User Profile: azam97rm

Show pings in: English | Malay | All

 

azam97rm

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 9 of 13

Shaklee Enfuselle Repair

Wake Up to Firmer, Younger-Looking Skin This patented skin-activated formula contains high levels of bio-pure vitamins C (10%) and E (5%) to instantly soften the skin and reverse the visible signs of aging while you sleep. With continued use, skin appears transformed as it recaptures youthful...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2 months and a week ago.

 

Perbetul mindset bila menjual di personal profile facebook

Mindset antara menjual dengan engagement? Apa maksudnya? Mana satu yang nak didahulukan? Nak bagi view berkenaan engagement dulu. Apabila kita ada satu produk atau servis, apa yang sepatutnya kita fikir ialah adakah aku punya produk atau servis ini ada orang Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 months and a week ago.

 

Baju Bonds Baby alike @ Lazada

Antara komen biasa terdengar dari kastemer baju baby ala Bonds di Lazada ialah seperti: Material sejuk dan selesa Kualiti berpadanan dengan harga Produk yang bagus, material comfy sangat dan murah la pulak Highly recommended, repeat buy Puashati Baju ini bukan baju bonds ye tapi ins baby romper...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2 months and a week ago.

 

Ayat Softselling vs Ayat Hardselling yang mana satu lebih sesuai?

Softselling atau hardselling? Sebenarnya kedua-duanya sesuai hanya pada masa yang sesuai dan pada tempat yang tertentu. Lain tempat lain caranya. Baiklah apa itu softselling? Softselling merupakan teknik menjual secara indirect maka apa tindakan-tindakan kita yang dibuat boleh dikatakan softselling?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 months and a week ago.

 

Cyst kecut dengan GLA Shaklee

Ada kastemer Shaklee bagitau mak dia dikesan ada ketumbuhan cyst dalam perut. Lepas tu dah siap dapat tarikh apoinmen doktor lagi. Tinggal tunggu je nak operation. Memandangkan ada masa lagi nak tunggu tarikh tu diaorang dapatkan konsultansi dan ambilkan Shaklee GLA dan Shaklee Carotomax. Alhamdulillah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2 months and a week ago.

 

Risau parut jerawat berlubang?

Cara nak hilangkan parut jerawat ialah dengan halang jerawat tumbuh. Kenapa jerawat naik? Sebabnya pori-pori kulit kita terbuka dan mudahkan jangkitan mikroorganisme di bawah kulit kita yang masuk melalui pori kulit. Bagaimana nak kecilkan pori? Jika ikut testimoni kastemer, dia cuma makan vitamin C dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2 months and a week ago.

 

Shaklee Enfuselle Skin Care

Hydrate Dont Dry Your Skin as You Clean The creamy emulsion of this rich cleanser lays the foundation for your beauty regimen, dissolving dirt, pollutants, and makeup without disturbing your skins natural oils. Its hypoallergenic, soap-free, pH-balanced formula contains...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2 months and a week ago.

 

Shaklee Vitamin C ingredients

A healthy immune system is your bodys most powerful weapon in its daily battle against smog,smoke,and other environmental assaults. Our chewable Vita-C has a fresh citrus flavor making it ideal for anyone who has trouble swallowing tablets.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2 months and a week ago.

 

Mahukah anda dapat LIKE banyak di Facebook macam hujan turun?

Mendapatkan Like untuk tulisan kita di Facebook adalah penting, kerana ia juga salah satu proses penjenamaan dan juga interaksi bersama Fans. Selain itu, apabila sesebuah status tulisan mendapat Like, Friends kepada Fans yang Like itu dapat melihat status tersebut. Akhirnya Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 months and 2 weeks ago.

 

Shaklee Lecithin benefits

Natures Emulsifier The National Academy of Sciences has established that choline is important in the diet because it supports brain, liver, cardiovascular, and reproductive health. Choline is a component of the neurotransmitter acetylcholine, which is involved in the transmission of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2 months and 2 weeks ago.

 

Testimoni ESP Shaklee

Amat gembira kerana ada pelanggan yang guna produk ini hantar wassap perkembangan yang positif. Sharul ni dia makan Shaklee ESP (energizing soy protein) sebab nak tambah tenaga tapi yang bestnya tiba-tiba dah terkurus lah pulak. Lepas makan Shaklee ESP Sharul terturun berat sebanyak 3 kilogram. Memang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2 months and 2 weeks ago.

 

Ayat-ayat promosi online yang sesuai untuk tarik perhatian prospek

Ayat promosi online yang digunakan mestilah mampu untuk bina kepercayaan dan kredibiliti di FB. Jadi, bagaimana untuk membina kredibiliti di internet? Setiap perniagaan mempunyai pengemudinya iaitu usahawan. Untuk memastikan sesebuah perniagaan, produk dan jenama bisnes itu dikenali ramai, pengemudi itu ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 months and 2 weeks ago.

 

Khasiat collagen powder Shaklee

Siapa sesuai amik collagen shaklee? Collagen sesuai diambil oleh mereka yang mengalami masalah berikut: *Terdapat garis-garis kesan ketawa, kedutan,lingkaran hitam bawah mata, *Kesan bengkak bawah mata, *Penglihatan kabur. *Gusi yang tidak sihat *Rambut kering dan bercabang di hujung *Liang roma besar,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2 months and 2 weeks ago.

 

Macam mana nak buat iklan percuma di facebook

Macam mana nak buat iklan percuma di Facebook? Cara nak beriklan di FB ialah dengan bina kepercayaan pelanggan terhadap diri kita. Diri kita sendiri adalah aset. Istilah dia ialah online positioning. Siapa kita dimata fb friends dan follower?. Adakah mereka Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
2 months and 2 weeks ago.

 

Khasiat Vita Lea

Filled with pure goodness, Vita-Lea Ocean Wonders is a kosher-certified chewable multivitamin for kids. Its packed with 19 essential nutrients and provides 100% of the Daily Value of vitamin C. Plus, Ocean Wonders now has more vitamin D 600 IU per serving, thats 150% of the daily...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2 months and 2 weeks ago.

 

Shaklee® Herb-Lax® (240 Tablets)

Promotes Regularity A diet rich in fiber, plenty of liquids, and regular exercise all contribute to regularity. For occasional periods of irregularity, gentle Herb-Lax can help.* An original Dr. Shaklee formula, Herb-Lax contains an enhanced prioprientary blend, including Senna leaf, which has...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2 months and 2 weeks ago.

 

Shaklee® Alfalfa Complex® (700 Tablets)

When you have a cold and nasal congestion, you will find it very helpful to take these. It really helps to break down the heavy, lingering sinus congestion. Shaklee is a great product. Related terms: shaklee alfalfa complex reviews, shaklee alfalfa complex benefits, shaklee alfalfa complex cara makan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2 months and 2 weeks ago.

 

Shaklee B-Complex 120 ct.

B-Complex provides all eight essential B vitamins necessary for converting the food we eat into energy. B vitamins help improve your cognitive performance and are also essential in the synthesis of DNA and new cells. The B vitamins (folic acid, B6, and B12) promote a healthy cardiovascular system by helping...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2 months and 2 weeks ago.

 

Shaklee 180® – Energizing Smoothee Mix® (Vanilla – 15 Servings), 23 oz

A complete, balanced, meal. A delicious and convenient way to help you lose the right kind of weight. Prepared as directed, each mix delivers the goodness of a meal to help you power through your day. Protein and fiber help keep you feeling full longer while added leucine helps your body retain muscle so...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2 months and 2 weeks ago.

 

Rambut gugur terlalu banyak?

Samada anda lelaki atau wanita, adakah anda mengalami rambut gugur yang terlalu banyak? Ini sudah tentu merisaukan fikiran. Keguguran rambut boleh dikaitkan dengan ketidakseimbangan hormon di dalam badan. Secara logiknya anda mungkin mengambil makanan yang tidak seimbang. Makan banyak tak semestinya anda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
2 months and 2 weeks ago.