User Profile: kin10

Show pings in: English | Malay | All

 

kin10

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 7 of 7

Mee Wantan Gerai Ipoh Ipoh Aje!

Mee Wantan Gerai Ipoh Ipoh Aje!| Kinah dan makan memang tak dapat dipisahkan. Sebab tu badan makin lebor kata orang Perak. Tak teringat nak update tempat makan yang kinah selalu lepak masa kerja di stesen bas dulu. Kalau takde geng nak makan dekat kedai seberang jalan memang kedai ni la kinah tuju. Nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
11 months ago.

 

King's Char Kuey Tiaw Port Dickson

King's Char Kuey Tiaw Port Dickson| Masih ingat lagi post Bawa Thahirah Mandi Di Port Dickson? Post kali ni sambungan daripada post tu. Maaf la ye lambat update. Untuk kali ni, kinah nak cerita tempat kami makan di Port Dickson.King's Char Kuey Tiaw ni tak jauh pun dari tempat Thahirah dan ayahnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
11 months ago.

 

Segmen Bloglist Mei #CeritaMak

Segmen Bloglist Mei #CeritaMak | Lama tak join segmen. Kali ni nak join segmen pertama daripada Mak Lin iaitu owner blog www.ceritamak.com. Rugi korang tak join segmen ni sebabnya semua peserta akan dimasukkan bloglist untuk bulan Mei iaitu selama sebulan. Simple je syaratnya.Like Blog #CeritaMak di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
11 months ago.

 

Jangan Beli Sardin Jenama TLC dan TL Tan Lung

Jangan Beli Sardin Jenama TLC dan TL Tan Lung | Siapa sini suka makan sardin? Selalunya korang beli sardin brand apa? Kalau kinah selalu beli brand Ayam Brand dan King Cup je. Tak guna brand lain. Tapi tadi bila tengok berita mengenai dua jenama sardin daripada China, TLC dan TL Tan Lung yang ditarik balik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
11 months ago.

 

Cushion Daripada Printcious Dah Sampai

Cushion Daripada Printcious Dah Sampai | Assalamualaikum semua. Dah lama tak bersiaran di sini. Kalau masih ingat lagi aritu kinah ada post entri mengenai Hadiah Hari Lahir Dari Printcious. Jadi, untuk kali ni kinah nak kongsi pengalaman kinah guna servis daripada Printcious pulak. Nak tahu kinah beli apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
11 months ago.

 

Review Novel ~ Abang King Control

Review Novel ~ Abang King Control | Akhirnya tamat juga baca novel Abang King Control. Gigih membacanya bila ada masa lapang. Jalan cerita yang menarik dan teratur membuatkan kita tak sabar nak tahu apa yang jadi sebenarnya. Novel Abang King Control karya Imanisa Riana terbitan Gede Book. Boleh tahan tebal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
11 months ago.

 

Althea Bare Essentials Rejim Penjagaan Kulit Wajah

Althea Bare Essentials Rejim Penjagaan Kulit Wajah| Siapa tak nak kulitnya bersih, cerah dan berseri persis orang Korea. Sekarang ni ada banyak produk di pasaran yang boleh kita dapati. Cuma nak tak nak je cuba. Tapi untuk kali ni, kinah nak kongsi dengan korang satu skincare daripada Korea. Serius cakap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
11 months and a week ago.

 

Happy Holiday Sis Hawa

Assalamualaikum dan selamat pagi. Kinah baru je siapkan satu job entri. Punya lama nak siapkan. Jadi, sebelum mata nak lelap kinah nak join satu conyest best daripada Sis Hawa. Contest ni diberi nama Happy Holiday Sis Hawa. Syarat-syarat pun sangat mudah.Pada yang nak join bolehlah klik dibanner atas ni ye.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
11 months and a week ago.