User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

Your avatar

Real Name: azam

Member Since: 11th February 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 16

Google AdSense: Check your recent payment

Haha tentu korang happy apabila dapat notis macam ni kan. Apa taknya dapat duit USD tu bila convert memang la berbaloi. Macam tu la jugak aku baru je dapat emel dari Google. Dulu Google siap pos cek lepas tu bila Read more

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Formula Hidup Luar Biasa
8 months and 3 weeks ago.

 

Doa bebas hutang

Satu doa yang sangat sesuai diamalkan oleh semua khususnya sewaktu tengelam dalam hutang dan sangat sukar pula untuk mampu membayarnya. اللَّهُمَّ اكْفِني بِحَلالِكَ عَنْ حَرَامِكَ،

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Formula Hidup Luar Biasa
9 months and 3 weeks ago.

 

Cara carian kata kunci bagi menaikkan ranking SEO

Anda tidak perlu menghabiskan banyak masa menyelidik kata kunci untuk kempen SEO anda. Malah, hanya dengan menggunakan Google sendiri anda akan dapat menjana semua rentetan kata kunci yang diperlukan untuk membina sebuah laman web yang sangat disasarkan, dioptimumkan sepenuhnya untuk Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Formula Hidup Luar Biasa
7 months and 3 weeks ago.

 

Tips menulis artikel blog isu semasa

Salah satu topik sesuai untuk ditulis dalam blog adalah berkaitan isu semasa. Ini adalah kerana isu yang sentiasa berlegar samada di internet atau surat khabar [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Formula Hidup Luar Biasa
3 months and a week ago.

 

Jaga-jaga perangkap agen

Kita biasa lihat booth jual pelbagai produk di pasaraya. Melainkan jika anda benar-benar perlu barang tersebut lebih baik jangan dekat. Baru-baru ini saya ada dengar

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Formula Hidup Luar Biasa
4 days and 7 hours ago.

 

Makanan bayi 0-6 bulan

Panduan bagi mak-mak baru dan bakal-bakal mak yang belum buat research. Sibuk sangat. Tak sempat agaknya. Nasib baik sempat Google kan. Jangan risau, panduan ini adalah berdasarkan cadangan Bahagian Pemakanan, Kementerian Kesihatan Malaysia. Jika tak percaya boleh semak kat http://nutrition.moh.gov.my So,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
4 months ago.

 

Kebaikan Shaklee Lecithin

APA KELEBIHAN LECITHIN? Ia boleh melindungi hati kita. Bagaimana Lecithin boleh menghalang enapan lemak di hati, sirosis hati dan hati berlemak. Yang baiknya ia juga boleh membantu memulihkan kesihatan hati. Memecahkan lemak dan kolestrol Caranya? Lecithin bertindak sebagai pembersih salur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
4 months and a week ago.

 

Manfaat vitamin antioksidan

Bahan utama untuk meningkatkan gaya hidup anda dan menjalani kehidupan yang sihat adalah antioksidan. Terdapat beberapa makanan tambahan antioksidan luar sana yang boleh membantu anda menjalani kehidupan yang sihat, yang adalah semulajadi dan tidak akan menyebabkan anda apa-apa kerosakan. Anda juga boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
9 months ago.

 

Ajaib sedekah RM3 boleh hasilkan RM300

Bukan hype tapi memang betul terjadi pada diri sendiri. Harini dah plan untuk servis kereta sebab mileage dah cecah angka yang sepatutnya. So bila keluar nak beli sarapan pagi terus terfikir nak keluarkan RM300 bila singgah kat pam petrol Petronas Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Formula Hidup Luar Biasa
9 months and 3 weeks ago.

 

Kalendar MUET 2017

JADUAL MALAYSIAN UNIVERSITY ENGLISH TEST (MUET) Tadi mummy browsing terjumpa jadual MUET. So macam every year MUET ni ada 3 kali so sempatla korang buat planning dan preparation. Ada tiga (3) sesi bagi tahun 2017 Mac, Julai dan November 2017. A) Sesi Mac 2017 Tarikh pendaftaran dibuka 1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
10 months and 2 weeks ago.

 

Long Sleeve One Piece Baby Girl Bodysuit Outfits Clothes

Long Sleeve One Piece Baby Girl Bodysuit Outfits Clothes (0-6 months, rose). Measurement: Size 0-6 months:Length:54cm Chest:50cm Size 6-12 months:Length:57cm Chest:52cm Size 12-18 months:Length:60cm Chest:54cm Size 18-24 months:Length:63cm Chest:56cm

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
11 months and 2 weeks ago.

 

Melaka Pernah Selamatkan Mekah Dari Portugis – Pakar Sejarah

Sejarah Melaka yang pernah menyelamatkan Mekah dari serangan Portugis yang ramai orang tidak tahu diceritakan oleh Prof Dr Tatiana Denisova, Pakar Sejarah Melayu dan Sejarah [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Formula Hidup Luar Biasa
9 hours and 36 minutes ago.

 

Pujian Bapa Oksana kepada Sultan Muhammad V setelah Pertemuan Kali Pertama

Andrey, seorang pakar bedah ortopedik yang berasal dari bandar Rostov-on-Don, bercakap dengan sangat mengenai bekas Yang di-Pertuan Agong, Sultan Muhammad V. Dia seorang yang indah. [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Formula Hidup Luar Biasa
5 days ago.

 

Perodua Aruz – apa beza dengan Honda BR-V, Toyota Rush dan Proton X70 dalam pasaran Malaysia

Perodua baru sahaja membuka tempahan bagi SUV terbaru mereka iaitu Aruz, yang boleh didapati dalam dua varian iaitu X dan AV. Dengan harga anggaran yang [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Formula Hidup Luar Biasa
6 days and 2 hours ago.

 

Bawang putih memecah kolesterol, antibiotik bunuh mikrob dan penghalang kanser (via...

Bawang putih mempunyai khasiat sebagai antibiotik alami di dalam tubuh manusia. Bawang ini telah dikenal pasti dapat memecahkan kolesterol yang menyekat perjalanan darah pada salur darah dan kolesterol ini dikenal pasti [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Formula Hidup Luar Biasa
1 week and 2 days ago.

 

Tak sampai RM4000 untuk miliki Huawei Mate 20 Pro 256GB – SoyaCincau.com (via SoyaCincau.com)

Huawei Malaysia hari ini mengumumkan tarikh jualan dan harga untuk variasi terbaru Huawei Mate 20 Pro. Ia lebih besar, lebih pantas dan lebih kuat dari [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Formula Hidup Luar Biasa
1 week and 4 days ago.

 

Realme 2 Pro, Telefon Pintar Kelas Pertengahan Dengan Spesifikasi Terkini (via VOCKET)

Bawah RM1,000 boleh dapat handphone power 8GB + 128 GB storage? Ini Real punya deal. Kalau anda semua nak tahu, telefon pintar Realme 2 Pro [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Formula Hidup Luar Biasa
1 week and 5 days ago.

 

7 Smartphone Terbaik Dengan Bateri Yang Tahan Lebih Lama (via Lobak Merah)

Smartphone ni dah ibarat benda penting dalam hidup. Semua benda boleh dapat dengan satu klik je pada telefon pintar. Disebabkan smartphone banyak kegunaan dan korang [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Formula Hidup Luar Biasa
1 week and 5 days ago.

 

MPV Mitsubishi Delica D:5 kini diperkenalkan di Jepun (via Paul Tan’s Automotive News)

Seperti juga Nissan Vannette (kini dikenali sebagai Serena, menggunakan kod casis C yang sama), Mitsubishi Delica antara people mover yang sangat terkenal satu ketika dahulu. [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Formula Hidup Luar Biasa
1 week and 5 days ago.

 

Hilang 13kg Dalam Masa 3 Minggu, Gadis Kecil Molek Ini Kongsi Tips Transformasi Diri (via OHBULAN!)

Turun 13kg dalam masa 3 minggu, ini tips kurus diet atkins. Tidak dinafikan, ramai orang berusaha untuk mengurangkan berat badan untuk tampil sihat, fit dan [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Formula Hidup Luar Biasa
1 week and 5 days ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »