User Profile: anasuhana85

Show pings in: English | Malay | All

 

anasuhana85

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 6 of 6

Misi memburu bunga tulip dan sakura dengan Traveloka Sale-abration

Assalamualaikum dan hi semua.Sumber : Places and FoodsCantik giler kan gambar bunga sakura dekat atas ni? Agak-agak korang dekat mana gambar lokasi bunga sakura ni? Kalau korang kata Jepun, jawapan korang salh sama sekali. Sebenarnya lokasi ni hanya di Chiang Mai, Thailand. Ye betul, hanya di negara jiran...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anasuhana85 anasuhana85 via Blog by Ana Suhana
21st March 2017 10:06am

 

Hotel Review : Institut Latihan FAMA Port Dickson

Assalamualaikum.Hi korang. Rasanya masih tak terlambat untuk sis ucap selamat bercuti sekolah pada yang berkenaan. ke mana kita cuti ni? Sis insyaAllah Jumaat ni akan pulang ke Kuala Terengganu untuk hadiri majlis perkahwinan sepupu suami. Tapi sehari je di sana lepas tu akan ke Cherating dan Kuantan.Ok...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anasuhana85 anasuhana85 via Blog by Ana Suhana
20th March 2017 12:05pm

 

Segmen BLOGLIST April 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my

Assalamualaikum.Salah satu syarat wajib ialah peserta di kehendaki menberi komen tentang blog CikLa:Memandangkan sis berblog hampir 95% menggunakan Hp, bila sis singgah di blog CikLa masa untuk full loading sangat laju. Sama ada untuk mobile view atau web view. Content blog cikLa pula sangat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anasuhana85 anasuhana85 via Blog by Ana Suhana
19th March 2017 12:12pm

 

Lunch di Pie Harbour, Sunway Putra Mall

Assalamualaikum.Boleh di katakan setiap minggu sis dan family akan ke Sunway Putra Mall untuk weekend outing. Memandangkan dah selalu sangat pergi ke sini sampai kan dah takde idea nak makan apa. Kebanyakan kedai makan dekat sini sis dah pernah cuba.Jalan punya jalan ternampak pula kedai ni. Lepas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anasuhana85 anasuhana85 via Blog by Ana Suhana
18th March 2017 2:56pm