User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 7 of 89

Live streaming af megastar akhir (final) 2017

Siapakah yang bakal menjadi juara AF Megastar 2017 kali ini? Sebelum melangkah ke final, Shahir dipalit dengan kontroversi siapakah namanya mona ke apa. Entah tujuan nak meraih populariti ke? It wa... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Keputusan piala malaysia separuh akhir, dan pasukan yang mara ke final 21.10.2017

Keputusan perlawanan malam tadi dua perlawanan separuh akhir kedua diantara pasukan kedah vs felda united dan jdt vs Perak. Sedikit kontroversi yang berlaku dalam perlawanan malam tadi iaitu perak vs... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Live streaming hoki malaysia vs korea 21.10.2017

Perlawanan hari ini diantara malaysia vs korea. Harap pasukan malaysia mampu menewaskan pasukan korea . Jom kita saksikannya dibawah ini. More from my siteLive streaming perak vs felda united liga... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Live streaming kedah vs felda united piala malaysia 21.10.2017

Separuh akhir kedua kedah vs felda united hari ini . Mampukah kedah mempertahankan kejuaraan tahun lepas 2016,? Kali ini bertemu pasukan felda united bukan sesuatu yang mudah. Ditambah ada masalah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming jdt vs perak separuh akhir 2piala malaysia, 21.10.2017

Hari ini merupakan perlawanan penentuan pasukan manakah yang akan melangkah ke final piala malaysia 2017. Terdahulu, pasukan perak hanya mencatat sekadar seri 1-1 di tempat sendiri vs JDT. Hari ini... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

suhaib dan amy mastura tersingkir separuh akhir (minggu7) Super spontan superstar 2017

Sedih ya amat haha. Amy mastura aku rasa dia dah bagi yang terbaik untuk game yang pakai topi tuh. Untuk game lain mungkin dia ada slack sikitlah. Tapi keputusan buang shuhaib itu tepat sekali.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming final piala presiden 20.10.2017

Perlawanan terakhir piala presiden  20 oktober 2017 .Pasukan manakah yang akan menjuarai piala presiden 2017. Terenggany vs Selangor. Perlawanan pertama selangor menang 2-0. Kali ini perlawanan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online dia tv3 episod 3

Dia episod yang ketiga. Selamat menonton anda semua. huhu .. More from my siteTonton online Dia tv3 episod 1 dan2Tonton online Encik suami mat salih Celup episod 3Tonton online titian cinta episod... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming super spontan superstar minggu ke 7 2017

? Saingan semakin sengit, minggu lepas Rahim tersingkir. Keputusan yang sangat mengejutkan. Rahim dilihat peserta yang dilihat kreatif dan banyak memberi idea. Tak tahu keputusan dari datuk ac.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 16(akhir)

Apakah ada sinar harapan buat intan zulaikha menggembalikan Hilman yang dulu? ,ibu hilman mengingatkan supaya intan lupakan saja hilman sebab sekarang dia ialah Damien. Sukar buat intan melupakannya.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online titian cinta episod 23

Cubaan untuk melanggar aisy, Daniel tidak sanggup lakukannya kerana dia rasa tak sedap hati. Peluang sudah ada tapi dia tak sampai hati.So Sofea yang harus lakukannya, tapi dia bukan daniel.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 15

Awak suka saya tak episod 15. Hilman dah hilang ingatan. Dia dah jadi Damien. Dia dah lupa agamanya. huhu.. More from my siteTonton online awak suka saya tak episod 14Tonton online awak suka saya tak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online cinta episod 22

Titian cinta episod yang ke 22. Tan Sri Hakim tidak berputus asa untuk mencari Melissa. Hanya, Datin Sri Nora dan nenek jer yang tahu kisah mereka nih. Kawan melissa pun dah lost contact. 4 tahun... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 14

Semalam bukan main sweet, sampai semut pun datang. Hari diaorang bergaduh pulak. Hilman marah betul dengan Intan kali ini sebab nampak intan dengan sepupunya bukan main rapat. Masa shooting rapat... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online titian cinta episod 21

Gambar melissa sudah dilihat oleh  Tan Sri Hakim yang dihantar melalui email oleh informer. Kelihatan gambar melissa mengandung. Ini gambar sebelum dia berpisah dengan melissa. Anak dia siapa? Hurm ,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online drama awak suka saya tak episod 13

Awak suka saya tak episod yang ke 13. Minggu yang terakhir. Diaorang nih tak bosan ke asik dating jer. Hurm konon sweet lah tuh. Hilman yang azan ke tuh, hurm patut ramai gadis yang datang ke mesjid.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Tonton online titian cinta episod 20

Tiba-tiba aisy jatuh rebah masa ryan nak kejar dia dekat tepi pantai. Mujurlah tiba-tiba harris datang. Ish tiba-tiba sampai terengganu nih. Magik betullah. Sekali kena debik satu kali muka ryan.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Peserta yang tersingkir dan yang ke final af megastar minggu ke 7 (semi final) 2017

Semua peserta af megastar sudah beri yang terbaik dalam minggu yang ke 7 iaitu separuh akhir. Diakhir rancangan seperti biasa, sudah tentunya mendebarkan buat semua peserta. Apabila Pak Nil... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Keputusan penuh separuh akhir pertama piala malaysia 15.10.2017

Boleh tahan perlawanan pertama dalam saingan piala malaysia separuh akhir pertama malam tadi. KEDAH 1-1 FELDA UNITED Jaringan : Sandro 60 Hadin Azman 87 JDT 1-1 PERAK Mohamad Hasbullah... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.

 

Live streaming af megastar minggu ke 7 2017

Malam ini menjadi tumpuan, peserta manakah yang akan melangkar ke final bagi af megastar edisi 2017. 7 peserta yang mara ke semi final kali ini, iaitu Bob, Marsha, Syamel, Amir Jahari, Shahir,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 3 weeks ago.