User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

Your avatar

Real Name: yuk

Member Since: 25th June 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 17

Resepi Nasi Goreng Cili Kering

resepi nasi goreng cili kering yang sedap dan senangok lar...hari nie kita belajat buat nasi goreng lar plak ye..bosan jugak klau asyik dok belajar kek dan biskut.so hari nie kita belajar buat nasi goreng..nak buat nasi goreng lar yang paling senang..sebab..campak2 dah ciap kan..sape kat sini peminat nasi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and 2 weeks ago.

 

Misteri Rumah Agam Peninggalan Moyang-Part 2

sambungan cerita daripada misteri rumah agam peninggalan moyang part 1ok now kita baca sambungan kisah misteri rumah agam peninggalan moyang..tapi..sblum tu uols dah baca ke misteri rumah agam peninggalan moyang part 1??klau blum baca..sila baca yang part 1 dlu..nntikan x faham plak..klau nak baca yang part...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months and 2 weeks ago.

 

Kelebihan Dan Kehebatan Surah Al-Kahfi

surah al-kahfi menjadi pelindung daripada fitnah dajjalsalam semua...hari nie kita cerita tentang surah al-kahfi..sape yang selalu baca surah al-kahfi angkat tangan...wow ramai jgak yang baca surah al-kahfi nie...bagus-bagus..mesti ramai yang tahu bahawa sunnah bagi kita untuk membaca suran al-kahfi setiap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months and a week ago.

 

Perlindungan dan Pengecualian Penyakit Dalam Takaful Kesihatan Perubatan

penyakit yang dilindungi dan dikecualikan dalam takaful kesihatan dan perubatanapa yang anda perlu ingat dalam takaful kesihatan perubatan pembayaran manfaar bergantung kepada jenis plan anda.apa yang anda perlu lakukan ialah dengan merujuk kepada sijil takaful mengenai maklumat lanjut dan manfaat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
2 months and 2 weeks ago.

 

Moview Review: The Salesman

review filem iran,the salesmanfilem salesman nie merupakan filem hasil karya asghar fahardi..yuk suka sangat dengan filem asghar farhadi...sbb minat sangat dengan pengarah nie..nie kali ketiga yuk review filem asghar fahardi..antara karya asghar yang yuk pernah review ialah:moview review:about ellymovie...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 months ago.

 

MUMMYAYU'S GIVEAWAY

join giveawaysok..hari nie yuk join giveaway mummyayu's...urm...mesti uols dah boleh agak kan kenapa yuk join giveaway nie...hihi..mestilar syarat2 giveaway nie senang...so sangat rugi klau uols x join tau..syarat untuk uols join senang je..just buat entry pasal give away nie je..senang je kan..join lar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
7 months and 2 weeks ago.

 

Beraya Di Pulau Nami

Jom ke Pulau Nami Malaysiabusy..baru smpat nak update pasal raya..hahablogger2 lain,,raya ketiga dah update pasal raya...huhu..wow..tngok tngok tajuk..hebat ko jah...beraya kat pulau nami korea...hahaha..korang jgn terpedaya ngan tajuk ye..hihi..banyak duit aku nak g beraya ke korea...lagipun klau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
18th July 2016 8:34am

 

Philodendron Selloum Grow Care

Philodendron Selloum Growing Tips Philodendron Selloum or Tree Philodendron is native to South America. Philo Selloum is a tropical plant that is usually grown in full sun, but can tolerate deep shade. Apart from that it grows best in moisture-retentive soil that are slightly alkaline. However, it cannot...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
1 week and 3 days ago.

 

Aiskrim Malaysia: Resepi Aiskrim Kacang Merah

resepi aiskrim kacang merah yang sedap dan senangOk hari nie yuk nak ajar buat aiskrim Malaysia lar plak..Lama rasanya x makan aiskrim Malaysia…Aiskrim Malaysia ada banyak perisa kan..so untuk hari nie yuk nak ajar uols perisa kacang merah ok..Untuk perisa lain lain kali yuk ajar…so klau nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 week and 5 days ago.

 

Resepi Nasi Goreng Sardin Senang

nasi goreng sardin sedap dan mudahok..hari nie kita belajar buat nasi goreng plak ye..orang malaysia memang xleh lari daripada nasi goreng kan..sbb tu kat malaysia nie ada macam2 jenis nasi goreng..salah satu daripada nasi goreng yang ada kat malaysia nia ialah nasi goreng sardinkenapa nasi goreng famous...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 week and 5 days ago.

 

Resepi Kek Buah Bakar Senang

resepi kek buah versi bakar yang senang dan simpleok..hari nie plak kita belajar buat kek buah..sebelum nie admin dah ajar resepi kek buah versi kukus kan...dah cuba ke???klau blum cuba bleh tngok kat sini resepi kek buah madutapi...untuk resepi kek buah kali nie.lain sikit..sbb kita bakar.resepi nie sesuai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 weeks and 6 days ago.

 

Promosi Tilam Kekabu Baby(design mickey jalur)

menjual tilam kekabu babyibu2 klau dah nak bersalin mesti cari barang baby kan..salah satu barang baby yang mendapat sambutan ialah tilam kekabu dan bakul baby...klau ibu2 semua mencari tilam kekabu untuk baby anda berada di tempat yang betul...sebab yuk menjual tilam baby dan bakul baby..tilam baby...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 weeks and 6 days ago.

 

6 Buah Terbaik Untuk Pesakit Kencing Manis

buah-buahan yang mampu menurunkan paras gula pesakit kencing manisDiabetes menyebabkan tahap gula dalam darah (glukosa) tinggi disebabkan oleh kekurangan pengeluaran insulin. Ia biasanya diklasifikasikan sebagai kencing manis Jenis 1, di mana badan gagal menghasilkan insulin, atau kencing manis Jenis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
2 weeks and 6 days ago.

 

10 Simptom Sakit Buah Pinggang

tanda buah pinggan anda rosakSetiap manusia akan memiliki satu set buah pinggang. Buah pinggang adalah organ berbentuk seperti kacang merah yang terletak di sisi kanan dan kiri tulang belakang di atas bahagian pinggang kita.Fungsi utama buah pinggang adalah sebagai penapis untuk membersihkan darah,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
3 weeks and 4 days ago.

 

Lazada Shopathon Blogger Contest-Part 2

Lazada blogger contest.hye guys.....ape khabar...sihat ke??hopefully sihat lar kan..nie nak bagitau.....lazada ada buat sale lagi....Shopathon saleShopathon salenie bermula pada 27/9/2018so uols boleh lar prepare duit untuk sale kali nieShopathon salenie banyak benda menarik tau..ada free...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 weeks and 5 days ago.

 

Philodendron Brasil Grow Care Tips

Tips for growing philodendron brasil Philodendron brasil or Philodendron hederaceum is originally from most of South America. Philodendron hederaceum is a fairly tolerant, attractive houseplant. Philodendron brasil offers a colorful twist on a plant. This philodendron plant has been a houseplant favorite...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Philodendron Plant
1 month ago.

 

Cara Memutihkan Kulit Muka

memutihkan kulit muka dengan menggunakkan cuka dan haliasape yang x nak dengan kulit muka yang cantik dan berseri-seri kan..ramai yang sanggup habiskan duit beratus-ratus semata-mata untuk kelihatan cantik..so hari nie yuk nak share cara memutihkan kulit mukacara nie senang je..sebab hanya mengunakkan cuka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
1 month ago.

 

Resepi Udang Butter Cheese Senang

udang masak butter cheeseok hari nie kita belajar masak udang butter cheese besama daun kari.resepi udang butter nie sangat sedap sebab kita ada letak cheese.so rasa dia memang berlemak ye..pastu kita letak jugak daun kari.aroma daun kari tu akan membangkitkan nafsu makan uols..hahahaResepi udang masak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month ago.

 

6 Punca Utama Lelaki Menjadi Mandul @ Tidak Subur

sebab utama kemandulan dalam kalangan lelakiKemandulan atau ketidaksuburan pada lelaki akan menjadi penghalang bagi pasangan yang merancang untuk mendapat bayi.Apakah Kemandulan @ ketidak suburan Lelaki?Kemandulan berlaku apabila lelaki tidah mampu untuk membuatkan wanita mengandung.Bagaimana kemandulan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
1 month ago.

 

Resepi Jus Avocado

resepi jus avocado@ alpokat senang dan sedapok..hari nie kita belajar buat jus plak ye..klau jus..mestilar jus buah-buahan lar kan..untuk hari nie kita belajar buat jus avocado..klau kat indonesia kita panggil jus alpokat..kita belajar buat jus avocado dulu..next time kita belajar plak buat jus buah-buahan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
1 month and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »