User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

Your avatar

Real Name: Mrs. A

Member Since: 30th November 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 22

Bowling Bersama The Turkey

As Salam and greetings to dear readers. Bowling Bersama The TurkeyLast weekend sempat Mrs. A bermain bowling bersama The Turkey. Uiksss siapa The Turkey tu!!? Actually itu adalah nama team bowling Mrs. A. Pada 14 Oktober nanti syarikat akan mengadakan Pertandingan Bowling Piala Pengarah kekdahnya sajalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5th October 2017 5:21pm

 

Giveaway By LZ

As Salam and greetings to dear readers. Giveaway By LZJom sertai Giveaway by LZ. Actually Mrs. A dah perasan giveaway ini seawal ianya dilancarkan tetapi baru hari ini berkesempatan untuk turut serta.Okay tepek banner dulu.KLIKSyarat-syarat yang LZ kenakan untuk turut serta dalam giveaway by LZ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
22nd August 2017 1:05pm

 

Mrs. A Join Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers.Mrs. A Join Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom.Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom. Dah lama mama tak buat giveaway memang teringin nak buat tapi tak berkesempatan pula. So, sempena hari lahir mama yang jatuh pada 1 January...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months ago.

 

Segmen Bloglist dan Banner Header Safirul Amar.Com

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Segmen Bloglist dan Banner Header Safirul Amar.Com. Macam menarik, macam best je segmen blogger Safirul Amar ni. Dah tu pula syarat-syarat penyertaan ea sonang yo ngeh! ngeh! ngeh! Apa lagi sebagai tanda support rakan-rakan blogger moh le...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months and 4 weeks ago.

 

Santai Petang Sabtu

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Santai Petang Sabtu. Pada hari Sabtu baru-baru ni 12102019 team bola Mr. A iaitu ex-NS (bekas-bekas pemain bolasepak Negeri Sembilan) ada friendly match ("FM") dengan team Kolektor xi. Team Kolektor xi itu pulak salah seorang ahlinya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 months and 3 weeks ago.

 

SAINS vs BOMBA

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. SAINS vs BOMBA. Apo ko bondo yang SAINS vs Bomba tu ngeh! ngeh! ngeh! macam tajuk saman-menyaman pulak. Ooops! bukan saman-menyaman ya actually itu adalah friendly match ("FM") netball di antara gang netball office Mrs. A dengan gang Bomba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 months and 2 weeks ago.

 

Jamuan Riang Ria Aidil Fitri KSR SAINS

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Jamuan Riang Ria Aidil Fitri KSR SAINS. KSR adalah singkatan daripada Kelab Sukan Rekreasi dan SAINS pulak (ooopsss! biarlah rahsia eh! tiberr...) Rasanya di mana-mana sahaja buat masa ini ada majlis jamuan riang ria Aidil Fitri...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9 months and a week ago.

 

Klinik Pergigian UTC Seremban

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Klinik Pergigian UTC Seremban.Tak tahulah apa mimpi Adik tiba-tiba ajak Mrs. A pergi scalling gigi. Mungkin gara-gara usikan babah dia yang cakap gigi dia kuning kot muahahhaaaa....Mula-mula duklah blurrr... klinik manalah yang paling...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months ago.

 

Pencarian Bloglist Di Aimanabdullah.com

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Pencarian Bloglist Di Aimanabdullah.comSyaratnya sangat mudah untuk join pencarian bloglist di Aiman tak kisah ni eh! bukan Atk la Mrs. A oiiii... hahaha gurau aje jangan marah arrr... Aimanabdullah.com. Syaratnya cuma follow blog beliau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 months and 3 weeks ago.

 

Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box

As Salam and greetings to dear readers.Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box.Today Mrs. A memutuskan untuk mengucapkan selamat tinggal kepada shout box a.k.a Chat box Mrs. A. Actually dah lama Mrs. A nak ucapkan selamat tinggal drafnya pun dah lama tapi terasa sedikit bimbang kalau ada blogger yang hanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
11 months and 3 weeks ago.

 

Jalan-Jalan Genting Highland

As Salam and greetings to dear readers. Jalan-Jalan Genting Highland.Sekejap aje dah bulan April. Eh! bulan Mrs. A punya turn dapat duit kootoo yaaaahooooooo dan juga bulan yang banyak birthday dalam family Mrs. A adeh! hurm... intro yang takde kena mengena langsung dengan tajuk jalan-jalan Genting...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2nd April 2018 6:07pm

 

Farewell Lunch Di Hardwood Cafe

As Salam and greetings to dear readers. Farewell Lunch Di Hardwood Cafe.Yesterday Mrs. A dan LZ tidak keluar lunch bersama "gang lunch". Ha!! "yesterday lunch" Encik Bos nak belanja lunch sempena farewell seorang adik yang dah habis tempoh practical di department Mrs. A. Rasanya ini intern yang agak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
30th March 2018 10:31am

 

Baru Nak Tempah Baju Raya

As Salam and greetings to dear readers. Baru nak tempah baju raya. Readers bagaimana pula dah siap ke persiapan raya tahun ini? Bagi Mrs. A pula last Saturday sebelum pulang ke kampung barulah A's family berkesempatan menempah baju raya tema. Hurm!... tak peliklah dah fiil Mr. A memang biasa tempah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6th June 2017 5:00pm

 

Wordless Wednesday #2/2020 - Aku yang masak kau yang panas

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #2/2020 - Aku yang masak kau yang panasTajuk mengundang hahahhaa... adehhh! dah bersawang blog kesayangan Mrs. A ni ha! so moh le paksa diri up-date gittewww... Sempena stay at home sewaktu Perintah Kawalan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 day and 18 hours ago.

 

Loading

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Loading tak tahulah nak tulis apa dari petang tadi kononya nak buat post WW sampai dah bertukar hari tak jadi-jadi jugak kah..kah..kah... nak masuk website bsh.hasil.gov.my asyiklah loading dari pada petang tadi. Walaupun Mrs. A dah boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and a day ago.

 

Stay At Home

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Stay At Home. Pejam celik, pejam celik dah 12 hari stay at home. To be honest memang selama tempoh Perintah Kawalan Pergerakan #PKP ni Mrs. A takde keluar pun kalau ada pun sehari je time tu terpaksa keluar juga ziarah wife cousin...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 4 days ago.

 

Kematian Yang Mengejutkan

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Kematian Yang Mengejutkan. Pagi semalam 23.03.2020 sedang berkira-kira nak buat sedikit kerja office di rumah tiba-tiba baca di group whatsapp Kerabat Hj Juri "isteri Along dah meninggal, jenazah sekarang ada di rumah Pak Busu Jiboi"...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 2 days ago.

 

Selamat Memperingati Peristiwa Israk dan Mikraj

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Selamat Memperingati Peristiwa Israk dan Mikraj. Semoga kita tidak terlupa dengan peristiwa Israk dan Mikraj iaitu esok 27 Rejab yang disambut setiap tahun dek kerana viral dan bimbangnya kita dengan virus Covid 19 yang melanda sekarang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 5 days ago.

 

Perintah Kawalan Pergerakan

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Perintah Kawalan Pergerakan. Mrs. A pun sajalah nak share kisah Mrs. A berkaitan dengan Perintah Kawalan Pergerakan tersebut. PM umum perintah tersebut sebelah malam 17 mac 2020 so sewaktu hari pertama semalam la kan 18 Mac 2020 tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks ago.

 

Kenduri Kahwin Anak Ex-classmate dan Jiran Jiboi Mr. A

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Kenduri Kahwin Anak Ex-classmate dan Jiran Jiboi Mr. A. Last Saturday Mrs. A sekeluarga kecuali Along pergi memenuhi jemputan kahwin anak ex-classmate masa sekolah Tunku Ampuan Durah (STAD) dahulu dan juga jiran sekampung Mr. A (Kampung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 3 days ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »