User Profile: lekatlekitgurl

Show pings in: English | Malay | All

 

lekatlekitgurl

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 8 of 58

ESSENCE EYESHADOW MURAH, SELAMAT, BERKUALITI PIGMEN

ESSENCE EYESHADOW MURAH, SELAMAT, BERKUALITI PIGMEN. Ok kat blog lekatlekit.com ni nak tambah lagi satu siri iatu siri drugstore produk. Dimana segmen Drugstore produk ni akan review produk2 dari drugstore jer.. Boleh gitu..Kau gigih sangat nak bersegmen bagai dah kenapa. kau nak review tu review je...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
8 months ago.

 

RESEPI GULAI TEMPOYAK IKAN KEMBUNG VERSI LEKATLEKIT

RESEPI GULAI TEMPOYAK IKAN KEMBUNG VERSI LEKATLEKIT. Tu dia berasap dah dapur sekangkang kera lekatlekit ni. Bila tetiba laki kau balik bawa barang2 basah suruh masak gulai tempoyak ikan kembung. Satu tipuware tempoyak dia bawa balik.. Den syak mak mertua den bagi. Maybe ada sedara mara dia dari kampung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
8 months and a week ago.

 

GAMBAR TERLAJAK COMEL SITI AAFIYAH YANG TERKINI

GAMBAR TERLAJAK COMEL SITI AAFIYAH YANG TERKINI. Orang kata kelahirannya di nanti, perkembangannya sentiasa di ikuti. Almaklum la beliau anak kepada Penyanyi Nombor 1 Malaysia yang berjaya mengekalkan popularitinya sampai sekarang. dari sebelum si kecik ni wujud dalam rahim mak dia lagi.. memang ramai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
8 months and a week ago.

 

CARA BUAT ADUAN ONLINE KE KKM JIKA ADA KESAN SAMPINGAN SELEPAS MENGGUNAKAN SESUATU PRODUK

CARA BUAT ADUAN ONLINE KE KKM JIKA ADA KESAN SAMPINGAN SELEPAS MENGGUNAKAN SESUATU PRODUK. Ya Allah sebenarnya saya dah lama berjanji dengan pembaca blog lekatlekit ni nak share cara membuat aduan sekiranya hangpa guna sesuatu produk tak kira kosmetik/skincare atau supplement/ubat ada kesan sampingan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
8 months and a week ago.

 

IKAN DUYUNG EMAS MEMANG WUJUD HANYA DI SONGKHLA

IKAN DUYUNG EMAS MEMANG WUJUD HANYA DI SONGKHLA. Ikan duyung ni selalu dalam cerita dongeng rakyat memang popular la. Mengambarkan seekor... erkk.. seorang... ikan yang mempunya wajah menusia iatu perempuan yang cantik tapi badannya seperti seekor ikan yang hidup di lautan. Kalau dalam cerita mitos orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
8 months and a week ago.

 

POSTINOR 2 UNTUK BESAR PAYUDARA???

POSTINOR 2 UNTUK BESAR PAYUDARA??? Sebenarnya malas nak review atau share info berkaitan Postinor 2 ni sebab ia adalah sejenis pil pencegah kehamilan jika berlaku terlajak atau terlanjur atau di rogol. Untuk mengelakkan hamil.. Di ambil dalam masa 72jam selepas bersama. Dia bukan pil perancangan kehamilan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
8 months and 2 weeks ago.

 

KERANA DENDAM DIA MENJADI PENDOSA DULU, KINI SELAMANYA..

KERANA DENDAM DIA MENJADI PENDOSA DULU, KINI SELAMANYA.. Kita manusia memang semua pendosa.. Tak ada manusia yang tak pernah berbuat dosa. tak kira la sebesar besar dosa atau sekecil kecil dosa sekalipun. Tapi yang membezakan seseorang adalah pengakhiran hidupnya nanti. Samada dia pergi membawa sekali dosa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
8 months and 2 weeks ago.

 

AWAS! JANGAN MAKAN 6 JENAMA SARDIN NI

AWAS! JANGAN MAKAN 6 JENAMA SARDIN NI. Tu dia.. Penggemar sardin seluruh alam sila alert ok. Ni bukan fitnah atau gosip liar untuk menjatuhkan mana2 jenama produk sardin yang di pasarkan kat Malaysia tapi ini adalah khidmat masyarakat supaya hangpa tak termakan benda2 kotor yang mungkin memudaratkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
8 months and 2 weeks ago.

 

INFO MENARIK TENTANG BEG TANGAN BERJENAMA BIJAN

INFO MENARIK TENTANG BEG TANGAN BERJENAMA BIJAN. Trending terus Bijan hari ni. Apa ingat bijan yang tabur atas roti atau minyak bijan ke? Ni BIJAn bukan sebarang BIJAN.. rakyat marhaen macam kita mati hidup semula pun belum tentu merasa BIJAN ni ok..BIJAN yang hangat di perkatakan sekarang adalah BIJAN yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
8 months and 3 weeks ago.

 

RAKAM ISTERI MENERAN DALAM BILIK BERSALIN RAMAI TIDAK SETUJU

RAKAM ISTERI MENERAN DALAM BILIK BERSALIN RAMAI TIDAK SETUJU. Topik hot sejak semalam pasal isu video yang di kongsikan oleh seorang individu yang terkenal kat Malaysia ni.. Kita tak payah petik nama dia la kan. Cukup kita cerita isu yang sedang hangat di perkatakan sekarang ni. Mood membawang dah activated...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
8 months and 3 weeks ago.

 

RESEPI RENDANG MINANG VERSI LEKATLEKIT

RESEPI RENDANG MINANG VERSI LEKATLEKIT. Hari ni dah raya keberapa anak anak? Ya betul.. Betul la tu jawapan korang walau den tak dengar pun. tak kisah la raya keberapa pun tapi kita still dalam bulan raya lagi kan. Raya kan sebulan walau semalam semua dah start kembali kepada rutin harian macam biasa. Tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
8 months and 3 weeks ago.

 

ANAK KECIL BUKAN IMUNITI KITA MENCABUL HAK ORANG LAIN

ANAK KECIL BUKAN IMUNITI KITA MENCABUL HAK ORANG LAIN. Dua tiga hari lepas ada terbaca threat yang di screenshot di viralkan kisah seorang pemuda ni.. Tak sempat habiskan nugget karipap dia dalam panggung wayang. Dah la kemain banyak di memborong.. macam nak picnic je dia punya stok makanan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
8 months and 3 weeks ago.

 

CARA PALING MUDAH BUAT BUNJUT SUP SENDIRI DI RUMAH

CARA PALING MUDAH BUAT BUNJUT SUP SENDIRI DI RUMAH. Trending haritu bunjut Adabi sebab satu babak dalam Drama Nur.. Kalau sapa yang follow drama Nur bulan puasa haritu tahu la. Babak di mana Nur Khiriah yang salah sangka si Nur dah sihirkan family dengan dengan Bunjut adabi tu.. Scene tu secara tak sengaja...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
8 months and 3 weeks ago.

 

WOW! BANYAK TEMPAT MENARIK NEW CHITOSE AIRPORT, HOKKAIDO RUPANYA

WOW! BANYAK TEMPAT MENARIK NEW CHITOSE AIRPORT, HOKKAIDO RUPANYA. Hokkaido adalah pulau kedua terbesar di Jepun. Ia terkenal dengan kawasan gunung berapi, kolam air panas semula jadi (onsen), dan kawasan ski. Kalau dah kedua terbesar tu agak besar la berbanding pulau pulau lain kan? Kalau dah besar ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
9 months and a week ago.

 

GHAHIM TAKUT NAK AZAN PAPAR REALITI SEBENAR GOLONGAN PELAT 'R'

GHAHIM TAKUT NAK AZAN PAPAR REALITI SEBENAR GOLONGAN PELAT 'R'. Semalam sapa ada tengok telefilem Ghahim Takut Nak Azan? Kemain budak shahila fokus tengok drama tu.. Budak shahila ni bukan layan sangat drama TV.. banyak suka tengok kartun atau education video je tapi semalam nampak dia macam layan drama tu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
9 months and 2 weeks ago.

 

SELAMATKAH KUIH KUBA GULING DI MAKAN?

SELAMATKAH KUIH KUBA GULING DI MAKAN?Kuba guling atau Kerbau guling atau kat utaqa kami panggil kerbau berkubang. Alah berkubang tu contoh kerbau mandi lumpur la. Kerbau kan suka mandi lumpur sebab tu kulit dia licin tanpa jerawat. hangpa nak kulit licin pi la berkubang dengan kerbau tu.Semenjak puasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
9 months and 2 weeks ago.

 

RESEPI GULAI IKAN TONGKOL LEKAT LEKIT

RESEPI GULAI IKAN TONGKOL LEKAT LEKIT. Bulan puasa ni selain bulan bershopping di bazar ramadhan ia juga menjadi bulan orang ambil kursus memasak di dapur masing masing. Nak nak lagi yang nak kawen atau baru kawen. Time ni la baru nak menuntut ilmu masakan.. Sebelum ni buka tudung saji dah siap semua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
9 months and 2 weeks ago.

 

SANGAT PENTING ALAT PEMADAM API MUDAH ALIH

SANGAT PENTINGALAT PEMADAM API MUDAH ALIH. Bukan satu berita baru kebakaran yang berlaku di pusat pusat tahfiz, asrama rumah. Benda ni sering berlaku. Bak kata pepatah malang tak berbau.. Walaupun kesan terbakar boleh bau tapi kadang2 kita terbau bila api dah mula membesar. Kadang2 masa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
9 months and 3 weeks ago.

 

RANCANGAN REALITI TV LAZADA STYLE BERI ILHAM UNTUK BERGAYA DI HARI RAYA

RANCANGAN REALITI TV LAZADA STYLE BERI ILHAM UNTUK BERGAYA DI HARI RAYA. Lazada satu protal membeli belah yang memang tidak asing lagi di dunia maya. Sapa yang tak kenal lazada maybe dia baru celik IT. Lazada ni platform yang menjual pelbagai barangan termasuklah fesyen pakaian terkini.Fesyen2 di lazada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
9 months and 3 weeks ago.

 

RESEPI GULAI KUNING IKAN TONGKOL BERSAMA BUNCIS PALING SENANG

RESEPI GULAI KUNING IKAN TONGKOL BERSAMA BUNCIS PALING SENANG. Dah masuk hari ke tujuh umat Islam berpuasa bagi tahun 2018 ni... Amacam? Ok ke? Berapa beg plastik hitam dah berjaya terkumpul.. kekekeke.. Alolo.. gurau je pun. Tahu pembaca blog lekatlekit ni semua rajin berpuasa. tak join geng beg plastik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
9 months and 3 weeks ago.