User Profile: ciktom

Show pings in: English | Malay | All

 

ciktom

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 8 of 20

Kelebihan dan Keburukan Main Kutu

Assalamualaikum dan salam sejahtera Sorry tak jadi nak buat entri pasal persiapan dan perkahwinan cik tom sepanjang minggu ni. Rasa bosan pulak nak taip topik sama kan. Semalam cik tom

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
19th October 2016 8:30pm

 

Resepi Roti Telur Cheese Leleh Mudah dan Cepat

Assalamualaikum dan salam sayang Lama pulak rasa tak update resepi masak-masak simple. Budak baru nak belajar memasak kan. huhu.. Ok resepi kali ni khas untuk minum petang bersama suami tercinta.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
18th October 2016 9:58pm

 

DIY Bunga Tangan Pengantin Mudah dan Murah

DIY Bunga Tangan Pengantin Mudah dan Murah Assalamualaikum dan salam sejahtera Entri kali ni cik tom  nak berkongsi cara DIY buat bunga tangan pengantin cara mudah dan menjimatkan duit.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
9th October 2016 10:37pm

 

Alhamdulillah Selesai Majlis Perkahwinan Cik Tom Padin

Assalamualaikum dan salam sayang kepada semua pengunjung blog ciktom. Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi akhinrya dipermudahkan segala urusan majlis kesyukuran ciktom sempena menamatkan zaman bujang pada 17 September 2016 yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
3rd October 2016 12:42am

 

Baca ni untuk Discover Top 4 Hotel in KL

Baca ni untuk Discover Top 4 Hotel in KL Hi uolss.. salam sayang. Kali ni cik tom nak share 4 Top Hotel in KL yang korang boleh stay untuk holiday

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
30th August 2016 10:00am

 

Ubat Kencing Manis Semulajadi Klinax Organix

Ubat Kencing Manis Semulajadi Klinax Organix Jika kita lihat sekarang pelbagai penyakit wujud tanpa mengira usia tua atau muda. Kalau dulu penyakit seperti kencing manis, darah tinggi atau diabetes

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
20th August 2016 9:59pm

 

Resepi Agar-Agar Kering Cara Mudah Tahap Kesabaran Tinggi

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Bertemu lagi kita dalam slot masak2 bersama cik tom. hehe Resepi agar-agar kering yang cik tom nak kongsikan kali ini teramatlah mudah cara buatnya. Kos pembuatan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
19th August 2016 10:08pm

 

Alhamdulillah Rezeki Menang Gold Coin dari Puan Bee

Assalamualaikum dan salam sayang. Berkurun benor cik tom ambil masa nak update entri kemenangan. Minta maaf pada pihak penganjur, kak bee. Terima kasih banyak2 pada kak bee dan Shamin yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
22nd July 2016 12:48am

 

Software computer dan antivirus serta pencarian agen Antivirus Termurah. (Full Technical Support...

Hampir setiap dari anda mempunyai komputer bukan? Pasti anda semua sering atau pernah mengalami masalah komputer hang dan terpaksa format kerana virus. Bila dah format, tukang format bagi software pirate

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
18th July 2016 4:10pm

 

Jodoh Pasti Bertemu

Assalamualaikum dan salam mesra Ehem tajuk agak jiwang sikit, inspirasi dari lagu Afgan- Jodoh Pasti Bertemu. Jodoh salah satu perkara yang kita tak boleh predict selain kematian kan? Tak tahu

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
17th July 2016 9:26am

 

Saya nak menang gold coin 0.5g dari blog puanbee.com

Assalamualaikum dan salam sayang. Dah lama nak join giveaway dari puan bee or ciktom lagi mesra panggil kak bee. Of course kena support kawan blogger yang terawal cik tom kenal

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
29th May 2016 11:46pm

 

Bayaran Kelima dan Keenam dari Si Lembu Mobicow

Assalamualaikum dan salam mesra Ini entri versi #throwback bayaran kelima dan keenam dari si lembu mobicow untuk 2 bulan lepas punya. Duit korang tak payah mintak nak belanja la ye sebab

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
22nd May 2016 12:25am

 

Servis Design Logo dan Resit Rasmi Perniagaan

Assalamualaikum dan salam sayang Sebelum cik tom buka cerita pasal servis design logo dan resit rasmi perniagaan. Alhamdulillah sepertimana dalam entri bulan lepas; Seronoknya Buat Duit Dengan 8share. Cik tom

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
12th May 2016 1:02am

 

Legend Perfume Minyak Wangi Halal, Berkualiti dan Amat Berpatutan

Naluri setiap manusia, perempuan mahupun lelaki ingin kelihatan bergaya menarik . Tapi apa gunanya nampak bergaya cantik tapi bau badan kurang enak. Pasti mengundang rasa ketidakselesaan orang sekeliling dan kurang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
9th May 2016 4:11pm

 

Seronok Buat Duit Mudah dengan 8SHARE

Assalamualaikum dan salam sayang Heee dah lama tak update blog sebab malasssss. Idea nak menulis berlambak tapi mood nak menulis takde. Paksa jugak diri update sebab ada yang ternanti-nanti cik

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
11th April 2016 12:33am

 

Pelanggan Tak Sentiasa Betul

Kata keramat “Customer is always right” sering menjadi pegangan apabila pelanggan berurusan dengan penyedia perkhidmatan samada jual beli produk atau khidmat nasihat, rundingan dan servis fizikal. Seiring era masakini, pengguna

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
1st April 2016 10:00am

 

Mekaray Ventures Formulasi Pemakanan dan Perubatan Islam

Dunia kini semakin tercemar dengan lapisan ozon yang makin menipis dan juga udara kotor tercemar. Ini mendedahkan tubuh badan kita kepada pelbagai penyakit merbahaya yang mungkin boleh membawa maut. Dahulu kita selalu

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
30th March 2016 10:40pm

 

Review Pengalaman Menggunakan CoolHijab Untuk Masalah Rambut

Assalamualaikum dan salam sayang Korang ingat lagi tak tips penjagaan rambut bagi yang berhijab cik tom pernah share sebelum ni? Pada akhir tips tu cik tom ada bagitau tengah cuba

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
14th March 2016 4:00pm

 

Jangan Percaya Untuk Mencapai Kejayaan

Adakah anda pernah mengambil masa yang terlalu lama untuk membuat sebarang keputusan? Apakah yang mendorong anda membuat keputusan? Mentaliti percaya sesudah berjaya sebenarnya menjadi amalan biasa. Perlu rasa percaya terhadap

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
13th March 2016 12:19am

 

Cara Buat Aiskrim Sumijelly Yang #Viral Rupanya Mudah jer

Assalamualaikum dan salam sayang.. Dalam dua minggu lepas sibuk tengok aiskrim sumijelly viral dan trending di media sosial. Semua orang nak cuba buat resepi aiskrim sumijelly termasuk la cik tom.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
11th March 2016 12:02am