User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

Your avatar

Real Name: yuk

Member Since: 25th June 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 13

MUMMYAYU'S GIVEAWAY

join giveawaysok..hari nie yuk join giveaway mummyayu's...urm...mesti uols dah boleh agak kan kenapa yuk join giveaway nie...hihi..mestilar syarat2 giveaway nie senang...so sangat rugi klau uols x join tau..syarat untuk uols join senang je..just buat entry pasal give away nie je..senang je kan..join lar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 2 weeks ago.

 

Beraya Di Pulau Nami

Jom ke Pulau Nami Malaysiabusy..baru smpat nak update pasal raya..hahablogger2 lain,,raya ketiga dah update pasal raya...huhu..wow..tngok tngok tajuk..hebat ko jah...beraya kat pulau nami korea...hahaha..korang jgn terpedaya ngan tajuk ye..hihi..banyak duit aku nak g beraya ke korea...lagipun klau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 days and 22 hours ago.

 

Resepi Bepang Kacang

resepi bepang kacang tanah yang mudah dan senangok...sape kat cni peminat bepang kacang tanah??angkat tangan..yeah...kita geng sbb yuk pun minat jugak dengan bepang kacang..tapi..klau beli kat kedai,,dah lar mahal..kadang2 tu x rasa tengik dan lemau..geram je kan...so ape kata kita buat sendiri je bepang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 days and an hour ago.

 

Kisah Isteri Derhaka

kisah benar isteri derhaka kepada suamikisah nie yuk share sbb nak bagi iktibar kepada orang ramai..besar dosa tau klau isteri derhaka kepada suami..seperti cerita yang yuk nak share nie..Allah bagi balasan cash kat dunia lagi..nak tahu balasan yang Allah bagi kat isteri derhaka nie...tengok pic...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 days and an hour ago.

 

Golden-B bydrazlan(madu kelulut)

golden-b menyembuhkan luka seawal 3 hari!!!lebih cepat 2x ganda dari krim biasa!!!GOLDEN-B: Produk penyelidikan terbaru Dato' Prof. Dr Azlan, madu yang dihasilkan lebah yg dipelihara, adalah campuran madu terpilih hasil dari ladang herba yang dipantau oleh pakar penyelidik.Sangat sesuai untuk pesakit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 week and 2 days ago.

 

Penyakit Anjing Gila(Rabies)

tanda,gejala dan rawatan penyakit anjing gila atau rabiesdulu time kat universiti yuk ada jugak lar belajar tentang penyakit rabies nie dalam subject microbiology..huhuhupenyakit anjing gila nie mmang menakutkan...kenapa??jap lagi yuk cter..tapi time belajar dulu..ingatkan penyakit nie berlaku kat oversea...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 week and 5 days ago.

 

Tip Simpan Sayur Tahan Lama #1

cara simpan lengkuas,serai,cili api lada merah supaya tahan lamahari nie kita share tips lar plak..x kan asyik nak share resepi je kan..hari nie yuk nak share resepi cara-cara untuk kita simpan lengkuas,serai,cili api dan lada merah supaya tahan lama dalam peti sejuk..biasa klau lengkuas dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 week and 5 days ago.

 

B-Smart Gummy bydrazlan

b-smart gummy supplement untuk otak anak anda.Suplemen untuk anak-anak sudah menjadi satu keperluan, bukan lagi pilihan semata. Anak-anak kita sering terdedah dengan persekitaran yang kotor dan penuh dengan radikal bebas, mereka juga sering memilih makanan mengikut apa yang mereka suka sahaja. Keadaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
1 week and 6 days ago.

 

Golden-B bydrazlan

golden-b menyembuhkan luka seawal 3 hari!!!lebih cepat 2x ganda dari krim biasa!!!GOLDEN-B: Produk penyelidikan terbaru Dato' Prof. Dr Azlan, madu yang dihasilkan lebah yg dipelihara, adalah campuran madu terpilih hasil dari ladang herba yang dipantau oleh pakar penyelidik.Sangat sesuai untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
2 weeks and a day ago.

 

Khalifah-T bydrazlan

khalifah-t membantu masalah kesuburan lelaki goutKhalifah-T merupakan formulasi herba yang telah dikaji oleh saya dan pakar2 penyelidik yang lain sejak tahun 2012.Sehingga kini, 2 jurnal berindeks berjaya diterbitkan dan Projek penyelidikan herba ini telah menelan belanja RM186,600.00 daripada 2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
2 weeks and 4 days ago.

 

resepi strawberry cheese cake

resepi cheese cake strawberryok hari nie yuk nak share resepi ala-ala hotel 5 bintang gitu..hah;;hebat kan..haha..lepas nie uols boleh je buat strawberry cheese cake nie kat umah..x yah nak gi hotel ke..cafe ke..or cameron higlands untuk makan strawberry cheese cake nie...dah lar mahal kan,,huhu...zaman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 weeks and 4 days ago.

 

Movie Review: The Invisible Guest(Contratiempo)

review filem spanish the invisible guest (contratiempo)ok hari nie yuk nak review movie dari sepanyol plak..the invisible guest atau dalam bahasa spanish contratiempo is very great movie..urm..klau x best..x kan yuk nak review kan..yuk biasa review movie yang best2 je...klau movie yang x best..yuk malas nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 weeks and 4 days ago.

 

Ubat Kumur..Perlu Ke??

perlukah mengambil ubat kumur??sekarang nie kan banyak kat pasaran yang jual ubat kumur..iklan dalam tv pun banyak tentang ubat kumur nie..tapi sejauh manakah kita perlu mengambil ubat kumur nie..??atau hanya sekadar cukup dengan memberus gig??ada gak yuk dengar orang bgtau kena ambik gak ubat kumur untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month ago.

 

resepi bangkit susu

resepi kuih bangkit@ cheeseok hari nie kita belajar buat kuih bangkit plak ye..yuk bukan nak ajar kuih bangkit santan,,tapi kuih bangkit susu,,klau kuih bangkit santan x sesuait untuk buat kuih raya,,sbb takut kalau simpan lamm dia berbau tengik..so x sedap lar kan,,[wajib cuba: resepi semperit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month ago.

 

Resepi Cili Jeruk Mudah

resepi cili jeruk@ cili potong ranggup dan mudahok hari nie kita belajar buat cili jeruk plak ye..mudah je nak buat cili nie sbnarya..bukan ssah pun..hihi..klau dekat kelantan cili jeruk nie orang panggil cili potong..cili jeruk nie klau makan degan mee sup atau char kueh tiaw mmang sedap..rasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and a week ago.

 

11 Kaum Yang Dibinasakan Oleh Allah

kaum yang dibinasakan dan dihapuskan oleh allahok hari nie..yuk nak share ckit ttang kaum yang allah hapuskan dari muka bumi nie..yuk juga baru tahu...banyak jugak kaum yang allah binasakan..yang biasa kita dengar..kaum nabi luth..kaum nabi salleh..tapi..hakikatnya banyak lagi yang telah allah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month and a week ago.

 

Tips Menghias Rumah Ketika Musim Perayaan

cara menghias rumah ketika hari rayapic kredit to google imageamboi yuk...puasa baru je cukup seminggu dah prepare untuk raya ke..hihi..biasalar..klau bab2 raya nie mmang semangat ckit..klau nak menghias rumah untuk hari raya kena lar awal2..bukan ape..bulan puasa nie.memang letih ckit kan..so kita kemas2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month and 2 weeks ago.

 

resepi semperit gebu

resepi semperit klasik yang gebuok..sbb dah nak masuk bulan puasa..so..untuk bulan ramadhan nie..yuk akan share resepi biskut yer..yelar..yuk tahu mesti uols tengah cari resepi biskut yang senang dan sedap kan..xpe..yuk faham..hihi..ok..hari nie yuk nak share resepi semperit gebu..semperit nie..yuk panggil...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and 2 weeks ago.

 

Movie Review: confessions(kokuhaku)

review disturbing filem jepun,confessions(kokuhaku)hello semua..sihat ke...jumpa kita lagi dalam rancangan review movie..ceh..dah macam pengacara rancangan plak..hahaha..wow..review movie lagi...urm..kenapa yuk semangat review movie sekarang??yuk pun x tau..kadang2 ..bila mood nak review movie tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month and 3 weeks ago.

 

Resepi Tart Nenas Gebu

resepi tart nenas sedap dan mudahbulan puasa dah nak dekat kan...so..musim untuk membuat biskut pun datang lar...hahah..time nie...kedai bakery memang meriah...ramai je orang datang membeli..ok..hari nie yuk nak share resepi tart nenas..resepi tart nenas nie..memang sedap lar..gebu dan ringan je..klau makan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and 3 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »