User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 8 of 83

Full video gol highlights malaysia 1-0 indonesia sukan sea 26.8.2017

Alhamdulillah pasukan malaysia melangkah ke separuh akhir apabila menang tipis 1-0 ke atas pasukan Indonesia semalam di stadium shah Alam malam tadi. Gol tunggal dari thanabalan hasil dari sepakan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Kedudukan terkini pingat emas sukan sea 26.8.2017

Kedudukan terkini sukan sea 26.8.2017. Malaysia yang sebagai tuan rumah kali ini masih tangga pertama dengan kutipan emas 68. Tangga kedua maaih lagi veitnam yang cuba mengejar rapat 43 emas.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming malaysia vs indonesia sukan sea 26.8.2017

Pertemuan yang tidak dapat dielakkan lagi. Sekali lagi bertemu dalam separuh akhir sukan sea bolasepak kuala lumpur 2017. Last pertemuan kita menang 3-0 di bangkok tempoh hari dalam kempen kelayakkan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming Thailand vs Myanmar sukan sea 26.8.2017

Juara Kumpulan B dan Naib Johan Kumpulan A bertemu di stadium MP Selayang jam 4 petang 26 ogos 2017. Thailand begitu optimis mampu untuk mara ke final dan mengatakan mahu bertemu sekali lagi dengan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Keputusan undian UCL peringkat kumpulan A-H 2017/18

Baru sahaja tadi berlangsung undian EUFA , Cahmphion League 2017/1. Ada beberapa pemain lagenda yang cabut undi. Pot1: Real Madrid, Bayern Munich, Juventus, Benfica, Chelsea, Shakhtar Donetsk,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Kedudukan terkini pingat sukan sea kuala lumpur 25.8.2017

Kedudukan terkini carta pingat sukan sea kuala lumpur 2017. Tuan rumah, malaysia sudah semestinya dah plan apa acara yang kita boleh dapat pingat emas. So, selaku tuan rumah malaysia setakat ini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Vote pilihan anda, Malaysia atau Indonesia ??bola sepak sukan sea 2017

Perrgghh pertemuan sekali lagi setelah last kali bertemu dalam separuh akhir juga, kita tewas dalam penentuan penalti. Menyedihkan, tetapi tahun 2015, kita lagi terus pencapaian hanya di peringkat... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Separuh akhir bola sepak lelaki sukan sea 26.8.2017

Inilah perlawanan separuh akhir sukan sea bola sepak lelaki 2017. Mengejutkan , pasukan B ada kejutan sebenarnya. Setelah duduk tempat pertama untuk beberapa perlawanan, diakhir perlawanan akhirnya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming indonesia u23 vs cambodia u23 sukan sea 2017

Indonesia u23 perlu menang untuk melayakkan dalam sukan sea kuala Lumpur 2017. Tetapi bergantung kepada keputusan akhir diantara pasukan vietnam vs thailand yang 10 mata. Jaringan lebih kepada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming timor leste u23 vs philippines u23 sukan sea 2017

Kedua-dua pasukan ini sudah tidak layak untuk mara ke semi final sukan sea hari sabtu ini. Ini merupakan perlawanan terakhir dalam kumpulan B. Apepun perlawanan akhir ini harus dilakukan juga dalam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 16 (akhir)

Episod yang lepas, Zarul akhirnya mengalah, dia move on. Dia pergi ke jepun.. ada dapat offer kerja disana. Hannah pun hurm.Inspektor daniel rupanya dulu dia dah bertunang. Apakah yang akan terjadi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online my darling inspektor daniel episod 15

Episod yang ke 15. Nampaknya tinggal esok dah episod akhir. Wahh sekejapnya cerita nih.. macam tak percaya dah nak habis. Setelah ryan dah kantoi dengan Maya. Apa agaknya yang akan terjadi nanti??... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming singapura u23 vs Brunei u23 sukan sea 2017

Perlawanan yang terakhir untuk kumpulan A, biarpun kedua-dua pasukan ini sudah tidak layak untuk mara dalam separuh akhir. Apa yang penting ialah semangat kesukanan harus dipamerkan dalam kejohanan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming malaysia u23 vs Laos u23 sukan sea games 23.8.2017

Ini merupakan perlawanan yang terakhir dalam saingan kumpulan A . Perlawanan hari ini kita akan dapat tahu pasukan manakah yang akan berada dalam kedudukan pertama atau kedua ? Malaysia hanya perlu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tahniah, KHAIRUL HAFIZ JANTAN,100M emas SEA GAMES 2017 (video)

Tahniah buat khairul hafiz Jantan juara 100 meter lelaki Baru je 19 tahun beb. Buat pertama kali, kita tak fikir pasal bola sepak. Buat pertama kali juga, kita rasa macam acara pecut 100m... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

tonton online my darling inspektor daniel episod 14

Apabila ryan sudah masuk dalam episod kali ini. nampaknya maya rasa dah malas nak layan dengan Ryan nih. Yerla datang-datang balik malaysia nak dapatkan kembali cinta dia kepada maya. Dua tahun tanpa... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming malaysia vs Syria perlawanan persahabatan 22.8.2017

Hari ini adalah perlawanan persahabatan dalam kempen untuk meneruskan perjuangan harimau malaya. Ya pasukan adik kita semalam telah menang 3-1 bergaya. Kita mengharapkan keputusan positif berjaya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming vietnam u23 vs Indonesia u23 sukan sea 22/8/2017

Perlawanan dalam kumpulan B sukan sea kuala Lumpur 2017. Hari ini perlawanan yang ke 4, vietnam tangga kedua setelah thailand menang keatas philipines 2-0 petang tadi. Perlawanan kali ini memang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Kedudukan terkini sukan sea kuala Lumpur 22.8.2017

Berikut adalah table kedudukan terkini carta sukan sea kuala Lumpur 2017. Malaysia selaku tuan rumah biasalah leading. hehe.. Malaysia 24 emas , Singapura 13 emas tempat kedua. Vietnam tempat ke 3... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Ulasan malaysia u23 3-1 Myanmar u23 sukan sea 21.8.2017

Perlawanan yang paling tough untuk kumpulan A adalah perlawanan hari ini diantara pasukan malaysia u23 vs Myanmar u23. Skuad pasukan harimau muda telah memberikan sepenuhnya untuk perlawanan kali... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 4 weeks ago.