User Profile: zikrihusaini

Show pings in: English | Malay | All

 

zikrihusaini

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 6 of 89

Live streaming gegar vaganza 4 minggu 1,2017

Pengacara teap iaitu Jihan muse dan Nabil yang akan menggalas gegar vaganza untuk edisi 2017 kali ini. Tak sabar katanya nabil dengan jihan nak kenakan tok ram. Gurau kasar bhai. haha Gegar Vaganza... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Nota rujukan peperiksaan PTD m41 2017

MAKLUMAN TERKINI : JADUAL PEPERIKSAAN ONLINE ============================================ PEPERIKSAAN ONLINE MEMASUKI PERKHIDMATAN PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK GRED M41 Tarikh Peperiksaan : 3... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Keputusan penuh liga super 28.10.2017

Keputusan penuh perlawanan Liga Super pada 28 Oktober 2017. Menyaksikan kebangkitan pasukan kelantan perlawanan terakhir dengan menang 3-1 sudah tentunya melegakan banyak pihak terutamanya bibik yang... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and a week ago.

 

Live streaming melaka united vs kelantan 28.10.2017

Perlawanan terakhir dalam pasukan liga super hari ini melaka united vs kelantan. Kelantan perlu menang dalam untuk kekal dalam liga super 2018. Bukan mudah buat pasukan kelantan untuk menewaskan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Live streaming kedah vs jdt liga super terakhir 28.10.2017

Ini merupakan perlawanan yang terakhir dalam liga super. JDT sedia maklum sudah confirm juara, piala pun dah dapat dan depa pun dah celebrate masa home hari tuh. Apepun sedikit sebanyak perlawanan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online drama dia episod 5

Dia episid yang ke 5. Dalam diam , adit menyulam cinta dengan Aira. Namun, apabila dia rumah sana jakarta. Bapaknya adit ingin menikahkan adit bersama pilihannya iaitu emelda. Adit membantah, tetapi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Kamal adli juara super spontan superstar 2017!!

Tahniah buat kamal adli berjaya memenangi Super Spontan Superstar edisi 2017! Pelakon pertama yang menang dalam pertandingan kali ini. Fuhh kontroversi yang melanda buat kamal adli sedikit sebanyak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Initipati penuh bajet 2018

Bajet 2018 sudahpun diumumkan oleh DS Najib Tun Razak perdana menteri kita petang tadi. Aku tak berapa nak sempat nak dengar.Ada beberapa point penting yang dapat dinikmati untuk rakyat malaysia. So... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Live streaming super spontan superstar final 2017

Debaran semakin dirasai. Peserta manakah yang akan dinobatkan sebagai pemain terbaik dan merangkul kejuaraan super spontan 2017? Tahun lepas johan juara super spontan. Tahun ini? Yang hebat-hebat... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online red velvet episod 4

Red velvet episod 4. Mula dah bercakaran helena dan si mamat poyo nih. macam salah jer peribahasa tuh. Izzat More from my siteTonton online red velvet episod 3Tonton online red velvet episod... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online titian cinta episod 27

Episod yang ke 27. Titian cinta. Apa yang akan berlaku nanti? Setelah Aisy dapat tahu ryan cuba perangkap untuk kali terakhir. Mujur pak rushdi dapat tahu setelah spy. Haha. Terus aisy balik. Ryan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

1Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online red velvet episod 31

Red Velvet. Apa si helena datang ke rumah Izzat. Ibu izzat suruh dia pergi keluar rumah semata-mata mahu bagi helena duduk rumah dia tuh. Harap dapat settlekan masalah helena tuh. Huhu. Helena nak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Titian cinta episod 26

Siapa perangkap siapa nih aku tak pasti, yang pasti Daniel dah kantoi dengan Ryan. Dia cari cd dekat rumah Ryan. Semua bukti ada dalam cd tuh. Macam mana daniel boleh masuk rumah ryan itu yang aku... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online red velvet episod 2

Dah kenapa dengan Helena nak bunuh diri? Frust ka? Nasib baik izzat ada kat situ. More from my siteLee Chong wei Juara terbuka All England 2011( What?? Straight set!!) Tonton online shh i love you... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online titian cinta episod 25

Siapa yang sebenarnya menjadi master piece dalam cerita ini? Nampak macam ryan. Dia tahu semua benda. Raya terus menekan sofea, daniel untuk memecah belahkan haris dan aisy. Ryan buat itu semua ada... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online drama red velvet episod 1

Jom tonton online drama baru menggantikan awak suka saya tak . gandingan neelofa dan Aliff Satar. Saksikan drama adaptasi novel Red Velvet karya Acik Lana yang akan ditayangkan menerusi slot... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online titian cinta episod 24

Drama titian cinta episod yang ke 24. Puan sri Nora pergi jumpa ryan tanya apa yang dia buat jumpa dengan Aisy. Ryan pulak bagitahu apa yang dia buat dengan Aisy. Dia cakap dia masih sayangkan Aisy.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Idayu juara af megastar 2017

Tahniah kepada idayu menjadi juara af megastar edisi 2017. Idayu yang merupakan peserta af 3 sama batch dengan mawi kali ini dinobatkan sebagai juara akademi fantasi megastar. Melalui undian online... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Tonton online dia episod 4 tv3

Dia episod yang ke4. Nampaknya Aira sudah lulus dengan cemerlang spm. Aidit sudah balik ke jakarta sih. More from my siteTonton online Dia tv3 episod 1 dan2Tonton online encik suami mat salih celup... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.

 

Live streaming final malaysia vs india piala Asia Bangladesh 2017

Ini merupakan perlawanan yang terakhir , malaysia vs india. Bukan mudah nak lawan dengan team india nih. Hari kalah 1-3 kalau tak silaplah. Sorry kalau salah. All the best buat speedy tiger. Malaysia... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
1 month and 2 weeks ago.