User Profile: abahhfiy

Show pings in: English | Malay | All

 

abahhfiy

Your avatar

Real Name: abahhfiy

Member Since: 17th July 2014



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 11

POSESION EYEWEAR BY FUJI TARO

Ada yang cari frame cermin mata?Cuba terjah kedaiSHOPEE#mhmhype mana tau ada yang berkenan dihati.Depa tengah update collection frame POSESION by Fuji Taro tu.Kalau nak terjah kat page pun boleh pi ja kat page #mhmspeX ataupun #mhmhypermartHarga?Berbaloi lah dengan kualiti dan tempoh...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 weeks and a day ago.

 

RESTORAN PELITA HILANG RM300 RIBU SEBULAN KERANA ROKOK!

"(Hasil) jualan rokok setiap bulan adalah kira-kira RM300,000, namun saya percaya ia (kemerosotan hasil ekoran pemberhentian jualan rokok) dapat diatasi dengan jualan makanan," - malaysiakiniOk RM300 ribu untuk keseluruhan rangkaian restoran Pelita lebih kurang RM10k satu restoran.Jadi lebih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 months and 4 weeks ago.

 

SIFU IMPORT?

La ni tiap hari timbul ja segala macam SIFU yang menawarkan "ilmu" import dari China...Masa aku start dulu tak ramai pun sifu atau pakar nih timbul, hanya google ja yang menjadi rujukan aku.BTW mungkin depa memang pakar lah kut ...Cuma selalunya yang bergelar pakar nih ada kaedah tersembunyi yang depa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
7 months and 2 weeks ago.

 

BACA TAJUK,KOMEN DAN SHARE

Trend sekarang memang macam tuh, petik tajuk berita, buat ulasan sendiri pada post kemudian share...Lepas tu datang pulak geng-geng yang anti kerajaan atau geng-geng yang semua perkara nak dipolitikkan menderu komen...Bila tanya apa hujung pangkal cerita sapa pun tak leh jawap isi berita tu sebab semua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
7 months and 4 weeks ago.

 

Persoalan terjawab! Isteri tak hamil walau kerap 'bersama' selama 4 tahun kerana silap buat seks

"PASANGAN suami isteri yang berusaha untuk mendapat anak selama empat tahun diberitahu bahawa mereka selama ini melakukan kesilapan semasa hubungan seks."Si isterinya mendedahkan pengalaman kesakitannya yang 'luar biasa' setiap kali mengadakan hubungan seks, tetapi sanggup menahannya dengan harapan untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
9 months and 3 weeks ago.

 

PESTA HOKI USM KALI KE 43

Pesta Hoki USM kali ke 43 telah diadakan pada pertengahan bulan lepas. Tahun ini diadakan lebih awal dari selalu, pasai apa aku pun tak sure.Untuk kejohanan yang telah diadakan selama 42 tahun sebelum ni, pada pendapat aku Pesta Hoki USM ni dah kehilangan taring atau prestij.Dengan persaingan dari kejohanan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5th December 2016 11:36am

 

JUAL DIRI...LAMA TAK BUAT

Salam...Hari ini aku attend satu interview lepas dapat call invite untuk aku pi dua hari lepas.Kali pertama untuk tempoh 5 tahun kebelakangan ni aku pi jugak,walaupun sebelum ni aku tak pernah nak attend pun bila ada interview session nih.Masa dapat call hari tuh pemanggil kata dia dari bla...bla..bla dapat...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
14th July 2015 2:41pm

 

ASTRO NJOI..DUA KALI KENA GST??

Salam...Dalam keriuhan pasal isu topup prepaid yang sat kena sat tak kena, lepas tu Kastam kata lain Menteri kata lain ada juga yang ramai masih terlepas pandang.Astro Njoi salah satu perkhidmatan yang ditawarkan oleh Astro untuk pengguna yang nak kawal budget langganan.Since sekarang GST dah dilaksanakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4th April 2015 12:43pm

 

DONGENG HARI RAYA

Selalunya time dekat-dekat raya kita sering dihidangkan drama-drama melayu serta iklan yang menunjukkan kesedihan mak ayah,adik beradik yang tak pulang ke kampung beraya kan.Tapi kalau dilihat sama ada didada akhbar,berita semasa di kaca tv mahupun hantaran di media sosial sepanjang cuti hari raya baru nih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5 days and 2 hours ago.

 

FLY NOW DEALS...DARI SEKARANG

ORANG ramai yang mencari tawaran perjalanan pada saat akhir kini boleh menikmati tambang rendah ‘Fly Now Deals’ Malaysia Airlines mulai sekarang hingga 21 Jun 2019.Dalam kenyataan hari ini, syarikat penerbangan negara itu berkata menerusi tambang serendah RM339 pergi balik kelas ekonomi, orang ramai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5 days and 7 hours ago.

 

RUPANYA BERUANG

Raya kali nih kita dihiburkan dengan berita lawak yang pada mulanya mengejutkan jugak lah.Sesuatu yang kita semua tak sangka...beruang tinggal kat kondo!Sama ada kebodohan yang amat pekat atau memang sistem pembelajaran kat Malaysia perlukan satu transformasi baru atau mungkin juga buku-buku pra sekolah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5 days and 9 hours ago.

 

SALAH SATU DARI 7 FUNGSI RAHSIA HUAWEI IALAH KETUK SKRIN!

MUNGKIN anda salah seorang daripada pemilik peranti HUAWEI Siri P30 dan pengguna seringkali tertarik dengan keupayaan kameranya saja tanpa mengetahui telefon pintar berkenaan mempunyai ciri unik.Berikut adalah tujuh fungsi rahsia peranti berkenaan dan pemilik telefon pintar berkenaan boleh cuba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 weeks and a day ago.

 

HUAWEI TANPA GOOGLE?

HUAWEI tanpa GOOGLE?Penuh newsfeed di fb sebab nih bila US blacklist Huawei.Bermuram durja lah kengkawan yang mana baru upgrade telephone Huawei baru.Tapi adakah Huawei akan terkesan atau kita sebagai pengguna akan betul-betul terkesan dengan tindakan US ini?Maybe bagi kita mungkin, tapi bagi pengguna di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 weeks and 6 days ago.

 

KINGSMAN GALAHAD TERBARU

Boring dengan design lama frame Kingsman?Nampak "otai" sangat?Ok no problem... #mhmhype open order untuk design baru macam kat atas tuhYang belah kiri design baru dan yang sebelah kanan ni design lamaNampak kan perbezaan bentuk frame dan size juga kecil sikit dari yang selalu tuhMana nak dapat?Boleh je ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 weeks and a day ago.

 

NAK PASANG #UNIFI?

Nak pasang #UNIFI dirumah?Malas nak keluar,rimas cari parking,tak nak buang masa?Solusi mudah untuk anda...cuma whatsapp kami untuk semakan liputan percuma dan jika kawasan anda berada didalam liputan kami akan ke tempat anda untuk lengkapkan permohonan.Semudah ABC ...Berikan butiran berikut untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month ago.

 

GENG RS KE CUP PRIX BATU KAWAN

Ahad lepas satu konvoi RS150R yang terdiri dari Penang Crew, Kedah Crew dan Silverstate Crew telah berlepas ke Cup Prix Batu Kawan.Geng Penang Crew berkumpul di Juru terlebih dulu sebelum bertolak ke Kilang Honda di Batu Kawan di susuli kedatangan dari Silverstate dan Kedah Crew.Hampir 500 lebih buah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and 4 weeks ago.

 

BERNIAGA BARANG VIRAL ATAU VIRALKAN BARANG NIAGA

Aku ada join satu group di facebook yang members dalam tu more to newbie yang mula nak belajar meniaga.Antara soalan yang kerap ditanya depa... apa barang yang hot atau viral!Actually soalan tu berbentu subjektif bagi aku la, dan tak dak jawapan yang betul ataupun salah CUMA...Kalau nak berniaga produk yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 3 weeks ago.

 

ROCK BIKER WATERPROOF WAIST POUCH

ROCK BIKER waterproof waist pouch untuk abam-abam bikers.Model terbaru kini boleh didapat di facebook.com/mhmhypeAda 3 warna pilihanJangan risau...harga mampu beliRM130.00 SMRM150.00 SSHarga siap pos sampai ke alamat anda

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and 2 weeks ago.

 

KHAS UNTUK PEMILIK KENDERAAN

ANDA BERADA DI...KUALA LUMPURANDA BERADA DI...SELANGORANDA BERADA DI...JOHORANDA BERADA DI...PULAU PINANGANDA ADA MOTOSIKAL?ANDA ADA KERETA?ANDA ADA 4x4 ATAU VAN?ANDA ADA LORI?Berminat untk jana pendapatan (PART TIME / FULL TIME) dengan kenderaan anda?Daftar sekarang secara percuma untuk tukarkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 months ago.

 

WeCHAT SEBENARNYA LUBUK!

WeChat atau wicet seperti yang dikenali ramai orang Malaysia sebenarnya memang lubuk!Untuk yang mata keranjang baik lelaki mahupun perempuan Wechat nih memang tempat mencari peluang.....Tapi yang tu rasanya di Malaysia ja kut, kalau di China Wechat nih lebih glamour dari whatsapp atau telegram.Dah tentu...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 months and 4 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »