedudukan terkini pingat sukan sea kuala lumpur 25.8.2017

Kedudukan terkini carta pingat sukan sea kuala lumpur 2017. Tuan rumah, malaysia sudah semestinya dah plan apa acara yang kita boleh dapat pingat emas. So, selaku tuan rumah malaysia setakat ini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming kelantan vs kedah piala malaysia 18 julai 2017

Perlawanan piala malaysia kelantan vs kedah piala malaysia hari ini distadium kota bharu kelantan. Kedah vs Kelantan malam ini. Nantikannya. other version.. watch go through facebook here. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 months ago.

 

Tonton online shh i love you episod 27

Barulah kita tahu, siapa umairah sebenarnya. Dialah dalang kepada pembunuhan kakaknya sendiri. Kerana nak lelaki, sanggup dia bunuh kakakknya. Giler punya orang. Move on sudah. Lu boleh... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 months ago.

 

Tonton online menanti februari episod 9, tv3

Menanti februari episod yang ke 9. Macam mana agaknya setelah fiza diserang oleh mak mertuanya. Pasal harta boleh bergaduh. Dekat ofis pun datang jugak. Jemput baca entri ini jugaTonton online... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 months ago.

 

Tonton online cik serba tahu episod7

Cik serba tahu episod yang ke7. Selamat menonton. Sorry ha lambat update.. Jemput baca entri ini jugaKeputusan jdt 2 vs penang fa 11.04.2014 liga premierLivestreaming malaysia vs taiwan 1st leg 29jun... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 months and a week ago.

 

Keputusan penuh SPM 2016 hari ini 16.3.2017

Hari ini ialah keputusan Sijil Pelajaran Malaysia 2016. Sudah tentu cuak pun ada nak ambil result spm hari ini. Haa cuak cuak.. apa yang hendak disampaikan hari ini ialah walaupun keputusan korang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
7 months ago.

 

Tonton live dia bidadariku episod 2

Dia bidadariku episod yang ke2, lakonana erra fazira dan Hisyam Hamid. Untuk full video esok aku update lah yer. Selamat menonton. Huhu Jemput baca entri ini jugaTonton live dia bidadari ku episod 1,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
7 months and a week ago.

 

Tonton live mentor millenia Minggu 3, tv3 26.2.2017

Jom tonton online live streaming mentor millenia battle yang pertama hazama vs hakim malam ini. Jom kita saksikannya dibawah ini. Minggu lepas hazama memohon maaf kerana dia berpakaian ala2 tentera... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
7 months and 3 weeks ago.

 

Live streaming JDT vs Boeung Ket Angkor fc 21.2.2017

Perlawanan pertama dalam kancah liga afc 2017. JDT vs Boeung ket Angkor afc di stadium larkin Tan Sri haji Yunus, Johor Bahru. mampukah jdt kembali lagi mendominasi dalam kumpulan F ini. JDT semakin... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
7 months and 3 weeks ago.

 

Keputusan undian kelayakkan Piala Asia 2019 (UAE)

Baru jer tadi dicabut undi dalam kempen kelayakkan piala asia 2019 . UAE jadi host. Memang agak panjang lagi masa nak sampai 2019 tuh. Tapi kena ada halangan semua tuh, kena menang sekurang-kurangnya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
8 months and 3 weeks ago.

 

Sinopsis penuh Street Vendeta rtm2

Ahha.. Street Vendetta TV2 Bersiaran Malam Ini [02.09.2015]. Drama terbaru menggantikan drama Silir Kasih. Drama ini diterajui oleh pelakon yang kian popular iaitu syarul Ridzwan dan Nad... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3rd September 2015 8:55pm

 

Lirik lagu sehati sejiwa, kemerdekaan 2015

Layan lagu kemerdekaan sempena tahun ini bulan kemerdekaan. Lagu nih memang sangat menyentuh jiwa dan emosi. ceewahh.. Lagu tahun lepas pun sedap juga, disini lahirnya sebuah cinta. Nyanyian oleh... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
24th August 2015 8:00pm

 

Sinopsis penuh drama wadi, Zehra Tv3

Drama Wadi adalah drama terbaru untuk Slot Zehra Tv3, drama ini akan menggantikan drama Puteri Bukan Nama Sebenar yang telah tamat episodnya pun. Drama Wadi ini diarahkan oleh Heykal Hanifah. Drama... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
14th August 2015 9:55pm

 

Sinopsis zahira episod 14, tv3

Sory agak lambat nak update. Mood dah kelaut sikit. Dalam pada itu, zahira masih hilang kawan baik dia pun tak tahu. Encik iqbal merayu pada kawan baik zahira agar bagitahu dia dekat mana. Kalau tak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
23rd January 2015 5:16am

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »