User Profile: ciktom

Show pings in: English | Malay | All

 

ciktom

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 8 of 19

Bayaran Kelima dan Keenam dari Si Lembu Mobicow

Assalamualaikum dan salam mesra Ini entri versi #throwback bayaran kelima dan keenam dari si lembu mobicow untuk 2 bulan lepas punya. Duit korang tak payah mintak nak belanja la ye sebab

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
22nd May 2016 12:25am

 

Servis Design Logo dan Resit Rasmi Perniagaan

Assalamualaikum dan salam sayang Sebelum cik tom buka cerita pasal servis design logo dan resit rasmi perniagaan. Alhamdulillah sepertimana dalam entri bulan lepas; Seronoknya Buat Duit Dengan 8share. Cik tom

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
12th May 2016 1:02am

 

Legend Perfume Minyak Wangi Halal, Berkualiti dan Amat Berpatutan

Naluri setiap manusia, perempuan mahupun lelaki ingin kelihatan bergaya menarik . Tapi apa gunanya nampak bergaya cantik tapi bau badan kurang enak. Pasti mengundang rasa ketidakselesaan orang sekeliling dan kurang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
9th May 2016 4:11pm

 

Seronok Buat Duit Mudah dengan 8SHARE

Assalamualaikum dan salam sayang Heee dah lama tak update blog sebab malasssss. Idea nak menulis berlambak tapi mood nak menulis takde. Paksa jugak diri update sebab ada yang ternanti-nanti cik

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
11th April 2016 12:33am

 

Pelanggan Tak Sentiasa Betul

Kata keramat “Customer is always right” sering menjadi pegangan apabila pelanggan berurusan dengan penyedia perkhidmatan samada jual beli produk atau khidmat nasihat, rundingan dan servis fizikal. Seiring era masakini, pengguna

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
1st April 2016 10:00am

 

Mekaray Ventures Formulasi Pemakanan dan Perubatan Islam

Dunia kini semakin tercemar dengan lapisan ozon yang makin menipis dan juga udara kotor tercemar. Ini mendedahkan tubuh badan kita kepada pelbagai penyakit merbahaya yang mungkin boleh membawa maut. Dahulu kita selalu

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
30th March 2016 10:40pm

 

Review Pengalaman Menggunakan CoolHijab Untuk Masalah Rambut

Assalamualaikum dan salam sayang Korang ingat lagi tak tips penjagaan rambut bagi yang berhijab cik tom pernah share sebelum ni? Pada akhir tips tu cik tom ada bagitau tengah cuba

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
14th March 2016 4:00pm

 

Jangan Percaya Untuk Mencapai Kejayaan

Adakah anda pernah mengambil masa yang terlalu lama untuk membuat sebarang keputusan? Apakah yang mendorong anda membuat keputusan? Mentaliti percaya sesudah berjaya sebenarnya menjadi amalan biasa. Perlu rasa percaya terhadap

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
13th March 2016 12:19am

 

Cara Buat Aiskrim Sumijelly Yang #Viral Rupanya Mudah jer

Assalamualaikum dan salam sayang.. Dalam dua minggu lepas sibuk tengok aiskrim sumijelly viral dan trending di media sosial. Semua orang nak cuba buat resepi aiskrim sumijelly termasuk la cik tom.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
11th March 2016 12:02am

 

Cara Penyelesaian Terlupa Kata Laluan PTPTN Ujrah

Assalamualaikum dan salam sayangRentetan dari artikel tutorial cik tom; Cara Semak Baki PTPTN UJRAH Secara Online. Ada rakan blogger yang request boleh akak buat tutorial tak bagaimana cara nak selesai

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
9th March 2016 10:00am

 

Cara Bayar Balik Pinjaman PTPTN Melalui FPX

Assalamualaikum dan salam sayang Entri tutorial cik tom mengenai cara bayaran balik pinjaman PTPTN Ujrah melalui FPX ini ialah atas permintaan adik cik tom sendiri, Yaty. Kebiasaannya Yaty bayar balik

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
8th March 2016 10:00am

 

Ayurpure Slim | Kuruskan Badan Serta Cantik, Selamat dan Efektif

Ayurpure Slim Kuruskan Badan Serta Cantik, Selamat dan Efektif Badan yang kurus dan nampak cantik memang menjadi igauan semua orang tidak kisah la perempuan mahupun lelaki. Malahan berdasarkan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
7th March 2016 4:02pm

 

Resepi Bihun Goreng Daun Limau Purut Cara Mudah dan Sedap

Assalamualaikum dan salam sayang Minggu lepas cik tom rasa malas nak makan nasi. So, terfikir nak makan apa ye? Cik tom terasa nak makan bihun goreng je. Eh ke korang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
6th March 2016 10:00am

 

Lupa Nak Update Alexa Rank Setiap Bulan 2016

Assalamualaikum dan salam mesra.. Kalau ikutkan salah satu azam baru cik tom nak update setiap kali awal bulan prestasi blog dari segi alexa rank dan juga trafik blog. Tapi nampak

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
5th March 2016 12:45pm

 

Pakej dan Jenis Breastpump Berkualiti dan Murah

Assalamualaikum dan salam sayang.Mai semua dekat. Cik tom nak kongsikan satu berita best kat korang yang tengah pregnant, baru bersalin, tengah breasfeeding atau mungkin isteri korang yang  baru lepas bersalin kan??

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
4th March 2016 10:35pm

 

Cara Semak Baki PTPTN UJRAH Secara Online

Assalamualaikum dan salam sayang.. Pada tahun lepas, cik tom ada share satu entri tutorial bergambar; Cara Semak Baki PTPTN Secara Online. Alhamdulillah tak sangka banyak dapat feedback email dari pengunjung blog

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
4th March 2016 2:47pm

 

Sumbangan Amal Jariah: Derma Untuk Pembinaan Surau Al-Mustaqeim

Assalamualaikum dan salam sayang Baru-baru ni abang cik tom giat war-warkan yang surau di taman perumahan dia tinggal tu tengah minta derma daripada orang ramai untuk menyiapkan pembinaan surau yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
3rd March 2016 9:59pm

 

Mudahnya Resepi Aiskrim Yogurt Ala Tutti Frutti

Assalamualaikum dan Salam Sayang. Cik tom dan adik-adik memang jenis penggemar aiskrim. Adik pulak ada 5 orang. Ramai tue kan?? Kalau beli 1 bekas aiskrim 1.5 L tue memang tak

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
2nd March 2016 9:10am

 

3 tip supaya rambut kekal wangi dan selesa walaupun berhijab

Assalamualaikum dan salam sayang. Mungkin tip ciktom kongsikan ni ada yang dah tahu serta amalkan pun cuma pada mereka yang belum tahu boleh baca serta kongsikan pada rakan-rakan yang lain.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
29th February 2016 4:00pm

 

Seluar Slack Wanita Selesa Dan Berkualiti

Anda sedang mencari seluar slack wanita yang selesa dan berkualiti? Memperkenalkan Annisa Seluar Wanita Muslimah, seluar slack wanita yang tersedia untuk saiz normal (S-3XL )dan plus size (4XL-7XL). Seluar Slack Wanita Selesa

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
28th February 2016 9:00pm