User Profile: kin10

Show pings in: English | Malay | All

 

kin10

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 9 of 9

Program Rumah Transit Buat Pasangan Muda dan Belia

Program Rumah Transit Buat Pasangan Muda dan Belia| Nak beli rumah tapi kewangan masih belum kukuh, itulah masalah yang sering dialami oleh setiap pasangan pada masa kini tak terkecuali bagi pasangan muda yang baru sahaja mendirikan rumah tangga.Memiliki rumah idaman memerlukan kos yang agak tinggi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
4 months and 2 weeks ago.

 

DASHING SPORT – Eau De Toilette dan Deodoran Buat Lelaki Aktif

DASHING SPORT – Eau De Toilette dan Deodoran Buat Lelaki Aktif |DASHING, siapa tak kenal dengan jenama ni, merupakan jenama produk penjagaan diri untuk lelaki yang telah lama di pasaran.Kini, Dashing melancarkan satu lagi rangkaian produk khas untuk lelakiyang aktif iaitu DASHING...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
4 months and 2 weeks ago.

 

Sumbangan Nur Ramadhan Buat Golongan Asnaf

Sumbangan Nur Ramadhan Buat Golongan Asnaf | Sekejap saja masa berlalu pejam celik dah bulan Syaaban. Maknanya tak lama dah kita semua nak sambut bulan Ramadhan yang mulia. Rasa baru saja kita sambut bulan Ramadhan tahun lepas.Tup tup dah nak puasa balik dan semestinya ada di antara kita telah membuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
4 months and 3 weeks ago.

 

Koleksi Novel Bulan April

Koleksi Novel Bulan April | Alhamdulillah bulan April akan sampai ke penghujungnya tak lama lagi. Rasa macam baru saja lagi kita sambut tahun baru. Cakap pasal tahun baru berapa buah buku yang kinah dah baca tahun ni hmm. Rasanya ada la dalam lima enam buah buku. Sikit sangat buku kinah baca tahun ni.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
4 months and 3 weeks ago.

 

Mee Wantan Gerai Ipoh Ipoh Aje!

Mee Wantan Gerai Ipoh Ipoh Aje!| Kinah dan makan memang tak dapat dipisahkan. Sebab tu badan makin lebor kata orang Perak. Tak teringat nak update tempat makan yang kinah selalu lepak masa kerja di stesen bas dulu. Kalau takde geng nak makan dekat kedai seberang jalan memang kedai ni la kinah tuju. Nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
4 months and 4 weeks ago.

 

King's Char Kuey Tiaw Port Dickson

King's Char Kuey Tiaw Port Dickson| Masih ingat lagi post Bawa Thahirah Mandi Di Port Dickson? Post kali ni sambungan daripada post tu. Maaf la ye lambat update. Untuk kali ni, kinah nak cerita tempat kami makan di Port Dickson.King's Char Kuey Tiaw ni tak jauh pun dari tempat Thahirah dan ayahnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
4 months and 4 weeks ago.

 

Segmen Bloglist Mei #CeritaMak

Segmen Bloglist Mei #CeritaMak | Lama tak join segmen. Kali ni nak join segmen pertama daripada Mak Lin iaitu owner blog www.ceritamak.com. Rugi korang tak join segmen ni sebabnya semua peserta akan dimasukkan bloglist untuk bulan Mei iaitu selama sebulan. Simple je syaratnya.Like Blog #CeritaMak di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 months ago.

 

Jangan Beli Sardin Jenama TLC dan TL Tan Lung

Jangan Beli Sardin Jenama TLC dan TL Tan Lung | Siapa sini suka makan sardin? Selalunya korang beli sardin brand apa? Kalau kinah selalu beli brand Ayam Brand dan King Cup je. Tak guna brand lain. Tapi tadi bila tengok berita mengenai dua jenama sardin daripada China, TLC dan TL Tan Lung yang ditarik balik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 months ago.

 

Cushion Daripada Printcious Dah Sampai

Cushion Daripada Printcious Dah Sampai | Assalamualaikum semua. Dah lama tak bersiaran di sini. Kalau masih ingat lagi aritu kinah ada post entri mengenai Hadiah Hari Lahir Dari Printcious. Jadi, untuk kali ni kinah nak kongsi pengalaman kinah guna servis daripada Printcious pulak. Nak tahu kinah beli apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 months ago.

 

Review Novel ~ Abang King Control

Review Novel ~ Abang King Control | Akhirnya tamat juga baca novel Abang King Control. Gigih membacanya bila ada masa lapang. Jalan cerita yang menarik dan teratur membuatkan kita tak sabar nak tahu apa yang jadi sebenarnya. Novel Abang King Control karya Imanisa Riana terbitan Gede Book. Boleh tahan tebal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 months ago.

 

Althea Bare Essentials Rejim Penjagaan Kulit Wajah

Althea Bare Essentials Rejim Penjagaan Kulit Wajah| Siapa tak nak kulitnya bersih, cerah dan berseri persis orang Korea. Sekarang ni ada banyak produk di pasaran yang boleh kita dapati. Cuma nak tak nak je cuba. Tapi untuk kali ni, kinah nak kongsi dengan korang satu skincare daripada Korea. Serius cakap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 months ago.

 

Happy Holiday Sis Hawa

Assalamualaikum dan selamat pagi. Kinah baru je siapkan satu job entri. Punya lama nak siapkan. Jadi, sebelum mata nak lelap kinah nak join satu conyest best daripada Sis Hawa. Contest ni diberi nama Happy Holiday Sis Hawa. Syarat-syarat pun sangat mudah.Pada yang nak join bolehlah klik dibanner atas ni ye.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
5 months and a week ago.