User Profile: ciktom

Show pings in: English | Malay | All

 

ciktom

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 9 of 18

Cara hilangkan jerawat dalam masa 3 hari

Assalamualaikum dan salam sayang.. Opss macam pakar jerawat tajuk cik tom kali ni. haha.. Ok beberapa hari ni tengok banyak pulak keyword masuk blog ni nak cari tips, petua atau cara

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
20th January 2016 8:00pm

 

Wordless Wednesday #3: Bayaran terakhir dari ashadee

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Nak update pendek je. Alhamdulillah dah terima bayaran terakhir dari Ashadee. Terima kasih buat pengasas Ashadee (Jomniaga), Gobala Krishnan dan team Ashadee yang banyak memberi peluang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
20th January 2016 8:00am

 

Nak header percuma sambil buat duit promosi affiliate?

Assalamualaikum dan salam sayang Kali ni cik tom nak war-warkan satu peluang best untuk korang. Korang nak header percuma sambil promosi affiliate tak? Kalau berminat mai teruskan baca entri

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
19th January 2016 12:00pm

 

Nasi Dagang Terengganu Sedap di Pasar Malam Kuala Ibai, Terengganu

Assalamualaikum dan salam sayang. Apa khabar semua? Ada yang nak berkunjung ke Terengganu dalam masa terdekat ni? Mai cik tom nak promote satu gerai jual nasi dagang Terengganu sedap. Tapi

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
18th January 2016 8:00pm

 

Seronok ke buat duit dari blog?

Assalamualaikum dan salam sayang Semakin hari semakin ramai kawan2 cik tom yang tahu cik tom ni ada blog. Dulu cik tom banyak berahsia tentang kewujudan blog ciktom.com dari keluarga, saudara

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
18th January 2016 12:00pm

 

Tawaran PTPTN- Elak Senarai Hitam dan Pertukaran Ujrah

Assalamualaikum dan salam sayang  Beberapa hari lepas cik tom dapat mesej whatsapp dari kawan lama cik tom, Huda bertanyakan mengenai tawaran PTPTN dan pertukaran ujrah berbaloi atau tidak? Huda: Cik

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
17th January 2016 8:54pm

 

Gluastacol – Bantu Legakan Sakit Sendi Anda

Salam kali ni cik tom nak share satu produk untuk mereka yang mengalami masalah sakit sendi. Sebelum cik tom nak share produk ni baik kita tahu dulu sebab dan puncanya.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
14th January 2016 4:08pm

 

Ashadee bakal ditutup, mengimbau kenangan bersama Ashadee (Jomniaga)

Assalamualaikum dan salam sayang Pada penghujung tahun lepas agak gempar di kalangan blogger dan affiliater mengenai Ashadee bakal ditutup sepenuhnya berkuatkuasa pada 20 Mac 2016. Ianya membuatkan cik tom mengimbau kenangan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
12th January 2016 10:44pm

 

Download PERCUMA Soalan Pegawai Tadbir Diplomatik M41

Download PERCUMA Soalan Pegawai Tadbir Diplomatik M41 Assalamualaikum dan salam sayang.Pasti ramai yang dah semak keputusan permohonan atau mendapat email dari SPA bahawa anda salah seorang yang layak untuk menduduki

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
9th January 2016 1:47pm

 

Set pencuci muka bagus untuk jerawat

Assalamualaikum dan salam sayang.. Cik tom nak kongsikan set pencuci muka bagus untuk jerawat yang pernah cik tom pakai selama ni. Oleh sebab tips jerawat ni antara hot keyword dalam

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
8th January 2016 5:33pm

 

Dapat 4 komisen affiliate sekaligus

Assalamualaikum dan salam sayangnak update sepintas lalu mengenai 4 komisen affiliate sekaligus yang cik tom dapat dalam masa sama. Rasanya admin affiliate ni baru buat kemaskini kot. Cik tom pun

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
7th January 2016 9:44pm

 

Kenangan Alexa Rank Penutup 2015

Assalamualaikum dan salam sayang Sahaja nak meneruskan habit cik tom yang obses dengan nombor ni. Untuk kenangan alexa rank penutup 2015. Dibawah ialah screenshot ranking blog ciktom.com dalam alexa rank

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
6th January 2016 9:18pm

 

5 Jenis Beg Wanita Perlu Ada

Assalamualaikum dan salam sayang Haa mesti ramai pengunjung wanita kat luar tak sabar nak tau lanjut topik HOT 5 Jenis Beg Wanita Perlu Ada ni kan??? Ok sebelum cik tom

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
5th January 2016 10:00pm

 

Selamat Tahun baru 2016, Azam Lama dan Baru

Assalamualaikum dan salam sayang.. Ini ialah entri pertama bagi tahun 2016 yang dicoretkan di blog ini. Sebenarnya takde mood sangat nak menaip tapi tak nak la blog ni jadi macam

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
5th January 2016 8:30am

 

Sakit Belakang? Tips Penjagaan Tulang Belakang

Sakit Belakang? Tips Penjagaan Tulang Belakang Assalamualaikum dan salam sejahtera… Korang ada mengalami masalah sakit tulang belakang?? Badan membongkok?? Selalu terasa lenguh atau sakit tulang belakang ketika bekerja atau

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
31st December 2015 12:09pm

 

Jom Buat Roti John Mini Cara Mudah

Assalamualaikum dan salam sayang Tangan asyik nak mengatal nak memasak je sekarang ni. Beberapa hari ni teringin je nak makan roti john. Biasa cik tom beli roti john ni kat

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
23rd December 2015 8:30am

 

Jom Buat Puding Karamel Buah Koktail

Jom Buat Puding Karamel Buah Koktail Salam sayang kepada pelawat blog ciktom.com.. Semoga sihatlah hendaknya ya. Hari ini slot masak-masak ialah perkongsian resepi Puding Caramel Buah Koktail hasil air tangan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
21st December 2015 8:30am

 

Bukan Penyakit G6PD Tapi Kekurangan Enzim G6PD

Bukan Penyakit G6PD Tapi Kekurangan Enzim G6PD Salam 1 Dunia.. Rentetan dari artikel pernah cik tom keluarkan tahun 2011: Saudara Kembar Penghidap Penyakit G6PD. Rupanya ramai ibu bapa yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
20th December 2015 8:30am

 

Pengalaman pakai kereta terpakai (second hand)

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Cik tom nak share pengalaman pakai kereta terpakai (second hand) selepas cik tom dapat banyak pertanyaan mengenai kereta kelisa terpakai yang cik tom pernah beli pada

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
19th December 2015 8:30am

 

Resepi Diet Atkins: Bubur Atkins Ala McD

Assalamualaikum dan salam sayang.. Hari ini cik tom nak kongsikan resepi diet atkins yang sesuai untuk fasa 1,2,3 dan juga 4. Resepi bubur atkins ala McD ini bukan kepunyaan cik

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
18th December 2015 9:00am