User Profile: kin10

Show pings in: English | Malay | All

 

kin10

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 7 of 9

Pengalaman Cabut Gigi Geraham Bongsu Part 1

Alhamdulillah, syukur sangat masih lagi dipanjangkan umur. Korang .... baru-baru ni kinah pergi jumpa dentist. Korang bayangkan last jumpa doktor masa zaman universiti dulu. Itupun sebab cuci gigi je sebab dah bayar dengan yuran sekali. So rasa sangat rugi la dah bayar tapi tak manfaatkan. Yer dak, lagipun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
11 months and 2 weeks ago.

 

Pencarian Top Komentor Bulan Oktober

Assalamualaikum dan selamat malam semua. Rasanya masih belum terlambat lagi kinah nak ucapkan Welcome to Oktober. Oh ye kinah sebenarnya nak inform kepada semua, untuk bulan ni alhamdulillah ada rezeki lebih sikit, jadi kinah nak cari top komentor untuk bulan Oktober. Korang boleh komen sebanyak mana yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
11 months and 2 weeks ago.

 

Pengalaman Meneroka Ke Farm In The City Di Seri Kembangan

Pada hari Rabu yang lepas, kami sekeluarga makan angin ke Farm In The City di Seri kembangan. Seronok pulak bila tengok kawan-kawan bawak anak-anak mereka ke sini. Jadi, kitorang pun plan la nak bawak Thahirah ke sini.Perjalanan kami dari rumah ke FITC mengambil masa kira-kira satu jam lebih. Kira...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
11 months and 2 weeks ago.

 

Susu Kambing Nufael Pilihan Ibu bapa Masa Kini

Pelbagai susu dah cuba tapi kebanyakannya tak kena dengan tekak. Apa kata kali ni cuba pula Susu Kambing Nufael ni. Susu Kambing Nufael ni untuk pengetahuan semua adalah keluaran daripada syarikat Feedmilk kalau dulu mungkin korang kenal dengan Femilac iaitu supplemen untuk tambah susu badan dan kini mereka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
11 months and 2 weeks ago.

 

MMSOS | Aplikasi Bantuan Kecemasan dan Keselamatan

MMSOS | Aplikasi Bantuan Kecemasan dan Keselamatan Jenayah sekarang ni ada di mana-mana saja. Baru-baru ni, kita digemparkan dengan kes samun di Kedai dobi di negeri Kedah. Walhal tempat tu boleh dikatakan tempat terbuka dan mujurlah ada cctv di situ. Alhamdulillah pelakunya telah berjaya diberkas. Seriau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
11 months and 3 weeks ago.

 

Giveaway Berkongsi Rezeki by Sha Mohamed

Selamat petang semua, tengah ada masa lapang , tetiba pulak nak join giveaway yang dianjurkan oleh kak Sha Mohamad owner kepada blog kasihkuamani. Hadiah giveaway pun best iaitu sebuah buku. Kinah memang suka buku terutama buku yang kak Sha tawarkan iaitu Scarlett hasil nukilan Sha Hanim Ramli.Sinopsis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
11 months and 4 weeks ago.

 

Resepi Ikan Bilis Goreng Bawang

Resepi Ikan Bilis Goreng Bawang | Kerana terpengaruh ini lah jadinya. Kelmarin sepupu suami post gambar di Masak Apa Hari Ni. Maka,terhasillah Ikan bilis goreng bawang. Siapa suruh tayang. Iyer walaupun simple saja tapi percayalah tak cukup nasi sepinggan haha. Teringat pulak arwah opah. Arwah selalu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
11 months and 4 weeks ago.

 

Snowyskn Dapat Membantu Mencerahkan Kulit dan Kelihatan Berseri

Snowyskn Dapat Membantu Mencerahkan Kulit dan Kelihatan BerseriCantik ni subjektif. Ada sesetengah orang anggap cantik ni bila kita bermekap muka glowing tu dah cantikla tu. Apa kata cuba tak mekap, tapi kulit tetap cantik. Boleh ke? Bolehlah tak semestinya mekap tebal baru cantik, tapi bila tak mekap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
11 months and 4 weeks ago.

 

Let's Be Beautiful by Ana Suhana

Assalamualaikum dan selamat petang semua. Disebabkan banyak giveaway dianjurkan pada bulan ni, kinah nak join jugakla. Mana tahu dalam banyak-banyak ada rezeki kat situ. Insya Allah kalau takde aral melintang kinah pun nak anjurkan giveaway pada bulan depan. So stay tune yer. Giveaway kali ni kinah nak join...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
11 months and 4 weeks ago.

 

Kenapa Badan Sakit Selepas Urut?

Kenapa Badan Sakit Selepas Urut? | Badan ni bila lama tak berurut mula la sakit sana sini. Sejak berubah musim ni kaki ni mula sakit. Pantang sejuk sikit mula la rasa nak cramp. Jadi, nak kurangkan rasa sakit tu sapu minyak panas. Itu pun ok sekejap je lepastu jadi balik. Tiap malam adui saja.Kenapa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
16 hours and 32 minutes ago.

 

Safi Fair Beauty Menyerlahkan Keyakinan, Kecerahan dan Ceria Dengan Hanya 8 Manfaat

Tidak yakin ketika menghadiri temuduga?Selalu menggunakan aplikasi “filter” sebelum memuat naik gambardi media sosial?Dah pakai baju cantik- cantik pun si dia tak perasan? :(Safi Fair Beauty Menyerlahkan Keyakinan, Kecerahan dan Ceria Dengan Hanya 8 ManfaatJangan risau…. SAFI...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 days and 8 hours ago.

 

Sedap Ke Nugget Tempura Ayam Cheese Nutriplus?

Sedap Ke Nugget Tempura Ayam Cheese Nutriplus | Haritu masa top up barang dapur ternampak nugget tempura ni dalam peti. Masa mula-mula tu berkira-kira jugak nak beli ke tidak nugget ni. Bukan apa, nanti beli rasa tak sedap pulak. Biasanya beli nugget Ayamas tu aje. Tapi entah kali ni tekak teringin cap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 days and 21 hours ago.

 

Purito Pure Vitamin C Serum Membantu Memudarkan Jeragat

Purito Pure Vitamin C Serum Membantu Memudarkan Jeragat | Assalamualaikum semua, apa khabar?. Hari ni kinah nak share dengan korang tentang satu serum ni. Kalau korang masih ingat lagi, kinah pernah janji nak review satu serum yang kinah grab dari Althea. Ingat lagi tak? Haaa excited ni nak share.Baca...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
4 days and 14 hours ago.

 

Cara Keluarkan Duit Dari Akaun Paypal

Cara Keluarkan Duit Dari Akaun Paypal | Hari ni kinah nak share dengan korang cara untuk keluarkan duit dari akaun pay pal. Baru-baru ni kinah ada terima job dari oversea. Jadi, nak tak nak kinah kena bukak akaun paypal untuk proses pembayaran. Tujuan kinah share ni pun untuk rujukan kinah akan datang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 week and a day ago.

 

Zero Belly Fruitea Detox Dari Imaan World

Zero Belly Fruitea Detox Dari Imaan World | Beberapa minggu yang lepas kinah pergi bercuti ke Kuala Terengganu. Biasala bila dah pergi ke tempat orang, mestilah cari tempat makan yang best. Bila dah jumpa makanan memang tak ingat apa dah. Bila asyik makan tak sedar badan pun makin kembang walaupun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 week and 3 days ago.

 

Review J Suites Hotel Kuala Terengganu

Review J Suites Hotel Kuala Terengganu Masa di Kuala Terengganu bulan lepas, kami menginap di sebuah hotel. Kami booking hotel melalui booking.com. Selalunya kalau nak booking hotel, kinah akan baca dulu review tentang hotel tu. Ok ke tidak hotel tu? Kawasannya macam mana, memang semua tu kinah akan baca...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 week and 4 days ago.

 

babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak yang ke -5 Di The Curve

babyshop | Buka Cawangan Kedai Pakaian Bayi dan Kanak-kanak yang ke - 5 Di The CurveAssalamualaikum semua, pada hari Selasa lepas, kinah sekeluarga berkesempatan untuk menghadiri ke majlis pembukaan cawangan baru babyshop yang ke 5 di The Curve. Majlis ini turut dihadiri beberapa selebriti terkemuka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 week and 5 days ago.

 

Uphavit | Supplemen Tambah Selera Makan Anak Dari Klinik

Uphavit | Supplemen Tambah Selera Makan Anak Dari KlinikKalau korang perasan anak dara kinah ni badannya alahai keding je. Tapi ibu dia, korang sendiri tau macam mana. Ada je bunyi "mak badan besar, tapi anak keding je". Hmm cuba bagitau ibu mana yang tak risau dengan keadaan anaknya macam tu. Dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 weeks ago.

 

Safi DERMASAFE | Rangkaian Penjagaan Kecantikan Bagi Kulit Sensitif

Safi DERMASAFE | Rangkaian Penjagaan Kecantikan Bagi Kulit Sensitif Kulit kita tak semuanya sama. Ada yang normal, dan ada juga yang sensitif. Bagi mereka yang mengalami kulit sensitif ni, hanya produk tertentu saja boleh digunakan. Kalau guna produk sebarangan, takut lain jadinya. Oleh itu, ada berita baik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 weeks and a day ago.

 

Althea Angel | Redeem Point Althea

Althea Angel | Redeem Point Althea Orang lain dah lama dah update. Kinah baru merangkak nak post. Maaflah lama sangat tangguh, banyak benor kekangan masa. Ingat lagi tak post kinah sebelum ni, kinah ada mention baru redeem point Althea Angel. Tadaaaa akhirnya sampai jugak parcel pink dari Korea.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 weeks and 3 days ago.