User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

Your avatar

Real Name: Mrs. A

Member Since: 30th November 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 17

Bowling Bersama The Turkey

As Salam and greetings to dear readers. Bowling Bersama The TurkeyLast weekend sempat Mrs. A bermain bowling bersama The Turkey. Uiksss siapa The Turkey tu!!? Actually itu adalah nama team bowling Mrs. A. Pada 14 Oktober nanti syarikat akan mengadakan Pertandingan Bowling Piala Pengarah kekdahnya sajalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7 months and 2 weeks ago.

 

Giveaway By LZ

As Salam and greetings to dear readers. Giveaway By LZJom sertai Giveaway by LZ. Actually Mrs. A dah perasan giveaway ini seawal ianya dilancarkan tetapi baru hari ini berkesempatan untuk turut serta.Okay tepek banner dulu.KLIKSyarat-syarat yang LZ kenakan untuk turut serta dalam giveaway by LZ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months ago.

 

Klinik Pergigian UTC Seremban

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Klinik Pergigian UTC Seremban.Tak tahulah apa mimpi Adik tiba-tiba ajak Mrs. A pergi scalling gigi. Mungkin gara-gara usikan babah dia yang cakap gigi dia kuning kot muahahhaaaa....Mula-mula duklah blurrr... klinik manalah yang paling...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 months and 2 weeks ago.

 

Pencarian Bloglist Di Aimanabdullah.com

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Pencarian Bloglist Di Aimanabdullah.comSyaratnya sangat mudah untuk join pencarian bloglist di Aiman tak kisah ni eh! bukan Atk la Mrs. A oiiii... hahaha gurau aje jangan marah arrr... Aimanabdullah.com. Syaratnya cuma follow blog beliau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and a week ago.

 

Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box

As Salam and greetings to dear readers.Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box.Today Mrs. A memutuskan untuk mengucapkan selamat tinggal kepada shout box a.k.a Chat box Mrs. A. Actually dah lama Mrs. A nak ucapkan selamat tinggal drafnya pun dah lama tapi terasa sedikit bimbang kalau ada blogger yang hanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Jalan-Jalan Genting Highland

As Salam and greetings to dear readers. Jalan-Jalan Genting Highland.Sekejap aje dah bulan April. Eh! bulan Mrs. A punya turn dapat duit kootoo yaaaahooooooo dan juga bulan yang banyak birthday dalam family Mrs. A adeh! hurm... intro yang takde kena mengena langsung dengan tajuk jalan-jalan Genting...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Farewell Lunch Di Hardwood Cafe

As Salam and greetings to dear readers. Farewell Lunch Di Hardwood Cafe.Yesterday Mrs. A dan LZ tidak keluar lunch bersama "gang lunch". Ha!! "yesterday lunch" Encik Bos nak belanja lunch sempena farewell seorang adik yang dah habis tempoh practical di department Mrs. A. Rasanya ini intern yang agak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Baru Nak Tempah Baju Raya

As Salam and greetings to dear readers. Baru nak tempah baju raya. Readers bagaimana pula dah siap ke persiapan raya tahun ini? Bagi Mrs. A pula last Saturday sebelum pulang ke kampung barulah A's family berkesempatan menempah baju raya tema. Hurm!... tak peliklah dah fiil Mr. A memang biasa tempah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
11 months and 2 weeks ago.

 

Berbuka Puasa dan Solat Tarawih Di Jiboi

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Pada hari Ahad lepas bersamaan 14 Ramadan 1440H family Jiboi buat berbuka puasa bersama-sama di Jiboi kemudian terus solat Tarawih sekali. Actually idea ni datang dari Along (b.i.l) kat dalam group WhatApps family mengajak, "mohhh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 days and 16 hours ago.

 

Selamat Hari Guru 2019

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Selamat 'Hari Guru' Mrs. A ucapkan buat semua warga pendidik. Seperti yang kita sedia maklum 16 Mei setiap tahun adalah hari mengenang jasa guru di Malaysia. Tema Hari Guru pada tahun ini Mrs. A rasakan sangat unik iaitu "Guru, Obor Hemah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and a day ago.

 

Kursus Corporate Governance (CG) Untuk Syarikat Kerajaan Negeri

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Kejadian ini adalah pada 30 April yang lalu. Bos dan Mrs. A berserta seorang lagi staff dari unit lain kena pergi kursus Corporate Governance (CG) rasanya sesiapa yang kerja kerajaan atau agensi-agensi yang berkaitan mesti tahu pasal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 2 days ago.

 

Ramadhan Kareem

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Ramadhan Kareem dear readers dan lebih afdal kalau readers menjawab dengan Allahu akram. Dari apa yang Mrs. A baca Ramadhan Kareem tu maksudnya Ramadhan mulia dan Allahu akram tu pulak maksudnya Allah lebih mulia.google imageAmvoiii!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 3 days ago.

 

Giveaway Ramadhan/Syawal 2019 oleh Sha Mohamed

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Sempena hari Jumaat yang penuh barokah ini Mrs. A mengambil kesempatan untuk join Giveaway Ramadhan/Syawal 2019 oleh Sha Mohamed. Semoga bertuahlah hendakNYA. Giveaway ini tak lama pun tempohnya so readers yang nak join moh! le kita join...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks ago.

 

Happy Birthday Babah

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Happy birthday babah. As for month of April memang ramai yang celebrate birthday di kalangan family Mrs. A. April 22nd Aryssa dan Adik, April 29th babah dan April 30th Adik Mrs. A yang bongsu a.k.a Maksu. Fuh! meriah dengan cake...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and a day ago.

 

Selamat Bertunang Anyah

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Selamat bertunang Anyah a.k.a Angah, cousin Mr. A. This weekend Saturday and Sunday busy betul Mrs. A sekeluarga tak lekat kat rumah. Saturday morning se-awal pukul 9.30 pagi dah bersiap-siap nak ke Kelang sempena memenuhi jemputan majlis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 4 days ago.

 

Maklum Balas Ujian Talasemia Alfa

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Maklum balas ujian talasemia alfa Along telah diketahui. Sebelum ini Mrs. A dah pernah share pasal ujian saringan talasemia ni [SINI] Pada minggu lepas Mrs.A telah mendapat panggilan daripada Klinik Kesihatan Sikamat ("KKS") meminta ibu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 weeks and a day ago.

 

Aryssa Turn 15 Adik Turn 13

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Tahun ini Aryssa turn 15 dan Adik pula turn 13. Tahun ini birthday Aryssa dan Adik jatuh pada hari bersekolah dan semestinyalah hari bekerja juga. Mrs. A takde plan pun nak celebrate macam tahun lepas tu [SINI]. Aryssa dan Adik pun tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Abam Kie's Birthday Giveaway

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wah! nampaknya bulan kelahiran Abam Kie samalah pula dengan bulan kelahiran Mrs. A tapi tarikh dan tahun adalah berbeza ngeh! ngeh! ngeh! Rajin betul Abam Kie menganjurkan giveaway mahupun segmen berbeza betul dengan Mrs. A ni cuma rajin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Lepas Gian Bernetball

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Malam tadi ntah macam mana Mrs. A telah termakan ajakan seorang gang netball untuk main netball saja-sajalah nak keluar peluh. Lagi pun dah lama sangat breaks itu yang terasa macam nak lepas gian bernetball tu.Last Mrs. A aktif...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Cikgu Mengaji Mereka Dah Kahwin

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Cikgu mengaji mereka dah kahwin. Mereka yang Mrs. A maksudkan tu adalah Along, Aryssa dan Adik ngeh! ngeh! ngeh! Anak-anak Mrs. A mengaji Al-Quran dekat rumah orang iaitu jiran setaman. Depa tu tak pergi KAFA pun. Time Along darjah dua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »