User Profile: haffizuliskandar

Show pings in: English | Malay | All

 

haffizuliskandar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 17

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead?

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead? | Assalamualaikum salam sejahtera. Alhamdulilah, hari ini ada kelapangan masa sedikit untuk menulis. Yang sebenarnya semalam Mrejoy nak menulis dekat sini, tapi bila buka blog je, terus dapat warning blog deceptive site ahead! Warhhh! Apa tu?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 weeks and 2 days ago.

 

Top 3 Pekerjaan Freelance Yang mendapat bayaran tinggi Di Malaysia pada tahun 2018

Top 3 Pekerjaan Freelance Yang mendapat bayaran Paling tinggi Di Malaysia pada tahun 2018 | Freelance mungkin menjadi pekerjaan impian pada semua orang. Ini adalah kerana, masa pekerjaan yang fleksibel berbanding perlu bangun awal pagi dan pulang lewat petang yang mana lazimnya bagi mereka yang makan gaji.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
6 days ago.

 

10 lokasi tercantik dan wajib kunjung jika bercuti ke New Zealand.

10 lokasi tercantik dan wajib kunjung jika bercuti ke New Zealand | New Zealand merupakan salah satu daripada lokasi yang sering menjadi pilihan pelancong daripada seluruh dunia termasuklah malaysia. Bentuk muka bumi nya yang bergunung ganang dan pemandangan yang cukup indah sangat sesuai buat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
1 week and 2 days ago.

 

Dapat Email ke 5 fully approved adsense!

Dapat Email ke 5 fully approved adsense! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, hari ini dapat juga menulis. Agak lama juga aku bercuti. Mood menulis tu dah ke laut agaknya. Oklah, Hari ini aku nak cerita sikit mengenai google adsense. Rasanya dah banyak kali juga aku cerita pasal aku dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
1 month and 2 weeks ago.

 

Semakin tak faham dengan google adsense.

Semakin tak faham dengan google adsense | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis. Dah baca tentang cara mudah hilangkan batuk dan kahak kanak-kanak? Hari ini aku nak kongsikan sedikit cerita mengenai google adsense. Google adsense atau GA ni memang satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months and a week ago.

 

Siapa sebenarnya N. Thanabalan?

Siapa sebenarnya N. Thanabalan? | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Petang ni terasa nak menulis mengenai bolasepak pula. Walaupun hakikatnya aku tak minat bolasepak! Hahaha. Nama N. Thanabalan tiba-tiba melonjak naik dek kerana kehebatannya di dalam padang bola. Sebelum tu nak juga ucapkan tahniah pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 months and 3 weeks ago.

 

3 Idea buat duit online 2017

3 Idea buat duit online 2017 | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesempatan untuk menulis lagi di blog Mrejoy. Dah baca cerita mengenai Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun? Hari ini aku nak kongsikan pula beberapa idea buat duit online 2017 yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 months and 2 weeks ago.

 

Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun.

Cara paling mudah untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa 5 tahun | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberikan kesihatan dan kesempatan untuk terus menulis di sini. Alhamdulilah. Baiklah, hari ini, kita bukak cerita mengenai kewangan. Siapa yang nak jadi jutawan? Dah pasti 90% akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 months and 3 weeks ago.

 

Hanya kerana dia kekurangan dana..

Hanya kerana dia kekurangan dana.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dah baca ke perkongsian cerita aku sewaktu kecil dulu, jika belum, boleh baca cerita mengenai Dapat upah lipat sejadah di masjid. Di waktu ini, aku nak kongsikan sedikit cerita mengenai seorang rakan blogger, yang telah di saman oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 months and a week ago.

 

3 Ciri-ciri kucing bengal yang asli.

3 Ciri-ciri kucing bengal yang asli | Baiklah, kali ini aku cuba untuk kongsikan dengan semua bagaimana untuk kenal pasti kucing Bengal yang asli. Bila sebut kucing Bengal yang asli ni, sudah pasti ramai yang berfikiran ada kucing yang tidak asli. Betul tak? jawapannya sudah pasti ada. Kerana ramai yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tamingsari Bengal
5 months and a week ago.

 

Cerita sebenar mengenai daging anjing yang dijual di bazaar Ramadhan.

Cerita sebenar mengenai daging anjing yang dijual di bazaar Ramadhan| Viral juga cerita ni selepas viral sekeping gambar yang dikatakan anjing atau kucing yang di jual di bazaar Ramadhan. Aku yang mulanya tengok pun rasa geli. Sungguh. Kalau aku ada dekat gerai tu, confirm aku rasa nak termuntah bila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 months and 2 weeks ago.

 

“Susah ke tulis blog?”

“Susah ke tulis blog?” | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih lagi diberi kesempatan untuk menulis hari ini. syukur. Baiklah, pernah tak dapat soalan macam ni, susah atau tidak tulis blog ni? MrEjoy pernah ditanya dengan soalan ini. Dan Jawapan MrEjoy mudah je, susah kalau kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
7 months and 2 weeks ago.

 

Sayu. Kisah di sebalik 5 beradik temui ajal selepas makan telur ikan beracun!

Sayu. Kisah di sebalik 5 beradik temui ajal selepas makan telur ikan beracun! | Walaupun kisah ini dah lama berlaku, tapi bila baca semula kisah ini, rasa sayu sangat. Niat yang pada awalnya untuk mengenyangkan semua penghuni rumah sewaktu makan tengahari bertukar menjadi mimpi ngeri. Siapa sangka, hati...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
21 hours and 10 minutes ago.

 

Pelanggan naik angin, bil makan di restoran mamak hampir RM1000 hanya kerana Kari kepala ikan.

Pelanggan naik angin, bil makan di restoran mamak hampir RM1000 hanya kerana Kari kepala ikan | Apa perasaan anda bila terima bil makan yang tertera jumlah hampir RM1000? Mungkin biasa kalau makan di hotel, tetapi kalau makan di gerai biasa atau kedai mamak? Apa reaksi anda? Inilah yang terjadi pada Faudzy...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
1 day ago.

 

Ibu mengandung mesti teringin nak bayi cantik seperti Dhuhaa Sophea kan?

Ibu mengandung mesti teringin nak bayi cantik seperti Dhuhaa Sophea kan? | Terpaku kami bila melihat wajah bayi kacukan Malaysia Russia ni, cantik! Lagi-lagi part mata tu, mengoda! Hehehe. Mulanya macam tak percaya juga, bayi yang diberi nama Dhuhaa Sophea ada darah kacukan malaysia, tapi bila dapat tahu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
1 day and 3 hours ago.

 

Kanak-kanak lelaki terima 30 jahitan, singki tiba-tiba pecah!

Kanak-kanak lelaki terima 30 jahitan, singki tiba-tiba pecah! | Malang tidak berbau apabila seorang kanak-kanak lelaki menderita kesakitan akibat tercedera ketika mahu membasuh tangan. Singki seramik di sebuah sekolah tadika tiba-tiba pecah dan terkena pada kanak-kanak lelaki ini dan mengakibatkan dia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
1 day and 22 hours ago.

 

Pelawak terkenal cedera sewaktu pengambaran filem aksi!

Pelawak terkenal cedera sewaktu pengambaran filem aksi! | Seorang pelawak terkenal tanahair telah mengalami kecederaan sewaktu sesi pengambaran filem polis evo 2. Zizan razak telah berkongsikan perihal ini melalui akaun instagramnya. 3 keping foto yang memperlihatkan zizan razak terbaring di atas sebuah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
1 day and 22 hours ago.

 

Mulanya hidup kami ok, tapi lepas jumpa sesuatu atas loteng rumah semuanya berubah!

Gambar hiasan.Keluarga aku merupakan keluarga yang sederhana. Dulu, papa pernah ada 1 business. Bukan business kecil-kecilan mahupun besar-besaran. Cukup untuk tampung hidup kami sekeluarga.Namun, pada mata orang sekeliling, MUNGKIN zahirnya, keluarga aku seolah-olah senang-lenang. Konon tidur berbantalkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
2 days ago.

 

Alhamdulilah, selepas berbelas email, akhirnya..

Alhamdulilah, selepas berbelas email, akhirnya.. | Assalamualaikum salam sejahtera. Semoga semua berada di dalam keadaan sihat walafiat hendaknya. Seronok betul Mrejoy pagi ni. Yelah, selepas dapat tah berapa banyak email “prank” dari google, akhirnya hari ini mrejoy dapat email yang betul. Email...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 days and 2 hours ago.

 

TASNEEM NATUREL : Penyelesaian masalah batuk, selsema, kembung dan ketidakselesaan anak-anak.

TASNEEM NATUREL : Penyelesaian masalah batuk, selsema, kembung dan ketidakselesaan anak-anak| Assalamualaikum salam sejahtera. Sekarang ni dah masuk musim hujan dekat area Melaka ni. Bila kerap hujan, cuaca akan berubah menjadi sejuk dari pagi bawa ke malam. Mrejoy ada 3 orang anak. Yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
2 days and 23 hours ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »