User Profile: mahamahu

Show pings in: English | Malay | All

 

mahamahu

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 7 of 74

Ketua Juri Menentukan Dua Juara Gegar Vaganza Musim Ke 6

Ramai tidak dapat menyangka akan keputusan akhir program paling popular abad ini iaitu Gegar Vaganza, apabila dalam sejarah buat pertama kali nya dua orang dipilih sebagai juara. Tahniah kepada Naqiu Boboy dan juga Hady Mirza kerana menjuarai program ini bersama setelah diumumkan semalam. Ramai juga masih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
5 months and 2 weeks ago.

 

Hana Japanese Dining Pertama di Lembah Klang Menyajikan Sushi Wagyu Premium

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Korang pernah makan tak sushi yang disajikan menggunakan daging lembu? Pulak tu daging lembu Wagyu yang premium. Selalu kita tengok susi mesti saingnya adalah seafood seperti salmon dan juga oktopos. Pertama kali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
5 months and 2 weeks ago.

 

Resorts World Genting Lebarkan Kuasa Realiti Maya Dengan SkyVR

Kehebatan realiti maya adalah keupayaannya membawa seseorang ke dalam satu dunia baharu; yang dapat dilihat, dirasai dan didengari seperti suatu yang nyata. Sebagai salah satu hiburan pada tahap seterusnya, Resorts World Genting tampil dengan tawaran baharu untuk memberi peluang para tetamu merasai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
5 months and 2 weeks ago.

 

Resorts World Genting Bawakan Keceriaan Kanak-kanak Kurang Bernasib Baik Sempena Krimas

Krismas bukan sekadar meraikan kegembiraan dan keriangan; ia juga adalah masa untuk memberi. Tanggal 9 Disember 2019, seramai 300 kanak-kanak kurang bernasib baik daripada 10 rumah kebajikan dirai pada ketinggian 6,000 kaki di atas paras laut di Resorts World Genting sempena Krismas.Kanak-kanak tersebut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
5 months and 2 weeks ago.

 

Misi Belajar Memasak Kulinar Popular Jogja Sangat Unik - Episod 3

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Ok hari tu dah tulis pasal rumah makan atau restoran yang popular di sekitar Jogja yang Maha sempat pergi bersama kawan-kawan. Kemudian Maha share lak beberapa perusahaan tempatan Jogja yang boleh dijadikan ole-ole...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
5 months and 2 weeks ago.

 

Kahwin Di Hotel Puri Pujangga UKM Bangi Dapat 2 Dalam 1

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Hujung tahun ni memang masa untuk memenuhi undangan perkahwinan walaupun tengah dalam keadaan banjir sekali pun majlis tetap berlangsung dengan meriah. Maha sendiri pun dapat juga beberapa jemputan perkahwinan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
5 months and 2 weeks ago.

 

Wartawan Penyiaran Shaza Bae 24 Tahun Juara Dewi Remaja 2019

Wartawan penyiaran berasal dari Kuala Lumpur, Shaza Bae dinobatkan sebagai juara Dewi Remaja 2019. Shaza, 24, berjaya menumpaskan empat finalis lain iaitu Adriana Ghafar, 21, Nynaa Harizal, 23, Shatirah Amanda, 19 dan Syamira Izzati, 22. Menerusi kemenangan ini, Shaza membawa pulang hadiah wang tunai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
5 months and 3 weeks ago.

 

Setkan Perjumpaan Tahun Baru Cina Di UTARA Hotel Armada Petaling Jaya

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Ini lah masanya nak bersama keluarga dan juga sanak-saudara yang jauh untuk makan beramai-ramai sempena dengan Tahun Baru Cina. Almaklumlah waktu tu semua orang cuti jadi semua boleh jumpa bersama dan makan buffet...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
5 months and 3 weeks ago.

 

Raikan Aktiviti Cuti Terbesar di Toys 'R' Us

Toys "R" Us, peruncit produk mainan, bayi dan pendidikan terkemuka di Asia dengan tumpuan kepada keseronokan dan perkembangan permainan, membawa keluarga dan kanak-kanak Percutian Terbesar Tahun ini, dengan pemilihan terbesar dan paling menarik Malaysia hadiah terkini, mainan, permainan, set permainan dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
5 months and 3 weeks ago.

 

Mencari Oleh-oleh Khas Jogja Untuk Dibawa Pulang - Episod 2

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Sebelum ni Maha ada cerita tentang rumah makan atau restoran yang Maha singgah sepanjang trip mengenali kulinar yang terbaik di Jogja. Kali ini pula Maha nak sambung lagi kerana kat Jogjakarta ini begitu banyak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
5 months and 3 weeks ago.

 

Pernah Jatuh Tersungkur Dr Rozmey Bangkit Dengan Produk Membantu Petani

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Betul kata orang kalau bangun daripada jatuh adalah lebih baik daripada tak rasa jatuh tapi bila terduduk tak mampu bangun. Ini bukan cerita kisah Maha tapi kisah perkongsian usahawan dahulu sangat terkenal dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
5 months and 3 weeks ago.

 

Menjejaki Kulinar Yang Menjadi Identiti Di Yogyakarta Indonesia - Episod 1

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Baru dapat masa nak update tentang FAM Trip Maha ker Yogyakarta atau ada sesetengah orang panggil Jogjakarta atau Jogja. Tapi mana-mana pun sama sahaja dan bila sebut Jogja korang akan teringat tentang Borobudur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
5 months and 3 weeks ago.

 

Festival AWesome Di Petaling Jaya Tanda Terima Kasih Kepada Pelanggan Setia

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Korang mesti kenal kalau Maha sebuh nama makanan ni seperti Beef Coney atau Chicken Coney. Mana lagi restoran makanan segera yang ada hidangan istimewa ini mesti lah AW.AW Malaysia Sdn. Bhd., jenama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
5 months and 4 weeks ago.

 

Perkara Wajib Dilakukan Sempena Musim Cuti Dan Perayaan Di Resorts World Genting

Resorts World Genting menganjurkan pesta musim perayaan terhebat bermula dari 28 November 2019 hingga 1 Januari 2020. Bertemakan ‘It’s All Happening at Genting Winter Wonerland’ kawasan resort akan “bernyawa” dengan cahaya yang akan menyinari para pengunjung dengan kemeriahan Hari Krismas, hiasan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
6 months ago.

 

Bayaran Lebih Mudah Dengan WECHAT PAY MY Muat turun Sekarang

WeChat Pay MY, fungsi pembayaran mudah alih WeChat, salah satu platform komunikasi sosial terbesar yang dimiliki Tencent, kini memberi penggunanya kemudahan membuat bayaran, sama ada di stor fizikal atau secara dalam talian.Direka untuk pasaran golongan belia dan millennia yang terus-menerus berkembang dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
6 months ago.

 

Nak Cari Produk Makanan Laut Premium Jom Seafood La Tempatnya

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Hari tu Maha ada promote kepada korang satu sesi memasak secara langsung dekat Facebook Mahamahu. Kalau siapa perasan tu akan nampak lah bagaimana sesi memask bersama chef profesional dari hotel 5 bintang Chef...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
6 months ago.

 

Paradigm Mall Petaling Jaya Mencatat Malaysia Book of Records ‘Pokok Krismas Dengan We Bare...

Paradigm Mall Petaling Jaya (Paradigm Mall PJ) menyambut kemeriahan musim percutian dengan mencatatkan rekod baharu. Berkunjunglah ke pusat membeli-belah ini untuk menyaksikan pokok Krismas yang diilhamkan daripada We Bare Bears dari Cartoon Network dan lihatlah sendiri ‘Pokok Krismas dengan We Bare Bears...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
6 months ago.

 

A Very Merry RIUH!

Sertai kami untuk beberapa skating ais di kampung Krismas RIUH kerana kami menjemput anda dan pasukan anda A Very Merry RIUH! Dapatkan semangat perayaan anda ketika kami menyambut cuti akhir tahun dan bersiap untuk tahun baru. Butiran mengenai apa yang sedang turun adalah seperti berikut.TarikhSabtu, 7...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
6 months ago.

 

3 Unsur Utama Dalam HerbaLine Wellness Sanctuary Di Ipoh

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Kita sekarang ni bukan sahaja nak bercuti untuk semata-mata mencari ketengan dan berehat tapi juga ada yang nak dapatkan juga penjagaan kesihatan dan juga mendapatkan makanan yang sihat. Jarang kita boleh dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
6 months ago.

 

Sembilan Daripada Sepuluh Rakyat Malaysia Setuju Dengan 'BARANGAN TERPAKAI'

Carousell, salah satu daripada pasaran jual-beli antara pengguna dan pengiklanan barangan terbesar dan paling pantas berkembang di dunia, menyeru para netizen untuk mempertimbangkan idea untuk menjual-beli “barangan terpakai” di kala ramai yang mengambil kesempatan untuk membeli belah pada jualan akhir...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
6 months ago.