User Profile: juelizajamani

Show pings in: English | Malay | All

 

juelizajamani

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 6 of 9

Mengemas Sempena Tahun Baru Cina Lebih Mudah dengan WD-40®!

Sesuatu yang merah dan mengujakan akan tiba tidak lama lagi.. Ya, Tahun Baru Cina 2018 akan kembali lagi!Sudahkah anda membuat persiapan? Adakah anda memastikan kediaman anda cukup bersedia menyambut kedatangan tahun baru kali ini? Sebelum anda memulakannya, pastikan anda mempunyai peralatan yang dapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months ago.

 

NORAFURLA Mascara | Memanjang, Melebat Melentikkan Bulu Mata Dengan Mudah

NORAFURLA Mascara | Memanjang, Melebat Melentikkan Bulu Mata Dengan Mudah - Sebelum ni mama lah paling tak suka pakai mascara. Hahaha.. bukannya tak ada mascara tu banyak jenis ada tapi jarang pakai sebab pakai pun macam tak nampak jer.. Almaklum la bulu mata pun takder. Sob sob sob jangan tak tahu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and a week ago.

 

Set Hadiah ENCHANTEUR Dengan Wangian Penuh Keindahan

Bagi mereka yang tidak mahu dihadkan dengan hadiah biasa seperti jambangan bunga, coklat dan kad hadiah yang tidak akan bertahan lama, set wangian adalah pilihan hadiah lebih ideal. Set hadiah sebegini sangat serbaguna untuk dijadikan hadiah pada mana-mana majlis atau ulang tahun memandangkan rekaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and a week ago.

 

Peminat Bola Sepak? Jom Join Let's Go Contest Manchester Dengan DASHING

Lelaki dengan bola sepak memang tidak dapat dipisahkan. Ia dah macam jadi sebahagian budaya Malaysia tidak kira muda atau tua untuk minat bola sepak sampai sanggup menonton perlawanan bola sepak secara langsung di TV. Liga Perdana Inggeris adalah salah satu bola sepak paling popular dengan jumlah pengikut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and a week ago.

 

OST Kekasih Paksa Rela | Pasti By Cherpen Band

Asal ada drama baru yang best kat tv jer mulalah mengagau mama google tajuk lagu dan lirik lagu tu. Hehehe.. nyanyi tau tapi tajuk tak tau.. hahaha.. senang jer ko taip jer ost kekasih paksa rela hahhh belambak keluar.. Tapi cerita ni best ok.. terenyeh-renyeh mama tengok tetiap kul 7 malam. Anak-anak pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and a week ago.

 

The Wedding Heritage | Wedding Planner No 1 Bungalow Wedding Venue In Malaysia

Bagi yang ingin berkahwin dan mengadakan majlis perkahwinan adalah impian setiap pasangan kerana ia akan menjadi satu kenangan yang cukup manis untuk seumur hidup. Dari persiapan baju nikah, pelamin, bunga telur, gubahan hantaran, kenduri kendara semua kita kena fikir dan untuk memudahkan kerja kita upah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and a week ago.

 

Brownies Cheese Sedap Dari Home Baker FluffyBatter

Brownies Cheese Sedap Dari Home Baker FluffyBatter | Sebenarnya mama bukanlah pengemar brownies coklat tetapi anak-anak suka sangat benda yang melibatkan manis-manis macam ni mama belikan jer. Asalkan dedua beradik dapat makan sampai kenyang sudah. Mama pulak kalau dah depan mata memang mama telan jer. Heyy...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and a week ago.

 

KITSUI Generation 2 Collagen | Minuman Antioksidan Dengan Formula Anti Penuaan

KITSUI Generation 2 Collagen | Minuman Antioksidan Dengan Formula Anti Penuaan - Meningkat sahaja usia kita kulit mulalah mengalami masalah kulit seperti jerawat, jeragat, bintik-bintik hitam dan kulit kusam. Dengan masalah kulit seperti beginilah wajah kita nampak lebih tua dari usia sebenar. Untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and a week ago.

 

Pengalaman Buat Scaling Polishing Gigi Di Dentessence Dental Clinic

Pengalaman Buat Scaling Polishing Gigi Di Dentessence Dental Clinic | Bila kali terakhir korang berjumpa doktor gigi? Fuhh kalau doktor tanya soalan macam ni memang betul-betul kena batang hidung. Hahaha serius mama palingggg takut jumpa doktor gigi. Ntah la dari sekolah lagi asal doktor gigi datang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and a week ago.

 

Prosperity Juice KEMBALI Lagi di Juice Work!

Lagu Tahun Baru Cina, gong-xi, gong-xi akan didengar tidak lama lagi dan dekorasi berwarna merah akan kelihatan di merata-rata tempat. Sama ada anda telah bersedia atau tidak, Tahun Anjing akan bermula tidak lama lagi! Untuk menyambut permulaan Tahun Baru Cina, Juice Works Malaysia telah membawa kembali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 2 weeks ago.

 

TAPKINS | App Untuk Kanak-kanak Mengeja Belajar English Dengan Mudah

Sekarang zaman serba canggih semua hanya hujung jari sahaja. Sampaikan semua dah ada smart phone sendiri tak kira kita yang dewasa hingga lah ke anak kecil. Sesetengah ibu bapa pasti kata smart phone adalah melalaikan. Bagi mama kalau anak-anak hanya bermain games semata-mata memang melalaikan tapi kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 2 weeks ago.

 

Anak-anak Kembali Ke Sekolah

Baru ada kesempatan untuk mama update blog. Ok mama simpan kisah ni dalam blog. Nanti boleh anak-anak mama baca balik. Alhamdulillah dah 3 hari anak-anak kembali ke sekolah. So far ok.. ada la drama sikit pagi-pagi tu. Biasalah budak kan susah nak bangun. Kena cakap lembut-lembut baru bangun.. kalau tak nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 2 weeks ago.

 

Happy New Year 2018

Happy New Year 2018Hi korang.. apa azam tahun baru kali ni? Mama memang tak pernah ada.. Hehehe. semoga diberi kesihatan berpanjangan jer hahh.. Sekejap jer dah nak masuk 3 tahun mama fulltime housewife dan juga blogger. Tahun 2018 lagi bertambah-tambah busy dengan anak sekolah pagi dan petang. Abang Qebal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 2 weeks ago.

 

Lirik Pematah Hati by Nabila Razali

Selain lagu Omar dan Hana, ni hahh lagu yang terngiang-ngiang jugak. Hampeh betul.. baru perasan dia ada sebut cumi cumi cumi.. ingat agar-agar cumi ker apa. kahkahkah.. CUMI tu maksud dia Cuba Misscall.. Ohh emm geee hahaha.. sabo jer mama dengar tapi ehh ternyanyi la pulak.. Sekali imbas Nabila Razali ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 3 weeks ago.

 

Program Kasih Ilmu Anak Selangor | MBI Melestarikan Tanggungjawab Sosial Korporat

Cadangan sumbangan dibuat selari dengan peranan MBI untuk melestarikan Tanggungjawab Sosial Korporat (“CSR”) demi memartabatkan lagi nama MBI untuk diketengahkan sebagai entiti yang menyalurkan sumbangan kepada masyarakat melalui saluran-saluran yang diiktiraf selaras dengan objektif MBI untuk menyokong...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 3 weeks ago.

 

Kolam Air Panas Sungai Lalang Hotspring Semenyih

Ahad lepas balik makan kenduri dari Dengkil tu ingat nak pergi tengok kapal terbang dekat LCCT.. Tapi tengok panas jer hahh malas la pulak.. En papa cakap jom kita mandi kat Sungai Tekala. Ehh boleh jugak kan.. Sampai jer rumah terus tukar baju dan sesiap pergi ke Tekala. Gigihkan mama.. Mandi kat sana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 3 weeks ago.

 

Pelancaran Kerusi Urut GINTELL De'Space Star Sempena Christmas Health Fair Di IOI Mall Puchong

GINTELL satu jenama tidak asing lagi di Malaysia dengan menyediakan alternatif terbaik dan revolusi teknologi kerusi urut kepada mereka yang tidak berkesempatan untuk menjalankan aktiviti fizikal tambahan. Sempena Christmas Health Fair kali ini, Gintell menganjurkan pameran kesihatan dan kesejahteraan untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 3 weeks ago.

 

Minum Jus, Kumpul Stem Tebus Bag Kitar Semula Dari Juice Works

Anda lebih baik berhati-hati, anda lebih baik tidak menangis, kerana ada banyak beli belah yang anda perlu lakukan! Kesesakkan jalan raya dan saat akhir membeli belah adalah begitu gila sekarang. Bah kan ia menjadi lebih gila.Adakah kaki anda terasa sakit dan berasa anda tersekat di dalam suasana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 months and 4 weeks ago.

 

Keriangan Kegembiraan Cuti Sekolah Di Sunway Lagoon

Keriangan Kegembiraan Cuti Sekolah Di Sunway Lagoon | Lagi seminggu cuti sekolah nak habis. Korang pergi mana cuti sekolah kali ni? Kali ni mama tak pergi bercuti jauh-jauh pun sebab anak-anak baru jer sembuh dari sunat. Mama pun dah promise kalau cepat sembuh mama bawak pergi mandi manda di Sunway...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
6 months ago.

 

WD-40® Dipercayai Ramai Dan Mesra Kepada Alam Sekitar

Diasaskan pada 1953, produk Syarikat WD-40® sentiasa menemani pengguna di seluruh dunia sebagai produk yang perlu ada tidak kira sama ada diletakkan di bawah sinki, garaj mahupun kotak peralatan sejak berdekad lamanya.Penggunanya yang terdiri daripada pelbagai peringkat termasuk mekanik dan jurutera,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
6 months ago.