User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

Your avatar

Real Name: yuk

Member Since: 25th June 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 18

Resepi Nasi Goreng Cili Kering

resepi nasi goreng cili kering yang sedap dan senangok lar...hari nie kita belajat buat nasi goreng lar plak ye..bosan jugak klau asyik dok belajar kek dan biskut.so hari nie kita belajar buat nasi goreng..nak buat nasi goreng lar yang paling senang..sebab..campak2 dah ciap kan..sape kat sini peminat nasi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
11 months and 2 weeks ago.

 

Misteri Rumah Agam Peninggalan Moyang-Part 2

sambungan cerita daripada misteri rumah agam peninggalan moyang part 1ok now kita baca sambungan kisah misteri rumah agam peninggalan moyang..tapi..sblum tu uols dah baca ke misteri rumah agam peninggalan moyang part 1??klau blum baca..sila baca yang part 1 dlu..nntikan x faham plak..klau nak baca yang part...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 2 weeks ago.

 

Kelebihan Dan Kehebatan Surah Al-Kahfi

surah al-kahfi menjadi pelindung daripada fitnah dajjalsalam semua...hari nie kita cerita tentang surah al-kahfi..sape yang selalu baca surah al-kahfi angkat tangan...wow ramai jgak yang baca surah al-kahfi nie...bagus-bagus..mesti ramai yang tahu bahawa sunnah bagi kita untuk membaca suran al-kahfi setiap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and a week ago.

 

Perlindungan dan Pengecualian Penyakit Dalam Takaful Kesihatan Perubatan

penyakit yang dilindungi dan dikecualikan dalam takaful kesihatan dan perubatanapa yang anda perlu ingat dalam takaful kesihatan perubatan pembayaran manfaar bergantung kepada jenis plan anda.apa yang anda perlu lakukan ialah dengan merujuk kepada sijil takaful mengenai maklumat lanjut dan manfaat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
7th August 2017 10:06am

 

Moview Review: The Salesman

review filem iran,the salesmanfilem salesman nie merupakan filem hasil karya asghar fahardi..yuk suka sangat dengan filem asghar farhadi...sbb minat sangat dengan pengarah nie..nie kali ketiga yuk review filem asghar fahardi..antara karya asghar yang yuk pernah review ialah:moview review:about ellymovie...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
20th July 2017 11:38am

 

MUMMYAYU'S GIVEAWAY

join giveawaysok..hari nie yuk join giveaway mummyayu's...urm...mesti uols dah boleh agak kan kenapa yuk join giveaway nie...hihi..mestilar syarat2 giveaway nie senang...so sangat rugi klau uols x join tau..syarat untuk uols join senang je..just buat entry pasal give away nie je..senang je kan..join lar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3rd March 2017 9:20am

 

Beraya Di Pulau Nami

Jom ke Pulau Nami Malaysiabusy..baru smpat nak update pasal raya..hahablogger2 lain,,raya ketiga dah update pasal raya...huhu..wow..tngok tngok tajuk..hebat ko jah...beraya kat pulau nami korea...hahaha..korang jgn terpedaya ngan tajuk ye..hihi..banyak duit aku nak g beraya ke korea...lagipun klau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
18th July 2016 8:34am

 

Cara Buat Duit Dengan Membaca Articele Berita

membaca pun dapat duitok hari nie yuk nak share apps yang best sgt iaitu Cashzinedengan Cashzine nie uols boleh dapat duit dengan membaca tau..x caye??nnti yuk share testimoni..tapi xdelar dpat duit sampai ribu2..tu scam nama dia..klau uols rajin membaca article..boleh lar dapat dlm rm20-rm30tapi kena rajin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 weeks and 2 days ago.

 

Resepi Aiskrim Oreo Senang(3 bahan je)

resepi aiskrim oreo guna 3 bahan jeresepi aiskrim oreo nie senang je tau nak buat...guna 2 bahan je..x caye??ok..nnti baca smpai habis tau..rasa aiskrim oreo nie sedap tau..lembut je bila kita gigit..kombinasi susu dengan oreo memang hebat..tapi sebelum tu..uosl dah cuba ke resepi aiskrim nie:resepi aiskrim...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 weeks and 6 days ago.

 

Bawang Putih Boleh Tambah Air Mani Sperma Lelaki?

bawang putih dapat menambahkan air mani dan sperma lelaki?Kekurangan air mani dan air mani kurang sebur merupakan mimpi buruk bagi kaum lelaki. Hai ini akan menjadi lagi buruk bila mereka ingin mendapatkan zuriat. Seperti isu kesihatan yang lain, kesuburan lelaki juga perlu mendapatkan perhatian.anda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
4 weeks and a day ago.

 

Philodendron Micans Grow Care Tips

Philodendron micans are the perfect philodendron for small spaces. Philo micans are widespread in Mexico, the Americans and the Caribbean. Micans has velvety, heart-shaped leaves that never grow beyond 3” in width (nodes are also closely spaced for a compact appearance). The colour of micans leaves are...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
1 month and a week ago.

 

Resepi Telur Sotong Goreng Kunyit Senang Simple

resepi telur sotong goreng kunyittelur sotong memang menjadi kegilaan sekarang macam2 yang anda boleh masak dengan telur sotong nie.ada yang suka telur sotong kari,telur sotong celup tepung dan yang terbaru pekasam telur sotong.well ikut citarasa masing2 lar kan nak masak ape...lagipun telur sotong nie...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and a week ago.

 

Philodendron Gloriosum Grow Care Tips

Tips for growing philodendron gloriosum Philodendron gloriosumleaves are reported to reach a size of 90cm (36 inches) in its native growing areas. The plant has a velutinous (velvet) appearance. For your information as the leaves reach maturity the white veins become more pronounced...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
1 month and 2 weeks ago.

 

Philodendron Rojo Congo Care Grow Tips

Philodendron Rojo Congo Care philodendron rojo congo is an attractive tropical plant that produces showy flowers and interesting leaves. Did you know that it gets the name “rojo” from its new leaves, which unfurl in a deep, shiny red. However, as the leaves mature,it will fade to a burgundy green...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
3 months and 3 weeks ago.

 

Philodendron Moonlight Grow Care Tips

Tips to care your philodendron moonlight Philodendron Moonlight is a hybrid variety of philodendron.Moonlight is very popular and easy to care house plants. This philodendron is low growing and shrub-like tropical plant. However, over time, it can grow quite large around 20-24-inch-high and 20-26 inch wide.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
4 months and 2 weeks ago.

 

Resepi Biskut Sarang Semut

biskut sarang semut yang senang dan sedapresepi biskut sarang semut nie antara biskut yang senang untuk dibuat.klau rajin anda boleh buat bersama-sama anak2..boleh jgak mengeratkan hubungan dengan anak2biskut sarang semut nie bukan sahaja senang untuk buat..tapi rasa sedap tau..sebab tu biskut nie menjadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 months ago.

 

Resepi Biskut Gajus Sedap Senang

resepi biskut gajus sedap sangathari raya dah nak dekat..so ape lagi..time untuk buat biskut lar..hihi.biskut gajus nie..antara biskut evergreen..biskut nie selalu ada dalam balang biskut raya.tapi nasib biskut gajus nie sama dengan nasib biskut jem strawberry..klau biskut jem strawberry jem dia yang selalu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 months and 2 weeks ago.

 

Philodendron Hastatum Grow Care Tips

Grow Philodendron Hastatum Philodendron Hastatum is a popular house plant because it is extremely easy to grow.This Philodendron has smooth and semi-gloss leaves Synonyms:Philodendron elongatum, Philodendron hastifolium, Philodendron domesticum Common name: Silver Sword Philodendron...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
5 months and 2 weeks ago.

 

Koleksi Resepi Biskut Raya

resepi biskut raya yang sedap dan senangraya dah dekat...biskut raya dah start buat ke??belum buat lagi..xde idea nak buat biskut raya..klau camtu anda berada di tempat yang betul..nanti admin share resepi biskut raya yang famous..kadang nak cari resepi biskut raya yang sedap tu susah kan..kadang2 tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
5 months and 3 weeks ago.

 

Design 87: Tilam Kekabu Bakul Baby

beli set tilam kekabu baby set bakul babyok kali nie yuk buat design mickey untuk set tilam dan bakul babycantik kan design nie..warna warni..klau ibu yang suka warna yang striking dan menyerlah.nie lar design yang sesuai untuk baby anda..design nie..sesuai untuk baby boy dan baby girl jgak..design...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 3 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »