User Profile: ciktom

Show pings in: English | Malay | All

 

ciktom

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 8 of 18

Sumbangan Amal Jariah: Derma Untuk Pembinaan Surau Al-Mustaqeim

Assalamualaikum dan salam sayang Baru-baru ni abang cik tom giat war-warkan yang surau di taman perumahan dia tinggal tu tengah minta derma daripada orang ramai untuk menyiapkan pembinaan surau yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
3rd March 2016 9:59pm

 

Mudahnya Resepi Aiskrim Yogurt Ala Tutti Frutti

Assalamualaikum dan Salam Sayang. Cik tom dan adik-adik memang jenis penggemar aiskrim. Adik pulak ada 5 orang. Ramai tue kan?? Kalau beli 1 bekas aiskrim 1.5 L tue memang tak

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
2nd March 2016 9:10am

 

3 tip supaya rambut kekal wangi dan selesa walaupun berhijab

Assalamualaikum dan salam sayang. Mungkin tip ciktom kongsikan ni ada yang dah tahu serta amalkan pun cuma pada mereka yang belum tahu boleh baca serta kongsikan pada rakan-rakan yang lain.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
29th February 2016 4:00pm

 

Seluar Slack Wanita Selesa Dan Berkualiti

Anda sedang mencari seluar slack wanita yang selesa dan berkualiti? Memperkenalkan Annisa Seluar Wanita Muslimah, seluar slack wanita yang tersedia untuk saiz normal (S-3XL )dan plus size (4XL-7XL). Seluar Slack Wanita Selesa

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
28th February 2016 9:00pm

 

Masuk 3 series, tak kahwin lagi kira anak dara tua?

Assalamualaikum dan salam sayang Tajuk entri sentap mak kali ni..haha Skeptikal orang melayu terutamanya orang tua akan melabel seseorang perempuan yang masuk 3 series, tak kahwin lagi kira anak dara

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
28th February 2016 2:05pm

 

Rahsia Dimurahkan Rezeki Percuma Jubah Selama Setahun

Assalamualaikum dan salam mesra Pada akhir tahun lepas cik tom ada berjalan ke rumah adik di Kuala Lumpur hantarkan adik cik tom yang bongsu, ika. Ika nak pergi habiskan cuti sekolah

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
27th February 2016 1:50am

 

Jom Buat Duit USD | Terima bayaran Keempat

Assalamualaikum dan salam mesra Alhamdulillah masih dapat merasa bayaran keempat dari pengiklanan yang membuat bayaran duit dalam nilai USD. Pada yang berminat jomlah kita join buat duit USD melalui pengiklanan Mobicow.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
24th February 2016 9:00am

 

Senarai Penginapan di Marang, Terengganu

Assalamualaikum dan salam mesra Pada akhir bulan lepas, blogger padin ada minta cik tom tolong carikan homestay atau chalet di sekitar Marang, Terengganu untuk datang bercuti pada cuti raya cina. Tapi oleh sebab

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
22nd February 2016 11:57pm

 

Alhamdulillah Sempat Jugak Cash Out Earning Nuffnang

Assalamualaikum dan salam sayang. Masa akhir tahun lepas lagi niat cik tom nak cash out earning dalam akaun Nuffnang tu. Tapi asyik terlupa je. Tak sempat sebab asyik nak tunggu

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
17th February 2016 12:00pm

 

Menabung lagi Tabung Misi Iphone dan Kahwin

Assalamualaikum dan salam sayang. Dah beberapa bulan stop menabung. Rasa rindu pulak nak simpan duit dalam tabung. hehe Bulan lepas cik tom beli la satu tabung besi saiz sederhana di kedai

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
16th February 2016 5:30pm

 

Lagu Melayu Sekarang Suka Ulang Lirik Sama je ke?

Assalamualaikum dan salam sayang Rasa makin lama entri blog banyak entri formal sangat. Kawan-kawan yang suka baca blog cik tom ada yang tegur. Nak buat macam mana. Feel menulis kureng.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
12th February 2016 11:20pm

 

Akhirnya Dividen dan Bonus Tabung Haji 2015 di bayar pada 2016 telah diumumkan

Assalamualaikum dan salam sayang Selepas pelbagai desas desus mengenai tabung haji. Akhirnya pada hari ini 4 Februari 2016 pihak tabung haji telah mengumumkan tentang dividen dan bonus bagi pendeposit Tabung

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
4th February 2016 2:07pm

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
3rd February 2016 11:54pm

 

Sumbangan Amal Jariah: Rumah Kasih Nurul Hasanah

Assalamualaikum dan salam sayang Dah agak lama cik tom tak berkunjung ke blog puanbee. Salah seorang blogger inspirasi cik tom untuk lebih serius bertukar kepada hosting wordpress. Semalam cik tom

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
3rd February 2016 12:00pm

 

Alhamdulillah rezeki menang berganda awal tahun

Assalamualaikum dan salam sayang. Alhamdulillah hari ini cik tom happy sebab terima 2 berita gembira yang cik tom menang berganda dalam 2 pertandingan melalui blog yang cik tom sertai. Yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
3rd February 2016 12:07am

 

GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANARASHID

Assalamualaikum dan salam sayang. Cik tom menrajinkan diri jugak join giveaway kak diana ni sebab kak diana bagitau siapa yang tak join dia tak mau kawan. haha Kak diana antara

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
31st January 2016 11:45pm

 

Pening kepala bandwith blog mencecah 95% kuota penggunaan

Assalamualaikum dan salam sayang.. Sudah hampir seminggu jugak cik tom tak online untuk update blog. Ke mana cik tom menghilang? Cik tom ada urusan di Kuala Lumpur beberapa hari yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
29th January 2016 1:09am

 

Pertandingan Komen Terlajak Banyak

Assalamualaikum dan salam sayang Hari ni terbuka hati nak menulis entri untuk pertandingan komen terlajak banyak anjuran dari si bongkok, admin blog PerniagaanInternetHQ.com. Cik tom selalu la nampak komen si bongkok

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
23rd January 2016 12:00pm

 

Bayaran ketiga dari mobicow sebulan $90.84

Assalamualaikum dan salam sayang.. Nak update bayaran ketiga dari mobicow untuk sebulan $90.84 yang cik tom dah terima. Alhamdulillah dah selamat masuk ke akaun paypal beberapa hari yang lepas. Seronok jugak

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
22nd January 2016 12:00pm

 

Cara Pindah Wang Paypal ke Akaun Bank Malaysia

Assalamualaikum dan salam sayang Hari ini cik tom nak berkongsi tutorial bergambar cara pindah wang Paypal ke akaun bank Malaysia. Dalam tutorial ni cik tom guna akaun Maybank yang sedia

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
21st January 2016 12:00pm