User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 8 of 75

Tonton online ku kirim cinta episod9

Ku kirim cinta episod yang ke 9. Nisya nih masih lagi tak dapat menerima kehilangan bf dia tuh. Apepun life must go on. Nisha kena teruskan legasi ayahnya tuh, handle resort. Dia kena tahu uruskan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Tonton online hero seorang cinderella episod 9

Hero seorang cinderella episod yang ke 9. Selamat menonton. Apa plan Ian untuk episod kali ini untuk bertemu dengan cik cinderella dia, medina tuh. Hai sibuk jer, kan masih study lagi. huhu Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and a week ago.

 

Tonton online menantu bilal episod3

Menantu bilal episod yang ke3. Semua berperang pasal apa lak nih. Apa motif semua menantu nih? Pasal harta ke? atau nak tunjuk hebat jer?? Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Jom Beli kuih raya murah2017 secara online,

Senang zaman sekarang, tinggal bayar jer. Sekarang boleh buat untuk shopping chart, pilih barang yang korang berminat, letak kuantiti. Lepas tuh bayar online jer. Begitu jugalah di zaman social media... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online menantu bilal episod2

Menantu bilal episod yang kedua. Aii macam tak pernah masak jer menantu nih. Potong ayam pun itu macam pun boleh ke?? haha.. lantaklah.. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Kadar bayaran zakat fitrah, setiap negeri (malaysia) 2017

Ahah. Korang dah bayar fitrah untuk tahun nih belum? Kalau belum, settlekan cepat sebelum kang nanti terlupa. Last minit, imam dah sibuk nak prepare apa yang patut tuh kang. Jadinya,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Bonus rm 500 kakitangan awam dan rm250 pesara 9jun 2017 !!

Demikianlah pengumuman yang dibuat oleh Perdana menteri DS Najib Tun Razak, petang tadi. Sudah tentunya memberikan kelegaan dan adalah sedikit hilang pening kepala korang tuh. haha. Sebanyak rm 500... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online menantu bilal episod1

Menantu bilal episod 1. Mengantikan drama cucu tauke beras. Para Pelakon Amar Asyraf, Nazeera Sardi, Syazwan Zulkifli, Ruhainies, Talha Harith, Chacha Maembong, Idris Md Diah, Elly Suriaty, Man Raja... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Br1m peringkat kedua dapat 6 jun 2017

Terima kasih buat perdana menteri yang prihatin kepada rakyatnya. Hehe, demikian diumumkan oleh perdana menteri DS Najib memberitahu di laman sosialnya, bahawa br1m peringkat kedua akan diagihkan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online Hero seorang cinderella episod 8

Hero seorang cinderella episod yang ke 8. Setelah tengku Ian dan Izzam telah diketahui. Ada sebabnya tengku Ian buat macam tuh. Dia tak berpeluang nak jelaskan kepada medina pada episod lepas. Dia... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online ku kirim cinta episod8

Ku kirim cinta episod 8 lakonan ayda jebat dan Redza Rosli. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online hero seorang cinderella episod 7

Hero seorang cinderella episod 7. Remuk hati medina bila tahu siapa sebenarnya tengku Ian dan Uzzam adalah orang yang sama. Apepun Tengku buat macam tuh ada sebabnya. Huhu.. Hurm. Jom layan drama... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online hero seorang cinderella episod6,

Apa benda Tengku Ian nih. Sikit-sikit nak emo jer. Yerla dia punyalah risau pasal ingat medina nie kena culik lah bagai. Rupanya ada disebalik kejadian yang berlaku medina sembunyikan. Huhu. Jom kita... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online Ku kirim cinta episod 6

Jom layan drama ku kirim cinta episod yang ke 6. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Live streaming JDT VS CERES NEGROS Suku akhir kedua 31/3/2017

Perlawanan yang akan berlangsung pada hari rabu di philipes suku akhir kedua. Kedudukan terkini jdt berkelebihan 3-2 Ceres negeros. Tetapi pasukan lawan sudah mendapat dua gol pelawat. JDT perlu game... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online hero seorang cinderella episod 5

Amboi pandai pulak brader ajet-ajet nih mengayat medina. Tak sesuailah lu bro. Lu masih muda, tak sesuai nak mengayat pajura edora. Ian mana time nih?? hai takkan pergi terawikh. Layan drama lepas... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 2 weeks ago.

 

Tonton online surat mati abah ,tv3

Cerita nih best. Sempena menyambut bulan ramadhan al mubarak. PELAKON : Aman Graseka, Aida Aris, Raysha Rizrose, Juedian Omar, Ezany Nizariff, Syed Shafiq SINOPSIS SURAT MATI ABAH Disebalik sepucuk... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Tonton online mak cun episod 13

Mak cun sudah berjaya sekarang. Bisnes makin meletop. Sendiri buat produk, sendiri jadi duta. Kos dah kurang sikit. Hehe. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Tonton online hero seorang cinderella episod 4

Hero seorang cinderella episod 4. Apa Ian datang ke tempat medina malam2 tuh. Bajet cinderella ler tuh. Dating ler tuh. Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.

 

Live streaming perak vs sarawak liga super 24.5.2017

Sengit perlawanan liga super malam ini, perak vs sarawak di stadium Ipoh , indera Mulia malam ini. Mampukah skuad ipoh-ipoh mali talak sombong (kendalian mehmet) untuk mengutip tiga mata penting... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 months and 3 weeks ago.