User Profile: maziah75

Show pings in: English | Malay | All

 

maziah75

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 7 of 12

Pesanan Daripada Emak Dan Mak Mertua

As Salam and greetings to dear readers. Pesanan Daripada Emak Dan Mak Mertua. Hahahha... actually ini adalah message yang Mrs. A dapat dari group WhatsApp rasanya dah pernah terbaca dulu tapi tak ingat kat mana. Pesanan ini ditulis dalam bahasa Nogori. Sangat menggeletek hati Mrs. A sebab dalam loghat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 5 days ago.

 

Baru Nak Tempah Baju Raya

As Salam and greetings to dear readers. Baru nak tempah baju raya. Readers bagaimana pula dah siap ke persiapan raya tahun ini? Bagi Mrs. A pula last Saturday sebelum pulang ke kampung barulah A's family berkesempatan menempah baju raya tema. Hurm!... tak peliklah dah fiil Mr. A memang biasa tempah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 6 days ago.

 

A Gift From Gang Lunch

As Salam and greetings to dear readers. A Gift From Gang Lunch. Last Friday Mrs. A dapat surprise dari gang lunch dapat gift sempena birthday Mrs. A yang ke 24 tahun muahhhaaaaaaa 24 tahunlah sangat. Actually ini memang tradisi gang lunch memberi hadiah birthday kepada kesemua membersnya yang menjadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks ago.

 

Planning Pil Jenama Loette Murah Di Farmasi Alpro

As Salam and greetings to dear readers. Planning Pil Jenama Loette Murah Di Farmasi Alpro. Ooppss.... ini post untuk wanita khasnya kaum-kaum ibu yang consume planning pil ngeh! ngeh!ngeh! Tiga hari lepas Mrs. A telah tersinggah tanpa sengaja [ayat kemain hiks!] di Farmasi Alpro yang baharu sahaja dibuka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 4 days ago.

 

Berbuka Puasa Di Joint Kitchen Seremban 2

As Salam and greetings to dear readers. Berbuka Puasa Di Joint Kitchen iaitu di Seremban 2. Family Style Restaurant.Ramadhan Kareem dear readers hari ini dah tiga Ramadhan, itu bermakna sudah tiga hari jugaklah kita berpuasa ya....sekejap aje rasanya. Kebetulanlah pula Ramadhan tahun ini hari pertama dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks ago.

 

Salam Jumaat: Cara Sambut Ramadhan

As Salam and greetings to dear readers. Salam Jumaat: Cara Sambut Ramadhan. Sempena Ramadhan esok Mrs. A tertarik untuk berkongsi cara sambut Ramadhan dari Ustazah Norhafizah di IKIM.Bila Ramadhan tiba sambutlah dengan sujud syukur... tanda terima kasih pada Allah kerana memilih kita untuk terus beribadah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 3 days ago.

 

Wordless Wednesday #105 - #catlover

As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #105 - #catloverHahaha!!! comel jer... muka pasrahWordless Wednesday #105 - #catloverShared by WhatsApp Group

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 5 days ago.

 

Terima Kasih Cikgu Siti Hazreen

As Salam and greetings to dear readers. Terima Kasih Cikgu Siti Hazreen. Di samping itu rasanya masih belum terlambat untuk Mrs. A ucapkan Selamat Hari Guru buat cikgu Siti Hazreen. Ni nak bagi tau hadiah cikgu tu dah selamat sampai ke tangan Mrs. A. Alhamdulillah. Mrs. A suka jer... Gilerr.... tak suka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Wordless Wednesday #104 : Dataran Lang Langkawi

As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #104 : Dataran Lang Langkawi. Ini gambar bercuti ke Langkawi last year bulan Disember. Haish! post bercuti ke Langkawi siap separuh jalan aje. Boleh baca SINI dan SINI.Sebelum terlupa terus adalah lebih baik Mrs. A buat post Wordless...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Giveaway Free Name Card By Busyratakiyudin

As Salam and greetings to dear readers. Giveaway Free Name Card By Busyratakiyudin. Actually Mrs. A dah baca GA ini dari last week tapi bookmark dulu. Today barulah berkesempatan nak up-entry. Tertarik nak join GA ini because Mrs. A takde name card muahahahaa... (kesian ko Mrs. A).Okay! tiga patah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Kejohanan Bowling Alumni STAD Kali Ke-5

As Salam and greetings to dear readers. Kejohanan Bowling Alumni STAD Kali Ke-5. Tahun ini tempat kejohanan adalah di Ampang Superbowl, Seremban Prima. Bowling adalah salah satu lagi sport kegemaran Mrs. A selain netball so kalau ada aje mana-mana event bowling of course Mrs. A akan menyelitkan diri.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month ago.

 

Salam Jumaat - NAZAR

As Salam and greetings to dear readers. Salam Jumaat - NAZARNAZAR. "Kalau aku lulus exam, aku bernazar untuk puasa sunat dua hari"Tatkala terdesak, baru kamu ingin mencari DIAItu pun jika dapat yang kamu minta.Jika tidak dapat?Maka tidak jadi untuk beramal.Kenapa mesti bersyarat dengan Tuhan?Sabda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Tiga #thecat Bersama Anak-Anaknya

As Salam and greetings to dear readers.Tiga #thecat Bersama Anak-Anaknya. Dah lama tak bercerita tentang kekucing Mrs. A yang banyak tu. Dah banyak kali cakap nak post cerita tentang Koko the mama cat yang kena Sporo tu tapi masih belum berjaya menyiapkan ceritanya muahhhahhaaa. Okay takpe ni nak up-date...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Netball Games

As Salam and greetings to dear readers. Netball games. Sudah agak lama Mrs. A tidak menyertai netball games ooopsss macam tipu jer.... last netball games adalah bersama DUN Kota ceritanya tuh di SINI. Last weekend Mrs. A dengan team netball yang diberi nama Waghih Gorgeous turut serta dalam netball games...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and a week ago.

 

Tengok Guardian Of The Galaxy Vol. 2

As Salam and greetings to dear readers. Tengok Guardian Of The Galaxy Vol. 2. Last weekend ada family days out kononnya kids nak tengok Fast and Furious 8. Walaupun Mrs. A dah bagitau depa, manalah depa boleh tengok FF8 tu cos kategori 18 tahun ke atas eh! tak percaya jugak. Katanya kawan-kawan depa boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Wordless Wednesday #103 - Salah Makan

As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #103 - Salah MakanPernah tak readers order lain tapi makan benda lain. Punyalah confident tu bila waiter datang hantar order tu terus aje cakap itu I punya. Kemudian siap minta sos bagai pastu letak jugak sos ikut uols punya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Happy Birthday To You

As Salam and greetings to dear readers.Happy Birthday To You. Ha! kan Mrs. A dah bagi tau April ini memang banyak birthday untuk diraikan. Last Saturday adalah birthday Mr. A so we all celebrate among we all sahaja iaitu dinner di Man Tom Yam of course ler... Mrs. A yang sponsor cuma this time tiada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 2 weeks ago.

 

Segmen: Seorang Syed Nak Bloglist!

As Salam and greetings to dear readers. Segmen: Seorang Syed Nak Bloglist!KLIKSegmen: Seorang Syed Nak Bloglist! Walaupun segmen ini telah agak lama berlangsung tetapi hari ini barulah Mrs. A rajin dan berkesempatan nak join.Lagipun sengaja Mrs. A pilih hari Jumaat manalah tahu berkat hari Jumaat penghulu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Salam Jumaat : Zikir Amalan Rezeki Melimpah Ruah

As Salam and greetings to dear readers. Istiqomah dalam mengamalkannya dan rasai keajaiban rezekiNYA. In Sha Allah.Salam Jumaat : Zikir Amalan Rezeki Melimpah RuahWallahualam.Credit : TAZKIRAHJUMAAT.COM

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.

 

Menang : I Love Blogging With Sis Hawa Her Sponsors [Thank you ABAM KIE]

As Salam and greetings to dear readers. Menang : I Love Blogging With Sis Hawa Her Sponsors [Thank you ABAM KIE]Nak tahu cerita GA tu meh klik sini.Alhamdulillah Mrs. A tersenarai sebagai salah seorang pemenang GA tersebut. Dah dapat pun hadiah TOP-UP yang disponsor oleh ABAM KIE.Tetiba jer tadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 3 weeks ago.