User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

Your avatar

Real Name: Mrs. A

Member Since: 30th November 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 14

Bowling Bersama The Turkey

As Salam and greetings to dear readers. Bowling Bersama The TurkeyLast weekend sempat Mrs. A bermain bowling bersama The Turkey. Uiksss siapa The Turkey tu!!? Actually itu adalah nama team bowling Mrs. A. Pada 14 Oktober nanti syarikat akan mengadakan Pertandingan Bowling Piala Pengarah kekdahnya sajalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and a day ago.

 

Giveaway By LZ

As Salam and greetings to dear readers. Giveaway By LZJom sertai Giveaway by LZ. Actually Mrs. A dah perasan giveaway ini seawal ianya dilancarkan tetapi baru hari ini berkesempatan untuk turut serta.Okay tepek banner dulu.KLIKSyarat-syarat yang LZ kenakan untuk turut serta dalam giveaway by LZ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 4 weeks ago.

 

Pencarian Bloglist Di Aimanabdullah.com

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Pencarian Bloglist Di Aimanabdullah.comSyaratnya sangat mudah untuk join pencarian bloglist di Aiman tak kisah ni eh! bukan Atk la Mrs. A oiiii... hahaha gurau aje jangan marah arrr... Aimanabdullah.com. Syaratnya cuma follow blog beliau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box

As Salam and greetings to dear readers.Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box.Today Mrs. A memutuskan untuk mengucapkan selamat tinggal kepada shout box a.k.a Chat box Mrs. A. Actually dah lama Mrs. A nak ucapkan selamat tinggal drafnya pun dah lama tapi terasa sedikit bimbang kalau ada blogger yang hanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months ago.

 

Jalan-Jalan Genting Highland

As Salam and greetings to dear readers. Jalan-Jalan Genting Highland.Sekejap aje dah bulan April. Eh! bulan Mrs. A punya turn dapat duit kootoo yaaaahooooooo dan juga bulan yang banyak birthday dalam family Mrs. A adeh! hurm... intro yang takde kena mengena langsung dengan tajuk jalan-jalan Genting...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and 2 weeks ago.

 

Farewell Lunch Di Hardwood Cafe

As Salam and greetings to dear readers. Farewell Lunch Di Hardwood Cafe.Yesterday Mrs. A dan LZ tidak keluar lunch bersama "gang lunch". Ha!! "yesterday lunch" Encik Bos nak belanja lunch sempena farewell seorang adik yang dah habis tempoh practical di department Mrs. A. Rasanya ini intern yang agak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and 3 weeks ago.

 

Baru Nak Tempah Baju Raya

As Salam and greetings to dear readers. Baru nak tempah baju raya. Readers bagaimana pula dah siap ke persiapan raya tahun ini? Bagi Mrs. A pula last Saturday sebelum pulang ke kampung barulah A's family berkesempatan menempah baju raya tema. Hurm!... tak peliklah dah fiil Mr. A memang biasa tempah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months and 2 weeks ago.

 

#SBAM2018 - Day 4 @ Last

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. #SBAM2018 - Day 4 @ LastAdeh! lama betul ha nak up-date kisah#SBAM2018 - Day 4 @ Last harap masih ada yang nak tahu la.. ya apa kisah di hari last tersebut. Eh! cerita sport lagilah nampaknya ya.Penghuni bilik 502 is ready to go for...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 day and 14 hours ago.

 

HARI SUKAN NEGARA PERINGKAT NEGERI SEMBILAN

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. HARI SUKAN NEGARA PERINGKAT NEGERI SEMBILANSiapa join hari sukan negara Sabtu lepas a.k.a HSN? Okay sep sket cos Mrs. A pun join tau main netball ngeh! ngeh! ngeh! Dari apa yang Mrs. A tengok di Soc Med meriah sesangat hari sukan negara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 days and 11 hours ago.

 

Corat-Coret Majlis Perkahwinan Ucu

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Corat-Coret Majlis Perkahwinan UcuMakcikku tawen lagiii... hiks! Time Ucu nak kahwin tu we all anak-anak sedara suka aje menyakat dia dengan kata-kata tulah makcikku tawennn lagi... tapi Ucu okay jer... tersenyum dan ketawa dengan usikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 3 days ago.

 

Netball : Friendly Match Bersama Team Netses

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Netball : Friendly Match Bersama Team NetsesSetelah hampir sebulan lebih berehat dari bermain netball finally last Saturday dapat juga menjayakan friendly match bersama dengan team Netses. Team Netses ini pun last minutes punya planning...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 5 days ago.

 

Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana.Mrs. A tertarik nak join giveaway let's be beautiful by Ana Suhana ini sebabnya tentulah nak jadi beautiful muahahhhaaaa... okay #lawakjerKLIK BANNERSyarat-syarat untuk turut serta dalam giveaway...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and a day ago.

 

Wordless Wednesday #118 - Happy 17th Anniversary

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #118 - Happy 17th AnniversarySakinah, Mawaddah, Wa RahmahAlhamdulillah sudah 17 tahun 4 hari sudah usia pernikahan Mr. and Mrs. A. Tarikh sebenar majlis akad nikah adalah pada 29 September 2001. Kebetulan sama pula...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 3 days ago.

 

LAZADA : Alhamdulillah Mrs. A Menang 2nd Prize - RM300 Lazada Shopping Vouchers

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. LAZADA : Alhamdulillah Mrs. A Menang 2nd Prize - RM300 Lazada Shopping Vouchers.Pasti semalam blogger yang turut serta dalam Lazada Shopathon Blogger contest tu dah terima email daripada Lazada team, senarai nama pemenangkan..kan..kan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 4 days ago.

 

Lunch Out Di Casa Lagenda Seremban 2 dan Tak Sengaja Sampai ke Tg Agas

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Lunch Out Di Casa Lagenda Seremban 2 dan Tak Sengaja Sampai ke Tg Agas.Last weekend Mr. A ajak lunch kat luar ialah dah lama we all tak outing yang cukup korum a.k.a complete 5 sekeluarga. Tapi outing pun setakat nak jalan-jalan cari makan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and a day ago.

 

Lazada Shopathon Blogger Contest: Session #2

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Lazada Shopathon Blogger Contest: Session #2Lazada Shopathon Blogger Contest: Session 2 telah pun bermula pada 21 September 2018 yang lalu dan akan berakhir pada 27 September 2018. Hurm... sempat lagi readers kalau nak join. Jom sama-sama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 5 days ago.

 

Outing Bertiga Tengok Munafik 2

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Outing Bertiga Tengok Munafik 2Sewaktu cuti hari Malaysia tu Mrs. A pada mulanya takde plan pun nak outing. Tapi since Mr. A ada bagi RM suruh bawa budak-budak pi tengok movie haish! ada baiknya keluar cos nanti kalau tak keluar dia minta...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 weeks ago.

 

Salam Jumaat: Apakah Hukum Bermain Duit Kutu?

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Salam Jumaat: Apakah Hukum Bermain Duit Kutu?Kutu oh duit kutu huhuhuuhu... selama ini Mrs. A main jer... duit kutu tapi tulah alpa tak ambil tahu sangat hukumnya dari segi syarak. Ini apa yang Mrs. A cakap adalah pasal duit kutu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

#SBAM2018 - Day 3

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. #SBAM2018 - Day 3Okay meh! sini Mrs. A sambung lagi kisah Sukan Bekalan Air Se-Malaysia a.k.a SBAM2018 day 3 pulak. Oleh kerana team netball tiada rezeki menang maka teams selayaknya jadi supporters ajelah kepada team lain-lain yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

#SBAM2018 - Day 2

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. #SBAM2018 - Day 2Sebelum memori Sukan Bekalan Air Se-Malaysia a.k.a SBAM2018 ini hilang dari ingatan Mrs. A adalah lebih baik kiranya Mrs. A up-date ya... buat readers yang nak tahu citer day 1 klik [SINI]Day 2 morning diwar-warkan dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »