User Profile: ciktom

Show pings in: English | Malay | All

 

ciktom

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 9 of 19

Lagu Melayu Sekarang Suka Ulang Lirik Sama je ke?

Assalamualaikum dan salam sayang Rasa makin lama entri blog banyak entri formal sangat. Kawan-kawan yang suka baca blog cik tom ada yang tegur. Nak buat macam mana. Feel menulis kureng.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
12th February 2016 11:20pm

 

Akhirnya Dividen dan Bonus Tabung Haji 2015 di bayar pada 2016 telah diumumkan

Assalamualaikum dan salam sayang Selepas pelbagai desas desus mengenai tabung haji. Akhirnya pada hari ini 4 Februari 2016 pihak tabung haji telah mengumumkan tentang dividen dan bonus bagi pendeposit Tabung

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
4th February 2016 2:07pm

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
3rd February 2016 11:54pm

 

Sumbangan Amal Jariah: Rumah Kasih Nurul Hasanah

Assalamualaikum dan salam sayang Dah agak lama cik tom tak berkunjung ke blog puanbee. Salah seorang blogger inspirasi cik tom untuk lebih serius bertukar kepada hosting wordpress. Semalam cik tom

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
3rd February 2016 12:00pm

 

Alhamdulillah rezeki menang berganda awal tahun

Assalamualaikum dan salam sayang. Alhamdulillah hari ini cik tom happy sebab terima 2 berita gembira yang cik tom menang berganda dalam 2 pertandingan melalui blog yang cik tom sertai. Yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
3rd February 2016 12:07am

 

GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANARASHID

Assalamualaikum dan salam sayang. Cik tom menrajinkan diri jugak join giveaway kak diana ni sebab kak diana bagitau siapa yang tak join dia tak mau kawan. haha Kak diana antara

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
31st January 2016 11:45pm

 

Pening kepala bandwith blog mencecah 95% kuota penggunaan

Assalamualaikum dan salam sayang.. Sudah hampir seminggu jugak cik tom tak online untuk update blog. Ke mana cik tom menghilang? Cik tom ada urusan di Kuala Lumpur beberapa hari yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
29th January 2016 1:09am

 

Pertandingan Komen Terlajak Banyak

Assalamualaikum dan salam sayang Hari ni terbuka hati nak menulis entri untuk pertandingan komen terlajak banyak anjuran dari si bongkok, admin blog PerniagaanInternetHQ.com. Cik tom selalu la nampak komen si bongkok

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
23rd January 2016 12:00pm

 

Bayaran ketiga dari mobicow sebulan $90.84

Assalamualaikum dan salam sayang.. Nak update bayaran ketiga dari mobicow untuk sebulan $90.84 yang cik tom dah terima. Alhamdulillah dah selamat masuk ke akaun paypal beberapa hari yang lepas. Seronok jugak

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
22nd January 2016 12:00pm

 

Cara Pindah Wang Paypal ke Akaun Bank Malaysia

Assalamualaikum dan salam sayang Hari ini cik tom nak berkongsi tutorial bergambar cara pindah wang Paypal ke akaun bank Malaysia. Dalam tutorial ni cik tom guna akaun Maybank yang sedia

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
21st January 2016 12:00pm

 

Cara hilangkan jerawat dalam masa 3 hari

Assalamualaikum dan salam sayang.. Opss macam pakar jerawat tajuk cik tom kali ni. haha.. Ok beberapa hari ni tengok banyak pulak keyword masuk blog ni nak cari tips, petua atau cara

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
20th January 2016 8:00pm

 

Wordless Wednesday #3: Bayaran terakhir dari ashadee

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Nak update pendek je. Alhamdulillah dah terima bayaran terakhir dari Ashadee. Terima kasih buat pengasas Ashadee (Jomniaga), Gobala Krishnan dan team Ashadee yang banyak memberi peluang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
20th January 2016 8:00am

 

Nak header percuma sambil buat duit promosi affiliate?

Assalamualaikum dan salam sayang Kali ni cik tom nak war-warkan satu peluang best untuk korang. Korang nak header percuma sambil promosi affiliate tak? Kalau berminat mai teruskan baca entri

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
19th January 2016 12:00pm

 

Nasi Dagang Terengganu Sedap di Pasar Malam Kuala Ibai, Terengganu

Assalamualaikum dan salam sayang. Apa khabar semua? Ada yang nak berkunjung ke Terengganu dalam masa terdekat ni? Mai cik tom nak promote satu gerai jual nasi dagang Terengganu sedap. Tapi

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
18th January 2016 8:00pm

 

Seronok ke buat duit dari blog?

Assalamualaikum dan salam sayang Semakin hari semakin ramai kawan2 cik tom yang tahu cik tom ni ada blog. Dulu cik tom banyak berahsia tentang kewujudan blog ciktom.com dari keluarga, saudara

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
18th January 2016 12:00pm

 

Tawaran PTPTN- Elak Senarai Hitam dan Pertukaran Ujrah

Assalamualaikum dan salam sayang  Beberapa hari lepas cik tom dapat mesej whatsapp dari kawan lama cik tom, Huda bertanyakan mengenai tawaran PTPTN dan pertukaran ujrah berbaloi atau tidak? Huda: Cik

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
17th January 2016 8:54pm

 

Gluastacol – Bantu Legakan Sakit Sendi Anda

Salam kali ni cik tom nak share satu produk untuk mereka yang mengalami masalah sakit sendi. Sebelum cik tom nak share produk ni baik kita tahu dulu sebab dan puncanya.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
14th January 2016 4:08pm

 

Ashadee bakal ditutup, mengimbau kenangan bersama Ashadee (Jomniaga)

Assalamualaikum dan salam sayang Pada penghujung tahun lepas agak gempar di kalangan blogger dan affiliater mengenai Ashadee bakal ditutup sepenuhnya berkuatkuasa pada 20 Mac 2016. Ianya membuatkan cik tom mengimbau kenangan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
12th January 2016 10:44pm

 

Download PERCUMA Soalan Pegawai Tadbir Diplomatik M41

Download PERCUMA Soalan Pegawai Tadbir Diplomatik M41 Assalamualaikum dan salam sayang.Pasti ramai yang dah semak keputusan permohonan atau mendapat email dari SPA bahawa anda salah seorang yang layak untuk menduduki

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
9th January 2016 1:47pm

 

Set pencuci muka bagus untuk jerawat

Assalamualaikum dan salam sayang.. Cik tom nak kongsikan set pencuci muka bagus untuk jerawat yang pernah cik tom pakai selama ni. Oleh sebab tips jerawat ni antara hot keyword dalam

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
8th January 2016 5:33pm