User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 9 of 89

Test posT

Assalamualaikum More from my siteResult MUET 2011 sudah keluar dowh Testing part3Percubaan pertama liveblogMood minggu ini [Blues Monday] 10 entri terhangat di zikrihusaini.com... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton online titian cinta episod 17

Titian cinta episod 17. Keadaan dah jadi tegang sekarang nih. Ryan sepatutnya move on. Tapi masih tetap macam tuh. Kepercayaan harris terhadap aisy makin dicurigainya. Apa yang akan terjadi pada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Live streaming malaysia vs hongkong 10.10.2017

Perlawanan yang ke 3 , sdatu game masih lagi tangguh vs korea utara. Mampukah skuad harimau malaya melakar kemenangan untuk mendapat tempat kedua sekurang-kurangnya dalam kumpulan ini,lubnan, hong... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 9

Awak suka saya tak episod 9. Jom kita saksikannya. Tiga tahun kemudian, Intan ketemu dengan Hilman ketika mengendalikan kursus di Kuala Terengganu. Mereka kembali rapat dan merancang untuk berkahwin.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton online titian cinta episod 16

Aisy pulang ke kampung untuk menenangkan diri. Harris jarang menghubunginya. Hanya Rayyan yang masih mencuba. Aisy akhirnya membalas mesej Rayyan. Satu hari, Harris muncul untuk membuat kejutan.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Live streaming super spontan superstar minggu ke 5

 Super spontan superstar 2017 kini kembali dalam minggu ke 5. Minggu lepas sharifah shahira tersingkir ,baru je masuk dalam team shuhaib, King Musang. Tersingkir pulak bila undian team King Musang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 8

Tonton online drama astro awak suka saya tak epiosd 8. Hilman si ugut VS Intan si degil. Adakah ini jodoh? #awaksukasayatak Hilman sanggup bayar segalanya demi senyuman Intan. #NasibBaikHilmanKaya ?... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton online titian cinta episod 15

Aisy terpaksa bersetuju demi menyambung keturunan keluarga. Ketika menyelia pelajarnya di sebuah hotal, Aisy bertemu Rayyan. Rayyan mengajak Aisy untuk makan tengahari. Aisy bersetuju kerana... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 7

Apa diaorang nih intan dengan hilman buat dekat kandang kuda tuh? Bersihkan tahi ke.. erm hilman jeles More from my siteTonton online awak suka saya tak episod 3Tonton online awak suka saya tak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Tonton online titian cinta episod 14

Sinopsis drama titian cinta episod 14. Danial yang baru lepas keluar penjara memang takda job sekarang nih menyatakan hasrat untuk menjadi sekadar kawan Aisy. Lagipun danial nih masih menaruh harapan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 6

Awak suka saya tak episod 6. layan meletop kejap. Hakim rusli buat persembahan, tergantung sepi. Lepas tuh emma maembong dan elvin chong. More from my siteTonton online awak suka saya tak episod... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Tonton online titian cinta episod 13

Kali ini kesetiaan Harris benar-benar diuji. Tersentak dengan penjelasan oleh doktor masalah yang dialami oleh Aisy. Apa yang harus dilakukan olehnya? Aisy belum lagi menerima sepenuhnya , apa yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 5

Episod yang ke 5 . Apabila abang intan bagitahu keadaan yang sebenar, terus intan pergi mencari hilman dengan pakai baju tidor? adakah hilman akan berkahwin dengan?? More from my siteTonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Tonton online titian cinta episod 12

Akhirnya en harris berjaya juga memujuk aisy tuh. Tapi bukan senang. Biasalah orang lelaki memang kuat cemburu. Sekali dia dapat tahu, memang nahaslah aisy kena. Rancangan sofia dan ibu harris mahu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Live streaming af megastar minggu ke 5 2017

Live straming af megastar minggu ke 5 kali ini bertemakan mahakarya. Kiranya lagu juara-juara yang mengangkat nama lagu penyanyi tersebut. 60 permarkahan dari juri dan 40 dari sms. Jom kita... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Panduan Exam online Kawalan Trafik Udara Gred A41 dan A29 2017

Berita baik kepada semua calon exam online bagi jawatan kawalan trafik udara gred A 41 dan A 29 edisi 2017. Kali ini kita akan sediakan nota untuk persediaan calon exam kali ini untuk lebih mudah dan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Live streaming super spontan superstar minggu ke4 2017

Minggu lepas three bottom dari kumpulan Shuhaib iaitu Musang King dipanggil kerana team ini tewas lagi minggu lepas. Amy mastura, Atu dan juga Fikry. Macam mana minggu ini?? adakah akan ada penukaran... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 4

Tonton online awak suka saya tak episod 4. Hilman cuba mendapatkan Intan. Tapi hati dia susah nak terima.. Mungkin masih terluka.. huhu More from my siteTonton online awak suka saya tak episod... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Beli novel titian cinta

Novel dengan drama tak sama dia punya feeling. Ada orang kata, novel lagi best. Ada juga yang kata tengok drama pun best juga. Sebab dia adaptasi novel, so mungkin ada tukar sedikit jalan cerita dia.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Live streaming jdt vs felda united 28 september 2017

Live streaming perlawanan liga super yang tertangguh diantara jdt vs felda united 2017. Venue kena tukar, haiya masalah leyh. Sebab ini, jdt jugak yang disalahkan. Entahla. More from my siteLive... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.