User Profile: yukmil

Show pings in: English | Malay | All

 

yukmil

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 7 of 16

Design 76: set tilam bakul bayi (reben)

set tilam dan bakul bayiDesign baru dtg lagi...Cantik nyer design nie. Design channel gtu..Bg pminat design brangan branded patut grab design nie cpt2..Bkn ape..takut sold out...huhu..Warna coklat n wrna cream mmbuatkan design nie simple but very exclusive.tahun nie...saya dah tukar design ye..nak berubah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and 3 weeks ago.

 

Takaful Kesihatan dan Perubatan

Apakah takaful kesihatan perubatan?takaful kesihatan dan perubatan akan memberikan perlindungan terhadap kos rawatan perubatan persendirian seperti kos hospital. manakala anda jika anda didiagnosis menghidap penyakit tertentu atau terlibat dalam kemalangan anda akan mendapat perlindungan penjagaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
8 months and 3 weeks ago.

 

cara tukar instagram personal kepada business profile

tukar instagram anda kepada business profilemesti ramai yang dah perasan kan yang sekarang nie sudah menjadi trend di malaysia untuk berniaga di laman instagramtapi adakah anda tahu bahawa sekarang nie instagram pun dah buat business profile..xtahu??xpe nnti yuk ajar cara-cara untuk tukar instagram kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and 3 weeks ago.

 

resepi kek pandan custard

resepi kek pandan custard minikenapa mini..hihi.mini sbb kek nie kecik ckit berbanding biasa..klau uols google biasa resepi kek pandan custard dia buat yang besar kan,,so yuk nak share resepi yang mini punya..sbb nnti senang ckit utk uols jual dengan harga budget..lagipun klau yang mini nie,,senang ckit utk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
8 months and 3 weeks ago.

 

Apakah Neonatal Jaundice(NNJ)?

bagaimana Neonatal Jaundice(NNJ) boleh terjadi?ok,,nak tnya uols...apakah Neonatal Jaundice(NNJ) ?tahu x bagaimana Neonatal Jaundice(NNJ) boleh terjadi ??rawatan untuk Neonatal Jaundice(NNJ) ... tahu x??kenapa mata dan badan bayi yang kena Neonatal Jaundice(NNJ) nie warna kuning??

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
8 months and 4 weeks ago.

 

Kepentingan Penama Dalam Kontrak Insurance Hayat

sebelum kita berbincang tentang kepentingan penama dalam kontrak insurance hayat..saya nak taya dulu..kenapa kita membeli insurance hayat??mestilah anda akan jawab untuk melindungi orang tersayang dari segi kewangan sekiranya terjadi sensuatu yang buruk berlaku keatas mereka kan..jadi..jika anda membuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
9 months ago.

 

Design 75: set tilam bakul bayi (reben)

set tilam dan set bakul bersarungCorak baru...design baruKali nie sy keluarkan design mickey..Mesti rmai yg tertunggu-tunggu design mickey..Nie design mickey warna biru..Corak yg kecik mnjadikan ia seperti corak abstract...mmng menarik.. Klau dlm pic dah lawa...kat luar mesti lg lawa kan..huhu..design baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months ago.

 

Resepi Kek Laici Bercheese

resepi kek laici susu bercheesewait...kek laici susu berheese??sedap x??boleh masuk ke..laici n cheese..urm..klau nak tahu boleh masuk ke x..kena lar cuba..yang penting kek nie mmang sedap..hihi..klau makan sejuk2 lagi sedap..rasa manis laici ..combine plak dengan cheese yang masam2...huh..memang sedap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
9 months ago.

 

Koleksi Resepi Aiskrim Buah-Buahan

Resepi aiskrim buah-buahan homemadesekarang kan cuaca panas sangat..sedap sangat klau dapat makan aiskrim..nak beli aiskrim..cam mahal plak kan...hihi..yuk kan jimat sikit...hahahso ape kata kalu kita buat sendiri je..huhu..bukan susah pun nak buat aiskrim nie..haha..so arie nie yuk nak share resepi aiskrim...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months ago.

 

Resepi Biskut Nutella

resepi nutella cookies yang senangsekarang nie kan nutella dah menjadi salah satu bahan utama dalam kek.tart dan cookies..dah bnyak kek nutella lar..tart topping nutella lar..cupcake nutella lar..so arie nie yuk pun nak share resepi yang mengunakkan nutellaresepi nie uols xde jmpa kat mane2 tau..sbb...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
9 months ago.

 

Handphone Dan Make-up Penyebab Jerawat?

make-up dan handphone meingkatkan jangkitan jerawat di muka anda..jangan terkejut bila dengar tajuk nie ye..tajuk nie bukan mitos atau auta..tapi ianya adalah faktayup..mmang betul handphone dan make up boleh menyebabkan jerawat tumbuh dengan cepat di muka kita..kenapa handphone dan make-up penyebab...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months ago.

 

Resepi Kek Coklat Moist

Resepi Kek Coklat Moist sedap dan senangok..hari nie nak share resepi kek chocolate yang senang dan simple..biasa klau kita buat kek coklat mesti bantat kan..lpas nie x lat..klau uols gna resepi nie mesti menjadi..kek coklat anda mesti moist n lebut..sedap sangat...resepi kek coklat moist nie pun uols boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
9 months ago.

 

GIVEAWAY: JOM BACA BUKU - NOVEL PERCUMA!!!

join give awayklick banner diatas untuk join segmen nie,,ok,,dah lama rasanya yuk x join segmen..so nak start join balik lar..hihi,,sambil2 dok blogwalking,,terjumpa satu giveaway yang sangat menarik..giveaway nie dapat hadiah novel..huhu...yuk mmang xleh dngar psal novel..hahasbb yuk nie kaki novel..suka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months ago.

 

Panduan Dalam Membeli Insurance Hayat

tips sebelum membeli insurance hayatsape kat cni dah ada plan nak beli insurance hayat??angkat tangan ckit..ok..tapi uols dah tahu ke panduan atau tips sebelum membeli insurance hayat atau life insurance nie??x tai??klau x tau camne nak beli..huhu..uols jgan beli klau x buat survey atau belajar tentang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Insurance
9 months ago.

 

Kelebihan Mengamalkan Istighfar

manfaat istighfarok..hari nie yuk nak cter istighfar..kita memang tahu yang istighfar nie mampu menghapuskan dosa..tetapi adakah kita tahu yang istighfar juga mempunyai kelebihan yang lain klau kita selalu amalkan,,anda mesti terkejut kan..sbenarnya bnyak manfaat istighfar klau kita selalu amalkanok hari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months and 3 weeks ago.

 

Menang Segmen Husein Rider

Menang segmen pray for syriahari tu kan..tu ada join lar segmen pray 4 syria ..niat di hati memang nak join je..sbb nie lar first time yuk jmpablogger buat segmen pasal humanitarian and pasal syria..yuk mmang suka klau bab humanitarian nie..yuk bukan baik sgt pun..but yuk suka share kat orang what...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months and 4 weeks ago.

 

Apakah Apgar Score?

maksud apgar score?adakah uols tahu apakah apgar score??urm..yuk pun mula2 tu x tau jgak..but lpas baca aricle Dr. Abdul Rahim...yuk pun faham lar..since yuk dah faham..so yuk nak share lar kat uols apakah apgar score..benda nie penting bagi bakal ibu dan bapa...yuk rasa setiap parents perlu tahu apakah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
9 months and 4 weeks ago.

 

resepi cheesekut coklat

cheesekut coklat sedap dan simple(pic kredit tofb azlina ina fans)k,,hari nie yuk nak ajar..resepi yang sangat simple..walaupun simple...ia sangat sedap..yang best nyer resepi cheesekut coklat nie xyah bakar tau,,uols hnya perlukan peti sejuk je..so resepi nie sgt sesuai bagi mereka yang xde oven atau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
10 months ago.

 

Design 74: set tilam bakul bayi (reben)

set tilam dan set bakul bersarungWow...x sangka set bakul tilam baby sy nie mndpat sambutan yg mnggalakkan Dah rmai yg preoder..Sbb tu cpt2 sy kluarkan design terbaru Cantik x design baru nie...wrna lembut je design baru nie...saya buat bnyak perubahan tau..terutama set bakul..1)sarung set bakul boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
10 months ago.

 

Cirit-Birit..Apa Yang Anda Perlu Lakukan?

rawatan dan tindakan yang perlu dilakukan ketika terkena cirit-birit.ok hari nie yuk nak share pasal cirit-birit...sape kat cni pernaj kena cirit-birit angkat tangan hihi..yuk pasti mesti ramai yang pernah kenacirit-birit kan..ya Allah seksa kan kalau kenacirit-birit nie...kena ulang alik g...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
10 months ago.