User Profile: haffizuliskandar

Show pings in: English | Malay | All

 

haffizuliskandar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 17

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead?

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead? | Assalamualaikum salam sejahtera. Alhamdulilah, hari ini ada kelapangan masa sedikit untuk menulis. Yang sebenarnya semalam Mrejoy nak menulis dekat sini, tapi bila buka blog je, terus dapat warning blog deceptive site ahead! Warhhh! Apa tu?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
9 months and 2 weeks ago.

 

Blogger sendu tak ada job?

Blogger sendu tak ada job? | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Facebook aku sekarang dalam tahanan reman. Jadi memang tak boleh nak post atau like status daripada kawan-kawan media social. Cuma dalam beberapa hari ni banyak terbaca kisah kawan-kawan blogger tentang dapat job online dan ada juga yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 months ago.

 

5 cara mudah hilangkan bau badan dan ketiak yang confirm berkesan!

5 cara mudah hilangkan bau badan dan ketiak yang confirm berkesan! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Memang rasa tak selesa kan kalau badan dan ketiak berbau ni. Keyakinan untuk berjumpa dengan orang pun akan jadi rendah. Dah cuba macam-macam tapi bau badan dan ketiak masih kuat? Aduh! Memang stress...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
7 months and a week ago.

 

Dapat Email ke 5 fully approved adsense!

Dapat Email ke 5 fully approved adsense! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, hari ini dapat juga menulis. Agak lama juga aku bercuti. Mood menulis tu dah ke laut agaknya. Oklah, Hari ini aku nak cerita sikit mengenai google adsense. Rasanya dah banyak kali juga aku cerita pasal aku dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
10 months and a week ago.

 

Semakin tak faham dengan google adsense.

Semakin tak faham dengan google adsense | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Dah baca tentang cara mudah hilangkan batuk dan kahak kanak-kanak? Hari ini aku nak kongsikan sedikit cerita mengenai google adsense. Google adsense atau GA ni memang satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
11 months ago.

 

Siapa sebenarnya N. Thanabalan?

Siapa sebenarnya N. Thanabalan? | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Petang ni terasa nak menulis mengenai bolasepak pula. Walaupun hakikatnya aku tak minat bolasepak! Hahaha. Nama N. Thanabalan tiba-tiba melonjak naik dek kerana kehebatannya di dalam padang bola. Sebelum tu nak juga ucapkan tahniah pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
11 months and 2 weeks ago.

 

3 Idea buat duit online 2017

3 Idea buat duit online 2017 | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis lagi di blog Mrejoy. Dah baca cerita mengenai Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun? Hari ini aku nak kongsikan pula beberapa idea buat duit online 2017 yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 week and 2 days ago.

 

Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun.

Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesihatan dan kesempatan untuk terus menulis di sini. Alhamdulilah. Baiklah, hari ini, kita bukak cerita mengenai kewangan. Siapa yang nak jadi jutawan? Dah pasti 90% akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 weeks ago.

 

Hanya kerana dia kekurangan dana..

Hanya kerana dia kekurangan dana.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dah baca ke perkongsian cerita aku sewaktu kecil dulu, jika belum, boleh baca cerita mengenai Dapat upah lipat sejadah di masjid. Di waktu ini, aku nak kongsikan sedikit cerita mengenai seorang rakan blogger, yang telah di saman oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month ago.

 

3 Ciri-ciri kucing bengal yang asli.

3 Ciri-ciri kucing bengal yang asli | Baiklah, kali ini aku cuba untuk kongsikan dengan semua bagaimana untuk kenal pasti kucing Bengal yang asli. Bila sebut kucing Bengal yang asli ni, sudah pasti ramai yang berfikiran ada kucing yang tidak asli. Betul tak? jawapannya sudah pasti ada. Kerana ramai yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tamingsari Bengal
2 months ago.

 

Cerita sebenar mengenai daging anjing yang dijual di bazaar Ramadhan.

Cerita sebenar mengenai daging anjing yang dijual di bazaar Ramadhan| Viral juga cerita ni selepas viral sekeping gambar yang dikatakan anjing atau kucing yang di jual di bazaar Ramadhan. Aku yang mulanya tengok pun rasa geli. Sungguh. Kalau aku ada dekat gerai tu, confirm aku rasa nak termuntah bila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months and a week ago.

 

“Susah ke tulis blog?”

“Susah ke tulis blog?” | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih lagi diberi kesempatan untuk menulis hari ini. syukur. Baiklah, pernah tak dapat soalan macam ni, susah atau tidak tulis blog ni? MrEjoy pernah ditanya dengan soalan ini. Dan Jawapan MrEjoy mudah je, susah kalau kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 months and a week ago.

 

20 kelebihan dan kebaikan bersedekah yang tidak diketahui semua orang

20 kelebihan dan kebaikan bersedekah yang tidak diketahui semua orang | Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Alhamdulilah, syukur kepada yang maha esa kerana memberi nikmat yang tak terperi sehingga ke hari ini, alhamdulilah. Hari ini dah masuk hari ke 7 seluruh umat islam berpuasa. Tapi walaupun baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months and 3 weeks ago.

 

Hutang negara Malaysia kini mencecah 1 trillion ringgit!

Hutang negara Malaysia kini mencecah 1 trillion ringgit! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hebat betul negaraku Malaysia. Selepas pelantikan perdana menteri Malaysia yang baru, tun Mahathir Mohamad, pelbagai cerita, pelbagai kisah yang kita dengar. Dan daripada kesemua kisah yang tersebar, kini semua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months and 3 weeks ago.

 

Selamat hari guru 2018 : Guru Pemacu Transformasi Pendidikan

Selamat hari guru 2018 : Guru Pemacu Transformasi Pendidikan | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Mrejoy.com nak ucapkan selamat hari guru kepada semua guru-guru yang mengajar mrejoy sewaktu sekolah dulu di kem terendak Melaka. Kita ni nak kata pelajar cemerlang, tidaklah. Nak kata pelajar nakal pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 months ago.

 

Mat Sabu dilantik menjadi Menteri Pertahanan Malaysia yang baru (Malaysia Memilih)

Mat Sabu dilantik menjadi Menteri Pertahanan Malaysia yang baru (Malaysia Memilih) | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Aku tak suka sangat nak menulis pasal politik ni. Tapi sesekali, rasanya oklah kan? Hehehe. Memang ada banyak kejutan, ada banyak cerita yang dikongsikan dekat laman social. Daripada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 months ago.

 

Malaysia Memilih : PH Berjaya membentuk kerajaan baru dalam PRU14!

Malaysia Memilih : PH Berjaya membentuk kerajaan baru dalam PRU14! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Mrejoy nak beritahu awal-awal, yang mrejoy ni bukanlah mereka yang kuat politik. Ini kena beritahu awal-awal kang orang kata lalang. Mentang-mentang PH dah menang besar dalam PRU14, tiba-tiba je nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 months and a week ago.

 

Terlupa nak Renew Domain Mrejoy.com!

Terlupa nak Renew Domain Mrejoy.com! | Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Sebenarnya aku kini dalam mood bercuti sekejap daripada menulis kerana beberapa masalah yang tak dapat dielakkan. Tapi, sekejap pun, puluh hari jugalah tak menulis. Hehehe. Disebabkan lama dah tak bukak blog mrejoy.com ni, hari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 months and a week ago.

 

Cara melatih minda untuk sentiasa berfikiran berbeza (Think different)

Cara melatih minda untuk sentiasa berfikiran berbeza (Think different) | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Agak lama juga tidak bersiaran di blog ini. Semuanya gara-gara tuntutan kerja sekarang dan perubahan kehidupan yang agak besar juga. Orait! Lupakan tentang itu, hari ini nak kongsikan beberapa tips...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 months and a week ago.

 

Batuk dan selsema yang berpanjangan!

Batuk dan selsema yang berpanjangan! | Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Lama juga tak menulis dekat sini. Sekarang ni mrejoy tengah batuk dan selsema. Lama jugalah tak elok-elok lagi. Dari isnin lepas sampailah hari ini. Dah makan ubat batuk dan ubat cair kahak, biasa tu dah ok dah, tapi nampaknya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 months ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »