User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

Your avatar

Real Name: azam

Member Since: 11th February 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 14

Google AdSense: Check your recent payment

Haha tentu korang happy apabila dapat notis macam ni kan. Apa taknya dapat duit USD tu bila convert memang la berbaloi. Macam tu la jugak aku baru je dapat emel dari Google. Dulu Google siap pos cek lepas tu bila Read more

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
5 months and 3 weeks ago.

 

Doa bebas hutang

Satu doa yang sangat sesuai diamalkan oleh semua khususnya sewaktu tengelam dalam hutang dan sangat sukar pula untuk mampu membayarnya. اللَّهُمَّ اكْفِني بِحَلالِكَ عَنْ حَرَامِكَ،

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
6 months and 3 weeks ago.

 

Cara carian kata kunci bagi menaikkan ranking SEO

Anda tidak perlu menghabiskan banyak masa menyelidik kata kunci untuk kempen SEO anda. Malah, hanya dengan menggunakan Google sendiri anda akan dapat menjana semua rentetan kata kunci yang diperlukan untuk membina sebuah laman web yang sangat disasarkan, dioptimumkan sepenuhnya untuk Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
4 months and 3 weeks ago.

 

Tips menulis artikel blog isu semasa

Salah satu topik sesuai untuk ditulis dalam blog adalah berkaitan isu semasa. Ini adalah kerana isu yang sentiasa berlegar samada di internet atau surat khabar [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 week and 3 days ago.

 

Jaga-jaga perangkap agen

Kita biasa lihat booth jual pelbagai produk di pasaraya. Melainkan jika anda benar-benar perlu barang tersebut lebih baik jangan dekat. Baru-baru ini saya ada dengar

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
9 months ago.

 

Makanan bayi 0-6 bulan

Panduan bagi mak-mak baru dan bakal-bakal mak yang belum buat research. Sibuk sangat. Tak sempat agaknya. Nasib baik sempat Google kan. Jangan risau, panduan ini adalah berdasarkan cadangan Bahagian Pemakanan, Kementerian Kesihatan Malaysia. Jika tak percaya boleh semak kat http://nutrition.moh.gov.my So,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
1 month ago.

 

Kebaikan Shaklee Lecithin

APA KELEBIHAN LECITHIN? Ia boleh melindungi hati kita. Bagaimana Lecithin boleh menghalang enapan lemak di hati, sirosis hati dan hati berlemak. Yang baiknya ia juga boleh membantu memulihkan kesihatan hati. Memecahkan lemak dan kolestrol Caranya? Lecithin bertindak sebagai pembersih salur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
1 month and 2 weeks ago.

 

Manfaat vitamin antioksidan

Bahan utama untuk meningkatkan gaya hidup anda dan menjalani kehidupan yang sihat adalah antioksidan. Terdapat beberapa makanan tambahan antioksidan luar sana yang boleh membantu anda menjalani kehidupan yang sihat, yang adalah semulajadi dan tidak akan menyebabkan anda apa-apa kerosakan. Anda juga boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
6 months ago.

 

Ajaib sedekah RM3 boleh hasilkan RM300

Bukan hype tapi memang betul terjadi pada diri sendiri. Harini dah plan untuk servis kereta sebab mileage dah cecah angka yang sepatutnya. So bila keluar nak beli sarapan pagi terus terfikir nak keluarkan RM300 bila singgah kat pam petrol Petronas Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
6 months and 3 weeks ago.

 

Kalendar MUET 2017

JADUAL MALAYSIAN UNIVERSITY ENGLISH TEST (MUET) Tadi mummy browsing terjumpa jadual MUET. So macam every year MUET ni ada 3 kali so sempatla korang buat planning dan preparation. Ada tiga (3) sesi bagi tahun 2017 Mac, Julai dan November 2017. A) Sesi Mac 2017 Tarikh pendaftaran dibuka 1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
7 months and 2 weeks ago.

 

Long Sleeve One Piece Baby Girl Bodysuit Outfits Clothes

Long Sleeve One Piece Baby Girl Bodysuit Outfits Clothes (0-6 months, rose). Measurement: Size 0-6 months:Length:54cm Chest:50cm Size 6-12 months:Length:57cm Chest:52cm Size 12-18 months:Length:60cm Chest:54cm Size 18-24 months:Length:63cm Chest:56cm

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
8 months and 2 weeks ago.

 

Habbatus sauda meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita

Habbatus sauda merupakan suatu herba yang sangat bermanfaat untuk kesihatan. Secara amnya ia melancarkan perjalanan darah. Apabila perjalanan darah lancar, semua fungsi anggota badan akan [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 day and 13 hours ago.

 

Mengapa subjek Sains tidak menarik minat generasi muda?

Maaf jika saya kata ini cuma pendapat peribadi sahaja tapi apa salahnya berkongsi pendapat untuk renungan bersama. Sains itu membosankan apabila ianya dianggap hanya sebagai [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 days and 20 hours ago.

 

3 jenis kitar semula yang boleh dibuat di rumah

Kitar semula tak semua orang suka. Konsepnya sangat bagus tapi dari segi implementasinya amat sukar kerana ia memerlukan komitmen. Komitmen yang bagaimana? Ianya perlu dipraktikkan [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 week and a day ago.

 

Kereta nasional ke-3: Terdesakkah kita?

Pertama sekali nak dinyatakan bahawa artikel ini hanya satu pendapat yang berdasarkan pertimbangan yang praktikal tapi bukan ada kaitan dengan kepentingan politik. Sebarang pandangan balas [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 week and 3 days ago.

 

Tips elak hidung tersumbat

Hidung tersumbat merupakan tanda awal minor asma. Ia juga berkaitan masalah sinus, sakit tekak, batuk, tonsil bengkak, kerap bersin dan selsema. Sensitif kepada habuk, debunga [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 week and 6 days ago.

 

“Fruits of Faith” kisah sabar yang mengagumkan

Allh swt itu Maha Pemurah bukan setakat orang yang beriman sahaja yang dilimpahi rezki dan rahmatNya malah orang yang tidak beriman juga. Kisah Fruits of [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
3 weeks and 6 days ago.

 

Tips menulis blog

Semenjak tibanya tahun Hijrah 1440 kali ini terdetik nak memperbaharui tema blog ini dan timbul idea baru untuk kembali balik ke asal tips menulis blog. [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month ago.

 

Idea bisnes terbaik adalah berasaskan minat

Idea bisnes terbaik adalah berdasarkan minat yang mendalam. Kenapa begitu? Ini adalah bagi menjamin kelangsungan bisnes dan ketahanan mental anda. Tentu ramai yang selalu berfikir [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month and a week ago.

 

Idea bisnes terbaik adalah berasaskan minat

Idea bisnes terbaik adalah berdasarkan minat yang mendalam. Kenapa begitu? Ini adalah bagi menjamin kelangsungan bisnes dan ketahanan mental anda. Tentu ramai yang selalu berfikir [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
1 month and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »