User Profile: haffizuliskandar

Show pings in: English | Malay | All

 

haffizuliskandar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 9 of 14

Tahniah! Sari yanti kini milik Jep sepahtu!

Tahniah! Sari yanti kini milik Jep sepahtu! | Wah. Nampaknya senyap-senyap je ye sari yanti dan jep sepahtu mendirikan rumah tangga. Angin tiada ribut tiada, tup tup bernikah. Ramai juga sebenarnya yang meluahkan rasa terperanjat mereka bilamana mendapat perkabaran pernikahan ini. Tambahan pula, lansung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via DuaPulohSens
4 months and 3 weeks ago.

 

Tahniah jepsepahtu sari yanti!

Tahniah jepsepahtu sari yanti! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih diberi kesempatan untuk menulis lagi di blog ceritaejoy. Semangat untuk menulis itu masih ada walaupun akaun adsense telah di banned tempoh hari. Aduh, peritnya rasa, tapi apakan daya, benda dah jadi. Apa pun,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
4 months and 3 weeks ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via DuaPulohSens
4 months and 3 weeks ago.

 

Eagle ranch resort Port Dickson review.

Eagle ranch resort Port Dickson review | Alhamdulilah, baru ada kesempatan untuk kongsikan percutian aku selama 2 hari 1 malam di Eagle ranch resort Port Dickson. Sebelum itu, dah baca cerita mengenai Akaun adsense aku di banned? Mungkin ada hikmah dan sememangnya ianya menjadi 1 pengalaman paling berharga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
4 months and 3 weeks ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via DuaPulohSens
4 months and 3 weeks ago.

 

Your google adsense account has been banned!

Your google adsense account has been banned! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Mulanya macam tak mahu menulis mengenai ini, tapi bila difikirkan semula, apa salahnya kita berkongsi pengalaman kita dengan yang lain supaya mereka tidak mengalami nasib yang sama. Betul tak? Oklah. Jika ada yang perasan,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
4 months and 3 weeks ago.

 

Kalau dah bukan rezeki.

Kalau dah bukan rezeki | Kalau nak bercerita pasal skop rezeki ni memang luas. Kalau dah nama bukan rezeki kita, makanan yang dah masuk mulut pun boleh keluar semula. Hari ini aku nak kongsikan sedikit mengenai rezeki dekat blog ceritaejoy ni. Alhamdulilah, aku masih dapat menulis lagi selepas 5 hari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
4 months and 3 weeks ago.

 

Remaja dalam praktikal di temui mati dalam ladang kelapa sawit

Kota Tinggi: Penuntut Universiti Teknologi Mara (UiTM) Jasin, Melaka, yang sedang menjalani latihan praktikal di Ladang Teluk Sengat di sini, ditemui mati dalam kawasan ladang itu dengan satu kesan tikaman di bahagian belakang badannya, petang semalam.Mayat Muhammad Azim Nazri Samsuddin, 21, ditemui...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via DuaPulohSens
4 months and 4 weeks ago.

 

Kongsi gelap warga nepal di tahan pihak polis!

BUKIT MERTAJAM: Polis menahan 11 geng kongsi gelap warga Nepal dikenali 'Penang Young Star' yang terbabit dalam pelbagai kes jenayah peras ugut warga asing dalam serbuan di Juru dan Taman Perwira di sini, awal pagi tadi.Dalam serbuan berasingan pada jam 12.30 pagi itu, polis turut menahan seorang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via DuaPulohSens
5 months ago.

 

Kanak kanak nyaris maut terkunci di dalam kereta!

NILAI - Sepasukan anggota bomba bertindak pantas menyelamatkan seorang kanak-kanak lelaki berusia dua tahun daripada lemas akibat terperangkap dalam kereta milik bapanya di garaj sebuah rumah teres satu tingkat di Bandar Enstek di sini hari ini.Dalam kejadian kira-kira pukul 12 tengah hari itu, anggota...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via DuaPulohSens
5 months ago.

 

Kroni sana sini.

Kroni sana sini | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih berkesempatan untuk menulis di sini, di blog ceritaejoy. Sehari dua ni memang sakit kepala sikit sebab nak setting blog baru. Yang sebenarnya aku masih lagi bereksprimen dalam pelbagai niche. Jadi macam-macam blog yang muncul.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months ago.

 

Pembunuh Jong Nam ditemui mati!

SEOUL: Dua wanita disyaki pembunuh abang tiri pemimpin Korea Utara, Kim Jong-Un didakwa ditemui mati, menurut laporan ketua biro ABC News, Joohee Cho, di sini.Rakaman kamera litar tertutup CCTV turut menunjukkan salah seorang pembunuh di lokasi kejadian di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (klia2)...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via DuaPulohSens
5 months ago.

 

Kronologi kes pembunuhan Kim Jong Nam!

Abang tiri pemimpin Korea Utara Kim Jong-un, Kim Jong-nam Isnin lalu maut di Lapangan terbang Antarabangsa Kuala Lumpur KLIA dipercayai di racun.Polis mengatakan Jong-nam, 45 tahun, ketika itu ingin menaiki pesawat penerbangan pukul 10.00 menuju Macau, Hong Kong, tempat pengasingan dia di luar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via DuaPulohSens
5 months ago.

 

Apa pandangan korang mengenai Valet Doa? Perniagaan berdoa di Mekah.

Apa pandangan korang mengenai Valet Doa? Perniagaan berdoa di Mekah. | Yang sebenarnya, aku tak tahu cerita pun pasal Isu valet Doa ni walaupun ianya dikatakan isu yang panas sekarang ni. Yeker? Tapi lepas baca cerita mengenai bayaran yang dikenakan untuk doa kita tu, rasa tertarik pula nak ambil tahu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months ago.

 

Viral kisah duit simpanan hilang akibat gunakan kad bank lain pada bank lain.

Viral kisah duit simpanan hilang akibat gunakan kad bank lain pada bank lain | Assalamualikum dan salam sejahtera. Harapnya semua pembaca blog ceritaejoy sihat-sihat hendaknya. Amin. Ok. Dah baca belum cerita mengenai cadangan untuk memberhentikan penjawat awam secara berjemaah? Jika belum, bolehlah terus...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months ago.

 

Penjawat awam bakal diberhentikan secara berjemaah!

PETALING JAYA: Putrajaya perlu membuang kakitangan berjawatan rendah sementara ia masih mampu membayar pampasan, gesa seorang bekas pegawai kanan kerajaan.Bekas setiausaha Kementerian Kewangan, Tan Sri Mohd Sheriff Mohd Kassim memberi amaran saiz perkhidmatan awam semasa akan menimbulkan masalah sekiranya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via DuaPulohSens
5 months ago.

 

Cara mudah buat iklan adsense link dengan post

Cara mudah buat iklan adsense link dengan post | Biasa tak korang tengok, ada blog yang iklan adsense dia link dengan keyword yang digunakan dalam post mereka? Iklan yang keluar hanyalah jenis perkataan dan bukannya gambar seperti kebanyakkan iklan adsense yang lain? Ahha! Iklan itu adalah jenis iklan Link...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months ago.

 

Temui ajal ketika kejar peragut!

Bachok: Seorang mangsa ragut maut selepas terbabit kemalangan ketika mengejar penjenayah itu dalam kejadian di Kampung Pak Elong, Tangok, di sini, hari ini.Dalam kejadian 8.15 pagi itu, Siti Rohani Wahab, 54, maut akibat parah di kepala selepas motosikalnya terlanggar tiang elektrik ketika mengejar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via DuaPulohSens
5 months ago.

 

Menang giveaway slimmtreat : Chia seeds Slimmtreat!

Menang giveaway slimmtreat : Chia seeds Slimmtreat! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, dapat menulis lagi hari ini selepas kesibukan melampau pada hari semalam. Yang sebenarnya, tak sibuk mana pun, Cuma perlu join team untuk visit supplier. Hahaha. Tapi banyaklah kerja kena buat kan? Ok.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
5 months ago.