User Profile: zahra95642

Show pings in: English | Malay | All

 

zahra95642

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 6 of 25

Cara PERCUMA Belajar Step by step Online Marketing For Newbie

Anda pasti kenali siapa SifuFBads. Bagi yang baru nak mengenali beliau, saya kongsikan sedikit biodata ringkas berkenaan SifuFBads.Sifu JaMaL, bukan nama asing lagi dalam dunia pemasaran internet. Beliau merupakan mentor #1 dalam pemasaran FB di M’sia. Beliau berpengalaman lebih kurang 8 tahun dalam arena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
4 months and 3 weeks ago.

 

Cara Menjawab Soalan MAUT Semasa Temuduga

Setiap kali menghadiri temuduga pasti ada satu soalan yang anda mungkin tidak diketahui jawapan terbaik untuk soalan tersebut. Ia akan sentiasa menghantui fikiran selama beberapa jangka waktu. Membuat kita terus-terusan bertanya kepada orang lain cara mereka menjawab soalan itu.Tidak ada cara untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Tips Interview Kerja
4 months and 3 weeks ago.

 

Cara Promosikan Video dan Youtube Channel

Sebelum ini saya ada kongsikan tentang cara mudah buat video youtube dan juga cara menyediakan SEO untuk video Youtube. Artikel-artikel tersebut sebenarnya adalah berdasarkan percubaan dan pengalaman saya buat duit dengan Youtube. Jika anda rasa untuk mendapatkan panduan buat duit dengan Youtube agak mahal,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
4 months and 4 weeks ago.

 

Cara Menyediakan SEO untuk Video Youtube

Buat duit dengan YouTube bukanlah sesuatu yang baru. Telah ramai yang menjana pendapatan secara pasif dengan menggunakan YouTube. Secara teorinya, konsep menjana pendapatan dengan YouTube amat mudah. Kita hanya perlu muat naik video ke Channel YouTube kita dan duit akan masuk apabila iklan dipaparkan di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
5 months ago.

 

Cara Letakkan Iklan Adsense Dalam Artikel (Blogspot)

Google Adsense adalah salah satu cara buat duit dengan blog. Malah duit melalui Google Adsense boleh dikatakan sebagai pendapatan pasif. Ini adalah kerana, jika anda tak menulis artikel pun untuk beberapa hari malah mungkin berminggu, Google Adsense akan tetap memberikan anda pendapatan bulanan.Walau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
5 months ago.

 

Cara Menulis Resume Kerja Yang Mantap

Jika anda mahukan tips menulis resume yang mantap, anda berada ditempat yang betul. Resume adalah langkah pertama dalam melangkah ke alam pekerjaan. Resume juga adalah pandangan pertama pertama tentang diri anda dari kaca mata majikan sebelum bakal majikan anda bertemu dengan anda. Jika resume yang dihantar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
5 months and a week ago.

 

Pendapatan Blog Bulan Januari 2017

Sesuatu yang menarik untuk pendapatan blog bulan Januari 2017. Tahun baru ini aku dapat buat duit secara online dengan cara yang baru. Jika sebelum ni aku lebih menumpukan pada Google Adsense dan Affiliate, awal tahun 2017 nampaknya rezeki aku bertambah dari segi freelancing pulak 👍Walaupun pendapatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
5 months and 2 weeks ago.

 

Cara Memilih Nama Anak Dalam Islam

Apabila sesebuah pasangan mendapat berita mereka akan dikurniakan dengan cahaya mata, mereka akan mula mencari nama yang sesuai untuk anak tersebut. Adakalanya anak di dalam kandungan baru sahaja beberapa bulan, nama telah tersedia untuk bayi tersebut.Memilih nama anak dalam Islam hendaklah mematuhi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
5 months and 2 weeks ago.

 

Peluang Kerja Dari Rumah Dengan iLancee

Kerja dari rumah dengan ilancee kini menjadi salah satu pilihan untuk menambah pendapatan hanya dari rumah. Saya juga merupakan pengguna dan penjual di ilancee. Pengalaman saya dengan ilancee sangat menyeronokkan kerana setakat ini saya telah berjaya membuat beberapa jualan melalui platform ilancee...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Cara Jimat Duit
5 months and 2 weeks ago.

 

Cara Jana Pendapatan Dengan Jual Barang di Ebay

Jika anda nak tahu cara jual barang di Ebay, anda berada di tempat yang betul. Ebay mungkin tidak begitu popular di Malaysia berbanding Lazada, tetapi Ebay adalah antara pemain ecommrce utama dunia dan antara yang terawal diwujudkan.Saya tertarik dengan pelbagai kisah yang dikongsikan oleh Tuan Rahman Basri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
5 months and 2 weeks ago.

 

Giveaway Blog Susah Senang Blogger.

Ok. Telefon Xiaomi Redmi Note aku dah rosak. Kamera ntah macam mana boleh pulak pecah. Sekarang ni aku sedang memerhatikan 5 jenis telefon seperti yang kat bawah ni 👇Sebab aku pun pening nak pilih yang mana, aku nak mintak tolong korang untuk beri pendapat smartphone yang mana yang best antara 5 jenis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
5 months and 2 weeks ago.

 

Laman Web TOP SECRET untuk Template Blogspot Yang AWESOME!

Mana nak cari Theme Blogspot yang cantik? Tidak dapat dinafikan, template blogspot juga memainkan peranan dalam memastikan interaksi antara pengunjung dan blog lebih lancar dan sedap mata memandang.Kali ni aku nak kongsikan beberapa laman web untuk korang yang nak tukar template blogspot baru. Laman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
5 months and 3 weeks ago.

 

Baucer KFC PERCUMA untuk anda!

Pernah dengar tentang survey online tak? Salah satu survey online yang terbaik adalah daripada laman web Valued Opinions. Untuk mengetahui lebih lanjut, anda boleh lihar video yang saya sediakan.Jika anda berminat untuk buat duit dengan survey online, Valued Opinions adalah antara yang terbaik. Saya berani...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Cara Jimat Duit
5 months and 3 weeks ago.

 

Dapatkan REBAT TUNAI Dalam Setiap Pembelian Secara Online

Jika anda suka membeli belah secara atas talian. Shopback adalah satu keperluan untuk anda. Ini adalah kerana dengan menggunakan Shopback, anda akan diberikan rebat tunai untuk setiap pembelian melalui laman web Shopback.Shopback boleh digunakan bersama lebih 500 laman web jualan ecommerce seperti Lazada,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Cara Jimat Duit
5 months and 3 weeks ago.

 

Menabung 2 Dalam 1

Semua orang ada cara tersendiri untuk berjimat dan apa yang saya kongsikan di sini adalah bagaimana cara saya berjimat. Hari ini saya nak kongsikan tips yang saya amalkan untuk menabung untuk diri sendiri dan juga untuk anak ( @ anak-anak). Cara ini saya panggil Menabung Cara 2 in 1. Saya pasti semua orang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Cara Jimat Duit
5 months and 3 weeks ago.

 

5 Jenis Pelaburan Yang Tidak Akan Rugi

5 jenis pelaburan yang pasti tidak akan rugi.BersedekahOrang yang melabur dengan cara bersedekah dan menderma pasti tidak akan rugi kerana itu adalah janji Allah. Lagi banyak kita bersedekah, lagi banyak rezeki yang akan Allah berikah kepada kita. Sebagai contoh kita menderma untuk pembangunan sebuah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Cara Jimat Duit
5 months and 3 weeks ago.

 

Cara Mengatasi Masalah Domain Error Tanpa WWW

Sebelum ini saya ada menerangkan cara untuk menggunakan custom domain untuk blog di blogspot. Tetapi kadangkala terdapat masalah dimana blog kita hanya dapat dikunjungi apabila kita menulis URL penuh blog kita berserta WWW. Jika kita menulis domain blog tanpa WWW, blog kita tidak dapat dikunjungi dan kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
5 months and 3 weeks ago.

 

Belajar Buat Blog. Bukan Susah Mana Pun..

Belajar buat blog ni sebenarnye bukan susah mana pun..yang membezakan cuma sama ada mahu belajar atau tak..bagi yang tak pernah belajar buat blog mungkin merasakan ianya sesuatu yang leceh dan sukar untuk dipelajari..dengan pelbagai terma yang tidak pernah didengari seperti Search Engine Optimization,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
5 months and 3 weeks ago.

 

Cara Buat Duit Dengan Iklan Selain Google Adsense

Cara Buat Duit Dengan Iklan Selain Google Adsense. Tidak berjaya mendapatkan akaun penuh Google Adsense bukanlah bererti berakhirnya usaha kita untuk buat duit dengan blog. Sementara berusaha untuk mendapatkan akaun penuh Google Adsense, kita boleh mencuba cara lain untuk mendapatkan pendapatan melalui...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Wikicara.org - Kompilasi Pelbagai Cara
5 months and 4 weeks ago.