User Profile: haffizuliskandar

Show pings in: English | Malay | All

 

haffizuliskandar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 18

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead?

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead? | Assalamualaikum salam sejahtera. Alhamdulilah, hari ini ada kelapangan masa sedikit untuk menulis. Yang sebenarnya semalam Mrejoy nak menulis dekat sini, tapi bila buka blog je, terus dapat warning blog deceptive site ahead! Warhhh! Apa tu?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months and 2 weeks ago.

 

Blogger sendu tak ada job?

Blogger sendu tak ada job? | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Facebook aku sekarang dalam tahanan reman. Jadi memang tak boleh nak post atau like status daripada kawan-kawan media social. Cuma dalam beberapa hari ni banyak terbaca kisah kawan-kawan blogger tentang dapat job online dan ada juga yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
8 months ago.

 

5 cara mudah hilangkan bau badan dan ketiak yang confirm berkesan!

5 cara mudah hilangkan bau badan dan ketiak yang confirm berkesan! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Memang rasa tak selesa kan kalau badan dan ketiak berbau ni. Keyakinan untuk berjumpa dengan orang pun akan jadi rendah. Dah cuba macam-macam tapi bau badan dan ketiak masih kuat? Aduh! Memang stress...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 weeks ago.

 

Dapat Email ke 5 fully approved adsense!

Dapat Email ke 5 fully approved adsense! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, hari ini dapat juga menulis. Agak lama juga aku bercuti. Mood menulis tu dah ke laut agaknya. Oklah, Hari ini aku nak cerita sikit mengenai google adsense. Rasanya dah banyak kali juga aku cerita pasal aku dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 months and 2 weeks ago.

 

Semakin tak faham dengan google adsense.

Semakin tak faham dengan google adsense | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Dah baca tentang cara mudah hilangkan batuk dan kahak kanak-kanak? Hari ini aku nak kongsikan sedikit cerita mengenai google adsense. Google adsense atau GA ni memang satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 months and a week ago.

 

Siapa sebenarnya N. Thanabalan?

Siapa sebenarnya N. Thanabalan? | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Petang ni terasa nak menulis mengenai bolasepak pula. Walaupun hakikatnya aku tak minat bolasepak! Hahaha. Nama N. Thanabalan tiba-tiba melonjak naik dek kerana kehebatannya di dalam padang bola. Sebelum tu nak juga ucapkan tahniah pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 months and 3 weeks ago.

 

3 Idea buat duit online 2017

3 Idea buat duit online 2017 | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis lagi di blog Mrejoy. Dah baca cerita mengenai Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun? Hari ini aku nak kongsikan pula beberapa idea buat duit online 2017 yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 months and a week ago.

 

Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun.

Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesihatan dan kesempatan untuk terus menulis di sini. Alhamdulilah. Baiklah, hari ini, kita bukak cerita mengenai kewangan. Siapa yang nak jadi jutawan? Dah pasti 90% akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 months and 2 weeks ago.

 

Hanya kerana dia kekurangan dana..

Hanya kerana dia kekurangan dana.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dah baca ke perkongsian cerita aku sewaktu kecil dulu, jika belum, boleh baca cerita mengenai Dapat upah lipat sejadah di masjid. Di waktu ini, aku nak kongsikan sedikit cerita mengenai seorang rakan blogger, yang telah di saman oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
6 months and a week ago.

 

3 Ciri-ciri kucing bengal yang asli.

3 Ciri-ciri kucing bengal yang asli | Baiklah, kali ini aku cuba untuk kongsikan dengan semua bagaimana untuk kenal pasti kucing Bengal yang asli. Bila sebut kucing Bengal yang asli ni, sudah pasti ramai yang berfikiran ada kucing yang tidak asli. Betul tak? jawapannya sudah pasti ada. Kerana ramai yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tamingsari Bengal
7 months ago.

 

Cerita sebenar mengenai daging anjing yang dijual di bazaar Ramadhan.

Cerita sebenar mengenai daging anjing yang dijual di bazaar Ramadhan| Viral juga cerita ni selepas viral sekeping gambar yang dikatakan anjing atau kucing yang di jual di bazaar Ramadhan. Aku yang mulanya tengok pun rasa geli. Sungguh. Kalau aku ada dekat gerai tu, confirm aku rasa nak termuntah bila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
7 months and a week ago.

 

“Susah ke tulis blog?”

“Susah ke tulis blog?” | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih lagi diberi kesempatan untuk menulis hari ini. syukur. Baiklah, pernah tak dapat soalan macam ni, susah atau tidak tulis blog ni? MrEjoy pernah ditanya dengan soalan ini. Dan Jawapan MrEjoy mudah je, susah kalau kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
9 months and a week ago.

 

Lama dah tak menulis!

Lama dah tak menulis!| Assalamualaikum dan salam sejahtera. Fuh! Hampir-hampir dah nak terlupa pasal blog yang satu ni. Memang sekarang ni banyak focus pada hal-hal kehidupan hakiki, adeh! Sebenarnya memang dah terlalu banyak yang berubah sejak 2 menjak ni. Dengan emosi yang tak menentu, ditambah lagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 2 weeks ago.

 

Jangan asyik salahkan orang lain

Jangan asyik salahkan orang lain | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Awal pagi tadi terbaca 1 status otai blogger dekat facebook beliau. Aku memang suka follow otai ni sebab ayat dia biasa je (bukan jenis yang formal la bila bercakap). Ayat dia biasa tapi sampai. Maksudnya, bila kita baca tu, kita hadam.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 months and 3 weeks ago.

 

Tiada jalan mudah untuk Berjaya!

Tiada jalan mudah untuk Berjaya! | Assalamualaikum dan selamat pagi. Sejak dua menjak ni, banyak tengok iklan dengan facebook tentang cara buat duit dengan mudah. Berniaga sehari boleh dapat income 1000 ringgit. Tak pun, seminggu boleh dapat income 5 angka dengan mudah dan macam-macam lagi. Kadang-kadang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 months and 3 weeks ago.

 

Taman burung Melaka tiada promosi?

Taman burung Melaka tiada promosi? | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Lama sangat aku tak menulis dekat blog mrejoy.com ni. Ahh, terlalu banyak cerita dan permasalahan yang timbul sejak dua menjak ni. Biasalahkan, kehidupan macam ini la. Ada masa kita rilek, ada masanya kita akan berhadapan dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 months and 2 weeks ago.

 

Nyawa melayang hanya kerana Vape!

Nyawa melayang hanya kerana Vape! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pagi tadi terbaca 1 berita mengenai kes pembunuhan seorang pelajar Kolej Vokasional Port Dickson, Nur Alya Damia Hairi. Ceritanya, gadis ini telah dibunuh hanya kerana menegur bekas teman lelakinya berkaitan tabiatnya menghisap vape!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
7 months and 2 weeks ago.

 

Jangan cabar kuasa Allah

Jangan cabar kuasa Allah | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah masih diberikan kesihatan yang baik. Syukur kepada Allah. Kita masih berada di dalam bulan Ramadhan, bulan yang penuh dengan keberkatan. Namun, masih ada banyak isu panas yang timbul dan diantaranya adalah tentang cerita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
7 months and 2 weeks ago.

 

Facebook semakin teruk?

Facebook semakin teruk? | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, syukur kepada Allah kerana masih diberikan kesempatan untuk berada di dalam bulan yang penuh dengan kemuliaan dan keberkatan ini. Ok, rasanya semua dah perasan tentang facebook sekarang ni. Dah tak macam dulu dah. Dulu senang je...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
7 months and 2 weeks ago.

 

20 kelebihan dan kebaikan bersedekah yang tidak diketahui semua orang

20 kelebihan dan kebaikan bersedekah yang tidak diketahui semua orang | Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Alhamdulilah, syukur kepada yang maha esa kerana memberi nikmat yang tak terperi sehingga ke hari ini, alhamdulilah. Hari ini dah masuk hari ke 7 seluruh umat islam berpuasa. Tapi walaupun baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
7 months and 3 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »