User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 9 of 17

Golden-B bydrazlan

golden-b menyembuhkan luka seawal 3 hari!!!lebih cepat 2x ganda dari krim biasa!!!GOLDEN-B: Produk penyelidikan terbaru Dato' Prof. Dr Azlan, madu yang dihasilkan lebah yg dipelihara, adalah campuran madu terpilih hasil dari ladang herba yang dipantau oleh pakar penyelidik.Sangat sesuai untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
3 months and 2 weeks ago.

 

Kes Penyakit Anjing Gila(Rabies) di Sarawak,Malaysia

fakta Kes Penyakit Anjing Gila(Rabies) di Sarawak,MalaysiaKementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ingn memaklumkan berkaitan kejadian tiga (3) kes di kalangan kanak-kanak yang dilaporkan telah dijangkiti virus rabies di negeri Sarawak.Pada 29 Jun 2017, Bahagian Kawalan Penyakit, KKM telah menerima...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 months and 2 weeks ago.

 

Face Solution Soap(FSS)

face solution soap..merawat resdung dan jerawat tanpa bahan kimia!!Sabun pertama di Malaysia yang diformulasikan dengan 100% herba semulajadi bergred makanan. Keluaran terbaru hasil penyelidikan RD daripada Asst. Prof. Dr. Norazlanshah Hazali telahpun dipasarkan. Sabun ini dirumus khas daripada herba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
3 months and 2 weeks ago.

 

Khalifah-T bydrazlan

khalifah-t membantu masalah kesuburan lelaki goutKhalifah-T merupakan formulasi herba yang telah dikaji oleh saya dan pakar2 penyelidik yang lain sejak tahun 2012.Sehingga kini, 2 jurnal berindeks berjaya diterbitkan dan Projek penyelidikan herba ini telah menelan belanja RM186,600.00 daripada 2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
3 months and 2 weeks ago.

 

Movie Review: The Invisible Guest(Contratiempo)

review filem spanish the invisible guest (contratiempo)ok hari nie yuk nak review movie dari sepanyol plak..the invisible guest atau dalam bahasa spanish contratiempo is very great movie..urm..klau x best..x kan yuk nak review kan..yuk biasa review movie yang best2 je...klau movie yang x best..yuk malas nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 months and 2 weeks ago.

 

Body Solution Soap(BSS)

body solution soap...sabun bebas bahan kimiaSabun pertama di Malaysia yang diformulasikan dengan 100% herba semulajadi bergred makanan. Keluaran hasil penyelidikan daripada Asst. Prof. Dr. Norazlanshah Hazali telah pun dipasarkan. Sabun ini dirumus khas daripada herba yang berkualiti tinggi yang bertindak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
3 months and 2 weeks ago.

 

Triple-T by dr azlan

Research....kaji..selidik..selamat....berkesan...Triple-t byDrAzlanBUKANprodukHIT RUNTriple-t byDrAzlanBUKANprodukREPACKTriple-t byDrAzlan adalah"GENUINE"INFO TRIPLE-TTriple T (TT) adalah sejenis minuman kesihatan dalam bentuk teh herba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
3 months and 2 weeks ago.

 

Ubat Kumur..Perlu Ke??

perlukah mengambil ubat kumur??sekarang nie kan banyak kat pasaran yang jual ubat kumur..iklan dalam tv pun banyak tentang ubat kumur nie..tapi sejauh manakah kita perlu mengambil ubat kumur nie..??atau hanya sekadar cukup dengan memberus gig??ada gak yuk dengar orang bgtau kena ambik gak ubat kumur untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months ago.

 

11 Kaum Yang Dibinasakan Oleh Allah

kaum yang dibinasakan dan dihapuskan oleh allahok hari nie..yuk nak share ckit ttang kaum yang allah hapuskan dari muka bumi nie..yuk juga baru tahu...banyak jugak kaum yang allah binasakan..yang biasa kita dengar..kaum nabi luth..kaum nabi salleh..tapi..hakikatnya banyak lagi yang telah allah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and a week ago.

 

Tips Menghias Rumah Ketika Musim Perayaan

cara menghias rumah ketika hari rayapic kredit to google imageamboi yuk...puasa baru je cukup seminggu dah prepare untuk raya ke..hihi..biasalar..klau bab2 raya nie mmang semangat ckit..klau nak menghias rumah untuk hari raya kena lar awal2..bukan ape..bulan puasa nie.memang letih ckit kan..so kita kemas2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 2 weeks ago.

 

Movie Review: confessions(kokuhaku)

review disturbing filem jepun,confessions(kokuhaku)hello semua..sihat ke...jumpa kita lagi dalam rancangan review movie..ceh..dah macam pengacara rancangan plak..hahaha..wow..review movie lagi...urm..kenapa yuk semangat review movie sekarang??yuk pun x tau..kadang2 ..bila mood nak review movie tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 3 weeks ago.

 

Perniagaan House of Cat Disihir

kisah sedih perniagaan House of cat disihirsape yang x kenal dengan house of cat kan..dulu house of cat nie viral n famous jgak lar,,klau uols x kenal..mmang sah ko bukan dduk di malaysia..hahaha..jgn marah,,gurau je,,,tapi..lepas viral arie tu,,house of cats nie tiba2 senyap..yuk pun pelik gak..kenapa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 3 weeks ago.

 

Resepi Sicilian Orange Cake

resepi kek orange gebu dan moistwow...ramadhan or puasa just around the corner..kejap je masa berlalu.dah nak masuk bulan puasa kan..klau bulan puasa mesti yuk teringat kuih muih or dessert..huhu..biasa lar...klau bulan buasa mesti nak makan benda manis2 time berbuka puasa kan..lagipun sunnah kan klau kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 months and 4 weeks ago.

 

Review:Nescafe Dolce Gusto Piccolo Coffee Machine

mesin kopi dolce gusto picallohai semua...berjumpa lagi kita hahaha...hari nie yuk nak review pasal coffee machine plak.sape kat cni coffee lover atau peminat kopi..angkat tangan ckit..hihi..ok..nie yuk ada berita gembira kepada peminat kopi..sbb lepas nie uols boleh lar buat kopi sendiri kat umah..senang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months ago.

 

Drama Review: 13 Reason Why

review disturbing drama 13 reason whyok hari nie yuk nak review drama 13 reason whyeh,,knapa plak yuk review drama plak hari nie,,urm...mestilah drama nie best..yuk nak share ngan uols..hihiok malas nak cter panjag..meh yuk bg summary pasal drama 13 reason why nie..drama nie pasal ape sebenarnya...b4 thah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months ago.

 

Bisnes Aiskrim 50 sen

jual aiskrim 50 sen pun dah boleh kaya wei..sekarang nie aiskrim malaysia sudah menjadi trend atau viral..baru-baru nie aiskrim sumi menjadai viral..sampai habis sumi kat supermarket...haha..bahaya sungguh penangan viral nie..uols dah cuba ke asikrim sumi??sedap wei...rugi klau x cuba,,yuk dah cuba..so...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and a week ago.

 

Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru

join segmen souvenirs by nafas baruyuk join segmen lagi....jom lar join segmen nie..kenapa kena join segmen nie??of course lar sebab hadiah yang sangat menarik...banyak tau hadiah yang ditawarkan..so mman rugi lar klau uols x join,,syarat2 dia pun simple..uols kan tahu...yuk nie x kan join klau syarat2...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 2 weeks ago.

 

movie review: about elly

review filem about ellyok mood untuk review movie datang balik..hihi...so hari nie kita review movie dari iran lagi ye..kenapa iran..entah lar..yuk dah start jatuh cinta dengan karya asghar farhardi..and..yup asghar farhardi nie pengarah untuk movie a seperation dan untuk movie about elly nie..before...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 2 weeks ago.

 

Apakah endometriosis?

adakah endometriosis berbahaya?endometriosis merupakan penyakit yang kurang popular..masih ramai...orang yang tidak tahu pasal penyakit nie..hakitanya penyakit nie hanya menyerang wanita..n yet masih masih ramai lagi wanita yang tidak tahu kewujudan penyakit endometriosis..[wajib baca: kencing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
5 months and 3 weeks ago.

 

Design 80: set tilam bakul bayi

set tilam dan bakul bayiHello kittyWow cantik nyer.. Nie design baru tau..For those yg suka ngan hello kittyDesign nie anda patut ambik tau..Tngok warna pink nie pun dah tergoda tau..Campur plak ngan warna turquoise n kuning..woe..mmang mmbngkitkan suasana..Cepat preoder..siapa yg cepat.dapat yg ready...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
6 months ago.