User Profile: Nadiasam

Show pings in: English | Malay | All

 

Nadiasam

Your avatar

Real Name: Nadia Johari

Member Since: 13th May 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 40

MAKIN KELIRU DRAMA LELAKI ITU PEMILIK HATIKU

hai assalammualaikumLelaki Itu Pemilik HatikuJalan Cerita Drama Lelaki Itu Pemilik Hatiku Makin Keliru - Siapa layan drama TV3, jam 7 petang tu. LakonanRaja Afiq, Puteri Aishah, Julia Farhana Marin dan Syazuwan Hassan. Nad ni takdela tengok sangat cerita tu, banyak skip. Sebab masa mula-mula cerita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
7 months and 2 weeks ago.

 

KEISTIMEWAAN IFTAR DI BANGI GOLF RESORT

hai assalammualaikumBuffet Ramadhan Di Bangi Golf resortKeitimewaan Berbuka Puasa di Bangi Golf Resort - Nampak tak gambar dekat atas tu, hah!1, tu bukan bubur tau, tapi telur setengah masak yang paling special dekat bangi Golf Resort. Telur ni takda dekat tempat lain, hanya di Bnagi Golf resort pada bulan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 months ago.

 

ANAK LELAKI ATAU ANAK PEREMPUAN???

hai assalammualaikumAnak Lelaki Atau Anak Perempuan?? - Ramaila kawan-kawan dan orang tersayang cuba teka jantina baby dalam perut nad ni..hehehe. Biasalah, bila ada yang mengandung, benda nak tau sangat semestinya jantina baby kan. Nad dengan mr mafia sendiri, pun excited nak tau jantina adik Fariza ni.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and 2 weeks ago.

 

CARA TUKAR NAMA LINK YOUTUBE KEPADA NAMA SENDIRI

hai assalammualaikumTukar Nama Link Youtube Ke Nama Sendiri - Hah!!, sebelum ni asyik fikir macam mana la nak tukar link youtube nad ni kepada nama sendiri. Yela, semua nama facebook, instagram dan twitter dah sama nama, ada nama nadia. Tiba-tiba youtube nama lain pulak. Panjang pulak tu. Memang tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and 4 weeks ago.

 

PERTAMA KALI JOIN MSMW 2017

hai assalammualaikumMalaysia Sosial Media Week 2017 ( MSMW 2017 ) - Kalau sebelum ni, nad memang dah pernah dengar berkenaan MSMW ni. Sebab ada diantara kalangan blogger yang menerima award MSMW sebelum-sebelum ni. MAsing-masing blogger mintak kita undi..hehe. MSMW ni banyak kategori award dia, jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
8 months and a week ago.

 

RESEPI MIDIN BLOGGER DAUS REDSCARZ, DITUKAR KEPADA RESEPI PAKU PAKIS

hai assalammualaikumResepi Midin Blogger Daus Redscarz, Ditukar Kepada Resepi Paku Pakis - Haritu ternampak abang daus post gambar syur serupa macam paku pakis. Tapi kak Suria cakap tu bukan paku pakis, tapi sayur midin yang hanya ada di Sarawak sahaja. Jadi nad komen la, apa rasa bila masak,...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
14th May 2016 10:09pm

 

RAK SIMPAN MAINAN / STORAGE RACK TOYS

hai assalammualaikumRak Simpan Mainan - Dalam tak sedar, banyak juga mainan Fariza ni. Rasanya beli sikit-sikit je, sekali satu kotak besar mainan dia penuh..Takpela, mainan dia boleh diturunkan ke adiknya dan main sama-sama nanti. Takyah beli dah..pening mommy..hahaha. Ni daddy punya kerja la asyik beli...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 day and 2 hours ago.

 

MISI MENCARI BUAH DURIAN DI KARNIVAL MINI JOM MAKAN BUAH DATARNAN MASJID NEGARA

hai assalammualaikumMisi Mencari Buah Durian - Masa pregnant dapat makan dua ulas je, kali ni nak balas dendam, nak makan berbiji-biji buah durian..haaha. Orang lain asyik post je dekat media sosial, sampai terliur, entah bila akan dapat makan. Sekarang tengah musim buah durian. Sampaila, malam hari jumaat,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 day and 5 hours ago.

 

IT’S YOUR TURN TO CHANGE CANCER CARE : WON $100,000 USD

hai assalamualaikumHadiah Berjumla $ 100,000 USD untuk dimenangi - Setiap kali kita mendengar perkataan kanser, kita berasa takut dan sedih ... Tetapi saya percaya pada satu ketika kita akan terinspirasi untuk melakukan sesuatu untuk mereka yang terkena kanser, bukan?Bagaimana jika kita memberitahu anda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 day and 6 hours ago.

 

MANJAKAN DIRI DI BONDAHAVEN PUSAT PENYUSUAN DAN SPA MASSAGE BANDAR PUTERI BANGI KAJANG

hai assalammualaikum' Me Time " di Bondahaven Spa Massage Bangi - " Me Time ", waktu yang nad perlukan sangat untuk merehatkan badan dan minda. Hampir setiap hari, sibuk dengan menguruskan rumah, jaga anak, kerja depan laptop lagi, setiap hari, kerja sebagai surirumah memang takkan habis. Sebagai seorang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 days and 5 hours ago.

 

KEMASKINI MAKLUMAT UNTUK PENANGGUHAN BAYARAN PTPTN

hai assalammualaikumKemaskini Maklumat Pendapatan Untuk Penangguhan Bayaran PTPTN - Harini group whatsup kawan-kawan universiti borak pasal kemaskini maklumat PTPTN ni untuk siapa yang ingin buat penangguhan bayaran. Kan ada diperkatakan bahawa bayaran balik pinjaman boleh ditangguhkan jika gaji bawah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 days and 23 hours ago.

 

BILA ANAK MULA BERTANYA SOALAN, IBU BAPA PERLULAH JAWAB

hai assalammualaikumBila Fariza Dah Mula Banyak Tanya Soalan - Dah nak masuk tiga tahun Fariza ni. Syukur sangat bila tengok pembesaran dan perlakuan anak depan mata. Satu-satu kita nampak perubahan dia. Dari mula meniarapa, merangkak, duduk, berdiri, mula bercakap,dan sekarang dah mula bertanya pelbagai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
6 days and 6 hours ago.

 

MERASA JUGA YOGURT LLAOLAO DI TESCO AMPANG

hai assalammualaikumMerasa Juga Yogurt llaolao - Ingatkan aiskrim, rupanya yogurt..hahaha. Biasa nampak orang makan, tak tau pulak tu yogurt. Tapi sedap sebab dah campur dengan toping dan bahan campuran lain. Haritu puasa dah nampak kendai llaolao ni, tapi tak beli lagi. Lepas tu, haritu shopping dekat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks ago.

 

SYAMPU RAMBUT KANAK-KANAK CARRIE JUNIOR ODOUR BUSTER

hai assalammualaikumSyampu Rambut Kanak-Kanak Carrie Junior Odour BusterRambut Anak Wangi Walaupun Bermain Seharian - Setiap kali mandi, memang nad selalu syampu rambut Fariza. Fariza kalau bermain memang kuat berpeluh, bila berpeluh habis berbau rambut dia. Sebab tu setiap kali mandi, nad akan syampukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and 3 days ago.

 

PACIFIC WEST FOODBALL FEVER : MENANG TRIP KE NEGARA KEGEMARAN BERNILAI RM10,000

hai assalammualaikumPeraduan Pacific West Foodball Fever - Sebelum ni tengok kawan makan makanan frozen macam Fish Fillet jenama Pacific West. Nampak sedap tengoknya. Nad pun teringinla nak makan. Apa lagi pergila dapatkan produk ni. Rupanya Pacific West ni bukan ada satu jenis, tapi pelbagai jenis, seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and 5 days ago.

 

GUNA CARA INI UNTUK HILANGKAN BINTIK HITAM DALAM MASA DUA MINGGU

hai assalammualaikumKulit Sempurna, Menawan Tanpa Bintik Hitam dalam Masa Dua Minggu : Nanowhite Dark Spot Corrective Serum - Muka dah cantik, tapi ada pulak bintik-bintik hitam dekat muka. Buakn sahaja masalah jerawat, masalah bintik hitam pun beri kurang keyakinan pada kita. Kalau tutup dengan foundation...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and 5 days ago.

 

KISAH RAYA 2018, RAYA SAKAN LA KALI NI

hai assalammualaikumKisah Raya 2018 - Ya ampun, lama betul nak kongsi cerita raya 2018 ni..hahaa..Sakan sangat beraya, update gamabr je dulu..ahhaha. Budak cuti dua minggu, kita pun nak cuti dua minggu. Melampau kau nad..hahaa. Raya 2018 kali ni, memang raya sakan. Kalau sebelum ni, macam tak tau je nak ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and 6 days ago.

 

A SINCERE GIFT FOR VIP : LUXURY CORPORATE GIFTING MADE EASY

hai assalammualaikumA sincere gift from the heart.- Finding a sincere gift from the heart is sometimes quite difficult because we want to give the best in order for our gift to have its own value sentimental value.Finding souvenirs for the coming VIP guests may take quite a while as they are from a bunch of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 weeks and 4 days ago.

 

MODERN INDIAN WEDDINGS AS THEY ARE

hai everyone..Modern Indian Weddings as they areTraditions change as time flies, and even such a great culture as India lives through some impressive know-hows. Of course, elderly people would not agree, saying that traditional weddings are the best and today eastern European brides’ dresses are a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 weeks and 4 days ago.

 

DESIGN ELEMENTS THAT BRING YOUR BATHROOM DOWN

hai assalammualaikumWhen it comes to designing a space, for example a living room or bedroom, there’s always a little room for a bit of trial and error. You can always re-paint the walls, move around your furniture pieces, or even return those accent pieces that turned out to be hideous. With a bathroom,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »