User Profile: segalabenda

Show pings in: English | Malay | All

 

segalabenda

Your avatar

Real Name: OlaOli

Member Since: 14th March 2012



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 5

Tips post diindex dengan cepat di google

Tips post diindex dengan cepat di google Kalu ikutkan dah lebih kurang 1 tahun 7 bulan aku berblogging di olaoli.com. The post Tips post diindex dengan cepat di google appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
10 months and a week ago.

 

Traveloka Fly Win CNY Contest

Siapa yang nak melancong dengan penerbangan dan penginapan percuma? Ini peluang anda kerana sempena Tahun Baru Cina, Traveloka kini menganjurkan Traveloka Fly The post Traveloka Fly Win CNY Contest appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
5 months and 4 weeks ago.

 

Ketahui post paling popular di blog anda dengan Google Analytic

Post paling popular dengan Google analytic Khas untuk blogger yang masih newbie, post ni aku nak share cara bagaimana nak tahu yang manakah post di blog korang yang paling popular. The post Ketahui post paling popular di blog anda dengan Google Analytic appeared first on Olaoli.com.

1Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
11 months ago.

 

Tanda migrain, punca migrain pengalaman dan petua

​Baru-baru ni teman kena migrain untuk kali kedua yang baru disedari yang ianya adalah migrain. Pertama kali ... The post Tanda migrain, punca migrain pengalaman dan petua appeared first on Blogger Olaoli.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
1 day and 2 hours ago.

 

Tools asas untuk Blogger

​WordPress merupakan salah satu platform blog terbaik dari banyak-banyak platform yang ada. Sebahagian besar blogger lebih memilih ... The post Tools asas untuk Blogger appeared first on Blogger Olaoli.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
2 days ago.

 

Musim durian dah tibe

​Musim dor​oyan dah tibe dah kome oii. teman nengok kat tv dan facebook bukan main lagi harge ... The post Musim durian dah tibe appeared first on Blogger Olaoli.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
5 days and 15 hours ago.

 

Tempat menarik di Malaysia untuk honeymoon

Kita sangat beruntung kerana lahir di sebuah negara yang penuh dengan keindahan alam. Malaysia merupakah sebuah negara ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
1 week and 2 days ago.

 

Tempat menarik di Teluk Intan. Teman Orang Teluk Intan Perak

Salam semue. ​Kali teman nak menulis tentang asal usul teman. Pelik tak sebab ape ganti name diri kali ni teman?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
1 week and 4 days ago.

 

bisnes makanan yang menguntungkan

Manage All Your Daily Tasks Through A Single App Our experts About us Phasellus sodal dictum dolor quis fringilla.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
2 weeks ago.

 

Perniagaan dari rumah yang menguntungkan

Dunia sekarang sangat berbeza dari dulu. Jika dahulu kalau tidak keluar bekerja alamatnya dapur tak berasap, satu keluarga kebulur tak makan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
2 weeks and a day ago.

 

Pengalaman kerja hantar tong gas

2-3 hari lepas ternampak motor delivery tong gas. Teringat kembali nostalgia zaman belajar di UiTM Shah Alam 15 tahun yang lepas.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
2 weeks and 4 days ago.

 

Basuh pakaian di kedai dobi layan diri

Hari raya punye pasal buat pertama kali dalam sejarah 11 tahun terakhir aku basuh pakaian di dobi layan diri. Dulu last guna semasa di batu pahat kat dalam kolej hanya dengan kos RM 1 untuk 8 kg kain.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
3 weeks and a day ago.

 

PC gaming baru olaoli

Gaming sekarang ni berada di zaman yang kemuncaknya pada aku. Kemungkin akan terus memuncak atau tidak, tak dapat dipastikan. Namun ramai orang bermain game terutama lelaki tetapi tidak bermakna orang perempuan langsung tak main game.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
4 weeks and a day ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
1 month and a week ago.

 

Buku-buku hartanah dalam koleksi olaoli

Aku adalah seorang yang agak rajin membaca cewahh selepas lama tak posting terus ayat pertama memuji diri sendiri. Tapi memang benar aku memang rajin membaca. The post Buku-buku hartanah dalam koleksi olaoli appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
5 months and 2 weeks ago.

 

Lagu Sambutlah Kasih – Lovehunters

Umur aku tahun ni dah 36 tahun. Dah tua dah. Walaupun dah tua ni aku masih lag seorang peminat pendengar lagu-lagu melayu. The post Lagu Sambutlah Kasih Lovehunters appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Blogger Olaoli
5 months and 3 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 Next »