User Profile: Nadiasam

Show pings in: English | Malay | All

 

Nadiasam

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 9 of 21

UPIN DAN IPIN JENG JENG JENG!!

hai assalammualaikumUpin Dan Ipin Jeng Jeng Jeng - Lama sangat tak tengok wayang. Sekarang bila ada anak ni, tengok wayang kena ikut cerita budak-budak pulak. Baru la best sikit. Walaupun dia masih tak paham, tapi Fariza kenal kartun kesukaan dia. macam Upin dan Ipin ni la. Selalu tengok dekat tv, sekarang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months ago.

 

PERCUTIAN JIMAT DENGAN TOURISTGUIDE.COM.MY

hai assalammualaikumMajlis Pelancaran Laman Web Touristguide.com.my - Jom bercuti!!..Yeahh..Tapi mesti akan ada masalah, iaitu bajet tak cukup. Masalah yang selalu dihadapi kalau nak travel. Tapi jangan risau,lepas ni, korang boleh bercuti ke mana sahaja dengan bajet yang murah. Silap-silap dapat bercuti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months ago.

 

LAPAN KELEBIHAN LOGITECH X100 WIRELESS SPEAKER

hai assalammualaikumLogitech X100 Wireless Speaker - Tempoh hari, nad ada terima Box Of Joy dari Lazada. Salah satu barang yang nad terima dan membuatkan nad teruja dan suka sangat sebab pertama kali jumpa produk ni..heehhe iaitu Logitech x100 Wireless Speaker. Selalunya bab speaker ni, nad cuma tau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months ago.

 

OHARA MATSURI DI CITTA MALL, RASAI SUASANA DI JEPUN

hai assalammualaikumJom Ke Jepun Sempena Ohara Matsuri - Bila kau teringin nak pergi Jepun, tapi tengok duit poket tak cukup, tapi kau nak rasa juga macam berada di Jepun, hah ini la masanya..hehehe. Masa ni la korang kena bergambar sebanyak yang boleh, sebab dua hari je korang dapat rasa berada di Jepun.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months ago.

 

TIPS MENJAGA KESIHATAN TUBUH BADAN WANITA

hai assalammualaikumTips Menjaga Kesihatan Tubuh Badan Wanita -Penjagaan badan dan kesihatan bagi wanita adalah sesuatu yang penting. Walaupun ada sesetengah wanita yang sanggup menghabiskan duit untuk dan mengambil masa yang lama, ia sudah menjadi keperluan para kaum hawa dalam menjaga tubuhnya agar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months ago.

 

SUSUN ATUR : MENGEMAS BEG TANGAN, BARANG HANTARAN DAN LUASKAN BILIK

hai assalammualaikumMengemas Beg Tangan, Barang Hantaran dan Luaskan Bilik - Sikit-sikit bilik nampak kemas. Kalau sebelum ni, masyallah, penin kepala tengok. Penuh dengan barang. Rasa sempit je ruang bilik tu. sebab banyak sangat benda disumbat dekat bilik. Jadinya kena la ada alternatif lain untuk susun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months ago.

 

WATERMARK SIMPLE , CANTIK DAN NAMPAK PRO

hai assalammualaikumWatermark Simple - Teringin sangat nak ada watermark sendiri yang ada nama nad dan link blog nad. Selalu tengok orang punya, lawa betul, siap ada corak, bagai bentuk dan tulisan yang lawa. Selalunya untuk gambar, nad buat watermark dengan tulis link je guna picsart. Memang tak lawa, tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months ago.

 

BISKUT HOMEMADE BABY UNTUK FARIZA

hai assalammualaikumBiskut Homemade Baby Untuk Fariza - Sebelum ni, nad ada belikan Fariza biskut kudapan dekat Tesco, entry ada dekat SINI. Fariza memang suka biskut tu, dia boleh makan dua ketul sekali, tak pun tiga ketul. Tak tau sedapnya dekat mana, hahaa..sebab nad rasa pun tawar je. Tulis dekat kotak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months ago.

 

NI ANAK SAYA, BUKAN CUCU SAYA!!!

hai assalammualaikumBila Laki Berusia Dukung Budak - Shoping dekat Tesco, macam biasa mr mafia yang akan dukung Fariza. Tangan lelaki lagi gagah dan sado bila dukung anak, nad dah tak larat nak dukung Fariza..hahha. Nad dahla kurus, Fariza pula berat makin bertambah. Memang lenguh nak dukung dia selalu. Kan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months ago.

 

3 JUARA TAMPIL KELAINAN, WUJUDKAN SEMULA GENRE IRAMA MALAYSIA

hai assalammualaikum3 Juara Tampil Kelainan - Siapa layan 3 Juara?? Angkat tangan, sebab kita sama..ehhee..Tau tak ramai tengok 3 Juara ni sebab sibuk layan Gegarvaganza, Nad layan juga Gegarvaganza, tapi nad record, sebab nak cepatkan iklan tu ha..hehee. Jadi setiap hari Ahad, pukul 9 malam, nad layan 3...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months ago.

 

BARU SETAHUN DAH PANDAI NAK BERGAYA

hai assalammualaikumBaru Setahun Dah Pandai Bergaya - Selalu tengok anak orang digayakan, sekarang bila ada anak, memang nad gayakan cukup-cukup..Tak kisah anak artis atau anak orang biasa, kalau digayakan memang budak nampak comel dan lawa je. Lagi-lagi macam anak Rozita Che Wan, Aaisyah Dhia Rana. Suka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.

 

ANUGERAH SKRIN 2016 KURANG MENARIK KERANA PENGACARA

hai assalaammualaikumAnugerah Skrin 2016 Kurang Menarik Kerana Pengacara - Pengacara diibaratkan sebagai nadi sesebuah majlis atau rancangan. Tanpa pengacara, sesebuah majlis atau rancangan menjadi hambar. Hal ini kerana fungsi utama seorang pengacara adalah untuk menghidupkan sesuatu majlis atau rancangan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.

 

PERCUTIAN PERTAMA FARIZA KE LEGOLAND DI USIA 11 BULAN

hai assalammualaikumPercutian Pertama Fariza Usia 11 Bulan - Dalam entry ni banyak gambar Fariza semasa bercuti di Legoland. Saje nad letak dalam ni sebagai kenangan. Ni la kali pertama Fariza jalan bercuti. Memang seronok bila ada anak, nak berjalan tu lebih semangat. Lagi-lagi Legoland ni memang sesuai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.

 

PROGRAM CUTI SEKOLAH SMART SOLAT LIL CAMP 2016 : ROAD TO JANNAH

hai assalammualaikumProgram Cuti Sekolah Lil Camp 2016 - Hah cuti sekolah dah nak dekat, selain pergi bercuti, mak bapa bolehlah hantar anak-anak ke satu program yang bermanfaat untuk anak mereka. Daripada anak membuang masa, baik hantar untuk mempelajari agama. Pelajari agama dengan cara yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.

 

MEREKA YANG BERGELAR AYAH, BACALAH INI!!!

hai assalammualaikumMereka Yang Bergelar Ayah, Bacalah Ini!! - Apabila sudahmempunyai anak, ramai yang sudah mengaku menjadi AYAH, sebenarnya belum lagi, ibarat orang yang baru memiliki bola, dah mengaku jadi footballer.. Kena belajar bagaimana nak imbang bola itu..Nad dapat ni daripada group whatsup,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.

 

BERMAIN BERSAMA ANAK, TUNJUK DAN AJAR

hai assalammualaikumBermain Bersama, Tunjuk Dan Ajar - Fariza semakin membesar, sekaran dia dah berusia setahun 26 hari. makin lama, dia makin bijak dan boleh berfikir sendiri. Apa yang kita buat, yang dia nampak, dia akan ikut. Kanak-kanak yang sihat akan membesar dan dapat belajar sesuatu perkara yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.

 

MAKAN SELAGI BOLEH, KESIHATAN KENA JAGA JUGA

hai assalammualaikumSaka Dalam Perutku - " Nad, kau ada bela saka ke?? Kenapa badan ko dari dulu sampai sekarang sama je " .." dia ada bela saka ni, sebab tu badan macam tu je "..itulah kata-kata orang tak kisah kawan atau keluarga..Nad hanya mampu tersenyum dan menyuapkan makanan ke dalam mulut sambil...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.

 

BILA TIDUR AWAL, TERBANGUN TENGAH MALAM, INILAH JADINYA..

hai assalammualaikumAktif Di Waktu Malam - Pukul 8.30 malam dia dah tidur, ingat sampai ke esok pagi, tiba-tiba dengar bunyi pintu, dia pun terbangun. Cepat-cepat bagi susu, dia sambung balik tidur, tapi lepas tu bunyi pintu lagi, daddy dia balik, terus bangun dalam pukul 11 malam. Ermm, terus bulat mata...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.

 

DUA BARANG SHOPING DI LAZADA SALES 11.11 DAH SAMPAI

hai assalammualaikumDua Barang Shoping Sales Di Lazada - Hah!!, korang tau kan, sekarang Lazada tengah buat sales gila-gila, dan nad tak terkecuali untuk bershoping dekat situ. Lazada Online Revolution Sales mula pada 11 November haritu, dan nad shoping hari pertama dia buat..hehehe. Kaki shoping online...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.

 

MAKAN DOMINO'S LEPAS PENAT BERJALAN DI THE WELD

hai assalammualaikumMakan Dominos - Kalau dah jalan-jalan, perut mesti la lapar kan. Lepas selesai jelajah KL Tower Mini Zoo, kitaorang semua decide nak makan dekat Dominos. Nad memang tak pernah makan dekat Dominos, tapi selalu tengok kawan-kawan pergi makan Dominos macam sedap je. Kitaorang pergi Dominos...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 months and a week ago.