User Profile: juelizajamani

Show pings in: English | Malay | All

 

juelizajamani

Your avatar

Real Name: juelizajamani

Member Since: 19th November 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 9

STARBUCKS® BOTOL KOLEKSI TEH FRAPPUCCINO Boleh Didapati Di Malaysia

Starbucks Malaysia memperkenalkan dua Botol Frappuccino® minuman baharu yang berasaskan teh - Botol Matcha Tea Frappuccino® dan Botol Black Tea Frappuccino®. Minuman kategori ‘ready-to- go’ boleh didapati di bahagian botol minuman dalam pasar raya premium, petrol marts dan kedai serbaneka utama di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months and 4 weeks ago.

 

Keseronokan Bersukan Dengan Koleksi ‘SUKAN RIA’ CARRIE JUNIOR

Kita telah mencapai zaman di mana teknologi mula mengambil alih interaksi ibu bapa dengan anak-anak secara perlahan-lahan. Kanak-kanak yang terdedah kepada teknologi akan lebih cenderung ke arah menjalani gaya hidup tidak aktif kerana leka dengan alatan gajet. Kanak-kanak secara semulajadi gemar bermain dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and 4 weeks ago.

 

‘OK K.O.! Let’s Be Heroes’ Newest Show On Cartoon Network

K.O. may one day be the greatest hero but for now, he’s the greatest fanboy. Created by Ian Jones-Quartey, OK K.O.! Let’s Be Heroes! is the latest Cartoon Network original series to launch in Malaysia.Premiering this Saturday, 20 January at 11.00 am on Cartoon Network (Astro Ch 616), the show follows...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months ago.

 

NORAFURLA Mascara | Memanjang, Melebat Melentikkan Bulu Mata Dengan Mudah

NORAFURLA Mascara | Memanjang, Melebat Melentikkan Bulu Mata Dengan Mudah - Sebelum ni mama lah paling tak suka pakai mascara. Hahaha.. bukannya tak ada mascara tu banyak jenis ada tapi jarang pakai sebab pakai pun macam tak nampak jer.. Almaklum la bulu mata pun takder. Sob sob sob jangan tak tahu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and a week ago.

 

DINOSAUR KINGDOM | Taman Tema Dinosaur Di Setia Ecohill, Semenyih

DINOSAUR KINGDOM | Taman Tema Dinosaur Di Setia Ecohill, Semenyih - Sekarang banyak taman tema di Malaysia seperti taman tema air, taman hiburan luaran atau dalaman, dataran edutainment, taman tema hak cipta terpelihara, taman aktiviti berdasarkan trend baru dan gaya hidup. Banyak kan taman-taman dekat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 5 days ago.

 

Lindungi Tangan Si Manja Dengan Hand Sanitizer Foaming Hand Wash Dari CHOMEL BABY

Semakin anak membesar semakin banyak dia meneroka dunia luar. Itu yang paling mama risau adalah tentang kebersihan tangan dia. Yer lah Qeisya ni suka sangat mengutip barang masuk mulut. Alahai risau takut bakteria masuk sekali dalam mulut dia jer. Jadi setiap apa yang dia lakukan mama akan kerap mencuci...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 6 days ago.

 

DASHING 2 in 1 Face Body Wash | Pelengkap Mandian Si Jejaka

Dalam kehidupan dunia yang semakin mencabar jejaka sentiasa berikhtiar untuk memudahkan urusan agar dapat menikmat kehidupan sepenuh termasuk dalam rutin penjagaan harian. Mandian DASHING 2 in 1 Muka Badan terbaru untuk si jejaka dengan formulasi yang direka khas untuk membersihkan muka dan badan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 weeks ago.

 

Berbuka Puasa Bersama Yayasan Anak Yatim Islam Daerah Port Dickson di AnCasa Residences Port Dickson

Bersempena dengan bulan Ramadan ini, Ancasa Residences Port Dickson telah meneruskan agenda tahunannya dengan mengadakan majlis berbuka puasa bagi golongan yang memerlukan dan sekaligus melancarkan Ramadan Buffet bertemakan "Kampong Boy". Pada tahun ini, 45 orang dari Yayasan Anak Yatim Islam Daerah Port...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 weeks and a day ago.

 

Water of Magnesia | Supplement Magnesium Terbaik Untuk Semua

Water of Magnesia | Supplement Magnesium Terbaik Untuk Semua - Pernah korang ada masalah seperti alahan, sembelit, sakit kepala/migrain, insomnia/sukar tidur, kekejangan otot, PMS atau mudah lupa? Mama pasti mesti ramai yang ada masalah seperti ini bukan? Mama pun ada masalah seperti ni seperti sakit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 weeks and 2 days ago.

 

Shopping Barang Pre-Loved Di Jalan Jalan Japan Seremban

Sabtu minggu lepas mama berpeluang untuk orang pertama shopping di Jalan Jalan Japan Seremban. Hehehe anak-anak memang tak tahu pergi mana mula tu yer lah sebab mama tulis dalam planner JJJ jer.. so memang depa tak tau. kalau cakap tobat la depa seronok hahaha sebabnya sebelum ni mama pernah pergi Jalan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

Manfaatkan Mahkota Keperibadian Dengan Schwarzkopf Extra Care

Schwarzkopf adalah nama yang sinonim dengan kualiti, kebolehpercayaan, kepakaran dan inovasi dalam industri penjagaan rambut, warna dan gaya. Landasan Schwarzkopf telah menjadi permulaan untuk kebanyakan trend gaya di sepanjang tahun. Tahun ini, jenama ini mengambil langkah jauh dari stereotaip kecantikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

Siapa dia Ratu Naga? Tak ambil tahu soal politik tak akan tahu

Kejayan Pakatan Harapan menumbangkan Barisan Nasional dalam Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU14) lalu mencatatkan sejarah apabila parti keramat UMNO tewas setelah 61 tahun mentadbir negara. Ternyata, rakyat telah bersuara, suka atau tidak, ini adalah suara majoriti rakyat yang dahagakan perubahan.Pilihanraya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

Kenikmatan Raya Bersama Kimball Dan Selebriti Cef Fikree Aznan

Rumah terbuka Hari Raya merupakan satu sambutan perayaan meriah yang pasti dihadiri oleh keluarga dan sahabat handai bukan sahaja untuk menjamu hidangan yang disediakan tetapi juga untuk merapatkan lagi ikatan silaturahim. Akan tetapi, ramai mungkin menghadapi stres apabila hendak merancang majlis rumah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

Set Berbuka Puasa Yang Unik Sedap Di BBQ Lamb KL Kemensah

Set Berbuka Puasa Yang Unik Sedap Di BBQ Lamb KL Kemensah | Hahh ni lah tempat makan viral di Kuala Lumpur. Mana nak jumpa kedai makan di tepi sungai weh. Ni lah satu-satunya tempat makan best rasa nyaman jer tau. Pertama kali mama datang sini masa awal pembukaan ehh kira tahun lepas lah. Sekarang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month and a week ago.

 

BUFFET RAMADHAN 2018 @ Blue Cafe, Bandar Mahkota Cheras

BUFFET RAMADHAN 2018 @ Blue Cafe, Bandar Mahkota Cheras | Fuhh lagi seminggu nak puasa.. hoyehhh tak sabar pulak nak puasa kali ni. Dalam bulan puasa lah kita nak mengejar pahala yer tak. Di samping tu mama duk bercadang nak berbuka puasa kat luar nanti. Hehehe mana la larat nak berbuka puasa dekat rumah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month and a week ago.

 

Buffet Ramadan 2018 | Selera Warisan Rebung @ Dewan Banquet UPM, Selangor

Lagi seminggu lebih sahaja lagi kita nak sambut Ramadan. Ada yang dah prepare untuk sambut bulan puasa ker tak ni? Hehehe mama so far dah get ready untuk bulan puasa manakala anak-anak paling teruja nak berpuasa untuk tahun ni. Katanya boleh makan sedap-sedap masa berbuka nanti. Ok untuk Buffet Ramadan kali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month and 2 weeks ago.

 

Kempen GROW | Mendidik Generasi Muda Menanam Sayur Secara Hydroponic Di Tropicana City Mall

Kalau mama sebut jer nak tanam pokok, anak-anak pasti teruja nak menolong dari mencangkul, buang lalang, menanam dan menyiram pokok tersebut. Tapi anak-anak tengok tanah jer dah mula geli geleman. Hahaha anak bandar macam tu la tak der tanah yang luas untuk bercucuk tanam. Tapi jangan risau sekarang serba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month and 4 weeks ago.

 

Rasai Iftar Yang Ke-20 @ Verandah, Cyberview Resort Spa

Rasai Iftar Yang Ke-20 @ Verandah, Cyberview Resort Spa | Lagi beberapa minggu nak sambut bulan Ramadhan mesti ada yang tengah ligat untuk fikir nak masak menu juadah berbuka kan. Yeahhh orang kata sekali sekala berbuka di luar apa salahnya. Reward diri sendiri dan keluarga sesambil mengeratkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month and 4 weeks ago.

 

Menangi Duit Raya RM110,000 Dengan Lam Soon Peraduan Raya Fiesta Berganda

Ramadan semakin menjelang tiba dan dengan itu datang penyucian rohani, jasmani dan pembersihan rumah secara rapi sebelum tibanya Hari Raya.Memahami tekanan kenaikan kos sara hidup terutama ketika melakukan persiapan untuk musim perayaan, jenama-jenama penjagaan rumah dan peribadi di bawah Lam Soon telah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months ago.

 

Flowers That Makes You Feel Like A Celebrity

A Better Florist is that one florist that enables you to have flowers that makes you feel like a celebrity. Their luxurious arrangements are affordable and for everyone, not just for those who have the budget to enjoy in beautiful arrangements. A Better Florist makes gorgeous arrangements that you will have...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 months ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next »