User Profile: haffizuliskandar

Show pings in: English | Malay | All

 

haffizuliskandar

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 6 of 14

Cara mudah buat iklan adsense link dengan post

Cara mudah buat iklan adsense link dengan post | Biasa tak korang tengok, ada blog yang iklan adsense dia link dengan keyword yang digunakan dalam post mereka? Iklan yang keluar hanyalah jenis perkataan dan bukannya gambar seperti kebanyakkan iklan adsense yang lain? Ahha! Iklan itu adalah jenis iklan Link...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 months ago.

 

Pemandu yang memandu lawan arus adalah seorang OKU?

Pemandu yang memandu lawan arus adalah seorang OKU? | Masih belum habis lagi cerita mengenai kes pemandu yang memandu lawan arus dan menyebabkan kematian tempoh hari. Terkini, menjadi viral selepas tersebarnya kad yang menunjukkan pemandu ni seorang OKU. Dan katanya polis juga mengesahkan yang dia ni bukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
4 months ago.

 

Bercadang untuk travel ke Canada? Baca Info ini.

Bercadang untuk travel ke Canada? Baca Info ini. | Semua orang pastinya ingin mengembara. Sama halnya dengan aku. Dan bila di tanya di manakah lokasi pengembaraan idaman, rata-rata orang akan memilih jepun. Ada juga yang memilih untuk travel ke Switzerland. Semuanya dengan alasan bentuk muka bumi negara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 months ago.

 

10 Hotel Terbaik Di Bangkok, Thailand

10 Hotel Terbaik Di Bangkok, Thailand | Bagi mereka yang merancang percutian ke Bangkok, Thailand dan ingin mencari hotel yang sesuai, disini aku senaraikan 10 Hotel Terbaik Di Bangkok, Thailand yang disusun mengikut kelas dan penilaian pengguna. Anda boleh menggunakan senarai ini sebagai panduan untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 months ago.

 

Hanging Gardens of Bali, Indonesia Review.

Hanging Gardens of Bali, Indonesia Review | Bali, Indonesia. Di antara lokasi yang termasuk di dalam senarai lokasi idaman aku. Boleh kata juga, kalau ada rezeki lebih tahun ni, nak juga bawa keluarga bercuti ke sana dan batalkan percutian ke Langkawi. Hehe. Ok. Dalam pada aku mencari cerita mengenai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 months ago.

 

Nandini Jungle Resort Spa Bali, Indonesia review.

Nandini Jungle Resort Spa Bali, Indonesia review | Aku akui, aku lebih gemar menulis mengenai lokasi percutian di Bali indonesia. Semuanya kerana aku suka dengan konsep percutian di sana! Percutian konsep semulajadi! Dalam edisi kali ini, aku ingin menulis mengenai 1 lokasi percutian dalam hutan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
4 months ago.

 

Wajah Bakal Isteri Hafiz Hamidun.

Rasanya semua dah tahu yang Selebriti Hafiz Hamidun bakal menamatkan zaman bujangnya tak lama lagi. Namun yang masih menjadi tanya tanya, siapakah wanita istimewa yang bakal menjadi teman hidup kepada beliau? Ahha! Kami sajikan kepada anda, Wajah bakal isteri Hafiz Hamidun!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
4 months ago.

 

Nelydia Senrose tampil dengan Jenama baju tidur sendiri.

Jika kebanyakkan artis lebih gemar tampil dengan produk seperti kecantikan, pakaian seperti baju dan tudung, berbeza pula denganNelydia Senrose. Beliau kini tampil dengan produk sendiri iaitu baju tidur. Dengan trademark Impian byNelydia, pelakon cantik ini sudah pun mengeluarkan catalognya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
4 months ago.

 

Gambar berani mati Tasha Shilla!

Gambar berani mati Tasha Shilla! | Nampaknya, Tasha Shilla tampil lagi dengan fesyen berani matinya selepas isu dia berpakaian terlalu seksi dalam 1 majlis suatu masa dulu. Terbaru, dalam 1 post beliau dalam media sosial, Tasha Shilla dilihat memuat naik gambar yang memperlihatkan hampir keseluruhan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
4 months and a week ago.

 

Petua Untuk Tahan lama ketika Berjimak.

Petua Untuk Tahan lama ketika Berjimak | Seringkali sukar mempertahankan ereksi? Rileks, anda tidak bersendirian. Pakar telah memastikan bahawa ini merupakan masalah yang kerap membuatkan para lelaki kurang keyakinan."Sudah tentu setiap lelaki mempunyai tekniknya sendiri. Bermula dari membayangkan bola...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
4 months and a week ago.

 

Menangi percutian 4 orang ke Japan bersama MAS Malaysia!

Menangi percutian 4 orang ke Japan bersama MAS Malaysia! | Wow! MAS sedang di dalam promosi tambang murah ketika ini. Dan kini, MAS Malaysia menawarkan hadiah percutian 5 hari 4 malam ke japan! Boleh bawa kawan-kawan, keluarga dan sesiapa sahaja! Syarat nak menang pun tersangatlah mudah! Sambil bercuti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
4 months and a week ago.

 

Apa masalah dia ni??

Pemandu wanita yang memandu lawan arus dan menyebabkan kematian. Apa masalah dia ni?? | Sakit hati pulak aku baca berita dan cerita pasal kejadian seorang wanita yang memandu melawan arus! Dekat highway! Dan menyebabkan kematian! Dan disahkan positif dadah! Tambah menyakitkan hati, tak mengaku bersalah!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
4 months and a week ago.

 

Mesti tengok rumah harga RM5 juta Ke atas!

Mesti tengok rumah harga RM5 juta Ke atas! | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulilah, masih lagi mampu menulis hari ini. Juga bersyukur kerana diberikan kesihatan yang baik kepada diri dan keluarga. Alhamdulilah. Ok! Hari ini aku nak kongsi sikit perangai aku yang memang aku suka buat dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
4 months and a week ago.

 

Hai..senangnya dalam hati..

Hai..senangnya dalam hati.. | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ehem. Rasa nak menyanyi pulak pagi ni. Tapi jangan salah lirik ya. Aku bukan nak menyanyi lagu madu tiga tu. Ini kalau wife aku baca ni, adeh! Hehe. Tapi aku memang terasa nak menyanyi walaupun dalam kepala aku ni ada banyak masalah! Hahaha.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
4 months and a week ago.

 

Remaja sekolah jadi mangsa rakus 5 lelaki!

Gambar hiasan.Seorang remaja perempuan berusia 16 tahun menerima nasib malang apabila didakwa menjadi mangsa rogol oleh lima lelaki di Kampung Keluang dekat sini.Dalam kejadian kira-kira jam 1.30 petang itu, mangsa yang bekerja di sebuah kedai makan di sini dirogol secara bergilir-gilir oleh suspek di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
4 months and a week ago.

 

Hebat! Isteri mengandung walaupun suami masih di dalam penjara!

Sekadar gambar hiasan.Bornoe: Seorang hakim terkejut atas pengakuan seorang wanita yang ditahan akibat mengedar dadah minggu lalu mendakwa dirinya telah mengandung 4 bulan sementara suaminya sudah 2 tahun berada dalam penjara.Wanita itu tidak mahu menjelaskannya lebih detail, namun dia menyebut anak dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
4 months and a week ago.

 

BLOG GIVEAWAY BY RII

Jom join segmen mudah ni. Klik sahaja pada banner di atas ya..:)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
4 months and a week ago.

 

Dah malas nak menulis! Tersekat di skala 6!

Dah malas nak menulis! Tersekat di skala 6! | Serius aku nak beritahu yang aku macam dah malas nak menulis. Walaupun hati aku ni rasa membuak-buak riang bila tengok pageviews blog ceritaejoy yang bakal mencecah 1M tak lama lagi. Blogger lain senang-senang je dapat 1juta PV tu, yang aku ni, mula menulis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
4 months and a week ago.

 

Wanita ini Diceraikan Selepas 4 hari dengan alasan yang paling pelik!

Gambar sekadar hiasan.Biasa kita dengar wanita yang diceraikan dengan pelbagai sebab musabab. Namun kali ini, kami sendiri terpaku selepas membaca cerita penceraian ini. Hanya kerana alasan itu, wanita ini menjadi janda! aduh! Kecilnya masalah beliau tu. Ish!Di sini saya ingin berkongsi peristiwa yang baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Tahan Lama
4 months and a week ago.

 

Memang rezeki kaulah Usop!

Memang rezeki kaulah Usop! | Siapa tengok mentor milenia 2017 semalam? Ahha! Kalau tengok, mesti tahu siapa yang cakap macam ni. hehe. Sebelum nak cerita lanjut, nak juga beritahu, mungkin pendapat aku sama dengan kebanyakan orang. Tapi kalau ada yang silap, aku nak minta maaf awal-awal ya. Mentor milenia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
4 months and a week ago.